- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
buna katiliyorum benim sutum de cok azdi 40 gun hep agladi yavrucak sutum gec indi ama bebegim cok istahli emiyodu hala da oyle masallah o o kadar kuvvetli emmese benim sutum artmazdi gibime geliyo su an sadece anne sutu ile 1 kg civari aliyo. Demem o ki kendinizi suclamayin sadece anne ile alakali degila sut olayi
Çok sağol canım. Haklısın.. Allah onlara sağlık, uzun ömür ve mutluluk versin de başka bir şey önemli değil aslında.. Yine de anayız. İçimiz el vermiyor. Bunda çok umutluydum. Emziririm diyordum. Gene emziririm ama takviyeli.. Olsun, sağlık olsun. Dimi?
He işte dediklerimi en iyi örnek menekşe ve oğlumaşallah kuzuya. Iste bebek dediğin bole olacak süt üretiminde annesine yardım edecekki süt bol olsun yok kiscem benim oglan tam tersiydi. ilk günden beri sütüm vardı. Doğduktan iki hafta sonra iyce çoğaldı ama benimkinde emme isteği yoktu.bibeton daha kolayca geldi.ebeler bile oğlun çok tembel emme konusunda diyodu.dorularmis.sagmaklada çoğaltama dim. Iyce azaldı. Çünkü iki saatte bir sağmak lasim. Zamanım yokki.emme bole olmazdı. Saolsun sayesinde süt azaldı. 6.ayliga kadar zar.zor yeter.hep İmrendim sapur şupur emen bebeklere. O hevesi bile tattirmadi benim minik.neyse cani saolsun da başka bişey istemem.
Bakalım yarın dr ne diyecek?
Sen mama ver diyince gözlerim doldu yaa
Kızımı da emzirememiş ve bir yıl, iki yıl emzirebilen annelere hep imrenmiştim..
Bir ukde, bir yaraydı içimde.
Çok da umutluydum. Demekki yetmiyor...
Yarın dr mama takviyesi önerecek %99 eminim.
İçim buruk. Kalbim kırık
kendime kızıyorum. Kızmamam gerek ama sanırım çok duygusalım bu ara....
Kızlar Ramazan geliyor.. Özellikle sadece anne sütü verenler oruç tutacaklar mı?? Ne yapsam ki ?? Geçen yılda tutamadım???
Bende tutamayacağım.ben tutmayi dusunmuyorum canim cunki sut azaliyormus
Ne tatlı Maşallahhhhh.. Bende istiyprum bunlardan . Bakalımmm babamıza aldorabilirsekkk..Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
Kızlar Ramazan geliyor.. Özellikle sadece anne sütü verenler oruç tutacaklar mı?? Ne yapsam ki ?? Geçen yılda tutamadım???
Çok sağol canım. Haklısın.. Allah onlara sağlık, uzun ömür ve mutluluk versin de başka bir şey önemli değil aslında.. Yine de anayız. İçimiz el vermiyor. Bunda çok umutluydum. Emziririm diyordum. Gene emziririm ama takviyeli.. Olsun, sağlık olsun. Dimi?
Bende tutamayacağım.( yine tek başına pek birşey yenmiyor ama en azından su ihtiyac .. Bu zamana kadar en büyük süt yapıcım oldu çünkü..
Benim eşim ikinciye daha çok gelir dye beni teselli ediyor:) ne yapayım her şeyi yedim içtim gittikçe azaldı ne yapayım.buna rağmen dün hiç mama vermedim.verdiğim de en fazla 60 cc.yoğurt kurtarıcım oldu resmen.dün de elma tattırdım bugün devam etcem.böyle böyle en az zararla atlatalım bu dönemi.yapacak bir şey yokdua ediyorum inşallah birkaç ay daha verebilirim diye.allahım bebişlerimizin masumiyetinin hatırına bollaştırır inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Semenderim yoğurtu inek sütüyle mi yaptın. Mayası için hazır yoğurt mu kullandin. Milupa yla yaptım tutmadı. Inek sütünü hazır yoğurt değilde active yoğurt ile yapsam tutarmi ki acaba:26:milupa yi da bunla denedim olmadiiki gündür seftali püresi veriyorum bende çok seviyor.yarinda elma verecem.
canım yerim ben onu cok yakısmiş onaa güle güle kullansın..canım nerden aldın cok beğendim bende kızıma alıcam....Eki Görüntüle 1169529
bende sadece anne sütü veriyorumm büyük ihtimalle tutmamm.Kızlar Ramazan geliyor.. Özellikle sadece anne sütü verenler oruç tutacaklar mı?? Ne yapsam ki ?? Geçen yılda tutamadım???
buna katiliyorum benim sutum de cok azdi 40 gun hep agladi yavrucak sutum gec indi ama bebegim cok istahli emiyodu hala da oyle masallah o o kadar kuvvetli emmese benim sutum artmazdi gibime geliyo su an sadece anne sutu ile 1 kg civari aliyo. Demem o ki kendinizi suclamayin sadece anne ile alakali degila sut olayi
kızlar bebişlerinizi oturtuyor musnuz?
Canım sütü Atatürk orman çiftliğinin keçi sütünü kullanıyorum.mayasını da köyün birinden bulduk inek sütüyle yapılmış tabi o.onu bulmadan önce hazır yoğurtla yaptım iki gün.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?