2014 Şubat Anneleri

He işte dediklerimi en iyi örnek menekşe ve oğlumaşallah kuzuya. Iste bebek dediğin bole olacak süt üretiminde annesine yardım edecekki süt bol olsunyok kiscem benim oglan tam tersiydi. ilk günden beri sütüm vardı. Doğduktan iki hafta sonra iyce çoğaldı ama benimkinde emme isteği yoktu.bibeton daha kolayca geldi.ebeler bile oğlun çok tembel emme konusunda diyodu.dorularmis.sagmaklada çoğaltama dim. Iyce azaldı. Çünkü iki saatte bir sağmak lasim. Zamanım yokki.emme bole olmazdı. Saolsun sayesinde süt azaldı. 6.ayliga kadar zar.zor yeter.hep İmrendim sapur şupur emen bebeklere. O hevesi bile tattirmadi benim minik.neyse cani saolsun da başka bişey istemem.

Son düzenleme:

Aynen.uzme kendini bende.cok üzüldüm ama elden gelen bişey yok.takmamaya çalışıyorum. Belki senin Yawrun iyi kilo almıştır bir gidin bakalım doktora.kilo alımında belli olur.belki mamaya ihtiyacı yoktur.

evet cnm benimki dogdugundan beri o kadar istahliydi ki hastanede de eve gelince de ilk gunler gunde 1-2 kez bebek sutu (mama) verdik ama sut artinca kestim onu sadece ilk hafta vermek zorunda kaldim o da sarilik falan olmasina engel oldu. Emmek istemese az diye biraksa mamayla devam etmek zorunda kalicaktik biz de ne yapalim saglikli olsunlar da diyo insan ne yerlerse yesinler

Kızlar Ramazan geliyor.. Özellikle sadece anne sütü verenler oruç tutacaklar mı?? Ne yapsam ki ?? Geçen yılda tutamadım???

Canım hiçççç üzme kendini,benim de sütüm az,malesef bizim gibi anneler çoğunlukta.
bazıları şanslı oluyor, doğurdukları günden itibaren çok güzel 2 yıl emzirebiliyorlar.bunda bebeklerinin katkısı çok büyük,,
Mesela benimki uykuya çok düşkün bıraksam 4-5 saat aralıksız uyur,meme açlık aklına bile gelmiyor,eeeee böyle olunca sütün azalması da çok doğal,
Bu zamana kadar sadece emzirebildik ne mutlu bize,bundan sonra da gittiği yere kadar takviyeli emziririz,yeterki bebeklerimiz gelişsin büyüsün
Benimkinin kilosu zaten az ve ben illa sadece emzirecem diye tutturursam az olan sütümle onu dahada zayıf yaparım,bu sebeple içse de içmese de emzirdikten sonra biberon veriyorum mutlaka

teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi

Kızlar Ramazan geliyor.. Özellikle sadece anne sütü verenler oruç tutacaklar mı?? Ne yapsam ki ?? Geçen yılda tutamadım???

Biz geçen sene bedelini ödedik hamileyken,bu sene de öyle yapcaz.tutamam zaten çok az,tutarsam hepten gider diye korkuyorum.çünkü ben de su içmeyince hiç gelmiyor.günde en az 3 lt içiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim ikinciye daha çok gelir dye beni teselli ediyor:) ne yapayım her şeyi yedim içtim gittikçe azaldı ne yapayım.buna rağmen dün hiç mama vermedim.verdiğim de en fazla 60 cc.yoğurt kurtarıcım oldu resmen.dün de elma tattırdım bugün devam etcem.böyle böyle en az zararla atlatalım bu dönemi.yapacak bir şey yok dua ediyorum inşallah birkaç ay daha verebilirim diye.allahım bebişlerimizin masumiyetinin hatırına bollaştırır inşallah

Semenderim yoğurtu inek sütüyle mi yaptın. Mayası için hazır yoğurt mu kullandin. Milupa yla yaptım tutmadı. Inek sütünü hazır yoğurt değilde active yoğurt ile yapsam tutarmi ki acaba:26:milupa yi da bunla denedim olmadiiki gündür seftali püresi veriyorum bende çok seviyor.yarinda elma verecem.

Son düzenleme:

Canım sütü Atatürk orman çiftliğinin keçi sütünü kullanıyorum.mayasını da köyün birinden bulduk inek sütüyle yapılmış tabi o.onu bulmadan önce hazır yoğurtla yaptım iki gün.

Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
canım yerim ben onu cok yakısmiş onaa güle güle kullansın..canım nerden aldın cok beğendim bende kızıma alıcam....

bende sadece anne sütü veriyorumm büyük ihtimalle tutmamm.

canım sana katılıyor benim kızımda maşallah cok iştahlıydıı benim kızım ayda 1300 kg alıyordu..bu ayy 1kg almışş..kilosuu 7600 boyu 62..ama boyu bana kısa geldii..

Son düzenleme:

Anladım canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…