2014 Şubat Anneleri

canım sana katılıyor benim kızımda maşallah cok iştahlıydıı benim kızım ayda 1300 kg alıyordu..bu ayy 1kg almışş..kilosuu 7600 boyu 62..ama boyu bana kısa geldii..
benimki 3 aylik kontrolunde 7 kg idi boy da 62,5 cm cnm kisa degildir heralde belli degerler var ya onun altinda kalmiyosa sorun yok bide 2. ayda 5 cm birden uzamsti bu ay 2,5 cm uzamis bi ay bi ayi tutmayabiliyo

kızlar bebişlerinizi oturtuyor musnuz?

Hiç oturtma dim. Araştırmalarına göre 6 aydan öncesi sakıncalı. Ayrıca bebek bakımı hakkın da iki doktor kitabım ikisinde aynı yazıyo 6 aydan önce oturması sakıncalı diye.cunku bel kasları 6.aydan itibaren sağlaması yokmuş çünkü. Bi buçuk ay daha beklerim şurda ne kaldi

benimki 3 aylik kontrolunde 7 kg idi boy da 62,5 cm cnm kisa degildir heralde belli degerler var ya onun altinda kalmiyosa sorun yok bide 2. ayda 5 cm birden uzamsti bu ay 2,5 cm uzamis bi ay bi ayi tutmayabiliyo

anladım canım bizim 4 aylk aşımız 30 hazirandadırr..siz ası oldunuzmu..

Maşallah kaç kilo doğmuştu be şimdi kaç aylık?

Selamlar yyorgunluktanburaya bile viremiyorum uyku problemimiz devam ediyo gündüz uykusunu arabasinda uyuyo baska yerde mumkün degil uyumuyo ortaligi ayaga kaldiriyo illa daracik pusette yatcaz hic istemiyorum orda uyumasini ama ne yapsam olmadi yarim saat arabayi ileri geri salliyorum öyle uyuyo püff bide bu aralar çişsiz bezi kaka hergün yapiyoda cis dikkatimi cekti agir degil hic bezi emiyor sadece arada meyvetattiriyorum kilo durumuda iyi evde bebek tartim var bakiyorum ama cıs yok cok terliyor su veriyorum arada napayim bilemedim kontrol var bir kac güne baslayalim gidalara verir argik heralde 6 ya gircez 30 ocakta

cnm ben tutmayacam, benim sütüm bebeğimin rızkı, onu bundan mahrum edemem

Benimde en önemli süt yapan besinim su o yüzden tutamam.. Artık bir sonraki yılda bol bol tutar borçları öderiz..

benimki 3 mart dogumlu cnm asilarimiz 2 temmuzda
bende 27 şubatta doğum yaptımm..inşallah bebişlerimizin ateşi çıkmazz
Maşallah kaç kilo doğmuştu be şimdi kaç aylık?
canım ben 27 şubattqa doğum yaptım kızım 3650 kilo doğduu 30 haziranda 4 aylık aşımız var..

canım benim kızımda öyleydii.doktora getirdikk dediki sıcaktandırr ter yoluyla atıyorlarmışş...

kizlar bebegimin basinda birazcik konak olmaya baslamis. Dogdugundan beri ilk kez böle biseyle karsilasiyorum.napicam(
Acaba neden oldu ki

kizlar bebegimin basinda birazcik konak olmaya baslamis. Dogdugundan beri ilk kez böle biseyle karsilasiyorum.napicam(
Acaba neden oldu ki

Dogaldir olur genelde bebeklerde bizdede oldu gecti dr zeytinyag sür dedi yikamadan 10 dk once beklet yika dedi bide annemler karbonatli su sürdü o dr tavsiyesi degil belirteyim bisi olmadi ama nolur ne olmaz sen yag sür

Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi

güle güle kullansın paşam bizimkide açık pembesi

yanlız biizmki diş kaşıyıcı olarak kullanıyo gömülüyo resmen kendinden geçiyo çok koyamıyorum doktor hoppala asla kullanmıcaksın dedi valla 5 dakka koyuyorum arada namaz kılıyorum o kadar zaten çok durmuyo neden hepsi agzına girmiyo diye deliriyo senniki baya yakışmış boyu kilosu kaçtı canım senin biizmkine büyük gb

canım orucu bidaha tutma durumu olmayan hastalar yaşlılar öder oruç parasını mesela yaşlılar bidaha tutamıcakalrya onlar oruç parası öder yada kanser ne bilim şeker hastaları kalp hastaları geçmicek bidaha oruç tutamıcak hastalar oruç parası öder ama bizim gbler borçlanır yani sen 30 gün o tutmadıgın parasını verdigin oruçları tutmakla hükümlüsün parasını verdim yok yani boşuna vermişsin o parayı sadakan olsun ama yani ben böyle biliyorum söylüyeyim dedim bugün bi komşumdan daha duydum ama o oruç parası hamilelik süt emzirirken değil yani biz borçlanıyoruz adet olmak gb adet oluncada sonra tutup ödüyosun bunalrıda sonra tutup ödücez dinimizin kadınlara kolaylıgı bunlar

allahım 3 saattir aglıyo emziriyorum aglıyo altını alıyorum aglıyo gezdiriyorum aglıyo mamayı verdim uyudu deliricem ya deliricem artık kolalrımda bacaklarımda bişi oluyo sinir sistemim çöktü resmen çıldırcam

bu arada göğsümü sıkınca mis gb geliyo süt sırf uyuzluğundan inadından yapıyo mamayı veriyorum katılan cocuk tık susuyo sölene sölene yiyo bide sanki 20 yaşında ergenusmus ahhhhhhhh ahhhhhh ben bu kızı büyütene kadar aklımı kaçırmazsam iyidir

pess pessssssssssssss kaçıp gidesim var çoooooooooook uzaklara

Dogaldir olur genelde bebeklerde bizdede oldu gecti dr zeytinyag sür dedi yikamadan 10 dk once beklet yika ydedi bide annemler karbonatli su sürdü o dr tavsiyesi degil belirteyim bisi olmadi ama nolur ne olmaz sen yag sür

Zeytinyağini surdukten sonra beklicez. Banyo yaptirip cikcaz bu kadar. Tarakla tarayipta cikariyim mi

slm kızlarr nasılsınız biz iiyiz şükür.bizim bıdık dişliyo artık fena halde.acayip babacı oldu.bi de yabancılamıyo artık kimseyi huy değiştirdiherkese gülücük saçıyo oruç ben bi gün denemek istiyorum bakalım süt durumu nası olcak:44:

Canım benim eşim çok dindardır.özellikle birkaç hocaya sordu.tutabilirim derse borçlanır,tutamam derse her günü hesap edip ödeyin dedi hepsi.biz de ona göre ödedik çünkü seneye de tutamam emzireceğim için demiştim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam bende onu diyorum işte tutabilirim ilerde dedğinde borçlanıyosun yani allah hastalık yaşlılık olmadanda tutma gb bi imkan vermiyo yani bu tutmadıklarımız boynumuza borç ha hamile kaldık emzirdik ttmadık sonra tutucaz dedik ama hastalık oldu bidaha tutma imkanımız hiç olmucak sürekli bi hastalıgımız var artık oruç yasak ozamn geriye dönük borçlar ödenir sen şimdi eger tutamazsam diye verdim parasını dersen allah onada sevabın ı verir elbet allah kabul etsin ama gene tutman gerekir arkadaşım bu oruçlarını ilerde yanlış anlama beni olurmu bildigimi söylemek istedim sadece sen gene istersen araştır bu konuyu

Canim bi hastalik varsa bidaha tutamayacaksan sadece kefaretini odersin ama sonra tutarim diyosan yani saglikliysan daha acik olayim emzirmek icin tutmuyisan hem kefaretini verip hem kazasini yapmalisin en dogrusu bu

Zeytinyağini surdukten sonra beklicez. Banyo yaptirip cikcaz bu kadar. Tarakla tarayipta cikariyim mi

Cikonun taragi vardi bende disli olan dustan cikinca onla tara ama bastirmadan cikarayim diye ugrasma zaten bikerede bitmiyo yagi sür pamukla 10 dk bekle yikamadan tara sonra yika cikar cikmaz bidaha tara ama sen kazima kabaranlari tara bizim 5 yikamada falan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…