benimki 3 aylik kontrolunde 7 kg idi boy da 62,5 cm cnm kisa degildir heralde belli degerler var ya onun altinda kalmiyosa sorun yok bide 2. ayda 5 cm birden uzamsti bu ay 2,5 cm uzamis bi ay bi ayi tutmayabiliyocanım sana katılıyor benim kızımda maşallah cok iştahlıydıı benim kızım ayda 1300 kg alıyordu..bu ayy 1kg almışş..kilosuu 7600 boyu 62..ama boyu bana kısa geldii..
kızlar bebişlerinizi oturtuyor musnuz?
benimki 3 aylik kontrolunde 7 kg idi boy da 62,5 cm cnm kisa degildir heralde belli degerler var ya onun altinda kalmiyosa sorun yok bide 2. ayda 5 cm birden uzamsti bu ay 2,5 cm uzamis bi ay bi ayi tutmayabiliyo
Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
anladım canım bizim 4 aylk aşımız 30 hazirandadırr..siz ası oldunuzmu..
canım yerim ben onu cok yakısmiş onaa güle güle kullansın..canım nerden aldın cok beğendim bende kızıma alıcam....
bende sadece anne sütü veriyorumm büyük ihtimalle tutmamm.
canım sana katılıyor benim kızımda maşallah cok iştahlıydıı benim kızım ayda 1300 kg alıyordu..bu ayy 1kg almışş..kilosuu 7600 boyu 62..ama boyu bana kısa geldii..
cnm ben tutmayacam, benim sütüm bebeğimin rızkı, onu bundan mahrum edemem
Benimde en önemli süt yapan besinim su o yüzden tutamam.. Artık bir sonraki yılda bol bol tutar borçları öderiz..Biz geçen sene bedelini ödedik hamileyken,bu sene de öyle yapcaz.tutamam zaten çok az,tutarsam hepten gider diye korkuyorum.çünkü ben de su içmeyince hiç gelmiyor.günde en az 3 lt içiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 27 şubatta doğum yaptımm..inşallah bebişlerimizin ateşi çıkmazzbenimki 3 mart dogumlu cnm asilarimiz 2 temmuzda
canım ben 27 şubattqa doğum yaptım kızım 3650 kilo doğduuMaşallah kaç kilo doğmuştu be şimdi kaç aylık?
Selamlar yyorgunluktanburaya bile viremiyorum uyku problemimiz devam ediyo gündüz uykusunu arabasinda uyuyo baska yerde mumkün degil uyumuyo ortaligi ayaga kaldiriyo illa daracik pusette yatcaz hic istemiyorum orda uyumasini ama ne yapsam olmadi yarim saat arabayi ileri geri salliyorum öyle uyuyo püff bide bu aralar çişsiz bezi kaka hergün yapiyoda cis dikkatimi cekti agir degil hic bezi emiyor sadece arada meyvetattiriyorum kilo durumuda iyi evde bebek tartim var bakiyorum ama cıs yok cok terliyor su veriyorum arada napayim bilemedim kontrol var bir kac güne baslayalim gidalara verir argik heralde 6 ya gircez 30 ocakta
kizlar bebegimin basinda birazcik konak olmaya baslamis. Dogdugundan beri ilk kez böle biseyle karsilasiyorum.napicam(
Acaba neden oldu ki
Eki Görüntüle 1169529
teyzeler annem banada haksever teyzesinin kızının arabasından aldı.kırmızı istedik ama koyu pembe geldi
Biz geçen sene bedelini ödedik hamileyken,bu sene de öyle yapcaz.tutamam zaten çok az,tutarsam hepten gider diye korkuyorum.çünkü ben de su içmeyince hiç gelmiyor.günde en az 3 lt içiyorum
Dogaldir olur genelde bebeklerde bizdede oldu gecti dr zeytinyag sür dedi yikamadan 10 dk once beklet yika ydedi bide annemler karbonatli su sürdü o dr tavsiyesi degil belirteyim bisi olmadi ama nolur ne olmaz sen yag sür
güle güle kullansın paşam bizimkide açık pembesi
Eki Görüntüle 1169948 Eki Görüntüle 1169949
yanlız biizmki diş kaşıyıcı olarak kullanıyo gömülüyo resmen kendinden geçiyo çok koyamıyorum doktor hoppala asla kullanmıcaksın dedivalla 5 dakka koyuyorum arada namaz kılıyorum o kadar zaten çok durmuyo neden hepsi agzına girmiyo diye deliriyo senniki baya yakışmış boyu kilosu kaçtı canım senin biizmkine büyük gb
canım orucu bidaha tutma durumu olmayan hastalar yaşlılar öder oruç parasını mesela yaşlılar bidaha tutamıcakalrya onlar oruç parası öder yada kanser ne bilim şeker hastaları kalp hastaları geçmicek bidaha oruç tutamıcak hastalar oruç parası öder ama bizim gbler borçlanır yani sen 30 gün o tutmadıgın parasını verdigin oruçları tutmakla hükümlüsün parasını verdim yok yani boşuna vermişsin o parayı sadakan olsun ama yani ben böyle biliyorum söylüyeyim dedim bugün bi komşumdan daha duydum ama o oruç parası hamilelik süt emzirirken değil yani biz borçlanıyoruz adet olmak gb adet oluncada sonra tutup ödüyosun bunalrıda sonra tutup ödücez dinimizin kadınlara kolaylıgı bunlar
Canım benim eşim çok dindardır.özellikle birkaç hocaya sordu.tutabilirim derse borçlanır,tutamam derse her günü hesap edip ödeyin dedi hepsi.biz de ona göre ödedik çünkü seneye de tutamam emzireceğim için demiştim.
tamam bende onu diyorum işte tutabilirim ilerde dedğinde borçlanıyosun yani allah hastalık yaşlılık olmadanda tutma gb bi imkan vermiyo yani bu tutmadıklarımız boynumuza borç ha hamile kaldık emzirdik ttmadık sonra tutucaz dedik ama hastalık oldu bidaha tutma imkanımız hiç olmucak sürekli bi hastalıgımız var artık oruç yasak ozamn geriye dönük borçlar ödenir sen şimdi eger tutamazsam diye verdim parasını dersen allah onada sevabın ı verir elbet allah kabul etsin ama gene tutman gerekir arkadaşım bu oruçlarını ilerde yanlış anlama beni olurmu bildigimi söylemek istedim sadece sen gene istersen araştır bu konuyu
Zeytinyağini surdukten sonra beklicez. Banyo yaptirip cikcaz bu kadar. Tarakla tarayipta cikariyim mi
kizlar bebegimin basinda birazcik konak olmaya baslamis. Dogdugundan beri ilk kez böle biseyle karsilasiyorum.napicam(
Acaba neden oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?