tamam bende onu diyorum işte tutabilirim ilerde dedğinde borçlanıyosun yani allah hastalık yaşlılık olmadanda tutma gb bi imkan vermiyo yani bu tutmadıklarımız boynumuza borç ha hamile kaldık emzirdik ttmadık sonra tutucaz dedik ama hastalık oldu bidaha tutma imkanımız hiç olmucak sürekli bi hastalıgımız var artık oruç yasak ozamn geriye dönük borçlar ödenir sen şimdi eger tutamazsam diye verdim parasını dersen allah onada sevabın ı verir elbet allah kabul etsin ama gene tutman gerekir arkadaşım bu oruçlarını ilerde yanlış anlama beni olurmu bildigimi söylemek istedim sadece sen gene istersen araştır bu konuyu
Canim bi hastalik varsa bidaha tutamayacaksan sadece kefaretini odersin ama sonra tutarim diyosan yani saglikliysan daha acik olayim emzirmek icin tutmuyisan hem kefaretini verip hem kazasini yapmalisin en dogrusu bu
Cikonun taragi vardi bende disli olan dustan cikinca onla tara ama bastirmadan cikarayim diye ugrasma zaten bikerede bitmiyo yagi sür pamukla 10 dk bekle yikamadan tara sonra yika cikar cikmaz bidaha tara ama sen kazima kabaranlari tara bizim 5 yikamada falan bitti
Mustelanın konak giderici şampuanı var kuzenim onunla gidermişti. Dene istersen
güle güle kullansın paşam bizimkide açık pembesi
Eki Görüntüle 1169948 Eki Görüntüle 1169949
yanlız biizmki diş kaşıyıcı olarak kullanıyo gömülüyo resmen kendinden geçiyo çok koyamıyorum doktor hoppala asla kullanmıcaksın dedivalla 5 dakka koyuyorum arada namaz kılıyorum o kadar zaten çok durmuyo neden hepsi agzına girmiyo diye deliriyo senniki baya yakışmış boyu kilosu kaçtı canım senin biizmkine büyük gb
canım orucu bidaha tutma durumu olmayan hastalar yaşlılar öder oruç parasını mesela yaşlılar bidaha tutamıcakalrya onlar oruç parası öder yada kanser ne bilim şeker hastaları kalp hastaları geçmicek bidaha oruç tutamıcak hastalar oruç parası öder ama bizim gbler borçlanır yani sen 30 gün o tutmadıgın parasını verdigin oruçları tutmakla hükümlüsün parasını verdim yok yani boşuna vermişsin o parayı sadakan olsun ama yani ben böyle biliyorum söylüyeyim dedim bugün bi komşumdan daha duydum ama o oruç parası hamilelik süt emzirirken değil yani biz borçlanıyoruz adet olmak gb adet oluncada sonra tutup ödüyosun bunalrıda sonra tutup ödücez dinimizin kadınlara kolaylıgı bunlar
Teşekkürler canim. 5 yikamada bittiyse cokmus ya. O zaman ben hergun yikayim da hemen bitsin. Yoksaiki gunde bi mi yikasam. Cok soru soruyorum kusura bakma canım
Yarin carsiya cikiyim aliyim ins. Zeytinyağini da yapicam bi zarari olmaz. Deriyi besler.
Sor tabi canim biliyosak bi yardimimiz dokunuyosa ne mutlu.Bizim kisa denk gelmisti konak cok sık yikayamadim belki ondan okadar surdü simdi hergün yikiyorum oglumu cok sicak terliyo hep istersen bigün sür bigün sürme hergün tam cikmaz bide sactan sen bilirsin genede dr ona bi zarari yok demisti sende korkma ama tabi gecerse rahatlarsiniz dogal bisi bu hemen hemen her bebekte oluyo
Tamam şekerim bi gun arayla yıkayım. Simdi alisik deil hergun yıkamaya.4-5 gunde bi yikiyoruz. Hasta olmasin.dogal biseyse takmiyim o zaman:)
Bizimde bu hafta ilk defa konak oldu sanırım aşırı terlemeden bende zeytinyağladım geçti ama iki gün sonra tekrar oldu yarın yine zeytşnyağı süreyim bari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kulaklarini napiosunuz yikarken biz kulaklarinielimizle assa egip yikiyoruz benim hosuma gitmiyo kulaklari cok güzel kepce yapcaz yapmasam su kacar diye korkuyorum
Walla bizim kulaklarimiz biraz kepce oldgugu icin kacmiyo gibi :) annem varken pamuk tikayalim diyodu ama hep unutuyoduk :))
Bakalım yarın dr ne diyecek?
Sen mama ver diyince gözlerim doldu yaa
Kızımı da emzirememiş ve bir yıl, iki yıl emzirebilen annelere hep imrenmiştim..
Bir ukde, bir yaraydı içimde.
Çok da umutluydum. Demekki yetmiyor...
Yarın dr mama takviyesi önerecek %99 eminim.
İçim buruk. Kalbim kırık
kendime kızıyorum. Kızmamam gerek ama sanırım çok duygusalım bu ara....
Mustelanın konak giderici şampuanı var kuzenim onunla gidermişti. Dene istersen
Bebegını lutfen gunasırı yıka. BU sıcakta yazık degıl mı 4-5 gunde bir yıkamak. Çocuk kim bilir ne kadar bunalıyordır sıcaktan, terlemekten. BENİM KIZımda zaturre baslangıcı vardı ben gene de kışın gunasırı yıkıyordum. ÇOK ŞÜKÜR hiç bir şey olmadı.Tamam şekerim bi gun arayla yıkayım. Simdi alisik deil hergun yıkamaya.4-5 gunde bi yikiyoruz. Hasta olmasin.dogal biseyse takmiyim o zaman:)
Oyle yapma bence. Yüzüstü iken bası dik öne bakıyor ya. suyu o zaman dokersen bi şeycik olmazKulaklarini napiosunuz yikarken biz kulaklarinielimizle assa egip yikiyoruz benim hosuma gitmiyo kulaklari cok güzel kepce yapcaz yapmasam su kacar diye korkuyorum
Bebegını lutfen gunasırı yıka. BU sıcakta yazık degıl mı 4-5 gunde bir yıkamak. Çocuk kim bilir ne kadar bunalıyordır sıcaktan, terlemekten. BENİM KIZımda zaturre baslangıcı vardı ben gene de kışın gunasırı yıkıyordum. ÇOK ŞÜKÜR hiç bir şey olmadı.
Oyle yapma bence. Yüzüstü iken bası dik öne bakıyor ya. suyu o zaman dokersen bi şeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?