hüzünbaz canım oğluşun çok ama çok tatlı maşalllah doyamıyoruz ya bebek sevmeye
ayy allahım korusun yavrularımızıııı
Canlarım,bebişlerimiz kaç saatte ne kadar besleniyor? Benim hatun biraz açıldı ama üstüne düşmesem yine iştahsız.erkekler daha kilolu oluyor sanırım.kız anneleri ne kadar veriyorsunuz mama ya da emzirme süresi.sağıp veriyorsanız bazen bile olsa fikir vermesi açısından beni aydınlatır mısınız😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1170753
Oğlum kemal bu sabah beşten beri kayıptır.güvenlik kamerasının çektiği son resim bu
babasilinge verdiğim 100 tale ye acıyorum kuzum ben inanki
Eki Görüntüle 1170753
Oğlum kemal bu sabah beşten beri kayıptır.güvenlik kamerasının çektiği son resim bu
Eki Görüntüle 1170753
Babaslingim var ama yaz icin hic uygun degil. Zaten sardikca sariyosun cocuk sicaktan mahvoluyo.esim hediye almisti. Kirilmasin diye arada ev icinde kullaniyorum. Disarisi icin kanguru daha iyi. Ablam aldi. Cocukta rahat efil efil sıkmıyo. Tavsiye etmiyorum bende. Bide netten baktim cok pahaliymis. Onun yerine en iyi kanguruyu al bence
Eki Görüntüle 1170753
sağol teyzesi.rabbim korusunnnKayibi okuyunca gercekten kayip sandim ay allah korusun:) kiz masallah masallah mazar deger vallahi bebisine
anlık duruyor kuzummmBir ay sonra bizimkilerde böyle durabilecek mi acaba
Allah yesinler bunu çok tatlı maşallah nazarlardan korusun rabbim hepimizin bebişlerini
sağolun teyzeleriiiActim kollarimi dezeeeemmm gel kemal im...
Kangurunun resmini paylasabilirmisin canim malum birsuru cesidi var sizinki hangisinden bide benim bebis 3 ay on bes gunluk felan oldu ben hala kangiruya koyamiyorum sanki hala erkenmis gibime geliyor henuz kendini dik tutamadigi icin
Kizlaaarr aranizda sadece kendi sutunu verip ayni zamanda oruc tutan varmii...ben gunler cook uzun dugu icin tutmuyorum ama hiicc icimede sinmiyor ya
Canlarım,bebişlerimiz kaç saatte ne kadar besleniyor? Benim hatun biraz açıldı ama üstüne düşmesem yine iştahsız.erkekler daha kilolu oluyor sanırım.kız anneleri ne kadar veriyorsunuz mama ya da emzirme süresi.sağıp veriyorsanız bazen bile olsa fikir vermesi açısından beni aydınlatır mısınız😘
gecen yil ramazanda hamike oldugumu ogrenmistim simdi bebegimin ellerini opuyorum hamdolsun onu vereneHerkese hayırlı ramazanlar , RAbbim nicelerine erdirsin inşallah
@aysahin Oruç tutmuyorum canım , bi yazı okudum.Süt için yemek pek önemli olmasa da 16 - 17 saatlik susuzluk büyük sorun.İçimize sinmiyor ama keyfi değil sonuçta.Geçen senede hamileydik , ne çabuk geçiyor günler
canim bencedenen iyisi bike olsa sanki cok uzun sure kullanilmamali yazik yavrucuklaraBence 4.aya gecince kullan. Biraz daha direnci artsin tabi sen bilirsin. Ablam bana civilden nenny diye bi marka aldi. 30tl felan sanırım. Demek istedigim babaslinge 120-130tl verecegine en kaliteli kanguruyu alabilirsin. Chicco 90tl civariydi. Ablama yuk olmak istemedim. Ucuzuna kactim. Saatlerce kullanmayacagim icin böle tercih ettim. Arabam oldugu icin heryere onunla gidiyoruz.carsida pazarda da puseti var.ana kucagi montelenebiliyo. Bu kanguru markete yakin mesafelere giderken işimi görüyo. Kanguruyu uzun zamanlarda kullancaksan nette arastir bence.su bacak arasi genisligi nasil olmali, sirt destegi var mi yok mu
Haksever canim bende cok zor bi lohusalik donemi gecirdim ozellikle oruc tutmak istiyodum gerci ben normalde bile ayila bayila tutuyorum ama simdi durum farkli tabi bebis icin mecbur tutmuyoruz allahim kazasini yapabilmeyi nasip etsin insallahben tutuyorum bugün allah kabul etsin birazda sakinleşmek için tutuyorum eyy oruç tut breni diyorum kafayı sıyırıcam yoksa allah oruçluyken bi huzur bi sakinlik veriyo ben mamada veriyorum ama sadece emzirmiyorum
canim benim 3 saate falan cikti emme araligi ama hic belli olmuyo bazen 2 saatte aciktigini hissedersem emziriyorum. Geceleri de 4-5 saat uyanmadigi oluyo belli bir duzen yok anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?