2014 Şubat Anneleri

Kocasına sahur hazırlayamamış acemi anne hepinizin ramazanını kutlar:) evimize geldik kızım kalabalıktan sessizliğe geçtiği için mi,istanbulun gıcık nemli havasından mı ne ağlama krizlerine girdi.dakikalarca susmadı.bugün de eşimin ailesi geliyor.evle,çocukla uğraşayım,bavul boşaltayım derken sızmışım gece 1 gibi.bi uyandım eşim sahurunu yapmış da namazı bekliyor. Aynı tempo hala da devam ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm soyle soyliyim bazen uyanmiyo dedm ya o zaman 3 saatte sagiyorum iki gogusten 100-150 cc civari cikiyo yani 3 saatte emdigi icin ortalama 100-120 cc iciyodur sanirimm

kuuzm 4 saattte bir beni emmediyse 150-180 ml arası biberonu yok ediyor

meneksee,huzunbaz kızım açlık sınırında yaşıyor o zaman ben sağdığımda hiçbir zaman o kadar çıkmadı,kızım da hiç o kadar yemedi mamayı bile.ben 60 cc versem 3 saatte öpüp başıma koyuyorum.ne olacak halimiz böyle,şaşırdım kaldım

Canim bebisin gece dort bes saat uyanmiyormus ya kacta yatiyor peki yani ilk yatisi kacta oluyor bide gece dort saat sonraemdikten hemen sonra uyuyomu bizim gece uyku sorunumuz varda...

Canim bebisin gece dort bes saat uyanmiyormus ya kacta yatiyor peki yani ilk yatisi kacta oluyor bide gece dort saat sonraemdikten hemen sonra uyuyomu bizim gece uyku sorunumuz varda...

cnm 8-9 gibi yatiyo ayagmda uyutuyorum ilk. gece emmeye kalktiginda omzumda uyuyo yatiriyorum besige gunduz pek uyumuyo yalniz

kızım böğürürken çıktım çamaşırlarını topluyorum komşu kadın dediki arka tarftaki gelim gidim yokta onlar arka sokakta kalıyo balkonlar birleşik yani karşılıklı neyse diyoki kızın hastamı hep ağlıyo yok dedim hasta değil huysuz aç olmasın dedi bende cahildim az ağlatmıyodm çocugu dedi sonra yaptık tarhanayı hep uyudu dedi yanlış anlama dedi yok anlamam dedim şimdi 120lik amma yaptım yedirdim dedim altınıda altım üstünede kusmuştu değiştirdim gazıda çıkık dedim başka aklınıza gelen varsa siz söleyin dedim bende çıldırmak üzereyim kadın diyo nabcan kızım küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olur diyo inşallah dedim büyüdügü görebilirim inşallah diyede ekledim

oruç iyi geldi ama sinir lenmiyorum barmıyorum sadece yoruldum..... zaten yoruluyodum ....

acıkmadım zaten abur cubur yiyodum sürekli elimde oturupta yemek yemekk mi töbe oda ne ki

o yüzden şuan çokta hissetmedim bişey yapmıyorum sadece kızımla ilgileniyorum hiçbi iş yapmadım ama evde çamaşırlarıda tıpladım koydum sadece kızıma bakmak bile zaten büyük iş....

şununşurasında iftara ne kaldı

sağdığımda benden de çıkmadı hiçbir zaman.mamaya 60 ile başladık 90 a çıktık.sonra 120-150.iki gündür180

hakocuğum gazımı var miniğin.hipp 1 numara combiotic mama denesene

hakocuğum gazımı var miniğin.hipp 1 numara combiotic mama denesene

canım kustugu içim bebelac ar mama kullanıyoruz kusma önleyici güya bide önemele nolcak kim bilir ben teşisi koydum ya biizm kızanın midesi küçük ama iştahı çok 3 saat zor duruyo yani huzursuz ben diyorum aç herelde veriyorum mamayı hopp dışarı 90 cc güzel yiyo tamam çıkarmıyo 120 vereyim diyorum fark hemen dışarı eh 120 yi çoktan götürenler var artık ne bilim midesi küçük herelde sık sık verisemde bu sefer kaka yapamıyo anlamadım gitti ben zeynebin metobolizmayı çözemedim çözene kada rbenim metebolizmam çökücek gazını cıkarıyo canım ben cıkarmasamda balık gb hop döndügü için hallediyo artık gaz damlasını bile vermiyorum ilaçalrdan onalra sıra gelmiyo kan damlasını bile unutuyorum ya d3 le onada uygun bi vakit sıkıştırmam lazım

aynen benimkide öyle yaa çok şaşırıyorum böyle duyunca benim oğlumda 2 saatte 50 cc içiyo aşağı yukarı.aslında sütümde yok değil ama iki memeyi birden almıyor tek memedende 50 cc süt çıkıyo bu gidişle kilo almak hayal oldu

allah allah neden ağlıyor acaba.benim oğlumda ağlıyordu ama karnı ağrıyordu.dişleri çıkıyor olmasın zeynonun

sütün çok yağlıdır yetiyordur belki tatlım

allah allah neden ağlıyor acaba.benim oğlumda ağlıyordu ama karnı ağrıyordu.dişleri çıkıyor olmasın zeynonun

doktora ısrarla 3 kere baktırdım yok çıkmıyo dedi oyuncakla oynatamıyorum agzına sokuyo neden daha cok girmiyo diye aglıyo çıldırıyo agzına böle nasıl anlatsam işte diş kaşıma hareketi yapıyo sinirli sinirli hopplada bile hani o siyah yer varya oraya tutunuyo 2 elle yanan yer varya sert yer orayı bi gör iğrenç salya sümük oluyo 5 dakkada hırslanıyo duramıyo aglıyo sinirinden hep agzında elleride

vucudunda benek benek oldu yüzüde sıcaktanmı acaba sivilce gb kabartı yok hania vuç içlerimiz olurya benekli gb öle oldu yüzü karnı sırtında var kolalrınd abacakalrında yok boynuda cok kızarıyo başı cok terliyo nedir sıkıntısı anlamadım gitti 3 e kadar agladı bak sonra uyudu biraz önce emzirdim yatırdım gen uyuyo şimdi ne bilim arada tutuyo deliliği

Kizlaaarr aranizda sadece kendi sutunu verip ayni zamanda oruc tutan varmii...ben gunler cook uzun dugu icin tutmuyorum ama hiicc icimede sinmiyor ya

bende tutamıyorum maalesef hamileyken bile tutmuştum aslında ama şimdi suyu az içtitğim anda sütüm hop azalıyo.bide üstüne 2 çocuk sürekli koşuşturmaca inş. kazalarını yapabiliriz ilerde

Nasıl bir şey şaştım kaldım ben de Pazartesi bize doktor yolu göründü

Valla ben de ayni durumdayim, benim sol memede basindan beri süt az zaten; 2-3 saatte bir her 2 memeyi de veriyorum ama kilo alimi 4.aydan beri yeterli degil.5 aydir mamasiz idare ediyorduk,bugun ilk defa mama alicaz aksam saatlerinde sütüm cok azaliyor en axindan bir ogun vermek istiyorum. Geceleri onceden sütüm cok oluyordu kizim tek memeyi emince diger memedekini sagip buzluga koyuyordum ama artik her ikisini de emip bitiriyor. Bir de benim sutum yagli degil.ilk 3 ay ayda 1 kilo aliyordu.milletin cocugu 1,5 kilo aliyor sirf anne sütüyle. Yemeyle, kiloyla hic ilgisi yok tamamen vücut meselesi.benim vucudum ne yazik ki yediklerimi süt olarak degil yag olarak kendime depoluyor:)

sağdığımda benden de çıkmadı hiçbir zaman.mamaya 60 ile başladık 90 a çıktık.sonra 120-150.iki gündür180

Benim ibre hiç 100'ü görmedi mesela:) kızım doğduğundan beri en fazla 90 çıkıyordu ikisinden,şimdi genellikle 40 bununla doyuyor olamaz de mi ya

Sen en zor işi yapıp kuzuna bakıyorsun ev işini yapıyosun.sahuruda hazırlama kiscem.bende bugün niyetlenecem inş tutabilirim.sizinde Ramazanın iz mübarek olsun.yer değişikliğini hissetmis tir kızın. Bide değişik insanları kalabalığı görünce sonrasında huzursuzluk olabiliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…