- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Peki ne kadar veriyorsun canım tahmini? Yani cc'ye vurursan kaç olur? Benim sütüm az,kızıma yetmez diyorum ama mama veriyorum almıyor yine,yoğurt veriyorum birkaç kaşıktan sonra dudağını kilitleyip ağlıyor.halbuki ilk günler çok yiyordu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah biz bu istahsiz bebeklerle napacaz bilemiyorum.benimkide öyle. Bi bakıyorum 120 cc iciyo bi bakıyorum 50 cc zor iciyo. Yoğurt başladım. Meyve püre lerine başladım. Onlardan. Bi çorba kaşığı ne yiyobakalım 5 ay kontrolünde nolacak Semenderim uykuday ken gece mama veremiyomusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağdığımda benden de çıkmadı hiçbir zaman.mamaya 60 ile başladık 90 a çıktık.sonra 120-150.iki gündür180
Valla ben de ayni durumdayim, benim sol memede basindan beri süt az zaten; 2-3 saatte bir her 2 memeyi de veriyorum ama kilo alimi 4.aydan beri yeterli degil.5 aydir mamasiz idare ediyorduk,bugun ilk defa mama alicaz aksam saatlerinde sütüm cok azaliyor en axindan bir ogun vermek istiyorum. Geceleri onceden sütüm cok oluyordu kizim tek memeyi emince diger memedekini sagip buzluga koyuyordum ama artik her ikisini de emip bitiriyor. Bir de benim sutum yagli degil.ilk 3 ay ayda 1 kilo aliyordu.milletin cocugu 1,5 kilo aliyor sirf anne sütüyle. Yemeyle, kiloyla hic ilgisi yok tamamen vücut meselesi.benim vucudum ne yazik ki yediklerimi süt olarak degil yag olarak kendime depoluyor:)
doktora ısrarla 3 kere baktırdım yok çıkmıyo dedi oyuncakla oynatamıyorum agzına sokuyo neden daha cok girmiyo diye aglıyo çıldırıyo agzına böle nasıl anlatsam işte diş kaşıma hareketi yapıyo sinirli sinirli hopplada bile hani o siyah yer varya oraya tutunuyo 2 elle yanan yer varya sert yer orayı bi gör iğrenç salya sümük oluyo 5 dakkadahırslanıyo duramıyo aglıyo sinirinden hep agzında elleride
vucudunda benek benek oldu yüzüde sıcaktanmı acaba sivilce gb kabartı yok hania vuç içlerimiz olurya benekli gb öle oldu yüzü karnı sırtında var kolalrınd abacakalrında yok boynuda cok kızarıyo başı cok terliyo nedir sıkıntısı anlamadım gitti 3 e kadar agladı bak sonra uyudu biraz önce emzirdim yatırdım gen uyuyo şimdine bilim arada tutuyo deliliği
Kızlar bu kk nin uygulamasından kk ya telden giren lerini varsa nası çıkış alıyorsunuz. Ben bi giriş yaptım çıkışı bulamadım. Sanki 24 saat kk dayım gibi onlineyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hüzümbaz gün içinde verdigin mamamı 150 tek seferdemi benim oglum 4 saat açlıkla 40 cc içmiyor önceden kilo alımı iyiydi fazlasını sagıp buzluga attım hiç biberon vermedim bu ay 300 gr almış
kızım böğürürken çıktım çamaşırlarını topluyorum komşu kadın dediki arka tarftaki gelim gidim yokta onlar arka sokakta kalıyo balkonlar birleşik yani karşılıklı neyse diyoki kızın hastamı hep ağlıyo yok dedim hasta değil huysuzaç olmasın dedi bende cahildim az ağlatmıyodm çocugu dedi sonra yaptık tarhanayı hep uyudu dedi yanlış anlama dedi yok anlamam dedim şimdi 120lik amma yaptım yedirdim dedim altınıda altım üstünede kusmuştu değiştirdim gazıda çıkık dedim başka aklınıza gelen varsa siz söleyin dedim bende çıldırmak üzereyim kadın diyo nabcan kızım küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olur diyo inşallah dedim büyüdügü görebilirim inşallah diyede ekledim
oruç iyi geldi ama sinir lenmiyorum barmıyorum sadece yoruldum..... zaten yoruluyodum ....
acıkmadım zaten abur cubur yiyodum sürekli elimde oturupta yemek yemekk mi töbe oda ne ki
o yüzden şuan çokta hissetmedim bişey yapmıyorum sadece kızımla ilgileniyorum hiçbi iş yapmadım ama evde çamaşırlarıda tıpladım koydum sadece kızıma bakmak bile zaten büyük iş....
şununşurasında iftara ne kaldı
bizim kız bi tek çıtçıtlıyla duruyo.ısırasım geliyo bacaklarını.bende niyetliyim bugün iiyim şükür şimdilik,bi denim dedim sütüm azalacak mı.kızlar bişey sorcam azalacaksa bugün belli olur mu yoksa bikaç gün tutunca mı belli olur:44:kızımında kilo alımı yavaşlıyo sanki.her ay 1.200 alıyodu geçen ay bi kilo almış sanki bu ay daha az.azalacak demişdi ebe zaten..
hüzümbaz gün içinde verdigin mamamı 150 tek seferdemi benim oglum 4 saat açlıkla 40 cc içmiyor önceden kilo alımı iyiydi fazlasını sagıp buzluga attım hiç biberon vermedim bu ay 300 gr almış
Canım benim kızımda diğer aylarda 1300 kg alıyordu bu ay 1kg almıss demekkii bu aylardaa kilo alımı azılacakk.ben sadece anne sütü veriyorum..buarada bende bugün oruçluyum..allah yardımcımız olsun..bizim kız bi tek çıtçıtlıyla duruyo.ısırasım geliyo bacaklarını.bende niyetliyim bugün iiyim şükür şimdilik,bi denim dedim sütüm azalacak mı.kızlar bişey sorcam azalacaksa bugün belli olur mu yoksa bikaç gün tutunca mı belli olur:44:kızımında kilo alımı yavaşlıyo sanki.her ay 1.200 alıyodu geçen ay bi kilo almış sanki bu ay daha az.azalacak demişdi ebe zaten..
canım seni cok iyi anlıyorum benim kızımda öyleydii bide kızımın üst yan dişte şişme vardıı doktora götürdükk dişmi cııkarıyor dediik yokk dedii normalldir şişmesii vee sonuçç bu kızımın dişlerii patladıı yanii kızım diş cıkardııı...belkii zeynepte diş çıkarır...doktora ısrarla 3 kere baktırdım yok çıkmıyo dedi oyuncakla oynatamıyorum agzına sokuyo neden daha cok girmiyo diye aglıyo çıldırıyo agzına böle nasıl anlatsam işte diş kaşıma hareketi yapıyo sinirli sinirli hopplada bile hani o siyah yer varya oraya tutunuyo 2 elle yanan yer varya sert yer orayı bi gör iğrenç salya sümük oluyo 5 dakkadahırslanıyo duramıyo aglıyo sinirinden hep agzında elleride
vucudunda benek benek oldu yüzüde sıcaktanmı acaba sivilce gb kabartı yok hania vuç içlerimiz olurya benekli gb öle oldu yüzü karnı sırtında var kolalrınd abacakalrında yok boynuda cok kızarıyo başı cok terliyo nedir sıkıntısı anlamadım gitti 3 e kadar agladı bak sonra uyudu biraz önce emzirdim yatırdım gen uyuyo şimdine bilim arada tutuyo deliliği
canım yaa Allah yardımcın olsun.hakseverim zeynepcikin idrar yollarında felam bi sorun yok dimi:44:
Canım benim kızımda diğer aylarda 1300 kg alıyordu bu ay 1kg almıss demekkii bu aylardaa kilo alımı azılacakk.ben sadece anne sütü veriyorum..buarada bende bugün oruçluyum..allah yardımcımız olsun..
canım seni cok iyi anlıyorum benim kızımda öyleydii bide kızımın üst yan dişte şişme vardıı doktora götürdükk dişmi cııkarıyor dediik yokk dedii normalldir şişmesii vee sonuçç bu kızımın dişlerii patladıı yanii kızım diş cıkardııı...belkii zeynepte diş çıkarır...
canım hani sol üstte kknın resmi varya ona tıklıyosun sonra yukarda kapı içinde ok işareti gibi bişey var ona tıklıyosun.bende unutuyorum bazen çıkış yapmayı
sankim hep kkdayım
bren direk püreye geçtim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?