- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aa ben hiç çıkış yapmıyorum online mi görünüyoruz o zaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok tatlısı semenderimDert sahibi olcam bu kız yüzünden yasakhayal'im:)
canım hani sol üstte kknın resmi varya ona tıklıyosun sonra yukarda kapı içinde ok işareti gibi bişey var ona tıklıyosun.bende unutuyorum bazen çıkış yapmayı
sankim hep kkdayım
Yogurt yapmak istiyorum kizlar siteye sütcü geliyo ondan alip yapsam bebegim yiyebilirmi keci sütu bulmam imkansiz :/ bide verenler nekadar yogurt veriyosunuz ölcü olarak?
Marketlerde keçi sütü var canım.yoğurtta ölçüm yok,kızım ne kadar isterse
Kizlaaarr aranizda sadece kendi sutunu verip ayni zamanda oruc tutan varmii...ben gunler cook uzun dugu icin tutmuyorum ama hiicc icimede sinmiyor ya
tek sefer 150 kuzum.oğlum 17 ocak doğumlu
bren direk püreye geçtim yaaaaa
bren direk püreye geçtim yaaaaa
Bende ole yaptimsanmıyorumki annem beni listeye göre buyutsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben tutuyorum yani tutmaya başladım herzamandan bir fark olmadı
Ben hiç sütümü sağıp ne kadar çıktığına bakmadım hep sizleri takip ediyorum ben çok rahatmıyım kendimi kötü hissediyorum. Haftada bir iki defa gece yatarken 90 cc devam sütü veriyorum aç olduğunu düşünürsem yada sütüm olmadığını anlarsam.
Bi kaç kezde armut rendeleyip verdim. Ek gıdaya başlamadım.
Pirinç unu veren varmı daha öncede sormuştum cevap alamadım. Pirinç ununu sütle yap yazmış dr biraz garip geldi bana olmadı keçi sütü alıp yapıyım migroslarda keçi sütü var cam şişede
çok iyi ben sadece emziriyorum ne mama ne ek gıda emzirdikten 4 saat sonra 40cc içmiyo kesin bişey var ama bulamadık bemim oglum 18 şubat dogumlu
ben yakında eline kemek vericem ne zor geliyo öle böle geçiş yapmak ne var sofraya bi tabak daha koysak amam sandalyeside hazırben kızıma güzel tabak kaşık çatalda alırım ay o günlerde gelcek dimi allahım kızıyorum ediyorum ama ya kızım olmasaymış ot gb yaşıyomuşum resmen onun uydusuyum şuan etrafında dönen
biz nasıl büyüdük ya böle kendi kendimize yemeyi öğrendik aman eskiler ne güzelmiş ohh böle herşeyi biliyoruz herşey elimizin altında ondan böle oluyo bu çocuklar
keçi sütüylemi mayalamak lazım marketten keçi sütü alsam cezvede kaybnatıp az az mayalasam 3 gün dursa o süt olurmu ki siz nasıl yapıyosunuz ben pastorize sütten mayalanması gerektigini durdum yani günlük süttler daha zararlıymış yani biz kaç derecede kaynatabiliyoruzki o hazır dediğimiz sütler anında şok ısıtılıyo soguyo pastorize daha etkili tabi güvenilir markaalardan almak lazım
bende tutum bugün denemk için gayette iyiydim sinirlencek takadim kalmadı kızım 3 e kadar kucamdaydı böğürerek ağlıyodu sonra döndü kıçını uyudu bayabi bende dinlendim son saat kalktı altına yaptı kafasına kadar felan biraz başım döndü ensem yandı tansiyon oynadı herelde ama atlattık çok şükür sütümded bi değişiklik sezmedim inşallah tutarım
valla kayınvaldemdeydim bigün mama yok biboron yok görümcemin biborunu varmış eskilerden bide nişastayı sulandırdık verdik kızım öyle uyudu sütüm yetmemiş çığlık çığlıga agladı bütün gec eonu yedi sustu eskiden unu bile sulandırıp verirlermiş tok tutarmış uyurmuş cocuklar yani biz pinpirikliyiz benim yolladıgım mesajdada var pirinç unlu yapıp içine devam sütü mamalarındanda katabilirsiniz diyo süt olayını bilmemben süt vermem ama suyla ririnç unlu mama yapılıyo
Ah ah öyle bir raddeye geldim ki keşke sütüm hiç gelmeseydi kızım biberona ve mama tadına alışsaydı diyeceğim nerdeyse,Allah beni affetsinannemlerde biraz toparlamıştı nasıl sevinmiştim.hareketleri bile değişmişti.şimdi yine geriledi hiçbir şey yemiyor zorla ağzına sokuyorum biberonu,kaşığı.yarısı yere yarısı mideye.mamadan nefret ediyor memeyi istemiyor.istese de sütüm bitiyor artık 20 cc çıkıyor ikisinden.dün 70 cc çıkmıştı çok şaşırmıştım şimdi hiç yok.nerdeyse 4 lt su,Humana,yeşil soğan vs hiçbir işe yaramıyor.biraz yoğurtla ayakta duruyor.çok üzgünüm moralim bozuk.anne sütü alsın diye düşünemiyorum artık doysun bir şeyler yesin derdindeyim (
Benim kızımda 18 şubat doğumlu 3-4 saat sonra sağdığımda tek memeden 125 ml çıkıyor maşallah 110 ml falan kızım içiyor biberonla verince kilosu 6.900 üç kilo doğmuştu ama bu aralar bezi çok ıslanmıyor doymuyormu acaba diyorum sağıp bakıyorum sorun yok ben bu bebişleri anlamadım gitti yaaaa çok terlemesine veriyorum ama inşallah öyledir züğürt tesellisi bu arada tek memeyle doğuyor ikinci memeyi akşam saatlarinde nadiren emiyor yani sütün ne kadar fazlada olsa bebek alacağı kilodan fazlasını almıyor genetik sanırım biz karı koca zayıfız
yavrukuşum,senin ebbeğin ne zamandır iştahsız.benim oğlumda 1 hafta öyle bir dönem geçirdi düzeldi sonra
Canım maşallah berakallah.yaptığın özel bir şey varsa ne olur söyle ama süt işi nasip işi ya olmayınca olmuyor.tekrar maşallah nazar değmesin
Bir haftayı geçti canım yaPazartesi doktora götürcem belki bir çaresi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?