meneksee,huzunbaz kızım açlık sınırında yaşıyor o zamanben sağdığımda hiçbir zaman o kadar çıkmadı,kızım da hiç o kadar yemedi mamayı bile.ben 60 cc versem 3 saatte öpüp başıma koyuyorum.ne olacak halimiz böyle,şaşırdım kaldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen benimkide öyle yaa çok şaşırıyorum böyle duyunca benim oğlumda 2 saatte 50 cc içiyo aşağı yukarı.aslında sütümde yok değil ama iki memeyi birden almıyor tek memedende 50 cc süt çıkıyo bu gidişle kilo almak hayal oldu
doktora ısrarla 3 kere baktırdım yok çıkmıyo dedi oyuncakla oynatamıyorum agzına sokuyo neden daha cok girmiyo diye aglıyo çıldırıyo agzına böle nasıl anlatsam işte diş kaşıma hareketi yapıyo sinirli sinirli hopplada bile hani o siyah yer varya oraya tutunuyo 2 elle yanan yer varya sert yer orayı bi gör iğrenç salya sümük oluyo 5 dakkadahırslanıyo duramıyo aglıyo sinirinden hep agzında elleride
vucudunda benek benek oldu yüzüde sıcaktanmı acaba sivilce gb kabartı yok hania vuç içlerimiz olurya benekli gb öle oldu yüzü karnı sırtında var kolalrınd abacakalrında yok boynuda cok kızarıyo başı cok terliyo nedir sıkıntısı anlamadım gitti 3 e kadar agladı bak sonra uyudu biraz önce emzirdim yatırdım gen uyuyo şimdine bilim arada tutuyo deliliği
Bu arada pompanın markası ne semender ben ilk lansinoh almıştım arızalandı parasını iade ettiler philips avent aldım bu sefer ama lansinoh çok daha iyiydi avent biraz daha zayıf belki pompanlada alakalıdır
Kızlar biz de aynı durumdayız,doğduğundan beri iştahsız kızım,şimdiye kadar iki memeyi emdiği görülmemiştir.uzun zamandırda 2-3- dk emip bırakıyor,bezler boş...emzirmeyip biberonla verdiğimde benimki de zorla 50-60cc içiyor 2,5-3saatte ve hiç te huzursuz değil,artık çişide sarıya döndü ve. Çok az yapıyor.değil kilo almak vermese iyidir
Ah ah öyle bir raddeye geldim ki keşke sütüm hiç gelmeseydi kızım biberona ve mama tadına alışsaydı diyeceğim nerdeyse,Allah beni affetsinannemlerde biraz toparlamıştı nasıl sevinmiştim.hareketleri bile değişmişti.şimdi yine geriledi hiçbir şey yemiyor zorla ağzına sokuyorum biberonu,kaşığı.yarısı yere yarısı mideye.mamadan nefret ediyor memeyi istemiyor.istese de sütüm bitiyor artık 20 cc çıkıyor ikisinden.dün 70 cc çıkmıştı çok şaşırmıştım şimdi hiç yok.nerdeyse 4 lt su,Humana,yeşil soğan vs hiçbir işe yaramıyor.biraz yoğurtla ayakta duruyor.çok üzgünüm moralim bozuk.anne sütü alsın diye düşünemiyorum artık doysun bir şeyler yesin derdindeyim (
kuzum mamayı değişmeyi denedinmi
Ah ah öyle bir raddeye geldim ki keşke sütüm hiç gelmeseydi kızım biberona ve mama tadına alışsaydı diyeceğim nerdeyse,Allah beni affetsinannemlerde biraz toparlamıştı nasıl sevinmiştim.hareketleri bile değişmişti.şimdi yine geriledi hiçbir şey yemiyor zorla ağzına sokuyorum biberonu,kaşığı.yarısı yere yarısı mideye.mamadan nefret ediyor memeyi istemiyor.istese de sütüm bitiyor artık 20 cc çıkıyor ikisinden.dün 70 cc çıkmıştı çok şaşırmıştım şimdi hiç yok.nerdeyse 4 lt su,Humana,yeşil soğan vs hiçbir işe yaramıyor.biraz yoğurtla ayakta duruyor.çok üzgünüm moralim bozuk.anne sütü alsın diye düşünemiyorum artık doysun bir şeyler yesin derdindeyim (
Bu arada pompanın markası ne semender ben ilk lansinoh almıştım arızalandı parasını iade ettiler philips avent aldım bu sefer ama lansinoh çok daha iyiydi avent biraz daha zayıf belki pompanlada alakalıdır
Ah canımsıkma canını.
Hepimiz aynıyız aslında..
Dertler benzer..
Benim oğlan da aylık kontrolünde geçen aydan bu yana hiç kg almamış gözüktü. Doktor da direkt mamaya başlatmadı, önce bi ek gıdayı arttır ve de emzir dedi. Eğer yine kg almazsa mamaya başlatacak. Nasıl içim içimi yiyor anlatamamsütümün ona kg aldırmadığını öğrendiğimden beri keyifsiz ve isteksizim onlar büyüsün de yeter ki.. Emip emmemesi artık dert değil benim için. Kızım da mamayla büyüdü zaten. Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah...
Canım artık geçtim o kısmı,yeter ki karnı doysun ama o mamayı tattığındaki surat ifadesini anlatamam.sanki zehir veriyorsun.şimdş verdim aç parmaklarını yiyor ama onu verince ağlıyor.memeyi çekiyor 1 dk sonra bitiyor
Artık tek derdim karnı doysun,öyle korkuyorum ki bir şey olacak diye.ben beceremedim anneliği,kızım saatlerdir aç yatıyor veremiyorum bir şey.artık psikolojim bozuldu.Canım gerçekten zor bir durum,bizde sizden farklı değiliz seni çok iyi anlıyorum...
Daha öncede söylemiştim,emzirmenin peşine düşme,hedefin bebeğinin karnını doyurup büyütmek olsun,ne şekilde doyduğu hiçççç önemli değil...
Uzun süre Emziremedim diye de üzülme,her bebek kendi rıskını yaratır,iştahlı olsaydı sütünde olurdu
Artık tek derdim karnı doysun,öyle korkuyorum ki bir şey olacak diye.ben beceremedim anneliği,kızım saatlerdir aç yatıyor veremiyorum bir şey.artık psikolojim bozuldu.
o nasıl söz kuzum yaaa.yarın dr a gidin bakalım.bence dişten dolayı huzursuz ve iştahsızArtık tek derdim karnı doysun,öyle korkuyorum ki bir şey olacak diye.ben beceremedim anneliği,kızım saatlerdir aç yatıyor veremiyorum bir şey.artık psikolojim bozuldu.
aynı fikirdeyim.hatta ucuz mamaların tadı daha şekerli olduğu için hemen emiyrlarBaşka marka denesen? Belki tadını sevmemiştir? Bence her mamadan da dene canım, illa ki birini sevecek.
aminnnnnnAh canımsıkma canını.
Hepimiz aynıyız aslında..
Dertler benzer..
Benim oğlan da aylık kontrolünde geçen aydan bu yana hiç kg almamış gözüktü. Doktor da direkt mamaya başlatmadı, önce bi ek gıdayı arttır ve de emzir dedi. Eğer yine kg almazsa mamaya başlatacak. Nasıl içim içimi yiyor anlatamamsütümün ona kg aldırmadığını öğrendiğimden beri keyifsiz ve isteksizim onlar büyüsün de yeter ki.. Emip emmemesi artık dert değil benim için. Kızım da mamayla büyüdü zaten. Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah...
Eki Görüntüle 1172038
Halimize bakın hanımlar,başucumdaki komidin bile acelemin,telaşımın,denemelerimin fotoğrafı sanki
Eki Görüntüle 1172038
Halimize bakın hanımlar,başucumdaki komidin bile acelemin,telaşımın,denemelerimin fotoğrafı sanki
yarin doktora gideceksiniz nasilsa cnm bu kadar yipratma kendini bak ne kadar ugrasiyosun senin bi sucun yokki bebis istahsiz. insallah sevecegi bi mama bulursunuz
Bizim hastanenin çocuk doktoru yok acilde.eve yakın var onu aradım onun da yokmuş.eşim yine şehir dışında yarın sabah gelecek.ilk işimiz bizim hastanedeki diğer çocuk doktoruna gitmek olacak canım.en azından bi tahlil falan yapar belki içim rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?