2014 Şubat Anneleri

Kızlar biz de aynı durumdayız,doğduğundan beri iştahsız kızım,şimdiye kadar iki memeyi emdiği görülmemiştir.uzun zamandırda 2-3- dk emip bırakıyor,bezler boş...emzirmeyip biberonla verdiğimde benimki de zorla 50-60cc içiyor 2,5-3saatte ve hiç te huzursuz değil,artık çişide sarıya döndü ve. Çok az yapıyor.değil kilo almak vermese iyidir

O benek dediğin şeyler sıcaktan oluyor,en iyi çözüm ise hergün yıkamak ve çok kalın giydirmemek

amedaya çok iyi diyorlar

kuzum mamayı değişmeyi denedinmi

Canım gerçekten zor bir durum,bizde sizden farklı değiliz seni çok iyi anlıyorum...
Daha öncede söylemiştim,emzirmenin peşine düşme,hedefin bebeğinin karnını doyurup büyütmek olsun,ne şekilde doyduğu hiçççç önemli değil...
Uzun süre Emziremedim diye de üzülme,her bebek kendi rıskını yaratır,iştahlı olsaydı sütünde olurdu

Ah ah..
Sanırım doktor bizi komtrole gittiğimizde mamaya başlatacak kızlar.. Sütüm hiç hoşuma gitmiyor. Az.. Hiç dolmuyor...çocuk emiyor bir iki dakika.. Sonra bitiyor..çekiyor çekiyor boş..ben de bıktım artık. Afedersiniz, deli gibi sağlıklı şeyler yiyorum halbuki ama olmuyor. Anneme hayret efiyorum. Tam 3 sene emzirdi kardeşimi ve özel hibirşey yapmadı. Biz kırk takla atsak da nafile. Bazen kızıyorum kendime. Sanki benim eldeymiş gibi.

Ah canım sıkma canını.
Hepimiz aynıyız aslında..
Dertler benzer..
Benim oğlan da aylık kontrolünde geçen aydan bu yana hiç kg almamış gözüktü. Doktor da direkt mamaya başlatmadı, önce bi ek gıdayı arttır ve de emzir dedi. Eğer yine kg almazsa mamaya başlatacak. Nasıl içim içimi yiyor anlatamam sütümün ona kg aldırmadığını öğrendiğimden beri keyifsiz ve isteksizim onlar büyüsün de yeter ki.. Emip emmemesi artık dert değil benim için. Kızım da mamayla büyüdü zaten. Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah...

Benimki de avent canım ama ben de pek memnun değilim hiç hissetmiyorum bile çekerken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım artık geçtim o kısmı,yeter ki karnı doysun ama o mamayı tattığındaki surat ifadesini anlatamam.sanki zehir veriyorsun.şimdş verdim aç parmaklarını yiyor ama onu verince ağlıyor.memeyi çekiyor 1 dk sonra bitiyor

Başka marka denesen? Belki tadını sevmemiştir? Bence her mamadan da dene canım, illa ki birini sevecek.

Artık tek derdim karnı doysun,öyle korkuyorum ki bir şey olacak diye.ben beceremedim anneliği,kızım saatlerdir aç yatıyor veremiyorum bir şey.artık psikolojim bozuldu.

Asla öyle düşünme.
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor anneliği ve de bizler birer insanız. Elbet mükemmel olamayız. İlk çocuğun sanırım. Bu hataları kızımda ben de çok yapmıştım. Emziremedim diye kendimi kahrederdim "ben anne değilim, emzirmeyi dahi beceremiyorum" diye. Kızım hastalanırdı kendimi suçlardım "iyi baksaydım böyle olmazdİ, beceremedim" diye.. Ama inan bunların sonucu daha da fena oluyor. İnsan psikolojik yıpranıyor ve bebeklerimizin hem psikolojik hem de fizyolojik açıdan sağlıklì annelere ihtiyacı var. Emin ol ki aç olsa şu an asla uyumazdı. Yine tekrar ediyorum; bence mama markasını değiştir. Belki sevdiği birini bulursun. Meyveleri falan tattır. İlla ki yiyecek. Muz mesela. Benim oğlan bayılıyor. Asla umutsuz olup canını sıkma. Dünyaya gelen bir şekilde büyüyor.

o nasıl söz kuzum yaaa.yarın dr a gidin bakalım.bence dişten dolayı huzursuz ve iştahsız

Başka marka denesen? Belki tadını sevmemiştir? Bence her mamadan da dene canım, illa ki birini sevecek.
aynı fikirdeyim.hatta ucuz mamaların tadı daha şekerli olduğu için hemen emiyrlar

aminnnnnn
kırk takla attım.para ile içilmeyecek şeyleri içtim hala da içiyorum.sadece o süt emsin diye.gece bir kez emiyor.napalım rızkı bu kadarmış benden

Mama için marketlerin açılmasını bekliyorum.hipp,aptamil,bebelac deneyip yediremediklerim.gece biberon almadı.sulukla verdim uykudan uyandı tükürüyor ağlıyor.son çare şırıngayla sıktım ağzına ağlata ağlata.biraz da emmişti.en son gece 3'tü,sabah 6'da biraz daha emdi 1-2 dk uyudu.8 gibi kalktı az daha emdi sütüm vardı ama bıraktı bi daha da almadı memeyi.organik delisi olan ben cicibebeyle beyaz peyniri karıştırıp yedirdim biraz.bisküviye bile başvurdum yani o derece.onun da yarısına bile gelmeden ağlamaya başladı.bu arada eşimin üvey annesi bizde.kadını sahura kaldıramadım aç aç tutacak.aslında uyanıktım ama kafam o kadar kızımla meşgul ki hiç aklıma bile gelmedi uyandırmak.7'de de oğlunu kısa bir yere bırakıp geldim akşam da alcam aynı yerden.geldim kızım uyanmış,ağladı mı dedim yok dedi kayınvalide.bir dk bile yalnız bırakmak istemiyorum sanki açlıktan çıldıracakmış gibi geliyor

Halimize bakın hanımlar,başucumdaki komidin bile acelemin,telaşımın,denemelerimin fotoğrafı sanki

Eki Görüntüle 1172038
Halimize bakın hanımlar,başucumdaki komidin bile acelemin,telaşımın,denemelerimin fotoğrafı sanki

yarin doktora gideceksiniz nasilsa cnm bu kadar yipratma kendini bak ne kadar ugrasiyosun senin bi sucun yokki bebis istahsiz. insallah sevecegi bi mama bulursunuz

Eki Görüntüle 1172038

Canim bunun anneligi becerememekle ne alakasi var.sen elinden geleni yapiyorsun kendine gel bi sakin ol. Kizin suan boyle bir donemden geciyor. Ve emin ol daha ne donemler gecireceksiniz sen daha ilkinde boyle pes edersen ben anne olamiyorum dersen ilerde ne yapican? Sukurki herseyin caresi var.doktor var herseyine bakilir. Sen harap oldukca ben burda oluyorum.haklisin annelik boyle iste.ama biz kendimizi toplamazsak onlara ne olucak. Senden iyi kimse bakamaz yavruna. Sakin ol yiyecek kimse ac kalmaz.
Sutude dert etme napalim yaradan bize bu kadar vermis.mama ile buyuyen cocuga ne oluyormus. Buyuk kizimda mama ile buyudu.4,5 yasinda ama 6 yas zekasina sahip masallah pedegog olcmustu. Yapma ne olur bu kadar.
Seftali rendele at icine 2 cici bebe. Peynir i cocuklar cok sevmez belki ondan yemedi.yada 1 cay bardagi suya 1 tatli kasigi pirinc unu koy icinede cici bebe onu dene. Dun ben yaptim mintiye iyice ezdim hic puturlu kalmadan biberondan verdim hemde. Ve en kisa zamanda doktora...

yarin doktora gideceksiniz nasilsa cnm bu kadar yipratma kendini bak ne kadar ugrasiyosun senin bi sucun yokki bebis istahsiz. insallah sevecegi bi mama bulursunuz

Bizim hastanenin çocuk doktoru yok acilde.eve yakın var onu aradım onun da yokmuş.eşim yine şehir dışında yarın sabah gelecek.ilk işimiz bizim hastanedeki diğer çocuk doktoruna gitmek olacak canım.en azından bi tahlil falan yapar belki içim rahat eder.

zaten acilde pek ilgilenmiyolar cnm. Tahlil yapsin ki icin rahat etsin bence az yemeye alismis olabilir bebis yavas yavas normale doner insallah sen gercekten cok cabaliyosun hepimiz goruyoruz bunu sen saglam dur ki bebisin de iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…