Canim bunun anneligi becerememekle ne alakasi var.sen elinden geleni yapiyorsun kendine gel bi sakin ol. Kizin suan boyle bir donemden geciyor. Ve emin ol daha ne donemler gecireceksiniz sen daha ilkinde boyle pes edersen ben anne olamiyorum dersen ilerde ne yapican? Sukurki herseyin caresi var.doktor var herseyine bakilir. Sen harap oldukca ben burda oluyorum.haklisin annelik boyle iste.ama biz kendimizi toplamazsak onlara ne olucak. Senden iyi kimse bakamaz yavruna. Sakin ol yiyecek kimse ac kalmaz.
Sutude dert etme napalim yaradan bize bu kadar vermis.mama ile buyuyen cocuga ne oluyormus. Buyuk kizimda mama ile buyudu.4,5 yasinda ama 6 yas zekasina sahip masallah pedegog olcmustu. Yapma ne olur bu kadar.
Seftali rendele at icine 2 cici bebe. Peynir i cocuklar cok sevmez belki ondan yemedi.yada 1 cay bardagi suya 1 tatli kasigi pirinc unu koy icinede cici bebe onu dene. Dun ben yaptim mintiye iyice ezdim hic puturlu kalmadan biberondan verdim hemde. Ve en kisa zamanda doktora...
Ah mama yese NazlıEdam daha ne isterim.gündüz bir şekilde idare ediyoruz da gece uykudan kalktığı in yıkıyor ortalığı vermeyeyim diye.markete çıkayım diyorum kayınvalide yatıyor uyandırmaya çekiniyorum.bekliyorum o kalkınca kızımı bırakıp gitcem.valla denemediğim ne kadar mama varsa taşıyıp gelcem:) bu arada maşallah senin kuzuya.allahım nazarlardan saklasın onu sana ve babasına bağışlasın canım.bizim doktor da tutturmuştu ya bi 8 puan önde olacak çocuğun sakın mama verme diye.başlıcam puanına,bebeğim aç benim.aç olan zeki olsa ne olacak sanki.yeğenim de hiç anne sütü almadı canavar gibi maşallah daha 8 aylıkken bana telefonda hala gel diyodu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten acilde pek ilgilenmiyolar cnm. Tahlil yapsin ki icin rahat etsin bence az yemeye alismis olabilir bebis yavas yavas normale doner insallah sen gercekten cok cabaliyosun hepimiz goruyoruz bunu sen saglam dur ki bebisin de iyi olsun
çok iyi ben sadece emziriyorum ne mama ne ek gıda emzirdikten 4 saat sonra 40cc içmiyo kesin bişey var ama bulamadık bemim oglum 18 şubat dogumlu
Ben hiç sütümü sağıp ne kadar çıktığına bakmadım hep sizleri takip ediyorum ben çok rahatmıyım kendimi kötü hissediyorum. Haftada bir iki defa gece yatarken 90 cc devam sütü veriyorum aç olduğunu düşünürsem yada sütüm olmadığını anlarsam.
Bi kaç kezde armut rendeleyip verdim. Ek gıdaya başlamadım.
Pirinç unu veren varmı daha öncede sormuştum cevap alamadım. Pirinç ununu sütle yap yazmış dr biraz garip geldi bana olmadı keçi sütü alıp yapıyım migroslarda keçi sütü var cam şişede
maş cnm sütün çok iyiymiş 1 ay öncesinde benimde öyleydi ama şimdi ne oldu anlamadım birden azaldı sütüm çok şaşkınımBenim kızımda 18 şubat doğumlu 3-4 saat sonra sağdığımda tek memeden 125 ml çıkıyor maşallah 110 ml falan kızım içiyor biberonla verince kilosu 6.900 üç kilo doğmuştu ama bu aralar bezi çok ıslanmıyor doymuyormu acaba diyorum sağıp bakıyorum sorun yok ben bu bebişleri anlamadım gitti yaaaa çok terlemesine veriyorum ama inşallah öyledir züğürt tesellisi bu arada tek memeyle doğuyor ikinci memeyi akşam saatlarinde nadiren emiyor yani sütün ne kadar fazlada olsa bebek alacağı kilodan fazlasını almıyor genetik sanırım biz karı koca zayıfız
Ah ah öyle bir raddeye geldim ki keşke sütüm hiç gelmeseydi kızım biberona ve mama tadına alışsaydı diyeceğim nerdeyse,Allah beni affetsinannemlerde biraz toparlamıştı nasıl sevinmiştim.hareketleri bile değişmişti.şimdi yine geriledi hiçbir şey yemiyor zorla ağzına sokuyorum biberonu,kaşığı.yarısı yere yarısı mideye.mamadan nefret ediyor memeyi istemiyor.istese de sütüm bitiyor artık 20 cc çıkıyor ikisinden.dün 70 cc çıkmıştı çok şaşırmıştım şimdi hiç yok.nerdeyse 4 lt su,Humana,yeşil soğan vs hiçbir işe yaramıyor.biraz yoğurtla ayakta duruyor.çok üzgünüm moralim bozuk.anne sütü alsın diye düşünemiyorum artık doysun bir şeyler yesin derdindeyim (
benim oğlum doğduğundan beri böyle cnm seninki birden olduysa bi sorunu vardır mutlaka doktor çözüm olur umarım.ah ben bunları aylardır yaşıyorum vermedğim mama kalmadı içine şeker bile koydum ballara bandırdım yok almıyor.şimdi sadece pirinçli kaşık mamalarını yedirebiliyorum azda olsa denemediysen dene derimCanım artık geçtim o kısmı,yeter ki karnı doysun ama o mamayı tattığındaki surat ifadesini anlatamam.sanki zehir veriyorsun.şimdş verdim aç parmaklarını yiyor ama onu verince ağlıyor.memeyi çekiyor 1 dk sonra bitiyor
kuzum genelde ucuz mamaları yiyor bebişler içinde şeker var diye.bakalım senin kuzu napcak
aynen benim oğlumda böyle ben artık kaşıkla zorla veriyorum ağzına ama yeterli olduğunuda düşünmüyorum
ben biberon alır belki diye yapıp vermiştim bol şekerli yinede almadı.çevremdeki herkes yapıyo suyla sütü yarı yarıya karıştırıp
maş cnm sütün çok iyiymiş 1 ay öncesinde benimde öyleydi ama şimdi ne oldu anlamadım birden azaldı sütüm çok şaşkınım
benim oğlum doğduğundan beri böyle cnm seninki birden olduysa bi sorunu vardır mutlaka doktor çözüm olur umarım.ah ben bunları aylardır yaşıyorum vermedğim mama kalmadı içine şeker bile koydum ballara bandırdım yok almıyor.şimdi sadece pirinçli kaşık mamalarını yedirebiliyorum azda olsa denemediysen dene derim
Canım hep az emen bir çocuktu o yüzden kilo alımı da iyi değildi zaten.burda yazıyordum ben memnun değilim ama doktor devam et diye ısrar ediyo diye.takmıyorum artık gittiği yere kadar dedim ve buraya kadar geldik
Bir buçuk saat salladim tipe bak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
semender benim bir komşum vardı çocugu 300 400 gr falan alıyordu 1 ayda sonra gece uzun tok kalsın diye bebe biskuvisine başladı 2 kilo almış ebe kızmış ne yedirdin bu kadar diye yararı tartışılabilir belki ama herkezde veriyor birde mamalarda aptamilin daha tatlı mama almayanlar için mimumil diye bir maması var genelde tum bebekler onu yer
Arkadaşlar ben rahatlamaya çalışsam da bilinçaltım bile dürtüyor beni:) 11 de kızıma 40 cc sağdığım sütü verdim daha doğrusu ittim:) sonra hatun meme istedi verdim oynayarak uyudu.ben de çok yorulmuştum kayınvalidem de uyuduğu için rahatça uyurum dedim.bir saat sonra bir hışımla uyanıp hemen uyuyan çocuğu kontrol ettim nefes alıyor mu diye.rüyamda 4-5 yaşlarında bembeyaz giyinmiş bir kız çocuğu yanıma gelip beni uyandırmaya çalışıyordu.hadi kalk ne uyuyorsun uyan artık falan diye:) daha fazla takmasam iyi olur zannımca:) yoksa çocuğumun iştahı açıldığında anasını bulamayacak bu sefer benim için doktora gitmiş olcaz sanırım:)
Bir buçuk saat salladim tipe bak :)
Oynatmaya az kaldı desene :))) Ya bu kadar takma canım. Benim kızım da maşallah gayet iştahlı bir bebek ama maalesef benim de sütüm yok.. Artık ben de kasmamaya karar verdim. Napalım şimdiye kadar emdi, şimdi de tatlı niyetine içsin sütü :)) Mama veriyorum, ek gıdalara da yavaştan başlıyoruz işte.
Ben de sadece 15 gün anne sütü içebilmişim ve şimdiki gibi bol mama falan da yokmuş. Ne buldularsa tıkmışlar ağzıma. Tamam üstün zekalı falan değilim ama, çok şükür aptal falan da olmadım :)) Sağlığım da fena değildir :)) Amaaan biz büyüdük, onlar da büyür :)))
Ay yesinler onun tipini :)) Hiç uyuyacak göz yok onda canım :)) E hani sen sallamayı bırakmıştın ??
sağol canım.humana komposto felan içiyorum.bugünde niyetliyim ii şimdilik bakalım.azalırsa bırakcam sonra tutarım inşallah.önce bebişin rızkı..Allah kabul etsin canim gece bari bol su ic biraz sütlü tatli ye daha cok dikkat etmen gerekiyoki yetsin gün boyu azalirmi bilemem hic oruc tutmadim emzirirken ki ilk bebegim ve ilk anne olarak gecirisim ramazani tutmayi göze alamadim insallah azalmaz sütün bu konular kisiye ozel oldugu icin birsey söylemek dogru olmaz ama nacizane fikrim azalirsa sütün bebegin kilo almazsa o kötü
diş mi çıkarcak acaba kuzum.bizimki de huysuzdu iki hafta felan sonra diş çıkardı..yok çok şükür tahlil yapıldı kan idrar kültürü utrasyon kaka çekaptan geçti geçen kusması va kaka için gitmiştik ya o zaman
zaten geleceklşe ilgili ümitlerim bitti bunlar bitck diş çıkcak o bitcek emekleme yüğrüme düşüp klkmaları felan
ne demek kuzummÇok tatlısı semenderim
Çok saol bitanem sayende örendim. Bi haftadır arıyodum bulamiyodum
maşallah canımKizlarrr.acayip sok yasiyorum suan. Gunlerdir kizim hep huysuz gunduz hic uyumuyordu en fazla 15 dakika. Gece uyuyordu sabah a karsi aglardi.eh ishal ide cabasi.
Anammm alttan iki tane disimiz varrrr:)
Bugun yatakta oyun oynuyorduk elime saldirdi.bir baktim bisey batti parmagima bide ne gireyim dissss. İki tane yanyana:) ya bu minti erken dogdu diye herseyi erkenden yasiyor.
Buda kodu bozuk cikti be...
Annem diyor ki ben sana mama verdim ya sen gerizekalı mı oldun,bişey bilmiyo bu doktor:) internetten deli gibi bununla ilgili şeyler okuyorum yani iştahsızlıkla.4.aydan sonra bebişler bi tribe giriyormuş ve emmek istemiyormuş.genel bi iştahsızlık durumundan bahsediliyor.geçici bir dönemmiş rahatladım biraz yarahatldurumundan
sağol canım.humana komposto felan içiyorum.bugünde niyetliyim ii şimdilik bakalım.azalırsa bırakcam sonra tutarım inşallah.önce bebişin rızkı..
diş mi çıkarcak acaba kuzum.bizimki de huysuzdu iki hafta felan sonra diş çıkardı..
ne demek kuzumm
maşallah canımhayırlı olsun.toplamda kaç diş oldu şimdi geçende çıkardığı hangisiydi.bizzimde altta iki tane karnı doyunca fena dişliyo kerata
Kizlarrr.acayip sok yasiyorum suan. Gunlerdir kizim hep huysuz gunduz hic uyumuyordu en fazla 15 dakika. Gece uyuyordu sabah a karsi aglardi.eh ishal ide cabasi.
Anammm alttan iki tane disimiz varrrr:)
Bugun yatakta oyun oynuyorduk elime saldirdi.bir baktim bisey batti parmagima bide ne gireyim dissss. İki tane yanyana:) ya bu minti erken dogdu diye herseyi erkenden yasiyor.
Buda kodu bozuk cikti be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?