Lip slm görusemedik nasilsin bende 1 ögün mama veriyorum 1 haftadir gece uykusundan önce üzülme bence nekadar kilo aldigi degil saglikli olmasi ve anne sütü iciyo olmasi bence ek besinlere basladinmi ben 3 gündür saat aksam üzeri 4 gibi meeyve verriyorum bugün büyük bir dilim seftali yedi cam rendede yaptim dün 3 kiraz yemisti bide yogurda baslicam sütcüyü bekliyorum kendim yapicam yani artik yavas yavas biseyler yemeye baslayincada kilo alir
geçer inşallah canım ya kendini yıpratmanın sana faydası yok ki.sen annelik yapamıcak olsaydın Rabbim yollarmıydı bu bebişi sana.zamanla olacak inşallah.hem sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun.dr ne dicek bi git bakalım.amaan şu doktorları analmıyorum bazen.mesela eskiden demir damlası kan damlası bilem yokmuş biz nelerle büyüdük..:26:
Kizlarrr.acayip sok yasiyorum suan. Gunlerdir kizim hep huysuz gunduz hic uyumuyordu en fazla 15 dakika. Gece uyuyordu sabah a karsi aglardi.eh ishal ide cabasi.
Anammm alttan iki tane disimiz varrrr:)
Bugun yatakta oyun oynuyorduk elime saldirdi.bir baktim bisey batti parmagima bide ne gireyim dissss. İki tane yanyana:) ya bu minti erken dogdu diye herseyi erkenden yasiyor.
Buda kodu bozuk cikti be...
Annem diyor ki ben sana mama verdim ya sen gerizekalı mı oldun,bişey bilmiyo bu doktor:) internetten deli gibi bununla ilgili şeyler okuyorum yani iştahsızlıkla.4.aydan sonra bebişler bi tribe giriyormuş ve emmek istemiyormuş.genel bi iştahsızlık durumundan bahsediliyor.geçici bir dönemmiş rahatladım biraz yarahatldurumundan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam tatlim, ben evde internetim olmayincauzak kaldim bir donem.napalim biliyorsun gun boyu tum vaktini aliyor bebek.ben bir de kpss ye giricem onun stresi var.arada ders calismaya ugrasiorum.sen nasilsin ? Yavrun nasil? bazen okuyorum yorum yazmaya gelince telin sarji bitiyor ya da kuzum uyaniyor, yemekti ev isiydi derken biliyorsun...
Minnak tavsana ben de ufak bir seyler tattirdim, mesela 1 gun seftali, bir gun elma, bir gun yogurt, bir gun kiraz. Ama cok istahla yedigini soyleyemem.elma ve seftaliyi cam rendeden gecirdim verdim agzina 3-4 cay kasigi.yogurt da gunluk olmaliymis yani yaptiktan sonra 1 gun icinde yedirilmeliymis.bizde de sutcu gelmediginden ne yazik ki her gun yapamiyorum.ona bir care bulucaz artik.her gun ufak bir kaba mayalamak lazim.
Bizimki 4 temmuzda 5.ayini bitirecek. Doktora gidince ek gida ile ilgili bilgi verir herhalde.ama genel teamül 6.ayin bitmesiyle birlikte baslanmasi galiba. Valla ben dun hipp in mamasini aldim.aksam 60 ml verdim, biberondan almadi kasikla verdim.sonra da iftara gidiyorduk acele ciktik arabada emzirdim.gece 10.30 da eve gelince de emdi uyudu.sabah 5 te ben uyandim,emdi uyanmadan.sabah 8 bucuga kadar uyudu.ama bir baktim kafasinin arkasi terlemis yattigi yer islak.ve boynunun altinda sirtinda isilik var.hemen yikadik esimle.kizariklik gecti baya cok sukur.cok hafif kaldi.boyle boyle idare edicez artik.
Slm kizlarr dun kizima kan ilaci verdim ve yine kakasinda kana benzer seyler cikti gecendede boyle olmustu kaka tahlili yaptirmistk bisey cikmadi sukur demekki kan ilaci yapiyo boyle
Kizlarrr.acayip sok yasiyorum suan. Gunlerdir kizim hep huysuz gunduz hic uyumuyordu en fazla 15 dakika. Gece uyuyordu sabah a karsi aglardi.eh ishal ide cabasi.
Bugun yatakta oyun oynuyorduk elime saldirdi.bir baktim bisey batti parmagima bide ne gireyim dissss. İki tane yanyana:) ya bu minti erken dogdu diye herseyi erkenden yasiyor.
Yaa hatirliyormusun nasil gelmisti:) tam abla oldukk biz artik. Darisi sizeEee ayricaligi olcak okadar kiz apar topar geldi abla o :))
Sonunda böyle güzel bir şey varsa huysuzluk da güzel oluyor:)) maşallah annesi:)
Yakinda sizden de alucaz boyle bir haber. Bak gor annesi istahsizliginin sonunda sizi disleyen bir prenses olucak..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranızda bebeği benimki gbi tostos çıkan ve dönemeyen varmı? 28 şubat doğumluyuz hala dönemiyor kerata
Biz de variz:) 14 subat.. sen de benim gibi hep sirtustu yatirmissin anlasilan. Memlekete geldim annem sayesinde cocuk hareket etmeye basladi. Bi 10 gun daha kalsak bebegim yurur heralde.
evet canım hep sırtüstü yatırdım ama bundan dolayı olacağını hiç düşünmemiştim. annen nasıl yatırdı yan mı yüzüstü falan mı?
Yaa hatirliyormusun nasil gelmisti:) tam abla oldukk biz artik. Darisi size
Oynatmaya az kaldı desene :))) Ya bu kadar takma canım. Benim kızım da maşallah gayet iştahlı bir bebek ama maalesef benim de sütüm yok.. Artık ben de kasmamaya karar verdim. Napalım şimdiye kadar emdi, şimdi de tatlı niyetine içsin sütü :)) Mama veriyorum, ek gıdalara da yavaştan başlıyoruz işte.
Ben de sadece 15 gün anne sütü içebilmişim ve şimdiki gibi bol mama falan da yokmuş. Ne buldularsa tıkmışlar ağzıma. Tamam üstün zekalı falan değilim ama, çok şükür aptal falan da olmadım :)) Sağlığım da fena değildir :)) Amaaan biz büyüdük, onlar da büyür :)))
Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))
Ay yesinler onun tipini :)) Hiç uyuyacak göz yok onda canım :)) E hani sen sallamayı bırakmıştın ??
Canım ondan olduğunu sanmıyorum. bende çoğunlukla sırt üstü yatirdim.oglum 17 Şubat doğumlu maşallah dönüyor. bazen sürükleyerek ilerleyebiliyo.bence bu bebekle alakali.bazisi daha hareketli olabiliyor. daha erken dönen ve yürüyen oluyo.bebekler çok farklı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım hep sırtüstü yatırdım ama bundan dolayı olacağını hiç düşünmemiştim. annen nasıl yatırdı yan mı yüzüstü falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?