2014 Şubat Anneleri

Selam tatlim, ben evde internetim olmayincauzak kaldim bir donem.napalim biliyorsun gun boyu tum vaktini aliyor bebek.ben bir de kpss ye giricem onun stresi var.arada ders calismaya ugrasiorum.sen nasilsin ? Yavrun nasil? bazen okuyorum yorum yazmaya gelince telin sarji bitiyor ya da kuzum uyaniyor, yemekti ev isiydi derken biliyorsun...

Minnak tavsana ben de ufak bir seyler tattirdim, mesela 1 gun seftali, bir gun elma, bir gun yogurt, bir gun kiraz. Ama cok istahla yedigini soyleyemem.elma ve seftaliyi cam rendeden gecirdim verdim agzina 3-4 cay kasigi.yogurt da gunluk olmaliymis yani yaptiktan sonra 1 gun icinde yedirilmeliymis.bizde de sutcu gelmediginden ne yazik ki her gun yapamiyorum.ona bir care bulucaz artik.her gun ufak bir kaba mayalamak lazim.
Bizimki 4 temmuzda 5.ayini bitirecek. Doktora gidince ek gida ile ilgili bilgi verir herhalde.ama genel teamül 6.ayin bitmesiyle birlikte baslanmasi galiba. Valla ben dun hipp in mamasini aldim.aksam 60 ml verdim, biberondan almadi kasikla verdim.sonra da iftara gidiyorduk acele ciktik arabada emzirdim.gece 10.30 da eve gelince de emdi uyudu.sabah 5 te ben uyandim,emdi uyanmadan.sabah 8 bucuga kadar uyudu.ama bir baktim kafasinin arkasi terlemis yattigi yer islak.ve boynunun altinda sirtinda isilik var.hemen yikadik esimle.kizariklik gecti baya cok sukur.cok hafif kaldi.boyle boyle idare edicez artik.

Bana da saatler geçmiyor canım.bi yarın olsaydı da bi gösterdik.doktorlar pek sallamıyor ya inşallah bir çözüm bulur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah kizina annesi:) o dislerle neler tirtiklayacak simdi prenses

Dogru diyorsun canim.Eskiden 2 aylikken yogurt muhallebi yedirmeye baslarlarmis, ben 6 ay emmisim annm kardesime hamile kalinca kesmis sutten.kardesim de 9 Ay emmis.ama benim bagisikligim daha yuksektir kardesimden. annem beni emzirirken en axindan ilk 6 ay ek gida (sekerli yogurt.muhallebi, bal, pekmez, recel) vermeyeymis daha iyiymis.belki de bu yuzden diabete ve kiloya yatkinligim var ne yazik ki.

Slm kizlarr dun kizima kan ilaci verdim ve yine kakasinda kana benzer seyler cikti gecendede boyle olmustu kaka tahlili yaptirmistk bisey cikmadi sukur demekki kan ilaci yapiyo boyle

Iyiyim canim kosusturmaca bizdede var esim hamak aldi geldi taktik oturma osasinin ortasina o yuvarlak olanlardan yerede iyice yakin astirdim düssede bisi olmasin diye yikadim oglumuda 2 kere sallandi uyudu :) sasirdim insallah böyle gider arabada pusette sıkıs tepis uyuyodu inadindan isilik bizdede oluyo antalya malum biliyosun kavruluyoruz klima acamiyorum gece yatarken cam acmiyorum sabaha karsi üsür diye hababam yikaniyoz :)) bizimki meyveyi seviyo cam rendede büyük bi dilim seftali vermistim dün bitirdi bayada cikmisti mamayi hic azetmiyo zorla oyunla yiyo bazen 120 bazen 50 icirebiliyorum ama süt oldumu kaclik verirsem vereyim iciyo biberonla sicaktan heralde biraz istahsiz keske cok sutüm olsada 3 saatte 150 lik sagip versem yer kuzum cok seviyo ama uzun bi aradan sonra sagdim 60 cikti ilk emzirdim tabi pompa hepsini cekmiyo sonra onu verdim istahta cok sıkınti yok masallahda uyku derdimiz var gündüz 2 kere uyuyo yarim saat en fazla 1 saat gece desen 5 saat uyuyo nasi yetiyo o uyku anlamiyorum bugün esime dedim benim uykusuzluktan migdem bulandi bu cocuk nasi dayaniyo diye büyücek artik napalim bizde 30 ocakt a 5i dolduruyoruz 6 ya giriyo yarin gidicem kontrole bakalim ne mamalar vercez

Eee ayricaligi olcak okadar kiz apar topar geldi abla o :))

Eee ayricaligi olcak okadar kiz apar topar geldi abla o :))
Yaa hatirliyormusun nasil gelmisti:) tam abla oldukk biz artik. Darisi size

kızlar aranızda bebeği benimki gbi tostos çıkan ve dönemeyen varmı? 28 şubat doğumluyuz hala dönemiyor kerata

maşallah minnaka altta iki dişle de çok tatlı oluyorlar bebekler yaa darısı bize inşallah bende merakla bekliyorum

kızlar aranızda bebeği benimki gbi tostos çıkan ve dönemeyen varmı? 28 şubat doğumluyuz hala dönemiyor kerata

Biz de variz:) 14 subat.. sen de benim gibi hep sirtustu yatirmissin anlasilan. Memlekete geldim annem sayesinde cocuk hareket etmeye basladi. Bi 10 gun daha kalsak bebegim yurur heralde.

Biz de variz:) 14 subat.. sen de benim gibi hep sirtustu yatirmissin anlasilan. Memlekete geldim annem sayesinde cocuk hareket etmeye basladi. Bi 10 gun daha kalsak bebegim yurur heralde.

evet canım hep sırtüstü yatırdım ama bundan dolayı olacağını hiç düşünmemiştim. annen nasıl yatırdı yan mı yüzüstü falan mı?

evet canım hep sırtüstü yatırdım ama bundan dolayı olacağını hiç düşünmemiştim. annen nasıl yatırdı yan mı yüzüstü falan mı?

Canım ondan olduğunu sanmıyorum. bende çoğunlukla sırt üstü yatirdim.oglum 17 Şubat doğumlu maşallah dönüyor. bazen sürükleyerek ilerleyebiliyo.bence bu bebekle alakali.bazisi daha hareketli olabiliyor. daha erken dönen ve yürüyen oluyo.bebekler çok farklı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Oglum sabah kafasini besige vurdu küt diye bi sesle uandim sabahin 4 ünde katikcakti aglarken benim aklim gitti uykulu kafayla cocuk besikten düstü sandim oysaki imkansiz kapali her yer dönüyo sürekli ya kafayi bilincsizce citlere vurdu o arasi acik olan korkukuk gibi yere canim ya izi var kafasinda ordan anladim allah korudu valla bisi yok sükür bide bisi sorcam bebe bisküvisi veren varmi meyve püresine koysam ne okur daha bi doyurucu okur gibi ama koyabikirmiyimki iyi geceler bu arada herksze

Yaa hatirliyormusun nasil gelmisti:) tam abla oldukk biz artik. Darisi size

Aaa hatirlamammi seni teselli ediyodumda uzülmüstüm cok bide uzakti sanirim hastanede dimi ayy eve gelcekmi ne olcak ne bitcek derken inci ler patladi demek :)) zaman geciyo büyüyolar artik bazen hep böyle kalcakmis gibime geliyo ama hareketlenmeye basladi bizimki deve kusu gibi yorgana kafasini dayiyo kiciyla itiyo kendini firildak gibi dönüyo yere cift kisilik yorgan attim üstünde bütün gün ordan oraya atiyo kendini :)) bende diyorum büyudün artik :)

Haksever canım hiç kilo almamış demiştin çoooooooookkkkk sağlıklı görünüyor ya çok şaşırdım topaç gibi maşallah yolla bana da biraz kız seveyim ama ya

Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))

Walla canim bizim icin çok alakasi var. Ben hic gunduz bile yuzustu yatirmiyodum bisey olur diye. Bi tarafina biseycik olur diye yine donmesi icin yardim etmiyodum.memlekete geldik annem ananem felan kizdilar cocugu hareketsiz birakmissin diye.ben nerden biliyim kimse de gostermedi de tembihlemedi de dedim. Halinin ustune bi battaniye cok yumusak degil.(ben üşür diye hic yatirmadim mesela) cocugu sag tarafina yatirdi.donmesi icin yuvarladi.ayni sekilde sola yapti. Simdi yan yatarken donmeye calisiyo artik. Ilk hic bieey yapmiyodu.sirt ustu yatarken ellerini bileklerden kavrayip birkac gun vucudunu kaldirtmaya calisti.kol kaslari icin.basta hic kollarini diretmiyodu. Simdi gel gel deyip ellerimi uzatinca hemen elime uzaniyo.ben de bileklerden kavrayip oturma pozisyonuna geciyoruz.yuzustu yatarken onune oyuncak koyuyo annem uzansin diye.yeni yeni almaya calisiyo.bide ayaklarindan hafifce itiyo surunmesi icin.popoyu kaldirmaya basladi.ben koluna bacagina bisey olur diye hic ellemiyodum.bide acikcasi bunlari yapacagimi da bilmiyodum(cahillik ne kötü. Insan bilmedigini bile bilmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…