2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun.rabbim korumuş.

ya bende tam onu soracaktım. bende biberonuna koymak istiyorum. acaba 100 luk süte ne kadar kaç tane koysam ki. bari biraz kilo alsın. iki öğün ne koymak istiyorum.canim sende kendi sütünüde koyup kaşıkla verebilirsin. mama veriyo san benim gibi biberonu na da koyabilirsin.ama bence püreye de olur.iyce ezersin içinde yumusar verirsin ogluna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide ayaklarinin ustunde hoppala gibi yurutmeye calisiyo annem.agirligi sende oluyo.bebegin sadece hafiften ayagi haliya degiyor.bi sag bi sola ceviriyo annem. Simdi bizim kiz ole tutunca ayaklarini diz kapagindan kirip adim atmaya calisiyo.

Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))

yani bole örnekler çok. illaki anne sütü alan zeki olur yada çok sağlıklı olur diye bişey yok bence.saglik birazda kendi elimizde.nice anne sütü alanlar hasta.benim kardeşim sadece 3 ay anne sütü atmış. .biz diğer kardeşler 2 yıl emmisiz.en zeki içimizde o.tum okulları başarıyla bitirdi.superr çocuk derlerdi liseyken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne gunlerdi ya. Size demesem ben hala akinti diye dolanicam. O yogunbakim gunleri neyseki hepsi gecti. Buyuyorlar ya.bizimkini dun oyun halisina koydum bi geldim kollari dayamis yere kalkmaya calisiyor. Ne yapiyorsun cocuuum sen dedim. Kikir kikir guluyor cadiii. Onlar buyuyorda bizde buyuyoruz inan bu saat oldu daha yeni oturdum uyumuyor minti. 5 ay sesi cikmayan bebeeem simdi durmadan agliyor dislerin ceremesi iste...

Kuzum yaa. Cok gecmis olsun. Ben bugun mamasina koydum cicibebe. 120 cc yapmistim.ince suyu koydum sonra 3 biskuvi iyice calkaladim erittim sonra da mama koydum. Yedi cok sukur..gecede 1 kere oyle vermeyi dusunuyorum.

kızlar aranızda bebeği benimki gbi tostos çıkan ve dönemeyen varmı? 28 şubat doğumluyuz hala dönemiyor kerata
canım bide 27 şubat doğumluyuzz benim kızımda dönmüyorrr
Biz de variz:) 14 subat.. sen de benim gibi hep sirtustu yatirmissin anlasilan. Memlekete geldim annem sayesinde cocuk hareket etmeye basladi. Bi 10 gun daha kalsak bebegim yurur heralde.

canım benim kızda hep sırtüstü uyuyorr ondanmıdırr dönmemesiii...öğrenmem iyi olduuu

Bu saatte uyandik saat 9.30 da yatmisti 4 kere uyandi 15 dk kadar memede kaldi hesap edin nekadar uyudugumu simdiki uykusu gündüz uykusu gibi olcak 6.30 7 gibi yatcak yarim saat uyucak yordu beni bu uyku olayi

Ben emziriyorum ama sagdigimda icine koyup verebilirim kasikla felan aklima gelmemisti bak simdi bi meyve yedigi icin extradan illa ona koycam :))

Kuzum yaa. Cok gecmis olsun. Ben bugun mamasina koydum cicibebe. 120 cc yapmistim.ince suyu koydum sonra 3 biskuvi iyice calkaladim erittim sonra da mama koydum. Yedi cok sukur..gecede 1 kere oyle vermeyi dusunuyorum.

Masallah iyi yemis bugün dr a gitcez sorcam herseyi artik biseyler yesin bana fenalik geldi ayni sey yiyo hep cocuk bide cok sevdi ek gidalari icine bisküvide koysam daha cok yer

Canım bisküvi ve mamayı karıştırıp mı verdin? Ben de böyle bir karışım yapsam mama yer mi acaba? Dün markette sadece sma vardı farklı olarak.onu da almadım ev mama doldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar dünkü beslenme programımızı yazıyorum sizce çok mu karıştırmışım?
Gece 3'ten başlıyorum: 10cc anne sütü,40 cc mama,2dk emme
Saat 6: 2 dk emme
Saat 7.30: emme, 2 mama kaşığı yoğurt,1.5 adet peynirli bebe bisküvisi
9.30: 40 cc anne sütü
12.30: yarım çay bardağı yoğurt,emme
14.00: 4 kiraz püresi ve emme
18.30:yarım çorba kâsesi kadar aptamil armutlu tahıllı kaşık maması
Bu saatten sonra 3 saat arayla meme emdi.en son sabah emdikten sonra sağdığım 30 cc sütü içti. Tabi emerken ne kadar geliyor bilemiyorum.genellikle 2-3 dk emip uyuyor memede

Günaydın kızlar bende muzdaribim bu iştahsızlık olayından gıcık kızım beni emmek istemiyor memede çığlık çığlığa sağıp verince bi sıkıntı yok şırıngayla veya kaşıkla cuk cuk götürüyor bîberonda almıyo benimki zaten kilo problemimiz var hatırlıyorsanız bu ay sadece 200 gr almıştı yrn aşıya götürcem tarttırcam bakalım ne olmuş ama hiç umudum yok yine aynı kiloda kesin vermediyse iyidir bu emmeme işini nasıl çözecek ya varmı tecrübeli olan uykuda alıyo sadece büyüyüncede az uyuyo beslenmesi için uykuyu beklesem yetmezki o kadar sürekli sağıp vermek sıkıntı o şekilde kaç ay anne sütü alabilirki offf biz hiç büyümücez galiba hep böyle minnak kalıcaz(( buarada cici bebe bisküviden bahsedilmiş dün bende sütümü sağıp içine bitane bisküviden attım allahım o nasıl bir yiyişti kaşığı çekmeyim diye elimi tutuyo:) meme gibi sandı yavrum sürekli ağzında durunca sürekli akıcak sanıyo kaşıktan:))) bgnde pirinç unlu mama vericem tepkisini merak ediyorum civcivimin:)))

Haksever cnm sen tarttırdınmı cimcimeyi tekrar kilo almışmı ya ben bu çocuğa kilo aldıramıyorum seninki kilo aldıysa bende sizin mamanıza başlıyım bari bizim kusmamız ilaçlarla düzeldi baya gavisconla motilum diye iki ilaç kullanıyorum kakasınıda katılaştırdı ilaçlar hep sulu yapardı ilk doğduğu zaman gibi ilaç içtiğinden beri normal adam gibi yapıyo artık ama hala kilo almıyo bide enfeksiyon için zimaks verdi onuda içiyo bakalım nolcak bu kadar ilaç( bu arada bir arkadaş tedavimizi sormuştu ismini hatırlayamadım kusura bakmasın üreme olmadığı için tedavimiz buraya yazdığım şekil cnm:)

Canım aptamilin armutlu mamasını aldım dün.onu çok sevdi.sen de dene istersen

Canım aptamilin armutlu mamasını aldım dün.onu çok sevdi.sen de dene istersen

Ah semenderîm bu kızlar yaşlandırdı bizi( mamayı yicek belli ama benimki emmiyo sağıp vermeylede fazla anne sütü alamıcak diye üzülüyorum yrn tarttırıyım olmadı alcam cnm napim artık o mamayıda deneriz sen gitcenmi bgn dra gîderseniz kilo alıp almadığınızı yazarmısın cnm

Canim peynir verilmiyo bu aylarda.zaten tuzsuz veriyosundur ins. Tuz 1yasindan sonra.yoksa bobrekler mahvolur. Peynir de 8.ayda baslaniyo diye okudum. Peynir yerine pirincli biseyler yedir.alerjik orani sifira yakin yani rahat sindirebiliyo bosaltabiliyo. Organikci birisisin galiba.bebe biskuvisini kendisi yapan anneler var nette.tarifleri de vardi bi ara okumustum. Ben de herseyi evde yapma taraftariyim.firsatim oldukca da evde yaparim. Biskuvileri yapip deep freezede saklayabilirsin

merhaba anneler.
Bızımde 5 ay kontrolumuze 1 hafta kaldı bakalım ne kadar kılo aldı. Bana hıc almamıs gıbı gelıyo ama bakalım.
Bırde bısey sorcam sıze. Benım kızımı kucagıma alır almaz saclarıma yapısıyor ve yolmaya baslıyor. Sızdede aynımı. Bol ıstahlı gunler dılıyorum sızlere

Ewet canim.mama ile biskuvi karisik verdim.gece de oyle yaptim bitince agladi:) biberon a su koydum icinede biskuvi attim iyice calkaladim eridi biskyviler sonrada mama koydum. Afiyetle yedik.bizde sma kullaniyoruz. Bak sunuda dene 1 cay bardagi suya 1 tatli kasigi pirinc unu koy karistirarak pisir. Kasedeye 4 biskuvi uzerinede pirincli muhallebiyi koy iliyinca ver. Hepsini bitirmesini bekleme minti bile bitiremiyor:) daha tarif cok hepsini deneriz..

Saclarim surekli toplu geziyorum. Hele oyun halisindayken egilmeyeyim ona dogru aninda yapisiyor. Hepsi ayni bunlarin...

Şimdi doktordayız canım,yeni bir doktora geldik birazdan gircez yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…