- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Oglum sabah kafasini besige vurdu küt diye bi sesle uandim sabahin 4 ünde katikcakti aglarken benim aklim gitti uykulu kafayla cocuk besikten düstü sandim oysaki imkansiz kapali her yer dönüyo sürekli ya kafayi bilincsizce citlere vurdu o arasi acik olan korkukuk gibi yere canim ya izi var kafasinda ordan anladim allah korudu valla bisi yok sükür bide bisi sorcam bebe bisküvisi veren varmi meyve püresine koysam ne okur daha bi doyurucu okur gibi ama koyabikirmiyimki iyi geceler bu arada herksze
Walla canim bizim icin çok alakasi var. Ben hic gunduz bile yuzustu yatirmiyodum bisey olur diye. Bi tarafina biseycik olur diye yine donmesi icin yardim etmiyodum.memlekete geldik annem ananem felan kizdilar cocugu hareketsiz birakmissin diye.ben nerden biliyim kimse de gostermedi de tembihlemedi de dedim. Halinin ustune bi battaniye cok yumusak degil.(ben üşür diye hic yatirmadim mesela) cocugu sag tarafina yatirdi.donmesi icin yuvarladi.ayni sekilde sola yapti. Simdi yan yatarken donmeye calisiyo artik. Ilk hic bieey yapmiyodu.sirt ustu yatarken ellerini bileklerden kavrayip birkac gun vucudunu kaldirtmaya calisti.kol kaslari icin.basta hic kollarini diretmiyodu. Simdi gel gel deyip ellerimi uzatinca hemen elime uzaniyo.ben de bileklerden kavrayip oturma pozisyonuna geciyoruz.yuzustu yatarken onune oyuncak koyuyo annem uzansin diye.yeni yeni almaya calisiyo.bide ayaklarindan hafifce itiyo surunmesi icin.popoyu kaldirmaya basladi.ben koluna bacagina bisey olur diye hic ellemiyodum.bide acikcasi bunlari yapacagimi da bilmiyodum(cahillik ne kötü. Insan bilmedigini bile bilmiyor bazen
Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))
Aaa hatirlamammi seni teselli ediyodumda uzülmüstüm cok bide uzakti sanirim hastanede dimi ayy eve gelcekmi ne olcak ne bitcek derken inci ler patladi demek :)) zaman geciyo büyüyolar artik bazen hep böyle kalcakmis gibime geliyo ama hareketlenmeye basladi bizimki deve kusu gibi yorgana kafasini dayiyo kiciyla itiyo kendini firildak gibi dönüyo yere cift kisilik yorgan attim üstünde bütün gün ordan oraya atiyo kendini :)) bende diyorum büyudün artik :)
Oglum sabah kafasini besige vurdu küt diye bi sesle uandim sabahin 4 ünde katikcakti aglarken benim aklim gitti uykulu kafayla cocuk besikten düstü sandim oysaki imkansiz kapali her yer dönüyo sürekli ya kafayi bilincsizce citlere vurdu o arasi acik olan korkukuk gibi yere canim ya izi var kafasinda ordan anladim allah korudu valla bisi yok sükür bide bisi sorcam bebe bisküvisi veren varmi meyve püresine koysam ne okur daha bi doyurucu okur gibi ama koyabikirmiyimki iyi geceler bu arada herksze
canım bide 27 şubat doğumluyuzz benim kızımda dönmüyorrrkızlar aranızda bebeği benimki gbi tostos çıkan ve dönemeyen varmı? 28 şubat doğumluyuz hala dönemiyor kerata
Biz de variz:) 14 subat.. sen de benim gibi hep sirtustu yatirmissin anlasilan. Memlekete geldim annem sayesinde cocuk hareket etmeye basladi. Bi 10 gun daha kalsak bebegim yurur heralde.
geçmiş olsun.rabbim korumuş.
ya bende tam onu soracaktım. bende biberonuna koymak istiyorum. acaba 100 luk süte ne kadar kaç tane koysam ki. bari biraz kilo alsın. iki öğün ne koymak istiyorum.canim sende kendi sütünüde koyup kaşıkla verebilirsin. mama veriyo san benim gibi biberonu na da koyabilirsin.ama bence püreye de olur.iyce ezersin içinde yumusar verirsin ogluna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum yaa. Cok gecmis olsun. Ben bugun mamasina koydum cicibebe. 120 cc yapmistim.ince suyu koydum sonra 3 biskuvi iyice calkaladim erittim sonra da mama koydum. Yedi cok sukur..gecede 1 kere oyle vermeyi dusunuyorum.
Kuzum yaa. Cok gecmis olsun. Ben bugun mamasina koydum cicibebe. 120 cc yapmistim.ince suyu koydum sonra 3 biskuvi iyice calkaladim erittim sonra da mama koydum. Yedi cok sukur..gecede 1 kere oyle vermeyi dusunuyorum.
Günaydın kızlar bende muzdaribim bu iştahsızlık olayından gıcık kızım beni emmek istemiyor memede çığlık çığlığa sağıp verince bi sıkıntı yok şırıngayla veya kaşıkla cuk cuk götürüyor bîberonda almıyo benimki zaten kilo problemimiz var hatırlıyorsanız bu ay sadece 200 gr almıştı yrn aşıya götürcem tarttırcam bakalım ne olmuş ama hiç umudum yok yine aynı kiloda kesin vermediyse iyidir bu emmeme işini nasıl çözecek ya varmı tecrübeli olan uykuda alıyo sadece büyüyüncede az uyuyo beslenmesi için uykuyu beklesem yetmezki o kadar sürekli sağıp vermek sıkıntı o şekilde kaç ay anne sütü alabilirkiofff biz hiç büyümücez galiba hep böyle minnak kalıcaz (( buarada cici bebe bisküviden bahsedilmiş dün bende sütümü sağıp içine bitane bisküviden attım allahım o nasıl bir yiyişti kaşığı çekmeyim diye elimi tutuyo:) meme gibi sandı yavrum sürekli ağzında durunca sürekli akıcak sanıyo kaşıktan:))) bgnde pirinç unlu mama vericem tepkisini merak ediyorum civcivimin:)))
Canım aptamilin armutlu mamasını aldım dün.onu çok sevdi.sen de dene istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar dünkü beslenme programımızı yazıyorum sizce çok mu karıştırmışım?
Gece 3'ten başlıyorum: 10cc anne sütü,40 cc mama,2dk emme
Saat 6: 2 dk emme
Saat 7.30: emme, 2 mama kaşığı yoğurt,1.5 adet peynirli bebe bisküvisi
9.30: 40 cc anne sütü
12.30: yarım çay bardağı yoğurt,emme
14.00: 4 kiraz püresi ve emme
18.30:yarım çorba kâsesi kadar aptamil armutlu tahıllı kaşık maması
Bu saatten sonra 3 saat arayla meme emdi.en son sabah emdikten sonra sağdığım 30 cc sütü içti. Tabi emerken ne kadar geliyor bilemiyorum.genellikle 2-3 dk emip uyuyor memede
Canım bisküvi ve mamayı karıştırıp mı verdin? Ben de böyle bir karışım yapsam mama yer mi acaba? Dün markette sadece sma vardı farklı olarak.onu da almadım ev mama doldu.
merhaba anneler.
Bızımde 5 ay kontrolumuze 1 hafta kaldı bakalım ne kadar kılo aldı. Bana hıc almamıs gıbı gelıyo ama bakalım.
Bırde bısey sorcam sıze. Benım kızımı kucagıma alır almaz saclarıma yapısıyor ve yolmaya baslıyor. Sızdede aynımı. Bol ıstahlı gunler dılıyorum sızlere
Ah semenderîm bu kızlar yaşlandırdı bizi( mamayı yicek belli ama benimki emmiyo sağıp vermeylede fazla anne sütü alamıcak diye üzülüyorum yrn tarttırıyım olmadı alcam cnm napim artık o mamayıda deneriz sen gitcenmi bgn dra gîderseniz kilo alıp almadığınızı yazarmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?