2014 Şubat Anneleri

Teyzesi yaptım yedirdim kahvaltı niyetine,çok teşekkür ederiz😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mamaya basliyali daha tartmadik canim bizde ayni.ilaclari.kullaniyorux arti lansor mide koruyucu iciyo. Ayben kaka duzeldide mama felan cok yiyo kusuyo . Meyve suyuna cici bebeyle veriyorum.ymama 3/4 kere ve emiyo bakalim da almazsa pompayla sisircem :) yogurt meyvede veriyorum

Zeren organik beyaz peynir var Pınar'ın onu almıştım.çok az tadını kırsın diye verdim bisküvinin.alerjik ürünlerin listesinde görmedim beyaz peyniri.bir de biz yeğenlere veriyorduk 2 aylıkken bile.bekleyelim bir zaman daha,çok şart değil zaten peynir:) hipp'in organik ve şekersiz bisküvisi varmış onu kullanmaya başladım.ben de her şeyi evde yapmak istiyorum.bu konuya da ayrıca üzülüyorum bu ara çünkü kayınvalidemler bizde.eşim de sabah geldi şehir dışındaydı kaç gündür.bir taraftan miniğe bir şeyler yedirme çabası,öbür taraftan evin normal işleri,akşam iftar telaşı,iftar sonrası çay vs ikramı Perişanım kaç gündür.millet otururken onları bırakıp uyuyamıyor da insan.bi de eşimin kardeşi oruç tutmuyor ona da ayrı kahvaltı.elimde yapmaya zaman kalmadı inşallah onlar gidince

Kolay gelsin cnm. Bebegin zor zamanlarinda misafir olmasi kötü oluyor

Hanımlar şimdi döndük doktordan.benim hatun annesini yalancı çıkardı:) 12 günde 300 gr almış ve boyu 1 cm uzamış.6400 kilo,63 de boyu.geçenlerde bizim doktor izinliyken gittiğimiz doktor bu.kendi kayıtlarıma bakıyorum geçen geldiğinizden beri çocuk nerdeyse tüm ay alması gerekeni almış 12 günde dedi.sizin sözlerinize baktığımda acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var diye düşündüm ama anladım ki sorun bebekte değil sizde dedi bana ya neyse bu güzel bir haber tabi:) arada verdiklerimi de söyledim.bu kilo o saydığınız şeylerle alınmaz siz kuruntu yapmışsınız sütünüzü verin dedi.ama sağdığımda çok az geliyor dedim.sağmak farklı bir durum ona bakarak karar vermezsiniz çocuğun kilosuna bakmak lazım ki o da fazla bile almış dedi.dedim ama zorla veriyorum almıyor.biraz kendi doğasına bırakın o aç kalmaz,artık bebeğinizin bu aylarda biyolojik dengesi oluşuyor müdahele etmeyin dedi.1-2 dk emiyor ama dedim.demekki alacağını alıyor dedi.gece kalkmıyor dedim kaldırma işte ne güzel sen de dinlen dedi.sonra baktı ben tatmin olmuyorum bir hafta sadece sütünü ver getir eğer 150 gr almamışsa programlı bir ek gıdaya geçelim dedi.bebek de çok huzurlu hiç aç gibi değil dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama rahatladığım kesin.

bu dr'un yaklasimi hosuma gitti ne guzel iste ac degilmis bebisin gozunaydin cnm bi hafta daha sutunu ver bakalim ins yeterli kilo alimi olur yiprattin kendini sen de azicik dinlen

Cnm ne güzel bak boşa üzülmüşsün hadi gözün aydın kilosuda güzelmiş maşallah dr haklı bencede sorun bebeklerde değil bizde:) biz her öğün aynımı yiyoruz onlarda öyle

masaallahhhhgozunaydin Semenderim mm. Ins hep bu şekil devam eder.kizin.cok iii almış 12 günde. bu 12 gün içinde ek bişeyler veriyo muydun. yoksa son bi kaç gündür veriyodunda ondan önce sadece anne sutumu veriyodun. Bu şekil devam ederse inş 7 kiloyu bulursunuz 5.ay kontrolünde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annelerrrr yazamadim kac gundur internetim yoktu nasilsiniz biz kizimla tatile geldik yolda bir saat kadar agladi cunku asiri sicakti ama onun disinda iyi gecti findigim saskin saskin etrafina bakiniyor kakada kan icin farkli drlara goturduk ve alerji olduguna kanaat getirdiler alerji testi yapilmadi ama buyuk ihtimalle sut alerjisi ayrica kirmizi meyvelere de hassasiyeti var gibi o yuzden ek gidaya gecemiyorum henuz bekleyecegiz biraz daha hepinize hayirli ramazanlar

O kadar şaşkınım ki canım:) annem ablam kardeşim şahit olmasa hiçbir şey yemediğine,delirdim mi acaba diye sorgulayacağım kendimi:) hatta onlar kızdı bana bu çocuğun midesi iyice küçülmüş iyi bakmamışsın bak bir şey yemiyor diye

Canım 10 gün içinde anne sütü dışında sadece yoğurt verdim mama veremedim tiksiniyordu.annemler bir iki gün zorla 60 cc verdiler.bi kere kiraz püresi verdim dün.iki kere bebe bisküvisi verdim birgün 3 tane yedi,dün 1.5 yedi.birkaç gün önce de 10 cc kadar elma suyu vermiştim.dün de yarım çorba kasesi aptamilin armutlu mamasını yedi.yasakhayal bence az da olsa mama ve bisküvi bu farkı oluşturdu.gerçi doktor bu kiloyu o kadar şeyle almaz dedi ama önceden niye almıyordu de mi? Ben bu armutluyu vercem akşamları.çok sevdi kızım:) anladım ki şeker sevmiyor benim hatun.

Anladım kıscem. bencede yaptıklarının faydası olmuştur. özelliklede bisküvi kilo aldırır o kesin.bende alaçam bisküvi geceleri biberonuna atacam.doktora bakma lütfen. Yinede bisküvi ve o dediğin Armutlu karşımdan ver yesin.bu dediğin Armutlu karışım hangi markanın ve tam adı ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu canım.reklam olmuyor de mi

slm ciciş anneler biz bugün 4 aylık aşımızı oldukk kızımın kilosu 8000 boyu 63,5..biz bi hafta önce kızımızı dişi için doktora götürmüştür o zaman kilosuna bakmıştıkk kilosu 7600 boyu 62,5 demekki kızım bi haftada 400 gr almışş maşallah kızımaa bu arada kızımın üst sol ve sağ yan dişlerii çıktıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…