canım hadii gözün aydınnHanımlar şimdi döndük doktordan.benim hatun annesini yalancı çıkardı:) 12 günde 300 gr almış ve boyu 1 cm uzamış.6400 kilo,63 de boyu.geçenlerde bizim doktor izinliyken gittiğimiz doktor bu.kendi kayıtlarıma bakıyorum geçen geldiğinizden beri çocuk nerdeyse tüm ay alması gerekeni almış 12 günde dedi.sizin sözlerinize baktığımda acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var diye düşündüm ama anladım ki sorun bebekte değil sizde dedi bana yaneyse bu güzel bir haber tabi:) arada verdiklerimi de söyledim.bu kilo o saydığınız şeylerle alınmaz siz kuruntu yapmışsınız sütünüzü verin dedi.ama sağdığımda çok az geliyor dedim.sağmak farklı bir durum ona bakarak karar vermezsiniz çocuğun kilosuna bakmak lazım ki o da fazla bile almış dedi.dedim ama zorla veriyorum almıyor.biraz kendi doğasına bırakın o aç kalmaz,artık bebeğinizin bu aylarda biyolojik dengesi oluşuyor müdahele etmeyin dedi.1-2 dk emiyor ama dedim.demekki alacağını alıyor dedi.gece kalkmıyor dedim kaldırma işte ne güzel sen de dinlen dedi.sonra baktı ben tatmin olmuyorum bir hafta sadece sütünü ver getir eğer 150 gr almamışsa programlı bir ek gıdaya geçelim dedi.bebek de çok huzurlu hiç aç gibi değil dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama rahatladığım kesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm ciciş anneler biz bugün 4 aylık aşımızı oldukk kızımın kilosu 8000 boyu 63,5..biz bi hafta önce kızımızı dişi için doktora götürmüştür o zaman kilosuna bakmıştıkk kilosu 7600 boyu 62,5 demekki kızım bi haftada 400 gr almışş maşallah kızımaa bu arada kızımın üst sol ve sağ yan dişlerii çıktıı...
Yasakhayal ben diyorum ki günde iki öğün ek gıda vereyim ne diyosun? Yoğurtla bu mama ya da mama içine bisküvi NazlıEdam'ın yaptığı gibi.
Eki Görüntüle 1173382 bu canım.reklam olmuyor de mi
Kızlar bi kaç ay önce internet sallandı bu haberi duymadınız mı?
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/05/26/milupa-mamada-gdo-cikti
Milupada GDO çıktı... Ev yapımı yoğurt ev yapımı çorba verin derim.
masallah kuzuyaToplamda 3 disimiz var.ikisi altta biri ust yanda.allah im ne kadar buyuk erken dogdu yasitlarini yakalicakmi derken gectik bile masallah. Heryere saldiriyor minti nerdeyse beni yicek:)
Bana da saatler geçmiyor canım.bi yarın olsaydı da bi gösterdik.doktorlar pek sallamıyor ya inşallah bir çözüm bulur
masallah kuzuya
canım maşallah bebiş güzel kilo almış.kötü bi sey olmamasına sevindim.
slm ciciş anneler biz bugün 4 aylık aşımızı oldukk kızımın kilosu 8000 boyu 63,5..biz bi hafta önce kızımızı dişi için doktora götürmüştür o zaman kilosuna bakmıştıkk kilosu 7600 boyu 62,5 demekki kızım bi haftada 400 gr almışş maşallah kızımaa bu arada kızımın üst sol ve sağ yan dişlerii çıktıı...
kızlar şu dönme meselesi konuşulmuş alıntı yapamadım.zerenin annesinin yaptırdıklarını bende yapıyorum.halının üstüne bilem bırakıyom alışsın diye.yok dönmüyo daha.7 şubat doğumlu bu arada.tontişler geç dönüyomuş öle diyolar
hadi gozun aydon rahatlamissindir :)) kuzum dun yazdigin yemek listesi bence gayet iyi. daha ne yesin kuzucuk. zaten onun midesi ne kadar ki..Çok şükür canım sağolasıniPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anaaam onceden okusaydim gelirdik :)))) hadi sen bize cays gel :)) kuzuyu yikayip uyuttuk, balkonda cay keyfini hakettim. gerci mutfak toplanacak,makinede camasirlar var,ev dandini ama bosveeeeeer sefam olsun :))))İftara bize gelin kizlarrr. Tek basima hic sevmiyorum yemek yemeyisahur da yalnizim diye yapmadim. Hadi toplasin bize gelinnn..
evet doru bence de kilolu bebişler dönmede zorlanabilirdönmüyor diyenlerin bebisleriyle dikkat ediyorum da genellikle kilosu iyi olan bebekler. yaw bizlerde zayıf olmanın bi avantajını yaşayalım bari dönsunlerde sevinlim :52yav kuzucuklariniza zayif deyip durmayin, ben bunca yildir tombik olmanin hicbir faydasini gormedim :))))))))Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ondan olduğunu sanmıyorum. bende çoğunlukla sırt üstü yatirdim.oglum 17 Şubat doğumlu maşallah dönüyor. bazen sürükleyerek ilerleyebiliyo.bence bu bebekle alakali.bazisi daha hareketli olabiliyor. daha erken dönen ve yürüyen oluyo.bebekler çok farklı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar şu dönme meselesi konuşulmuş alıntı yapamadım.zerenin annesinin yaptırdıklarını bende yapıyorum.halının üstüne bilem bırakıyom alışsın diye.yok dönmüyo daha.7 şubat doğumlu bu arada.tontişler geç dönüyomuş öle diyolar
İftara bize gelin kizlarrr. Tek basima hic sevmiyorum yemek yemeyisahur da yalnizim diye yapmadim. Hadi toplasin bize gelinnn..
Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))
Annelerrrr yazamadim kac gundur internetim yoktu nasilsiniz biz kizimla tatile geldikyolda bir saat kadar agladi cunku asiri sicakti ama onun disinda iyi gecti findigim saskin saskin etrafina bakiniyor kakada kan icin farkli drlara goturduk ve alerji olduguna kanaat getirdiler alerji testi yapilmadi ama buyuk ihtimalle sut alerjisi ayrica kirmizi meyvelere de hassasiyeti var gibi o yuzden ek gidaya gecemiyorum henuz bekleyecegiz biraz daha hepinize hayirli ramazanlar
Hanımlar şimdi döndük doktordan.benim hatun annesini yalancı çıkardı:) 12 günde 300 gr almış ve boyu 1 cm uzamış.6400 kilo,63 de boyu.geçenlerde bizim doktor izinliyken gittiğimiz doktor bu.kendi kayıtlarıma bakıyorum geçen geldiğinizden beri çocuk nerdeyse tüm ay alması gerekeni almış 12 günde dedi.sizin sözlerinize baktığımda acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var diye düşündüm ama anladım ki sorun bebekte değil sizde dedi bana yaneyse bu güzel bir haber tabi:) arada verdiklerimi de söyledim.bu kilo o saydığınız şeylerle alınmaz siz kuruntu yapmışsınız sütünüzü verin dedi.ama sağdığımda çok az geliyor dedim.sağmak farklı bir durum ona bakarak karar vermezsiniz çocuğun kilosuna bakmak lazım ki o da fazla bile almış dedi.dedim ama zorla veriyorum almıyor.biraz kendi doğasına bırakın o aç kalmaz,artık bebeğinizin bu aylarda biyolojik dengesi oluşuyor müdahele etmeyin dedi.1-2 dk emiyor ama dedim.demekki alacağını alıyor dedi.gece kalkmıyor dedim kaldırma işte ne güzel sen de dinlen dedi.sonra baktı ben tatmin olmuyorum bir hafta sadece sütünü ver getir eğer 150 gr almamışsa programlı bir ek gıdaya geçelim dedi.bebek de çok huzurlu hiç aç gibi değil dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama rahatladığım kesin.
Canim bizde de oyle suphelendi dr.deri testi ve kan testi yaptirdin mi.alerjilerde deri testi yuzde 95 dogru sonuc veriyomus. Bide kaka tahlili, kaka kültürü felan yaptirdin mi. Biz birkac dr a gittik. Memlekete geldik yengem hemsire. Bide burda detaylica baktiralim dedi. Kakanin mikrobiyolojik tahlili kültürü vs.herseye baktirdi.meger 8-10 degerde lokosit varmis.flagyl surubu 7 gun ozenle kullandim.simdi yeniden yaptirdik incelemeyi sifirlanmis. Ben 1,5-2ay oncede flagyl kullandim ama bi fayda gormemistik.duzensiz kullanmistim.cocuga antibiyotik veriyorum diye.sukur gecti. Iyoce arastir yoksa ek gidaya gecince cok buyuk problem olacak senin icin
Gözün aydin semender. Bencede verdiklerin kilosunu etkilemistir.sen ufaktan vermeye devam et.biskuvi iyi kilo aldirirmis
Maşallah bebegin yeni 4 aylik oldu 8 kilo.neyle besliyosun canim bizde faydalanalim.benim kizi zorla emziriyorum.
Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum
Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?