2014 Şubat Anneleri

canım hadii gözün aydınn

masaallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Semenderim hiç durma bilemaşallah tam benim olsun şimdi adını. hatırlayamadım bi çok kiscen in bebeği 8 kiloya ulaştı. bi biz ve bi iki kişi kaldık 6 kilodasadece sütle olmuycam ben bunu anladım. hangi karışımı severse ver. yesin artık 5.ayliga yaklaşıyolarbazı besinleri rahatlıkla yiyebilir ler. bişey olmaz.bende pirinç ucuyla bişeyler yapacam.senin mama fan alaçam. en az imi öğün bunlardan verecem. ge cede bisküvi atacam biberonunahani abartmadan bişeyler yapmalıyız. yoksa bizimkiler cılız kalmaya devam edecek

Ben de önce tedirgin olmuştum ama milupa'nın bu sektördeki konumu itibariyle böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum.doktorlara ve bu konuda fikri olabilecek kişilere de sordun tamamen siyasi ve ekonomik diyorlar ama ben de tamamen ev yapımı olan besinlerden yanayım sana katılıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toplamda 3 disimiz var.ikisi altta biri ust yanda.allah im ne kadar buyuk erken dogdu yasitlarini yakalicakmi derken gectik bile masallah. Heryere saldiriyor minti nerdeyse beni yicek:)
masallah kuzuya
Bana da saatler geçmiyor canım.bi yarın olsaydı da bi gösterdik.doktorlar pek sallamıyor ya inşallah bir çözüm bulur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşallah bebiş güzel kilo almış.kötü bi sey olmamasına sevindim.

kızlar şu dönme meselesi konuşulmuş alıntı yapamadım.zerenin annesinin yaptırdıklarını bende yapıyorum.halının üstüne bilem bırakıyom alışsın diye.yok dönmüyo daha.7 şubat doğumlu bu arada.tontişler geç dönüyomuş öle diyolar

maşallahhh hayırlı olsun bu arada

İftara bize gelin kizlarrr. Tek basima hic sevmiyorum yemek yemeyi sahur da yalnizim diye yapmadim. Hadi toplasin bize gelinnn..

evet doru bence de kilolu bebişler dönmede zorlanabilirdönmüyor diyenlerin bebisleriyle dikkat ediyorum da genellikle kilosu iyi olan bebekler.yaw bizlerde zayıf olmanın bi avantajını yaşayalım baridönsunlerde sevinlim:52

Son düzenleme:
Çok şükür canım sağolasıniPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi gozun aydon rahatlamissindir :)) kuzum dun yazdigin yemek listesi bence gayet iyi. daha ne yesin kuzucuk. zaten onun midesi ne kadar ki..
İftara bize gelin kizlarrr. Tek basima hic sevmiyorum yemek yemeyi sahur da yalnizim diye yapmadim. Hadi toplasin bize gelinnn..
anaaam onceden okusaydim gelirdik :)))) hadi sen bize cays gel :)) kuzuyu yikayip uyuttuk, balkonda cay keyfini hakettim. gerci mutfak toplanacak,makinede camasirlar var,ev dandini ama bosveeeeeer sefam olsun :))))

ayy evet benimki tontik

Annem beni hiç emzirememiş ikiz olduğumuzdan((( Dediğin gibi ben de zehir gibiyim 4 yıllık fakülte bitirdim hem de ekonomi :))))

ikizin mi var ayy ne kadar güzel yaa çok severim ikizleri, sana çok benziyor mu? annen yazık ömründen ömür gitmiştir sizi büyütene kadar biz tek çocukla başa çıkamıyoruz bide aynısından bir tane daha olursa aman Allahımmmmm

Canim bizde de oyle suphelendi dr.deri testi ve kan testi yaptirdin mi.alerjilerde deri testi yuzde 95 dogru sonuc veriyomus. Bide kaka tahlili, kaka kültürü felan yaptirdin mi. Biz birkac dr a gittik. Memlekete geldik yengem hemsire. Bide burda detaylica baktiralim dedi. Kakanin mikrobiyolojik tahlili kültürü vs.herseye baktirdi.meger 8-10 degerde lokosit varmis.flagyl surubu 7 gun ozenle kullandim.simdi yeniden yaptirdik incelemeyi sifirlanmis. Ben 1,5-2ay oncede flagyl kullandim ama bi fayda gormemistik.duzensiz kullanmistim.cocuga antibiyotik veriyorum diye.sukur gecti. Iyoce arastir yoksa ek gidaya gecince cok buyuk problem olacak senin icin

Gözün aydin semender. Bencede verdiklerin kilosunu etkilemistir.sen ufaktan vermeye devam et.biskuvi iyi kilo aldirirmis

Maşallah bebegin yeni 4 aylik oldu 8 kilo.neyle besliyosun canim bizde faydalanalim.benim kizi zorla emziriyorum.

Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum

İki ayri hastanede tahlil yapildi amip antijeni gaita kukturu daha neler neler hepsi temiz catlak da yok muhtemelen alerji dedi dr cunku bazen gunlerce gelmiyor sonra geliyo kimi bezinde oluyor kiminde olmuyor alerjiyi yaptiramadik canim cok canini yaktilar kan testinde deri testi arastiriyoruz ek gidaya gecmedik daha kan ilacina bile baslamadik ssut yumurta kakaodan supheleniyorum

Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum

cnm ben yenidoğan jansons baby şampuan kullanıyorum . sabun kullanmıyorum çünkü hem saç hem vücut şampuanı ikisi bir arada. hiç kokusu yok bitince bende değiştiririm büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…