İki ayri hastanede tahlil yapildi amip antijeni gaita kukturu daha neler neler hepsi temiz catlak da yok muhtemelen alerji dedi dr cunku bazen gunlerce gelmiyor sonra geliyo kimi bezinde oluyor kiminde olmuyor alerjiyi yaptiramadik canim cok canini yaktilar kan testinde deri testi arastiriyoruz ek gidaya gecmedik daha kan ilacina bile baslamadik ssut yumurta kakaodan supheleniyorum
cnm ben yenidoğan jansons baby şampuan kullanıyorum . sabun kullanmıyorum çünkü hem saç hem vücut şampuanı ikisi bir arada. hiç kokusu yok bitince bende değiştiririm büyük ihtimal
mustela konak onleyici kopuk sampuan saci icin. Vucudu icin de yine mustelanin sac ve vucut sampuani var onu kullaniyoruz
Anladım cnm inşallah almıştır bende yrn tarttırcam çok tırsıyorum yine aynı rakamı görmekten aşısı var ona bile bu kadar sıkıntı yapmıyorum benimki uyanıkken hiç emmiyo cadı sağıp veriyorum Yada uykudayken veriyorum günde sağdığım sütün bitanesine birtane çivi bebe koyuyorum bgn bir öğünde pirinç unlu mama verdim bayıla bayıla yedi hergün vercem artık napıyım yoksa kilo alçağı yok hatunun :)) inşallah senin miniğinde almıştır bu kadar bakıma :)Mamaya basliyali daha tartmadik canim bizde ayni.ilaclari.kullaniyorux arti lansor mide koruyucu iciyo. Ayben kaka duzeldide mama felan cok yiyo kusuyo . Meyve suyuna cici bebeyle veriyorum.ymama 3/4 kere ve emiyo bakalim da almazsa pompayla sisircem :) yogurt meyvede veriyorum
Hanımlar şimdi döndük doktordan.benim hatun annesini yalancı çıkardı:) 12 günde 300 gr almış ve boyu 1 cm uzamış.6400 kilo,63 de boyu.geçenlerde bizim doktor izinliyken gittiğimiz doktor bu.kendi kayıtlarıma bakıyorum geçen geldiğinizden beri çocuk nerdeyse tüm ay alması gerekeni almış 12 günde dedi.sizin sözlerinize baktığımda acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var diye düşündüm ama anladım ki sorun bebekte değil sizde dedi bana yaneyse bu güzel bir haber tabi:) arada verdiklerimi de söyledim.bu kilo o saydığınız şeylerle alınmaz siz kuruntu yapmışsınız sütünüzü verin dedi.ama sağdığımda çok az geliyor dedim.sağmak farklı bir durum ona bakarak karar vermezsiniz çocuğun kilosuna bakmak lazım ki o da fazla bile almış dedi.dedim ama zorla veriyorum almıyor.biraz kendi doğasına bırakın o aç kalmaz,artık bebeğinizin bu aylarda biyolojik dengesi oluşuyor müdahele etmeyin dedi.1-2 dk emiyor ama dedim.demekki alacağını alıyor dedi.gece kalkmıyor dedim kaldırma işte ne güzel sen de dinlen dedi.sonra baktı ben tatmin olmuyorum bir hafta sadece sütünü ver getir eğer 150 gr almamışsa programlı bir ek gıdaya geçelim dedi.bebek de çok huzurlu hiç aç gibi değil dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama rahatladığım kesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim kaka yeni duzeldigi icin ek gidaya gecemiyorum. Bagirsaklari kendini toplasin bakalim.yeni besinlere hazir degil.kan ilacini 6.ayda vericez bizde baslamadik
Hangisine gecmeyi dusunuyosun canim
Konak olayini zeytinyağı ile cozuyoruz gibi.o yuzden almadim.
Hangisine gecmeyi dusunuyosun canim
Konak olayini zeytinyağı ile cozuyoruz gibi.o yuzden almadim.
Cnm ya kan ilacını bizede yazdı Dr ama ben şimdilik vermiyorum o kadar çok ilaç içiyoki kuzum birde araya onu tepiştirmek istemiyorum en azından antibiyotiğimiz bari bitsin diye düşünüyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur
Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir
Dr. Demisti 6.ayda baslayalim.kakamiz duzelsin diye.bunu diyen cocuk dr.umuzu pek sevmiyorum doğru mu dedi yanlis mi dedi bilmiyorum. 6. Ayda vericem. Eve gidince yeni cocuk dr.una sorcam bakalim ne dicek.suan kullanmıyorum
Sebamedi ben kullanıyorum cnm ama gözlerini yakıtımı bilmiyorum yakmıyodur diye hiç aklıma gelmedi yrn bi yüzümü yıkayım bakalım benim kız şampuanlanırken ağlıyor hep ama suyu içine çektiği için diye düşünmüştüm gözlerini yakma olayı hiç aklıma gelmedi
Sebamedin göz yaktığını bana söylemişlerdi deneyince buraya yazarmısın bende ilerleyen zamanlarda onu düşünüyorum şimdi organicare adında bi şampuan kullanıyorum çok güzel ve bitkisel
hadi gozun aydon rahatlamissindir :)) kuzum dun yazdigin yemek listesi bence gayet iyi. daha ne yesin kuzucuk. zaten onun midesi ne kadar ki..anaaam onceden okusaydim gelirdik :)))) hadi sen bize cays gel :)) kuzuyu yikayip uyuttuk, balkonda cay keyfini hakettim. gerci mutfak toplanacak,makinede camasirlar var,ev dandini ama bosveeeeeer sefam olsun :))))
ne pişireceksin bize ? duruma göre geledebiliriz gelmeyedebiliriz demi kızlar :125:
ne pişireceksin bize ? duruma göre geledebiliriz gelmeyedebiliriz demi kızlar :125:
Sebamedin göz yaktığını bana söylemişlerdi deneyince buraya yazarmısın bende ilerleyen zamanlarda onu düşünüyorum şimdi organicare adında bi şampuan kullanıyorum çok güzel ve bitkisel
Inşallah tatlım yrna deneyim bi
babasilinge verdiğim 100 tale ye acıyorum kuzum ben inanki
sağol teyzesi 17 ocak doğumluyuz.erken doğduk 36.haftada aniden
Bir suru sey yazmistim sana ama sistem kabul etmediagliyabilirmiyim
2 cocuk cok yoruyor benibazen hayattan istifa edicem diye cemkiriyorum:) ama pek bir ise yaramiyor.
Safra kesesini erteleme canim hatta apandist ide.onunda ameliyatini oldum ben oda kolay.biliyorum bebek elini kolunu bagliyor. Ama biz iyi olmazsak onlara ne olur?
Su d vitamini olayini iyi hatirlattin hic vermiyordum daha dogrusu firsat bulamiyordum.verdim bu gun. Benim kiz bugun hic uyumadi en son kakasini yapti rahatladi uyudu.aslinda kabiz degil ishal gunde 5 kere sulu yapiyor. Yapinca rahatliyor.bir tahlil e goturucem de hastane uzak gitcem orda beklicem falan filan.
Pehhh is hiccc bitmiyor kuzum yaa.
Hadi ya.. Neden anarşikim yav? Tek omuz olması dışında pek kullanışlıya benzıyordu. Ya gerçi şuan benim sıpa onun içinde durumu acaba?
Evet ya ilk ona girmeyim derken ikincimi olmuştun sen
Maşallahınız var Zamanında doğanları sollamış geçmişsiniz çoktan
Kıyamam yaaBen toptan çürüğe ayrıldım zaten yürürken bile zorlanıyorum. Bacağım ağrıyor yok belim ağrıyor Amaaan. Ben sıkıldım hayattan ..
Anaa beş çok değil mi?Tahlil yaptırdın mı? Ne çıktı naptın?
Bide ayaklarinin ustunde hoppala gibi yurutmeye calisiyo annem.agirligi sende oluyo.bebegin sadece hafiften ayagi haliya degiyor.bi sag bi sola ceviriyo annem. Simdi bizim kiz ole tutunca ayaklarini diz kapagindan kirip adim atmaya calisiyo.
çocuğu içine yerleştirmek mesele öyle tutmak ayrı mesele bibiiimHadi ya.. Neden anarşikim yav? Tek omuz olması dışında pek kullanışlıya benzıyordu. Ya gerçi şuan benim sıpa onun içinde durumu acaba?
Evet ya ilk ona girmeyim derken ikincimi olmuştun sen
Maşallahınız var Zamanında doğanları sollamış geçmişsiniz çoktan
seni seviyorumUlen bu dunyanin bennn...
Valla biktim artik mememi kestiler taaa ne zaman dikis atilcak hala gidicem. Anksiyetem tuttu obsesifligim tavan yapti benden bi cacik olmaz kuzum.
O kadar ishalden ne cikti 2 tane alttan dis cikti:) pirinc tanelerimiz var. Siralamada ilk 3 ben olmustum 34+3 le:)
Vay anasini ne renkli hatunum..
hadi gozun aydon rahatlamissindir :)) kuzum dun yazdigin yemek listesi bence gayet iyi. daha ne yesin kuzucuk. zaten onun midesi ne kadar ki..anaaam onceden okusaydim gelirdik :)))) hadi sen bize cays gel :)) kuzuyu yikayip uyuttuk, balkonda cay keyfini hakettim. gerci mutfak toplanacak,makinede camasirlar var,ev dandini ama bosveeeeeer sefam olsun :))))
Canim bizde de oyle suphelendi dr.deri testi ve kan testi yaptirdin mi.alerjilerde deri testi yuzde 95 dogru sonuc veriyomus. Bide kaka tahlili, kaka kültürü felan yaptirdin mi. Biz birkac dr a gittik. Memlekete geldik yengem hemsire. Bide burda detaylica baktiralim dedi. Kakanin mikrobiyolojik tahlili kültürü vs.herseye baktirdi.meger 8-10 degerde lokosit varmis.flagyl surubu 7 gun ozenle kullandim.simdi yeniden yaptirdik incelemeyi sifirlanmis. Ben 1,5-2ay oncede flagyl kullandim ama bi fayda gormemistik.duzensiz kullanmistim.cocuga antibiyotik veriyorum diye.sukur gecti. Iyoce arastir yoksa ek gidaya gecince cok buyuk problem olacak senin icin
Gözün aydin semender. Bencede verdiklerin kilosunu etkilemistir.sen ufaktan vermeye devam et.biskuvi iyi kilo aldirirmis
Maşallah bebegin yeni 4 aylik oldu 8 kilo.neyle besliyosun canim bizde faydalanalim.benim kizi zorla emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?