2014 Şubat Anneleri

Bizim kaka yeni duzeldigi icin ek gidaya gecemiyorum. Bagirsaklari kendini toplasin bakalim.yeni besinlere hazir degil.kan ilacini 6.ayda vericez bizde baslamadik

cnm ben yenidoğan jansons baby şampuan kullanıyorum . sabun kullanmıyorum çünkü hem saç hem vücut şampuanı ikisi bir arada. hiç kokusu yok bitince bende değiştiririm büyük ihtimal

Hangisine gecmeyi dusunuyosun canim

mustela konak onleyici kopuk sampuan saci icin. Vucudu icin de yine mustelanin sac ve vucut sampuani var onu kullaniyoruz

Konak olayini zeytinyağı ile cozuyoruz gibi.o yuzden almadim.

Anladım cnm inşallah almıştır bende yrn tarttırcam çok tırsıyorum yine aynı rakamı görmekten aşısı var ona bile bu kadar sıkıntı yapmıyorum benimki uyanıkken hiç emmiyo cadı sağıp veriyorum Yada uykudayken veriyorum günde sağdığım sütün bitanesine birtane çivi bebe koyuyorum bgn bir öğünde pirinç unlu mama verdim bayıla bayıla yedi hergün vercem artık napıyım yoksa kilo alçağı yok hatunun :)) inşallah senin miniğinde almıştır bu kadar bakıma :)

Gözün Aydın tatlııım demekki yaptıkların işe yaramış darısı bizim başımıza yrn bende yazarım senin gibi mutlu mutlu inşallah:) unutmayalım maşallah kuzuyaaa

Bizim kaka yeni duzeldigi icin ek gidaya gecemiyorum. Bagirsaklari kendini toplasin bakalim.yeni besinlere hazir degil.kan ilacini 6.ayda vericez bizde baslamadik

Cnm ya kan ilacını bizede yazdı Dr ama ben şimdilik vermiyorum o kadar çok ilaç içiyoki kuzum birde araya onu tepiştirmek istemiyorum en azından antibiyotiğimiz bari bitsin diye düşünüyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur

Dr. Demisti 6.ayda baslayalim.kakamiz duzelsin diye.bunu diyen cocuk dr.umuzu pek sevmiyorum doğru mu dedi yanlis mi dedi bilmiyorum. 6. Ayda vericem. Eve gidince yeni cocuk dr.una sorcam bakalim ne dicek.suan kullanmıyorum

Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir

Sebamedi ben kullanıyorum cnm ama gözlerini yakıtımı bilmiyorum yakmıyodur diye hiç aklıma gelmedi yrn bi yüzümü yıkayım bakalım benim kız şampuanlanırken ağlıyor hep ama suyu içine çektiği için diye düşünmüştüm gözlerini yakma olayı hiç aklıma gelmedi

Dr. Demisti 6.ayda baslayalim.kakamiz duzelsin diye.bunu diyen cocuk dr.umuzu pek sevmiyorum doğru mu dedi yanlis mi dedi bilmiyorum. 6. Ayda vericem. Eve gidince yeni cocuk dr.una sorcam bakalim ne dicek.suan kullanmıyorum

Bende denir hapımı içiyorum hergün o yüzdem brz geç başlasak bşy olmaz heralde altı aya kadar değil ztn şöyle bir iki hafta sonra en fazla benim kız 4 ay 11 günlük ztn

Sebamedin göz yaktığını bana söylemişlerdi deneyince buraya yazarmısın bende ilerleyen zamanlarda onu düşünüyorum şimdi organicare adında bi şampuan kullanıyorum çok güzel ve bitkisel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah tatlım yrna deneyim bi

ne pişireceksin bize ? duruma göre geledebiliriz gelmeyedebiliriz demi kızlar :125:

Sosyolojim kuzumm. Ev olayina hiccc girme kuzunun kuculmusleri ayrilcak giyim odasina el atmam lazim ust kat banyo bana bakiyor bende ona:) carsaflar degisicek.alt kata girmiyorum bile:) pehhh ama bende totomu kaldircak goz yok:) orucu acinca mayistimmm.dur kiz eylul de gelcem balikesir e.cay alemi yapariz:)

Organicare netten mi aldin cnm

Inşallah tatlım yrna deneyim bi

Once kendi gozunde yuzunde dene cnm.sonra bebiste dene:)

babasilinge verdiğim 100 tale ye acıyorum kuzum ben inanki

Hadi ya.. Neden anarşikim yav? Tek omuz olması dışında pek kullanışlıya benzıyordu. Ya gerçi şuan benim sıpa onun içinde durumu acaba?

sağol teyzesi 17 ocak doğumluyuz.erken doğduk 36.haftada aniden

Evet ya ilk ona girmeyim derken ikincimi olmuştun sen

Maşallahınız var Zamanında doğanları sollamış geçmişsiniz çoktan

Kıyamam yaa Ben toptan çürüğe ayrıldım zaten yürürken bile zorlanıyorum. Bacağım ağrıyor yok belim ağrıyor Amaaan. Ben sıkıldım hayattan ..

Anaa beş çok değil mi?Tahlil yaptırdın mı? Ne çıktı naptın?

Ulen bu dunyanin bennn...
Valla biktim artik mememi kestiler taaa ne zaman dikis atilcak hala gidicem. Anksiyetem tuttu obsesifligim tavan yapti benden bi cacik olmaz kuzum.
O kadar ishalden ne cikti 2 tane alttan dis cikti:) pirinc tanelerimiz var. Siralamada ilk 3 ben olmustum 34+3 le:)
Vay anasini ne renkli hatunum..

Bide ayaklarinin ustunde hoppala gibi yurutmeye calisiyo annem.agirligi sende oluyo.bebegin sadece hafiften ayagi haliya degiyor.bi sag bi sola ceviriyo annem. Simdi bizim kiz ole tutunca ayaklarini diz kapagindan kirip adim atmaya calisiyo.

Kızlar ben de dün başladım bebe bisküvisine adı geçen marka su gibidir diğeri daha artımlıdır eriyip gitmez yani... Çok ezmiyorum çiğneme güdüsü gelişsin diye... Birkaç tane iyi oluyor tariflerin için mesela meyve püresini severek yediğinden onun içine koymuyorum gibi gibi...
Sizler gibi çocuğumun zihinsel ve fiziksel gelişimi için ek gıdalara geçtim bende tarifler de çoğaldı bu arada maşalllah ohhhhh afiyet olsun kuzulara....
Milupa eve sokmadım daha, yasaklandığını biliyorum...Çocuk bıktı bebek sütlerinden kaşığa nasıl saldırıyor Valla ben tatlı kaşığı muz da veriyorum peynirde kimseyi dinlemem artık yesin yavrum...

çocuğu içine yerleştirmek mesele öyle tutmak ayrı mesele bibiiim

seni seviyorum

Valla öyle rahatladım ki hakikaten canım:) ama yine de kafama takılıyor ben annem ablam çabalamasak sanmıyorum kilo alacağını.kendi haline bırak diyor doktor,nasıl bırakalım el kadar bebeği kendi haline anlamadım yani

Bisküviyi yemiyor canım. Annecik araştırıyor alternatif sağlıklı şeyler bulcam inatçı miniğime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…