Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum
Anladım cnm inşallah almıştır bende yrn tarttırcam çok tırsıyorum yine aynı rakamı görmekten aşısı var ona bile bu kadar sıkıntı yapmıyorum benimki uyanıkken hiç emmiyo cadı sağıp veriyorum Yada uykudayken veriyorum günde sağdığım sütün bitanesine birtane çivi bebe koyuyorum bgn bir öğünde pirinç unlu mama verdim bayıla bayıla yedi hergün vercem artık napıyım yoksa kilo alçağı yok hatunun :)) inşallah senin miniğinde almıştır bu kadar bakıma :)
Gözün Aydın tatlııım demekki yaptıkların işe yaramış darısı bizim başımıza yrn bende yazarım senin gibi mutlu mutlu inşallah:) unutmayalım maşallah kuzuyaaa
Penaten kullanıyoruz canım,Türkiye'de yok malesef,bitince ne yapcaz bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben de dün başladım bebe bisküvisine adı geçen marka su gibidir diğeri daha artımlıdır eriyip gitmez yani... Çok ezmiyorum çiğneme güdüsü gelişsin diye... Birkaç tane iyi oluyor tariflerin için mesela meyve püresini severek yediğinden onun içine koymuyorum gibi gibi...
Sizler gibi çocuğumun zihinsel ve fiziksel gelişimi için ek gıdalara geçtim bende tarifler de çoğaldı bu arada maşalllah ohhhhh afiyet olsun kuzulara....
Milupa eve sokmadım daha, yasaklandığını biliyorum...Çocuk bıktı bebek sütlerinden kaşığa nasıl saldırıyor Valla ben tatlı kaşığı muz da veriyorum peynirde kimseyi dinlemem artık yesin yavrum...
Kızlar ben de dün başladım bebe bisküvisine adı geçen marka su gibidir diğeri daha artımlıdır eriyip gitmez yani... Çok ezmiyorum çiğneme güdüsü gelişsin diye... Birkaç tane iyi oluyor tariflerin için mesela meyve püresini severek yediğinden onun içine koymuyorum gibi gibi...
Sizler gibi çocuğumun zihinsel ve fiziksel gelişimi için ek gıdalara geçtim bende tarifler de çoğaldı bu arada maşalllah ohhhhh afiyet olsun kuzulara....
Milupa eve sokmadım daha, yasaklandığını biliyorum...Çocuk bıktı bebek sütlerinden kaşığa nasıl saldırıyor Valla ben tatlı kaşığı muz da veriyorum peynirde kimseyi dinlemem artık yesin yavrum...
ne güzel haberler vermişsin kuzum yaaa.birde kızıyordun kuzuyaaa
Anne azminin zaferi huzunbaz:) durmak yok aynen devam:)
çocuğu içine yerleştirmek mesele öyle tutmak ayrı mesele bibiiim
seni seviyorum
Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir
Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum
Aysemmm ayseeeemmmmm. Bayiliyorum kiz sana.
Ne uyumuyon sen?
Organicare netten mi aldin cnm
Once kendi gozunde yuzunde dene cnm.sonra bebiste dene:)
Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir
Kızlaaaaar benim cadı ayağını ağzına sokmaya başladı:) ay çok komik yaaaaa maşallah kuzuma 2 dk yer minderine bırakıp lavaboya gittim yuvarlanmış koltukla minder arasına girmiş nasıl bağırınıyor inşallah kafasını çarpmamıştır artık 2 dk bırakıp gitmek Zor oluyor
Kızlaaaaar benim cadı ayağını ağzına sokmaya başladı:) ay çok komik yaaaaa maşallah kuzuma 2 dk yer minderine bırakıp lavaboya gittim yuvarlanmış koltukla minder arasına girmiş nasıl bağırınıyor inşallah kafasını çarpmamıştır artık 2 dk bırakıp gitmek Zor oluyor
Tünaydin deyim bari kalkali herkezin epey olmustur :)) dün kontrolümüz vardi 5. Ayi doldurdu oglum 6 dan 1 günümüzü aldik ek gidalari verdi bugün ilk kahvaltimizi yaptik 3 muzlu cici bebe bisküvi 1cay kasigi tereyagi 30cc ane sütü tepeleme 1tatli kasigi labne peynir ve ceyrek yumurta yedi bitirdi yogurt ve sebze püresi yicek bugün anne sütü 5 saatte bir yicek hem süt birikmis olur mulallebiler püreler kagitta var tarifleri dr verdi bizden bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?