2014 Şubat Anneleri

Sağol kuzum.senden de güzel haberler bekliyoruz mutlu et kendini ve bizi tabiki😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben de muz veriyorum ama sindiremez henüz diye korkuyorum.senin kuzu nasıl,rahat oluyor mu yedikten sonra?

Canım ben de muz veriyorum ama sindiremez henüz diye korkuyorum.senin kuzu nasıl,rahat oluyor mu yedikten sonra?

Muz vermek istiyorum diyecektim veriyorum yazmış gıcık iPhone:)

Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir

Cnm ben sebamed kullanıyorum ikincş çocuğum ikisindede hiç sorun yaşamadım göz yakmıyot konak nedir bilmiyorum mis gibide oluyolar valla

Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum

Hem sampuan olarak hemde vücut sampuani olarak bübchen kullanıyorum memnunum.Hic konak sorunu yasamadi oğlum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar
Sizi hergun takip ediyorum ama yazamiyorum bi turlu.
Annem gelmisti yanimiza 3 hafta falan kaldi sonra da kizim ve ben annemle beraber donduk memlekete 1 ay burdayiz.esimi biraktik😕uzuluyorum ozluyorum ama gelmeyip evimde kalsaydim yine de bu sicakta evin icinde bebegimle terliycemi dusundugumde rahatliyorum burasi gayet serin es dost akraba deniz kum gunes bir de anneanne ve dede bana birakmiolar bile kizimi cok yardimci oluyorlar sagolsunlar.bayram sonrasi donucem evime ins.gelmeden once de bakicimi ayarlamistim dondugumde baslaticam ins.eylulde okula basliycagim icin bi ay onceden alisalim dedik.Allah utandirmasin ins helal sut emmis biri olur da kizima iyi bakar.cok duygusal dusununce insan isin icinden cikamiyor ama yapacak birsey de yok ne yazik ki calismam lazim😕
Bu arada biz kati gidaya gecmedik 6.aydan sonra ins ama artik sutum yetmiyor ne yazik ki ve 1 aydir milupa aptamil 1 no veriyorum.kac ml beni emiyor bilmiyorum ama mamayi bazen gunluk 240 ml bazen 360 ml iciyor😕icim ciz ediyor ama sutum yetmiyor ciyak ciyak agliyor mama cok mu veriyorum sizce.
Bir de sizler nasil besliyorsunuz bebeklerinizi yardimci olabilir misiniz???

Kızlaaaaar benim cadı ayağını ağzına sokmaya başladı:) ay çok komik yaaaaa maşallah kuzuma 2 dk yer minderine bırakıp lavaboya gittim yuvarlanmış koltukla minder arasına girmiş nasıl bağırınıyor inşallah kafasını çarpmamıştır artık 2 dk bırakıp gitmek Zor oluyor

En tatlı halleri de mi? Benim yerime ye o ayakları annesi:)

Tünaydin deyim bari kalkali herkezin epey olmustur :)) dün kontrolümüz vardi 5. Ayi doldurdu oglum 6 dan 1 günümüzü aldik ek gidalari verdi bugün ilk kahvaltimizi yaptik 3 muzlu cici bebe bisküvi 1cay kasigi tereyagi 30cc ane sütü tepeleme 1tatli kasigi labne peynir ve ceyrek yumurta yedi bitirdi yogurt ve sebze püresi yicek bugün anne sütü 5 saatte bir yicek hem süt birikmis olur mulallebiler püreler kagitta var tarifleri dr verdi bizden bukadar

Yere büyük yoragn serdim ben cok rahat ettim oyun halisida orda dönüp duruyo

Ooo masallah kuzucuga cnm benim demek ki 5. Ay bitiminde baslatiliyor ben 6. Ay bitince baslaniyor sandim
Ben hala mama ve anne sutu veriyorum bakalim nolcak
Senin sutun yeterli oluyor muydu yani bu beslenme duzeninden once mama veriyormuydun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…