2014 Şubat Anneleri

Ooo masallah kuzucuga cnm benim demek ki 5. Ay bitiminde baslatiliyor ben 6. Ay bitince baslaniyor sandim
Ben hala mama ve anne sutu veriyorum bakalim nolcak
Senin sutun yeterli oluyor muydu yani bu beslenme duzeninden once mama veriyormuydun cnm

Sütüm yeterli bebegim mamayi sevmiyor bir kackere sadece geceleri 120 cc kadar yaptim zorla icti anne sütünü 150cc iciyo cok rahat ama artik istiyo doymuyo

Ooo maşallah yiğidoya:) süper tarifmiş yumurta da vermiş şaşırdım,sakıncası yok demekki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum

Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir

cnm ben 2 oğlumada sebamed şampuan ve duş köpüğü kullanıyorum alerjik bünyesinden dolayı doktorda önerdi sebamedi.göz yakmıyor yaksa ağlardı oğlum banyoda hiç ağlamaz çok seviyorr.

Sütüm yeterli bebegim mamayi sevmiyor bir kackere sadece geceleri 120 cc kadar yaptim zorla icti anne sütünü 150cc iciyo cok rahat ama artik istiyo doymuyo

maş. cnm çok şanslısın iştahlı bir bebeğin var benimki 60 cc yi zor içiyor hala.bende ek gıcalara başladım meyvelerin tatlılarını seviyo ekşi olursa yemiyo yoğurduda sevmedi napcam bilmiyorum. hergün yapmakta ayrı bi dert benim gibi hiç yoğurt yapmamış biri için 2 çocukla karnımı zor doyuruyorum.pirinçli kaşık mamasını seviyor sadece onuda yarım çay bardağı zor yiyor yakında sebze pürelerine geçecem bakalım onu sevecekmi

Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...

Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...

oyyy maşallahhh bebekoyaaa.artık minik diyemeyiz bu kuzuya biz

kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet ettireceğim.güzel bir mevlüt takımı yada bebek sünnet takımı bulamadım yaa

Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir

Biz doğduğundan beri mustela kullanıyoruz, memnunuz..

Anaaam bekliyorum mutlaka geldiğinde haber ver. Mintileri tanıştırıp kaynaştıralım:)))

Gökkuşağının tüm renkleri mevcut sende bacıııım :))))

kemal uyudu ama bendeki alışkanlık hahaha

He yaaa, sıpalar uyuyunca biz neden uyuyamıyoruz ki :)) Hanımefendi şimdi fosur fosur yatıyor, ben sabah 5 ten beri ayaktayım. Acık ben de yatsam ya...

Kuzum bizim bebişler aynı gün doğmuştu. Bakalım bizim de haftaya kontrolümüz var, dr ek gıdaya başlatacak mı .. Yalnız senin bebişe verdiğin bu kahvaltıyı ben henüz yapmadım yav :)) Maşallah hepsini yedi mi ??

Sen de bir tadına baksaydın, demek ki çok lezzetli ki çocuk yiyor :)))
Ben yere örtü serdim, üstünde debelenip duruyor ..

kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet ettireceğim.güzel bir mevlüt takımı yada bebek sünnet takımı bulamadım yaa

Anaaaam büyümüşte sünnet olucakmış :)) Geçen paylaştığın resim vardı ya hani hoppala ile olan. Orda ayağındaki inekli şeyler patik mi, ayakkabı mı. Bayıldım nerden aldın ? Aynısından istiyoruuuuuuuuz :))

Maşallah kuzucuğa... Ne güzel sizi görünce bende ek gıdalara geçsem mi diyorum .. Kilomuz ii 1 ay daha dayanacağım.. Sadece tadımlık vermeyi düşünüyorum .. Hayırlısı.. Dişler çıktı.. Kiloyuda aldı .. Senin bu kız yakında yürür inşş.. Tekrar tekrar MAŞALLAHHHHHHH..

canım bende aynısını yapıyorum ama kızım dönmüyorr benim kızdaa tontişş demekkii geç dönerlerrr
maşallahhh hayırlı olsun bu arada
sağol canımm
canım benim kızım maşallah çok iştahlıı doğdugundab berii hiç emme sorunu yaşamadıkk sadece anne sütü veriyorumm..buarada ben bulgur soğan ve semiz otu cok tüketiyorum..bide ben cok yiyipte kilo almıyanlardanımm.

Sagol teyzesiii. Artik sofraya oturtcam ben:) tattir canim herseyin tadini bilsin inan daha kolay oluyor hersey.
Benim bu prematurem fena yaa. Disler cikti cene hic susmuyor. Ayaklariyla basiyor fildir fildir donuyor. Cok fena cokkkkk.

Ooo maşallah yiğidoya:) süper tarifmiş yumurta da vermiş şaşırdım,sakıncası yok demekki:)

Yok tatli sakincasi ceyrek verdim 15 yada 20 gün sonra 1 yumurta sarisini yiyebilir dedi gidalara gectiysen guzel ve besleyici bir tarif denersin

Yogurt bende yapmadim hic ama denicem bak ikitaneymis sende bi ara vaktin olursa yap ikiside yer yogurdunun icine seftali kiraz yada herangibi tatli bi meyve rendele cam rendede 2 tanede cicibebe at ozaman yer hem daha doyurucu olur

Birazdan sebze corbasi vericem tarifi paylasayim sizle yarim patates yarim havuc 4 dal kadar maydonoz 1 tatli kasigi pirinc hepsi malzemeleri kaplicak kadar suda haslanicak pistikten sonra tel süzgecten gecicek icind birazcik ekmek ici koymak isteyen koyabilir 1cay kasigi tereyag 1 cay kasigi zeytinyag en son eklenicek afiyet olsunn :))) yogurt yapmaya firsatim olmadi saat gec oldu yarin sabahtan yapip veririm günlük yapmak istiyorum cünki onun yerine bu sebze corbasindan sonra meyve püresi yada muhallebi yapicam bu arada sütede devam 5 saatte bir sagip veriyorum ana ögünümüz halaa süt iyide birikiyo bekleyince tariflerri hep paylasicam sizle hepsi tombicik sap saglam olsunlar insallah

afiyet olsun oğluşunaaa

Sagol teyzesiii. Artik sofraya oturtcam ben:) tattir canim herseyin tadini bilsin inan daha kolay oluyor hersey.
Benim bu prematurem fena yaa. Disler cikti cene hic susmuyor. Ayaklariyla basiyor fildir fildir donuyor. Cok fena cokkkkk.

maşallah minayaa..benim mina da üst yan dişi cıktıı..yerimm ben onlarııı yaa çok tatlıdırlarrrr

maşallah minayaa..benim mina da üst yan dişi cıktıı..yerimm ben onlarııı yaa çok tatlıdırlarrrr

Canim bu mina larda var biseyyyy:) acayipler valla. Bizimde iki alttan bir tanede ust yandan. Ben yiyiyorum valla elimde degil dayanamiyorum. Aldim bir isirik daha simdi:)

Canım ben de muz veriyorum ama sindiremez henüz diye korkuyorum.senin kuzu nasıl,rahat oluyor mu yedikten sonra?

Canım az bişey gazoz kapağı kadar :))) Çok versem belki başka sorunlar yaşarım...

Kızlar bebişler hep tatlı yiyorlar meyve şekeri fruktoz malum...Korkuyorum ilerde şeker hastalığı falan olmasınlar...

İsimix canım tariflerin güzel iştahım kabardı :))) ben de labne yedirdim birkaç gün kahvaltıda bu arada 3 gündür kahvaltı yapıyoruz:))))) Canım hem tereyağı hem zeytinyağı çok fazla bir öğünde....

Yağda eriyen vitaminler için ekliyoruz yağı fazlasına gerek yok sencede öyle değilmi...Suda eriyen vitaminler için de her öğünden sonra bir yudum da olsa su veriyorum...

Etsuyu, tarhana falan verdim ama daha sebze çorbasına fırsatım olmadı... Bir küçük domatescik kırmızı biberin içini meyve püresine karıştırıyorum taze sebze de yedirmiş oluyorum:))))

Kızlar devam sütünü 1 no alıyoruz 2 ye mi geçsem diyorum bir ay kaldı ne dersiniz vitamin değerleri biraz daha farklıdır mutemelen 1 ay da onu kullanalım ne dersiniz?

Yogurt bende yapmadim hic ama denicem bak ikitaneymis sende bi ara vaktin olursa yap ikiside yer yogurdunun icine seftali kiraz yada herangibi tatli bi meyve rendele cam rendede 2 tanede cicibebe at ozaman yer hem daha doyurucu olur

bak bu hiç aklıma gelmemişti yoğurdu sevmedi diye üzülüyordum bende deneyeyim hemen.ya bide anne sütü 5 saatte bir çok aralıklı değilmi bizim doktor 3 saatte bir 120 ml demişti.senin bebeşin kilosu çokmu iyi ondan olabilirmi

Canim sadece sebze puresine 2 cesit yag cünki e vitamini var ya havucta zeytin yag gerekiyo arti 1 cay kasigi zeytinyag tereyag isteye bagli kasik ucuyla koyuyorum dr dedi sadece pure icin bu sekilde kullan diye bide suyu nekadar icerse ver dedi bizim dr sicak hava diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…