Ooo masallah kuzucuga cnm benim demek ki 5. Ay bitiminde baslatiliyor ben 6. Ay bitince baslaniyor sandim
Ben hala mama ve anne sutu veriyorum bakalim nolcak
Senin sutun yeterli oluyor muydu yani bu beslenme duzeninden once mama veriyormuydun cnm
Tünaydin deyim bari kalkali herkezin epey olmustur :)) dün kontrolümüz vardi 5. Ayi doldurdu oglum 6 dan 1 günümüzü aldik ek gidalari verdi bugün ilk kahvaltimizi yaptik 3 muzlu cici bebe bisküvi 1cay kasigi tereyagi 30cc ane sütü tepeleme 1tatli kasigi labne peynir ve ceyrek yumurta yedi bitirdi yogurt ve sebze püresi yicek bugün anne sütü 5 saatte bir yicek hem süt birikmis olur mulallebiler püreler kagitta var tarifleri dr verdi bizden bukadar
Kizlar bebeklerinize hangi sampuan ve sabunu kullaniyorsunuz.biz chicco kullaniyoduk bitmek uzere degistirmek istiyorum
Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir
Sebamedin göz yaktığını bana söylemişlerdi deneyince buraya yazarmısın bende ilerleyen zamanlarda onu düşünüyorum şimdi organicare adında bi şampuan kullanıyorum çok güzel ve bitkisel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sütüm yeterli bebegim mamayi sevmiyor bir kackere sadece geceleri 120 cc kadar yaptim zorla icti anne sütünü 150cc iciyo cok rahat ama artik istiyo doymuyo
Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...
Nette sebamed onermisler.kullanan varsa gozu yakiyo mu
Bide bubchen ve mustela onermislr.hangisi iyidir
Sosyolojim kuzumm. Ev olayina hiccc girmekuzunun kuculmusleri ayrilcak giyim odasina el atmam lazim ust kat banyo bana bakiyor bende ona:) carsaflar degisicek.alt kata girmiyorum bile:) pehhh ama bende totomu kaldircak goz yok:) orucu acinca mayistimmm.dur kiz eylul de gelcem balikesir e.cay alemi yapariz:)
Ulen bu dunyanin bennn...
Valla biktim artik mememi kestiler taaa ne zaman dikis atilcak hala gidicem. Anksiyetem tuttu obsesifligim tavan yapti benden bi cacik olmaz kuzum.
O kadar ishalden ne cikti 2 tane alttan dis cikti:) pirinc tanelerimiz var. Siralamada ilk 3 ben olmustum 34+3 le:)
Vay anasini ne renkli hatunum..
kemal uyudu ama bendeki alışkanlık hahaha
Tünaydin deyim bari kalkali herkezin epey olmustur :)) dün kontrolümüz vardi 5. Ayi doldurdu oglum 6 dan 1 günümüzü aldik ek gidalari verdi bugün ilk kahvaltimizi yaptik 3 muzlu cici bebe bisküvi 1cay kasigi tereyagi 30cc ane sütü tepeleme 1tatli kasigi labne peynir ve ceyrek yumurta yedi bitirdi yogurt ve sebze püresi yicek bugün anne sütü 5 saatte bir yicek hem süt birikmis olur mulallebiler püreler kagitta var tarifleri dr verdi bizden bukadar
Kızlaaaaar benim cadı ayağını ağzına sokmaya başladı:) ay çok komik yaaaaa maşallah kuzuma 2 dk yer minderine bırakıp lavaboya gittim yuvarlanmış koltukla minder arasına girmiş nasıl bağırınıyor inşallah kafasını çarpmamıştır artık 2 dk bırakıp gitmek Zor oluyor
kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet ettireceğim.güzel bir mevlüt takımı yada bebek sünnet takımı bulamadım yaa
Maşallah kuzucuğa... Ne güzel sizi görünce bende ek gıdalara geçsem mi diyorum .. Kilomuz ii 1 ay daha dayanacağım.. Sadece tadımlık vermeyi düşünüyorum .. Hayırlısı.. Dişler çıktı.. Kiloyuda aldı .. Senin bu kız yakında yürür inşş.. Tekrar tekrar MAŞALLAHHHHHHH..Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...
canım bende aynısını yapıyorum ama kızım dönmüyorr benim kızdaa tontişş demekkii geç dönerlerrrkızlar şu dönme meselesi konuşulmuş alıntı yapamadım.zerenin annesinin yaptırdıklarını bende yapıyorum.halının üstüne bilem bırakıyom alışsın diye.yok dönmüyo daha.7 şubat doğumlu bu arada.tontişler geç dönüyomuş öle diyolar
sağol canımmmaşallahhhhayırlı olsun bu arada
canım benim kızım maşallah çok iştahlıı doğdugundab berii hiç emme sorunu yaşamadıkk sadece anne sütü veriyorumm..buarada ben bulgur soğan ve semiz otu cok tüketiyorum..bide ben cok yiyipte kilo almıyanlardanımm.Canim bizde de oyle suphelendi dr.deri testi ve kan testi yaptirdin mi.alerjilerde deri testi yuzde 95 dogru sonuc veriyomus. Bide kaka tahlili, kaka kültürü felan yaptirdin mi. Biz birkac dr a gittik. Memlekete geldik yengem hemsire. Bide burda detaylica baktiralim dedi. Kakanin mikrobiyolojik tahlili kültürü vs.herseye baktirdi.meger 8-10 degerde lokosit varmis.flagyl surubu 7 gun ozenle kullandim.simdi yeniden yaptirdik incelemeyi sifirlanmis. Ben 1,5-2ay oncede flagyl kullandim ama bi fayda gormemistik.duzensiz kullanmistim.cocuga antibiyotik veriyorum diye.sukur gecti. Iyoce arastir yoksa ek gidaya gecince cok buyuk problem olacak senin icin
Gözün aydin semender. Bencede verdiklerin kilosunu etkilemistir.sen ufaktan vermeye devam et.biskuvi iyi kilo aldirirmis
Maşallah bebegin yeni 4 aylik oldu 8 kilo.neyle besliyosun canim bizde faydalanalim.benim kizi zorla emziriyorum.
oyyy maşallahhh bebekoyaaa.artık minik diyemeyiz bu kuzuya biz
Maşallah kuzucuğa... Ne güzel sizi görünce bende ek gıdalara geçsem mi diyorum .. Kilomuz ii 1 ay daha dayanacağım.. Sadece tadımlık vermeyi düşünüyorum .. Hayırlısı.. Dişler çıktı.. Kiloyuda aldı .. Senin bu kız yakında yürür inşş.. Tekrar tekrar MAŞALLAHHHHHHH..
Ooo maşallah yiğidoya:) süper tarifmiş yumurta da vermiş şaşırdım,sakıncası yok demekki:)
cnm ben 2 oğlumada sebamed şampuan ve duş köpüğü kullanıyorum alerjik bünyesinden dolayı doktorda önerdi sebamedi.göz yakmıyor yaksa ağlardı oğlum banyoda hiç ağlamaz çok seviyorr.
maş. cnm çok şanslısın iştahlı bir bebeğin var benimki 60 cc yi zor içiyor hala.bende ek gıcalara başladım meyvelerin tatlılarını seviyo ekşi olursa yemiyo yoğurduda sevmedi napcam bilmiyorum. hergün yapmakta ayrı bi dert benim gibi hiç yoğurt yapmamış biri için 2 çocukla karnımı zor doyuruyorum.pirinçli kaşık mamasını seviyor sadece onuda yarım çay bardağı zor yiyor yakında sebze pürelerine geçecem bakalım onu sevecekmi
Birazdan sebze corbasi vericem tarifi paylasayim sizle yarim patates yarim havuc 4 dal kadar maydonoz 1 tatli kasigi pirinc hepsi malzemeleri kaplicak kadar suda haslanicak pistikten sonra tel süzgecten gecicek icind birazcik ekmek ici koymak isteyen koyabilir 1cay kasigi tereyag 1 cay kasigi zeytinyag en son eklenicek afiyet olsunn :))) yogurt yapmaya firsatim olmadi saat gec oldu yarin sabahtan yapip veririm günlük yapmak istiyorum cünki onun yerine bu sebze corbasindan sonra meyve püresi yada muhallebi yapicam bu arada sütede devam 5 saatte bir sagip veriyorum ana ögünümüz halaa süt iyide birikiyo bekleyince tariflerri hep paylasicam sizle hepsi tombicik sap saglam olsunlar insallah
Sagol teyzesiii. Artik sofraya oturtcam ben:) tattir canim herseyin tadini bilsin inan daha kolay oluyor hersey.
Benim bu prematurem fena yaa. Disler cikti cene hic susmuyor. Ayaklariyla basiyor fildir fildir donuyor. Cok fena cokkkkk.
maşallah minayaa..benim mina da üst yan dişi cıktıı..yerimm ben onlarııı yaa çok tatlıdırlarrrr
Canım ben de muz veriyorum ama sindiremez henüz diye korkuyorum.senin kuzu nasıl,rahat oluyor mu yedikten sonra?
Yogurt bende yapmadim hic ama denicem bak ikitaneymis sende bi ara vaktin olursa yap ikiside yer yogurdunun icine seftali kiraz yada herangibi tatli bi meyve rendele cam rendede 2 tanede cicibebe at ozaman yer hem daha doyurucu olur
Canım az bişey gazoz kapağı kadar :))) Çok versem belki başka sorunlar yaşarım...
Kızlar bebişler hep tatlı yiyorlar meyve şekeri fruktoz malum...Korkuyorum ilerde şeker hastalığı falan olmasınlar...
İsimix canım tariflerin güzel iştahım kabardı :))) ben de labne yedirdim birkaç gün kahvaltıda bu arada 3 gündür kahvaltı yapıyoruz:))))) Canım hem tereyağı hem zeytinyağı çok fazla bir öğünde....
Yağda eriyen vitaminler için ekliyoruz yağı fazlasına gerek yok sencede öyle değilmi...Suda eriyen vitaminler için de her öğünden sonra bir yudum da olsa su veriyorum...
Etsuyu, tarhana falan verdim ama daha sebze çorbasına fırsatım olmadı... Bir küçük domatescik kırmızı biberin içini meyve püresine karıştırıyorum taze sebze de yedirmiş oluyorum:))))
Kızlar devam sütünü 1 no alıyoruz 2 ye mi geçsem diyorum bir ay kaldı ne dersiniz vitamin değerleri biraz daha farklıdır mutemelen 1 ay da onu kullanalım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?