2014 Şubat Anneleri

Sadece süt verdigimde bende 2 ila 3 saat arayla besliyodum eklere gectigim icin 5 saatte bir anne sütü veriyorum aralarda yiyo yani 2, 5 saatte bir beslenmis oluyo zaten bugün basladim bu periyota iyi oluyo sagiyorum 5 saatte bir 130 civari cikiyo veriyorum iciyo aradada püreydi meyveydi idare etcez yogurdu dene mutlaka ananas seftali muz kiraz yakisiyo cok ister karisik meyveli ister tek meyveli yap biliyosun cocuklar yogurdu sevmez ama daninoya bayilir ev usulü daninolar yap :))

Oglum sebze corbasini sevmedi ama alismasi lazim hep tatli olmaz genede 6 kasik kadar yedi ( mama kasigiyla) yikandi uyuyo bi sonraki tariflerimide vereyim yarim seftali 3 kiraz cam rendeden geciricem 2 tane biskuvi koyup vericem 2 saat sonra sonra sagdigim sütü vericem yatmadanda muhalebi vericem 250 ml sut 1 corba kasigi pirinc unu 1 tatli kasigi seker belki 2 dilim muz ezerim icine sonra sabaha kadar kalktikca sut icicek gece malesef 5 kere kalkiyo uyku sorunumuz var bugünki program bukadar benim icin degisik bi gündü yemeklere baslamaMiz insallah yeterince ona bakabilirim bazen acaba iyi bakiyomuyum diyorum kendi kendime elimden geleni yapiyorum...

Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...

Hadi gözün aydin biz bugün basladik oglum 650 gr almis sicaktan cok emememisti tahmin ettim az alcagini dr iyi dedide bana az geldi hep daha cok alirdi neyse eklerle alcak heralde oglum mamayi hic sevmedi dr da verme dedi mamayi ekler yeter dedi sizede masallah tombullasiyosunuz :)

Cnm hiç dert etme tabiki iyi bakıyoruz biraz önce moviesmart tv de bi belgesel izledim 4 ayrı ülkedeki bebekleri anlatıyor 1 yaşına kadar afrika ve moğolistandaki bebeklerin büyüyüşünü görünce hiç takmamaya karar verdim bebek paslı bi kovanın üstünde çevresinde inekler oynuyor yaaaaa biZde nerdeki pamuklara saracaz biraz geniş olcam bundan sonra bu belgesel beni çok değiştirecek çoooooook

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bir şey sorcam muhallebiyi ne sütüyle yapıyosun devam sütü mü ?

Tesekkur ederizz. Aslinda kilo alsin diye vermiyordum ek besin alismali diyordum bu kadar kilo alicagi hic aklima gelmemisti. İyi oldu ama...

Biz geldikkkk.bugun kontrole gittik. 6.700 gr olmus kuzu 64 cm de boyumuz vaaaa. Doktorumuz 6.ayi 7 kilo tamamlariz cok iyi gidiyoruz suan dedi. Cok sukur sagligi yerinde. Kiloda iyi almis masallah. Ek gidalar baya ise yaradi bizde...

Canım bir şey sorcam muhallebiyi ne sütüyle yapıyosun devam sütü mü ?

Dr normal ictigimiz kaliteli bi kutu sütle yapabilirsin dedi ama istersen mamada kullandigimiz toz varya onunlada yapabilirmisiz istersen yazayimmi nasi yapildigini ?

Ekim ben de izlemek istiyorummmmm:))

Esim yogurt Makinesi almis su anda yogurt yapiyorum bakiim olcakmi makine olmayanlar 1lt sütü ılıtıp ((kutu süt icin bu disardan alirsak kaynaticaz)) 1 tatli kasigi yogurt koyup güzelce karistiricak ve yapcaginiz kaplara dökücez 2 saat sarili biseye tutcaz havlu vs 1 saat kadarda havlusuz tutup dolaba kaldircaz yedircegimize yarim saat kala cikarip yedircez afiyet olsun:)) NOT:bilenler tabikide vardir ama bilmeyen arkadaslarimiz varsa diye yaziyorum bunlari dr yogurdun mutlaka verilmesi gerektigini söyledi

Ben daha çok bekletiyorum:) İsimx ben de ekmek makinesi istiyorum her şeyi evde yapsam içime sinecek

inek sutu bir yil yasak degil mi cnm

Ben daha çok bekletiyorum:) İsimx ben de ekmek makinesi istiyorum her şeyi evde yapsam içime sinecek

Yaa onu bende istiyorum bu arada ben antalyadayim okadar beklese kafi ) kavruluyo burasi anam tezgahta yer kalmicak hicte sevmem dolu tezgahi bide kati meyve sikacagi aldik oda kocaman ee bu makina desen öyle ama alda memnun kalirsan banada söyle ne güsel tazecik saglikli ekmekler yapariz ben evde herseyi yapmaya bayiliyorum bide mutfak delisiyimdir severim ugrasmayi

inek sutu bir yil yasak degil mi cnm

Degilmis bende öyle biliyodum yogurttada kullanabilirsin dedi sonucta o da onla oluyo ki yegenim 1, 5 yasinda 5 ayliktan beri kutu sütle gelinimiz yogurt yapiyo onada muhallebidede kullanabilirsin ama icine sinmezse mamaylada yapabilirsin tabi

ben de gunluk keci sutuyle yapildigini duymustum siselerde bazi marketlerde satiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…