Yaa onu bende istiyorum bu arada ben antalyadayim okadar beklese kafi) kavruluyo burasi anam tezgahta yer kalmicak hicte sevmem dolu tezgahi bide kati meyve sikacagi aldik oda kocaman ee bu makina desen öyle ama alda memnun kalirsan banada söyle ne güsel tazecik saglikli ekmekler yapariz ben evde herseyi yapmaya bayiliyorum bide mutfak delisiyimdir severim ugrasmayi
Yogurt cicibebe seftali üclüsünü afiyetle yedikkk. Cokta susamis 30 cc de suyumuzu ictikk. Suan da kuzum cigliklar atiyor oyunlar yapiyor. Afiyet olsun annemmm.top top et olsun simdilik:)
inek sutu bir yil yasak degil mi cnm
Hep derlerdi hamileligin nasilsa cocuk dogunca oyle olur diye.bende tuttu.
2 hamilelik yasadim.ilki felaketti. Cok stresliydim hep aglardim hic uyumazdim yemek yemezdim.aha buyuk kizim oyle.habire agliyor yemez icmez uyumaz.
İkincide cok cok iyiydim. Yedim ictim yattim. Aha valla aynisi. Minti yiyip icip yatiyor..
Kızlar oglusumu emzirmeyi çok seviyorum dogdugundan beri de hep memede uyuyor ama ben otururken ne hikmetse emmiyor. Ayakta emziriyorum 2 aydır reflü var ondan mı bilmiyorum bu arada belim çok ağrıyordu doktora gittim ve sonuç malesef bel fıtığı olmuşumNapicam bilmiyorum iştahı çok kapandi bu aralar 5haftada 500gr bile alamamış normalde kilomuz iyi diye çok kafaya takmamistim iyice kapandi istahi gerci kilosuna gore boyu bayağı uzun hic tombis gozukmu o yuzden ek gıdaya henuz gecmedim sadece anne sütü alıyor doktor 1,2 kaşık tattır dedi ama sanırım geçicem resmen savas yasiyoruz emzirirken ayakta çığlık ata ata çırpıniyo iteliyor beni zorla veriyorum toplam 5dk oda bi de normalde ağlamaz cok güleçtir niye böyle oldu anlamiyorum süt cok gelmiyoda ondan mi sinirleniyo acaba cunku göğüslerim artik hic sertlesmiyo hic sagmadim simdiye kadar anca yetti hep offf ne yapsam bilmiyorum cok zor işler Allah yardimcimiz olsun:18:
Çok sevinirim canım yazarsan :)
2 hamilelik yasadim.ilki felaketti. Cok stresliydim hep aglardim hic uyumazdim yemek yemezdim.aha buyuk kizim oyle.habire agliyor yemez icmez uyumaz.
İkincide cok cok iyiydim. Yedim ictim yattim. Aha valla aynisi. Minti yiyip icip yatiyor..
Canim zormuş işin ayakta kiyamam zaten bebek yoruyo ben hep diyorum bi emzirirken dinleniyorum cünki oturuyorum diye ek gidanin bi zarari yokki üzülme ek gidaya baslicak diye sonucta 6 aydan sonra zaten baslicak hem sütten kesmiyosun aksine süt daha iyi birikiyo daha cok emiyo sagmani tavsiye ederim bi bak bakalim nekadar cikiyo gögüslere belli olmuyo dün ben hic sislik hissetmedim hadi dedi m sagayim sabah kahvaltisindaki bisküvisine koyarim die enazindan 100 ciktisasirdim bazen hissetmeskte süt oluyo demekki ben dün basladim eklere bi problem yok yavastan dr unla konus basla istersen
süt sagma makinası aldım sonunda akşam eve gelince saat 12de bide sagdım yani bütün gün oruçluydum sağımdan 5cc felan cıkmıştır herelde onu emzirip yatırdım çıkmadı ondan süt soldan 65cc felan cıktı ikisinden toplam 70cc cıktı ben daha az bekliyodum çok şükür ...
ama bu sagım 20 dakkada felan oldu benim -kzıım 5 dakka zor emiyo zaten ilk 10 dakka bişi gelmedi nerdeyse aglıcaktım şıp şıp damlamaya başladı eşim hayretler içinde bana inek muamelesi yapyıoerkekler için tuhaf osa gerek
bide cok sagdım herelde sol mememe kan oturdu korktum süt arrtttrım derken memelerden olcam
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün adet oldum çok şükür kendimide besiye alıcam oruç yok nası olsa bol ceviz fındık yemiş dogal meyve suları bol gıda uyku süt arttırıcam inşallah
bebek makineden cok cekiyomus cnm icin rahat olsun demekki ikisinden sagsan 120 cc civari cikacak masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?