2014 Şubat Anneleri

Merhaba anneler size bir sorum olacak bebegim bu hafta 6. Ayina giriyor daha oturamiyor arac koltugu alacagim kullanan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Destekli oturmasi gerekiyormus zaten 7. Ayda tam oturuyormus ben kullaniyorum bebek arabasiyla gezerkende kullaniyorum puseti sonra araca monteliyorum arabayla ciktigimda cikonunki

merhaba güzelannelernasılsınız umarımherkes iyidir,bursaya geldiğimden beri bidaha giremedimnet sıkıntısı yaşıyorum en son NazlıEdam ameliyat olacaktı ins, iyileşmiştir sayfalar çok ilerlemiş geriyipek okuyamadım,kızlar bize kan ilacı verdiler ama daha kullanmaya başlamadım siz başladınız mı günde kaçdefa kaçdamla veriyosunuz ayrıca herkese hayırlı ramazanlar diliyorm

1yaşına kadar bebeklere şeker ve tuz vermeyin diyolar yoksa yanlış mı biliyorum

Bize vegaferon verdi saglik ocagi ama 2/3 kere verebildim sonradan bile heryeri boyuyo. Bide zaten bisuru ilacimiz var

Allah dermansız dert vermesin ama bu cadının kusmaları bitiriyor beni 2 dk çaprazdaki komşuya gittik maşallah kadının üstünü başını koltuklarını komple boyadı hayır kustuğu yeri silsede parkeleri acayip kayganlaştırıyor basıp düşme tehlikemiz var:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen.canim kim kucana alsa.sooor buluyo yemekten donra almayin en az 2 saat.gecmesi lazim diyorum acken oynucan zeyneple

arkadaşlar merhaba sizleri takip ediyorum fakat yzma fırsatı pek bulamıyorum benim oğlum 6 şubat doğumlu yeni yeni ek gıdalara başlıyoruz bir tane daha oğlum var 20 aylık ek gıdalar için öncelikle mutlaka doktorunuza danışmalsınız kendi kafanıza göre bebeğe meyve sebze hiçbirşey vermeyin çünk allah korusun alerjik nedenlerre yol açabilir mutlaka başlarken 3 gn aynı şeyi vermelisiniz az az 3 gün takip etmelisiniz herhangi bir alerjisi varmı yada kabızlık yaptımı ishal yaptımı temkinli davranmalısınız acele etmeyin ek gıdalar için burda çilek vereni bile okudum bir bebek için o kadar zararlımı bazı bebekler anne yiyip bebepğini emzirdğinde bile etkilenebiliyorlar lütfen buraya yazmaya fırsat bulduğunuz kadar internnettn neleri verip neleri veremeyeceğinizi araştırın bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli ben ilk oğlumda doktorumu dinledim şimdide dinliyorum acele etmeyin mamalarına şeker kattığınzı yazmışsınız sütle yaptğınz
Şeker Tuz Bal Çay İnek sütü Çikolata ve kakaolu gıdalar Fındık, fıstık, ceviz, patlamış mısır, sakız gibi boğulma riski yaratacak yiyecekler Çilek, domates, kivi, fıstık ezmesi gibi alerji potansiyeli yüksek sebze ve meyveler Deniz kabukluları ve midye kalamar gibi bazı deniz ürünleri Soya fasulyesi, bezelye, lahana ve karnabahar, bakla gibi sebzeler tavsiyem dikkatli ve 3 gün kuralına uyularak başlanmasıdır. Salam, sosis, sucuk gibi işlenmiş şarküteri ürünleri Konserve , turşu ve dondurulmuş gıda Diyet ürünleri Hazır bitki çayları Baharatlar (kırmızı biber, karabiber vb.) Karaciğer, böbrek, dalak beyin gibi sakatatlar -
ayrıca bebe biskvisi verenide okudum bnlar için acele etmeyin bisküvide gluten var bnlaar yasakkk bebeğiniz için öncelik anne sütü ve/veya devam sütü

Kızlar dün yazamadım aşının sıkıntısından pek ateş yapmadı ama sürekli mızmızlandı kızım rotanın ikinci dozunuda yaptırdık vere tartıldık on günde 200 gr almış minnakım 6 kiloyu bulabildik sonunda hem benim sağıp tepiştirdiklerim hemde tedavimiz işe yarıyor galiba şükür:)) bir hafta daha kullancaz antibiyotiği sonra tekrar tahlil yapcakmışız inşallah temiz çıkar kusmasıda iyice azaldı onunda kilo alımına katkısı olur inşallah beşinci aya iyi bir kiloya gireriz ya oruç tutan anneler ne alemdesiniz benim turşum çıkıyo resmen nefsîmle büyük mücadele içindeyim benmi îradesizim sizde durumlar nasıl:26:

Cnm ilaç içiyormusunuz kusması için benim kızda aynı şekildeydi Drun verdiği ilaçlar işe yaradı maşallah tamamen bitmedi ama baya bi azaldı bi dra sorsan ben pişmanım şimdiye kadar bebeğime eziyet çektirmişim

yok canım ya cıkmaz herelde o kadar şimdi sagdım gene ikisinden 75 flan çıktı 15dk sagdım kızım emmiyoki o kadar uyursa emer oda uykulu bi çekiyo bi uyuyo nabalım oldugu kadar ek gıdalara geçtik nası olsa

Aha ya bu Zeynep kızla benimki ne kadar birbirine benziyor aynı benimkide öyle uyanıkken emmiyo çekerse bir iki kere uyurkende bekle Allah bitirsin

Destekli oturmasi gerekiyormus zaten 7. Ayda tam oturuyormus ben kullaniyorum bebek arabasiyla gezerkende kullaniyorum puseti sonra araca monteliyorum arabayla ciktigimda cikonunki

Tesekkur ederim bulgi icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte

Kuzummm sen bakma yazilanlara viz beraber hamilelik yasadik beraber dogum yaptik beraber buyutuyoruz. Elbette doktor un soylemedigi bisey kimse yazmiyor lutfen gitme ve yazz

Hosgeldinnnn. Ooo ben ameliyat oldum da koc gibiyim valla:) kizimin alttan iki disi bile cikti:) kan ilaci verdiler ama ben vermiyorum pekmez veriyorum onun yerine:) tadi kokusu bööö.verirken dayanamiyorum yavrum a o eziyeti cektirmemn:)

Ben hamileyken cok istahliydim acayip uyurdum bebekte istahli ama bizimki uyumuyo :) bide acayip rahatti hamileligim ne bulanti ne stres sadece yemek yiyip uyumak isterdim hep yaptimda 110 kiloyla girdim doguma :))))

Kesinlikle katılıyorum normalde uykuyu çok severken hamileyken hic gelmiyordu uykum çok zorla uyuyordum oğlum da aynısı oldu hic sevmiyor uykuyu ahhhh ahhhh keşke çok uyusaymisim

Bende tuttu valla kizlar. Mintim cok sukur cok sakin bir bebek. İsim varsa uyutucagim zaman annemm cok uyu isim bitsin diyorum.allah im tesaduf mu ne isim bitene kadar uyur tam isim biter mina uyanir.masallah subanallah..

Ben artik hic emzirmiyorum mastit ten dolayi.o yuzden oruc tutuyorum ama inan gunduz hic is yapmiyorum sadece cocuklarla ilgileniyorum. Yapamam allah biliyor hava cok sicak gunler uzun boyle boyle tutuyorum iste.

Cnm dr bana ilaç verdi ama bu ay 1.100 gr aldığı için kilo alımı iyi hiç ilaç verme dedi o yüZden vermiyorum zaten kusması önceki günlere göre azaldı bigün kusuyorsa bigün kusmuyor az kaldı bitecek inşallah bu arada kızım 7.100 gr oldu bile:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm benim yoksa bana mı kırıldın inan tepki için yazmadım ben de vermek istemiştim bana öyle demişlerdi gerçeği öğrenmek için yazmıştım yanliş anladın hakkını helal et

Hayirli ramazanlar anneler oruc tutuyor musunuz yani daha dogrusu oruclariniz sutu etkiledi mi ben daha baslamadim malum sebepten bir gun denesem diyorum ama size de sorayim dedim bi arada ben ek gidaya baslamadim sadece anne sutu ile besleniyor kizim.kakada kamdan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…