Hep derlerdi hamileligin nasilsa cocuk dogunca oyle olur diye.bende tuttu.
2 hamilelik yasadim.ilki felaketti. Cok stresliydim hep aglardim hic uyumazdim yemek yemezdim.aha buyuk kizim oyle.habire agliyor yemez icmez uyumaz.
İkincide cok cok iyiydim. Yedim ictim yattim. Aha valla aynisi. Minti yiyip icip yatiyor..
Merhaba anneler size bir sorum olacak bebegim bu hafta 6. Ayina giriyor daha oturamiyor arac koltugu alacagim kullanan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglum sebze corbasini sevmedi ama alismasi lazim hep tatli olmaz genede 6 kasik kadar yedi ( mama kasigiyla) yikandi uyuyo bi sonraki tariflerimide vereyim yarim seftali 3 kiraz cam rendeden geciricem 2 tane biskuvi koyup vericem 2 saat sonra sonra sagdigim sütü vericem yatmadanda muhalebi vericem 250 ml sut 1 corba kasigi pirinc unu 1 tatli kasigi seker belki 2 dilim muz ezerim icine sonra sabaha kadar kalktikca sut icicek gece malesef 5 kere kalkiyo uyku sorunumuz var bugünki program bukadar benim icin degisik bi gündü yemeklere baslamaMiz insallah yeterince ona bakabilirim bazen acaba iyi bakiyomuyum diyorum kendi kendime elimden geleni yapiyorum...
Allah dermansız dert vermesin ama bu cadının kusmaları bitiriyor beni 2 dk çaprazdaki komşuya gittik maşallah kadının üstünü başını koltuklarını komple boyadı hayır kustuğu yeri silsede parkeleri acayip kayganlaştırıyor basıp düşme tehlikemiz var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah dermansız dert vermesin ama bu cadının kusmaları bitiriyor beni 2 dk çaprazdaki komşuya gittik maşallah kadının üstünü başını koltuklarını komple boyadı hayır kustuğu yeri silsede parkeleri acayip kayganlaştırıyor basıp düşme tehlikemiz var:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ya cıkmaz herelde o kadar şimdi sagdım gene ikisinden 75 flan çıktı 15dk sagdım kızım emmiyoki o kadar uyursa emer oda uykulu bi çekiyo bi uyuyo nabalım oldugu kadar ek gıdalara geçtik nası olsa
Destekli oturmasi gerekiyormus zaten 7. Ayda tam oturuyormus ben kullaniyorum bebek arabasiyla gezerkende kullaniyorum puseti sonra araca monteliyorum arabayla ciktigimda cikonunki
1yaşına kadar bebeklere şeker ve tuz vermeyin diyolar yoksa yanlış mı biliyorum
Bidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte
merhaba güzelannelernasılsınız umarımherkes iyidir,bursaya geldiğimden beri bidaha giremedimnet sıkıntısı yaşıyorum en son NazlıEdam ameliyat olacaktı ins, iyileşmiştir sayfalar çok ilerlemiş geriyipek okuyamadım,kızlar bize kan ilacı verdiler ama daha kullanmaya başlamadımsiz başladınız mı günde kaçdefa kaçdamla veriyosunuz ayrıca herkese hayırlı ramazanlar diliyorm
Ben hamileyken cok istahliydim acayip uyurdum bebekte istahli ama bizimki uyumuyo :) bide acayip rahatti hamileligim ne bulanti ne stres sadece yemek yiyip uyumak isterdim hep yaptimda 110 kiloyla girdim doguma :))))
Kesinlikle katılıyorum normalde uykuyu çok severken hamileyken hic gelmiyordu uykum çok zorla uyuyordum oğlum da aynısı oldu hic sevmiyor uykuyu ahhhh ahhhh keşke çok uyusaymisim
Kızlar dün yazamadım aşının sıkıntısından pek ateş yapmadı ama sürekli mızmızlandı kızım rotanın ikinci dozunuda yaptırdık vere tartıldık on günde 200 gr almış minnakım 6 kiloyu bulabildik sonunda hem benim sağıp tepiştirdiklerim hemde tedavimiz işe yarıyor galiba şükür:)) bir hafta daha kullancaz antibiyotiği sonra tekrar tahlil yapcakmışız inşallah temiz çıkar kusmasıda iyice azaldı onunda kilo alımına katkısı olur inşallah beşinci aya iyi bir kiloya gireriz ya oruç tutan anneler ne alemdesiniz benim turşum çıkıyo resmen nefsîmle büyük mücadele içindeyim benmi îradesizim sizde durumlar nasıl:26:
Cnm ilaç içiyormusunuz kusması için benim kızda aynı şekildeydi Drun verdiği ilaçlar işe yaradı maşallah tamamen bitmedi ama baya bi azaldı bi dra sorsan ben pişmanım şimdiye kadar bebeğime eziyet çektirmişim
Bidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?