Bidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte
Tatlım senin Dr tarifi verdiğini ve kimseyi yanlış yönlendîrmediğini biliyoruz biz boşver ya ne takıyon senin sağlıklı bebek büyütemediğini düşünen varsa önce senin tosuna baksın heleBidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte
Bende tuttu valla kizlar. Mintim cok sukur cok sakin bir bebek. İsim varsa uyutucagim zaman annemm cok uyu isim bitsin diyorum.allah im tesaduf mu ne isim bitene kadar uyur tam isim biter mina uyanir.masallah subanallah..
Biliyom kuzum sen emzirmiyon artık ama yinede iki çocuk koca ev kolay değil Allah yardımcın olsun ben ikindiden sonra hayati fonksiyonlarımı yitiriyom resmenBen artik hic emzirmiyorummastit ten dolayi.o yuzden oruc tutuyorum ama inan gunduz hic is yapmiyorum sadece cocuklarla ilgileniyorum. Yapamam allah biliyor hava cok sicak gunler uzun boyle boyle tutuyorum iste.
Anladım cnm maşallah kuzuya benimki yaşına girdiğinde o kilo olur heraldeCnm dr bana ilaç verdi ama bu ay 1.100 gr aldığı için kilo alımı iyi hiç ilaç verme dedi o yüZden vermiyorum zaten kusması önceki günlere göre azaldı bigün kusuyorsa bigün kusmuyor az kaldı bitecek inşallah bu arada kızım 7.100 gr oldu bile:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli ramazanlar anneler oruc tutuyor musunuz yani daha dogrusu oruclariniz sutu etkiledi mi ben daha baslamadim malum sebepten bir gun denesem diyorum ama size de sorayim dedim bi arada ben ek gidaya baslamadim sadece anne sutu ile besleniyor kizim.kakada kamdan dolayi
Bidahada herhangi bi bisey yazmam zaten biz burda cok uzun zamandir yazisiyoruz hamileliklerimiz sıkıntılarimiz özel hayatimiz ... kimseye bi tepkim olmadi asla dr un söylemmedigi biseyi paylasmadim yardim etmek istedim sadece benim gibi ilk bebegi olanlara neyse dr da bilmiyo demekki herkeze iyi aksamlar saglikli gunler bebeklerinizle birlikte
Merhaba anneler size bir sorum olacak bebegim bu hafta 6. Ayina giriyor daha oturamiyor arac koltugu alacagim kullanan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben yeni aldım arabada gayet konforlu oluyor yukarı çıkarıyorum eve yani bacaklarını hareket ettirdikçe koltuk sallanıyor bayılıyor duck tvyi açtım mı bayılıyor bi 20dakika eğitim:))) ben çikko
Tesekkur ederim kac kiloluk
Canım ben yeni aldım arabada gayet konforlu oluyor yukarı çıkarıyorum eve yani bacaklarını hareket ettirdikçe koltuk sallanıyor bayılıyor duck tvyi açtım mı bayılıyor bi 20dakika eğitim:))) ben çikko
Tesekkur ederim kac kiloluk
Canım benimki 0-13 kiloluk araç koltuğu içinde kayboluyor benim oğluş :)))) keşke daha önce alsaymışım evde ikinci bir kucak gibi mutfağa falan da götürüyorum çok ama çok memnunum alırsan sen de güle güle kullan inşalllah canım
mamalar şekerli muhallebi daha da şekerli bebe bisküvisi de öyle nolucak böyle arkadaşlar
7
Canım herkesin görüşü farklı olabilir. mesala ben siz böyle doktorunuzun dediklerini yazdıklarını çok memnun oluyorum.isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz:26:tariflerini hep not edecem bı yere banada lasim olacak çünkü. lütfen sen ve diğer arkadaşlar tariflerini paylaşın. çeşit iyi oluyo.belki oğlum birini yemezse birini yer.mesala sebze çorba ve püresi tarifleri varsa sana zahmet olmazsa lütfen yaz.alerjili bebeği olan anneler zaten uygulamiyolar. fikir alışverişinde çok iyi oluyo.cok şey öğreniyoruz birbirimizden.
Tatlım senin Dr tarifi verdiğini ve kimseyi yanlış yönlendîrmediğini biliyoruz biz boşver ya ne takıyon senin sağlıklı bebek büyütemediğini düşünen varsa önce senin tosuna baksın hele
benim kızı getiremmiiii azcık sürtüyümde bulaşsın
Biliyom kuzum sen emzirmiyon artık ama yinede iki çocuk koca ev kolay değil Allah yardımcın olsun ben ikindiden sonra hayati fonksiyonlarımı yitiriyom resmenelim ayağım tutmuyo ama tutmamazlıkta edemiyom hangisi doğru bilemedim bide din öğretmeni olcam
Anladım cnm maşallah kuzuya benimki yaşına girdiğinde o kilo olur heralde
Cnm bende sadece anne sütü veriyorum sayılır bir öğün pirinç unlu mama veriyorum oda akşama doğru sütüm kalmıyo bide benim minnakın kilosu az ondan veriyorum oda üç gündür verdim ztn birgün tut kendin karar ver tatlım sütüme etki ederse bırakcaz bende şu anda bana zorluğu var sadece sütümü çok etkilemedi Sana belki zorda gelmyebilir ben zayıfım depolarım sıkıntılı o yüzdende zor geliyor galiba yoksa oruca alışkın biriyimdir
Gelin hepimiz bizim doktoru dinleyelim.bırak aç kalsın diyor adam.ohhh hiç sıkıntı yok kafamız rahat:))))
Gelin hepimiz bizim doktoru dinleyelim.bırak aç kalsın diyor adam.ohhh hiç sıkıntı yok kafamız rahat:))))
iyi olurzaten bişey yediremiyom bari doktor dedi derim.
iyi olurzaten bişey yediremiyom bari doktor dedi derim.
Ahahaa yasakhayal gece gece buna sesli güldüm ya
Hangisine gecmeyi dusunuyosun canim
Konak olayini zeytinyağı ile cozuyoruz gibi.o yuzden almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?