2014 Şubat Anneleri

Canım yaz lütfen ben senden öğrendim tarifi bugün verdim birazcık cok da iyi oldu :) zaten aklina yatmayan yapmaz illa yapicak diye birsey yok ki hepimiz burda doktorumuzun dediklerini yaziyoruz

Tatlım senin Dr tarifi verdiğini ve kimseyi yanlış yönlendîrmediğini biliyoruz biz boşver ya ne takıyon senin sağlıklı bebek büyütemediğini düşünen varsa önce senin tosuna baksın hele
Bende tuttu valla kizlar. Mintim cok sukur cok sakin bir bebek. İsim varsa uyutucagim zaman annemm cok uyu isim bitsin diyorum.allah im tesaduf mu ne isim bitene kadar uyur tam isim biter mina uyanir.masallah subanallah..
benim kızı getiremmiiii azcık sürtüyümde bulaşsın
Ben artik hic emzirmiyorum mastit ten dolayi.o yuzden oruc tutuyorum ama inan gunduz hic is yapmiyorum sadece cocuklarla ilgileniyorum. Yapamam allah biliyor hava cok sicak gunler uzun boyle boyle tutuyorum iste.
Biliyom kuzum sen emzirmiyon artık ama yinede iki çocuk koca ev kolay değil Allah yardımcın olsun ben ikindiden sonra hayati fonksiyonlarımı yitiriyom resmen elim ayağım tutmuyo ama tutmamazlıkta edemiyom hangisi doğru bilemedim bide din öğretmeni olcam
Anladım cnm maşallah kuzuya benimki yaşına girdiğinde o kilo olur heralde

Cnm bende sadece anne sütü veriyorum sayılır bir öğün pirinç unlu mama veriyorum oda akşama doğru sütüm kalmıyo bide benim minnakın kilosu az ondan veriyorum oda üç gündür verdim ztn birgün tut kendin karar ver tatlım sütüme etki ederse bırakcaz bende şu anda bana zorluğu var sadece sütümü çok etkilemedi Sana belki zorda gelmyebilir ben zayıfım depolarım sıkıntılı o yüzdende zor geliyor galiba yoksa oruca alışkın biriyimdir

Canım sen ve buradaki diğer arkadaşlar benim için de çok önemlisiniz.aranıza çok sonra katıldım o da bi yakınımın kk'da Şubat annelerini takip etsene demesiyle.keşke hamileliğimi de sizinle iletişim kurarak geçirseydim.senin de diğer arkadaşların da tavsiyesilerine ihtiyacımız var.burada bi aile gibiyiz hiçbirimizin herhangi bir yanlış yönlendirmesi mümkün değil.sen doktorun söylediğini yazdın zaten ama bir de şöyle bir durum var ki biliyorsun benim başıma geldi.doktora kalsa kızım 3 gün aç olduğu halde hiçbir şey vermeyip sütümün gelmesini bekleyecektim.malesef bazen doktorlar yalnızca teorik konuşuyor ve her bebeğin farklı bir yapısı olduğunu ya da aynı fabrikadan çıkan birer kalıp ürün olmadığını atlayabiliyorlar.bu yüzden elbette sırtımızı bilime yaslıyoruz ama tecrübe de önemsemeyecek bir konu değil.hepimiz tecrübelerimizi paylaşarsak birbirimize yardımcı oluyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba anneler size bir sorum olacak bebegim bu hafta 6. Ayina giriyor daha oturamiyor arac koltugu alacagim kullanan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben yeni aldım arabada gayet konforlu oluyor yukarı çıkarıyorum eve yani bacaklarını hareket ettirdikçe koltuk sallanıyor bayılıyor duck tvyi açtım mı bayılıyor bi 20dakika eğitim:))) ben çikko aldım...

isimx canım bak kızma öyle hemen hepimiz birbirimizi takip ediyoruz gebeliğimizden beri hayatı paylaşıyoruz bu topikte ben de eleştirmiştim seni geçen zeytinyağı ve tereyağı aynı öğünde fazla diye banane diyebilirdim dimi....Yapan yapar uygulayan uygular hak veriyorum sana...

isimx ben ikinci çocuğumu büyütüyorum 10 yıl sonra.. herşeyi unutmuşum senin tariflerle hatırladım çoğunu bir arkadaş şeker tuz demiş doğru söylemiş bir arkadaş bakla diyor o da doğru alerjisi olan bir bebek ölmüştü olabilir yanlışları yapılmaması gerekenleri yazalım ki doğrular ortaya çıksın canım benim ya seni seviyoruz...

Bazı anneler orucu sormus ben tutuyorum sutumde bi değişiklik yok ayni yetiyor oğluma ek gidaya gecmedik ama ven herseyden tattiriyorum adet oluncada sütüm azalmadi hatta sanki hersey yoluna girdi

Ben bu oglanla napacamhiç kaşıkla yemeyide sevmiyorne yoğurt ne pirinç ünlü mama ne meyve püresi ne suyu nede milupa nin manasını aldım hiçbirini istemiyoisim var bu bebişim le benim. tek cici bebeyi biberonuna atarsam onu güzelce gece iciyo.bakalım nolacak bu halimiz

Son düzenleme:
7
Canım herkesin görüşü farklı olabilir. mesala ben siz böyle doktorunuzun dediklerini yazdıklarını çok memnun oluyorum.isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz:26:tariflerini hep not edecem bı yere banada lasim olacak çünkü. lütfen sen ve diğer arkadaşlar tariflerini paylaşın. çeşit iyi oluyo.belki oğlum birini yemezse birini yer.mesala sebze çorba ve püresi tarifleri varsa sana zahmet olmazsa lütfen yaz.alerjili bebeği olan anneler zaten uygulamiyolar. fikir alışverişinde çok iyi oluyo.cok şey öğreniyoruz birbirimizden.

Son düzenleme:
mamalar şekerli muhallebi daha da şekerli bebe bisküvisi de öyle nolucak böyle arkadaşlar

Gelin hepimiz bizim doktoru dinleyelim.bırak aç kalsın diyor adam.ohhh hiç sıkıntı yok kafamız rahat:))))

Canim getir kizini uzum uzume baka baka kararir misali yapariz:)
Ameller niyetlere goredir kuzum. Sen bu isin ilmini okumussun en iyisini sen bilirsin.vucudun kaldirmiyorsa eziyet etme derim tabiki en iyisini sen bilirsin. Mesela banada dedilerki oruc tutuyorsun ama namaz kilmiyorsun oruc kabul olmaz.ne alakaysa cozemedim.ben sadece gece namazi kiliyorum kabul olmicakmi yani.
Bende diyorum hemen ameller niyetlere goredir...

Gelin hepimiz bizim doktoru dinleyelim.bırak aç kalsın diyor adam.ohhh hiç sıkıntı yok kafamız rahat:))))

iyi olurzaten bişey yediremiyombari doktor dedi derim.

iyi olurzaten bişey yediremiyombari doktor dedi derim.

Gelin birde onu ana yüreğinize anlatın tabi. Şimdi uydu mışıl mışıl ama biliyorum aç gel de öyle uyut .. Emziriyorummmmm dayanamıyorum ki.. Halbuki uyusa bende uyurum.....
Neyse ii olsunlar en ii çözümü biZ buluruz onlara bakarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…