Gelin birde onu ana yüreğinize anlatın tabi. Şimdi uydu mışıl mışıl ama biliyorum aç gel de öyle uyut .. Emziriyorummmmm dayanamıyorum ki.. Halbuki uyusa bende uyurum.....
Neyse ii olsunlar en ii çözümü biZ buluruz onlara bakarak...
Gelin birde onu ana yüreğinize anlatın tabi. Şimdi uydu mışıl mışıl ama biliyorum aç gel de öyle uyut .. Emziriyorummmmm dayanamıyorum ki.. Halbuki uyusa bende uyurum.....
Neyse ii olsunlar en ii çözümü biZ buluruz onlara bakarak...
merhabaalar 4 aylik kontrolunden geldik simdi. Oncelikle boy kilodan bahsedeyim. 600 gr almis 7600 gr. boyu 63 cm, bas cevresi 43 cm. Kilo az almis onceki aylara gore bir kilo aliyodu en az ama hareketlendigi icin normal dedi. Gelisimi gayet iyi meraklanmayin dedi. Su vereyim mi dedim verebilirsin dedi. Ek gidaya gelince 5 aylik olunca tattiralim yavas yavas dedi. Bir de yukarida bahsedilmis cildinde egzama cikti hipokort verdi bir de biodermanin urunlerini tavsiye etti. Mustela kullaniyodum pek ise yaramadi. Oturtmayin 5.5 aylik olunca destekli oturtucaz dedi. Gelismeler boylee
maşallahhhh kuuzuyaaaa.ismi neydi senin bebişkonun
merhabaalar 4 aylik kontrolunden geldik simdi. Oncelikle boy kilodan bahsedeyim. 600 gr almis 7600 gr. boyu 63 cm, bas cevresi 43 cm. Kilo az almis onceki aylara gore bir kilo aliyodu en az ama hareketlendigi icin normal dedi. Gelisimi gayet iyi meraklanmayin dedi. Su vereyim mi dedim verebilirsin dedi. Ek gidaya gelince 5 aylik olunca tattiralim yavas yavas dedi. Bir de yukarida bahsedilmis cildinde egzama cikti hipokort verdi bir de biodermanin urunlerini tavsiye etti. Mustela kullaniyodum pek ise yaramadi. Oturtmayin 5.5 aylik olunca destekli oturtucaz dedi. Gelismeler boylee
Canım ben doktoru dinleseydim çocuğum şimdi nasıldı bilmiyorum ama biliyorsunuz dinlemedim ve gittim her mamadan aldım.olmadı yoğurt başladım,denedim alerjisi çıkmayınca elma ve kiraz püresi verdim çok az da olsa.yeri geldi şırıngayla sütümü sıktım ağzına.çok şükür gayet iyi.bir anneye bırak aç kalsın demek bana biraz zalimce geldi çünkü daha el kadar bebek,onu kendi başına bırakamazdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
acaba kendi bebeklerinize aynı muameleyi yaparlarmiydibırak aç kalsın demesi ne kolay dile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masaalahhhh çok iyi gelişmiş. Özellikle baş çevresi. nerdeyse 6 aylık bebeğin baş çevresi ölçüsünde. bizimkide 42 ydi. oturmaya bizim doktorda.izin vermiyo daha.
Bizde on gün sonra gidicez ama korkuyorum gitmeye bana ek gıdaya başla dedi ben başlamadım. Kaka yapamıyor diye korktum yüzüm yok şimdi dr a. Ben geçen gittiğimde hiç sormadım ya oturtma konusunu inşallah bu sefer unutmam. Benimkide geçen ay 500 gr almış diye ek gıdaya başla dedi ben birazda o yüzden başlamadım sonuçta çokta az almadı hareketlendi normal diğer dr a göre 500 gr
Gelin hepimiz bizim doktoru dinleyelim.bırak aç kalsın diyor adam.ohhh hiç sıkıntı yok kafamız rahat:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneler sicaktan sanirim kizimda hafif kirmiziliklar cikti isilik mi deniyor neyse iste ne tavsiye ediyirsunuz
Gülsuyu çok iyi geliyor canım kurutuyo
sagol cnm allah korusun yavrucaklari :)
Yaaaa ilk defa duydum deneyeyim zaten gul gibi kokuyor kizim
5.ay kontrolümüz 6985 gr... 65.5 cm... 800 gr almış 3.5cm de boyu uzamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?