2014 Şubat Anneleri

Canım ben doktoru dinleseydim çocuğum şimdi nasıldı bilmiyorum ama biliyorsunuz dinlemedim ve gittim her mamadan aldım.olmadı yoğurt başladım,denedim alerjisi çıkmayınca elma ve kiraz püresi verdim çok az da olsa.yeri geldi şırıngayla sütümü sıktım ağzına.çok şükür gayet iyi.bir anneye bırak aç kalsın demek bana biraz zalimce geldi çünkü daha el kadar bebek,onu kendi başına bırakamazdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende iştahsızlıktan şikayetçiyim ama doktorun sözünü ve ebeleri dinlesem 6. aya kadar su yok ek gıda yok çoçuk kilo almıyor

Canım ben doktoru dinleseydim çocuğum şimdi nasıldı bilmiyorum ama biliyorsunuz dinlemedim ve gittim her mamadan aldım.olmadı yoğurt başladım,denedim alerjisi çıkmayınca elma ve kiraz püresi verdim çok az da olsa.yeri geldi şırıngayla sütümü sıktım ağzına.çok şükür gayet iyi.bir anneye bırak aç kalsın demek bana biraz zalimce geldi çünkü daha el kadar bebek,onu kendi başına bırakamazdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabaalar 4 aylik kontrolunden geldik simdi. Oncelikle boy kilodan bahsedeyim. 600 gr almis 7600 gr. boyu 63 cm, bas cevresi 43 cm. Kilo az almis onceki aylara gore bir kilo aliyodu en az ama hareketlendigi icin normal dedi. Gelisimi gayet iyi meraklanmayin dedi. Su vereyim mi dedim verebilirsin dedi. Ek gidaya gelince 5 aylik olunca tattiralim yavas yavas dedi. Bir de yukarida bahsedilmis cildinde egzama cikti hipokort verdi bir de biodermanin urunlerini tavsiye etti. Mustela kullaniyodum pek ise yaramadi. Oturtmayin 5.5 aylik olunca destekli oturtucaz dedi. Gelismeler boylee

maşallahhhh kuuzuyaaaa.ismi neydi senin bebişkonun

masaalahhhh çok iyi gelişmiş. Özellikle baş çevresi. nerdeyse 6 aylık bebeğin baş çevresi ölçüsünde. bizimkide 42 ydi. oturmaya bizim doktorda.izin vermiyo daha.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba kendi bebeklerinize aynı muameleyi yaparlarmiydibırak aç kalsın demesi ne kolay dile

sagol cnm allah korusun yavrucaklari :)

Bizde on gün sonra gidicez ama korkuyorum gitmeye bana ek gıdaya başla dedi ben başlamadım. Kaka yapamıyor diye korktum yüzüm yok şimdi dr a. Ben geçen gittiğimde hiç sormadım ya oturtma konusunu inşallah bu sefer unutmam. Benimkide geçen ay 500 gr almış diye ek gıdaya başla dedi ben birazda o yüzden başlamadım sonuçta çokta az almadı hareketlendi normal diğer dr a göre 500 gr

bnce de az degil yani kilo alimi ama bi onceki aya oranla az aldi. Ek gida konusunda da dr dinliyorum simdilik nasilsa anne sutu aliyo bir ay daha bekleriz

Yaaaa ilk defa duydum deneyeyim zaten gul gibi kokuyor kizim

Benim kiziminda boynu bogum yerleri kırmızı nokta beyaz baloncuk gibi oldu gülsuyu surdum 2 güne geçirdi dene canım

5.ay kontrolümüz 6985 gr... 65.5 cm... 800 gr almış 3.5cm de boyu uzamış...

5.ay kontrolümüz 6985 gr... 65.5 cm... 800 gr almış 3.5cm de boyu uzamış...

masaalahhhh Evris oğlun yeterince büyümüş. Ek gıda veriyodun demi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…