5.ay kontrolümüz 6985 gr... 65.5 cm... 800 gr almış 3.5cm de boyu uzamış...
merhabaalar 4 aylik kontrolunden geldik simdi. Oncelikle boy kilodan bahsedeyim. 600 gr almis 7600 gr. boyu 63 cm, bas cevresi 43 cm. Kilo az almis onceki aylara gore bir kilo aliyodu en az ama hareketlendigi icin normal dedi. Gelisimi gayet iyi meraklanmayin dedi. Su vereyim mi dedim verebilirsin dedi. Ek gidaya gelince 5 aylik olunca tattiralim yavas yavas dedi. Bir de yukarida bahsedilmis cildinde egzama cikti hipokort verdi bir de biodermanin urunlerini tavsiye etti. Mustela kullaniyodum pek ise yaramadi. Oturtmayin 5.5 aylik olunca destekli oturtucaz dedi. Gelismeler boylee
maşalllahhh oğluşunaaa...
Ya şu kaç aylık konusu benim kafamı karıştırıyor şimdi benim oğlum 14 şubat doğumlu 14 hazirandan sonra ben sorduklarında 5 aylıkmı diycem 6 aylık mı?
Beş ayını doldurmuş 6. Aydan gün almış olacak soranlara 5 ay 10 günlük dersin misal
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar, 14 şubat doğumlu bir bebek 14 martta birinci ayını, 14 nisanda ikinci ayını, 14 mayısta üçüncü ayını ve 14 haziranda dördüncü ayını doldurup beşinci aydan gün almaya başlar kanımca.. Bu arada ben yeniyim buralarda 21 şubatta bir kız bebek dünyaya getirdim. Kendisi 8 kilo, 67 cm, biraz toraman ama sadece anne sütü aldığı için mesele etmiyorum ki buradaki sorunları yani süt verme sorunlarını okuyunca hakikaten şanslı olduğumu anlıyorum.
Sizlere bir sorum olacak ben hiç bir şey tattırmadım henüz, sanırım ihtiyacı da yok şu an ama en azından başlangıç için nasıl bir şey önerirsiniz? bir de benim toraman çok deniyor dönmeyi falan ama beceremedi henüz, sizler teşvik olsun diye yardım ediyor musunuz? Yani acaba yardım etmeli miyim?
Teşekkür ederim şimdiden.
canlar nasılsınızzz
bugün demir ilacına başladık.umarım karnı ağırmaz
Ben 14 temmuzu düşünerek öyle yazmıştım haziranı görmemişim o zaman 4. Ayını doldurmuş beşten gün almış olur ama arkadaş temmuz yazacakmış yanlışlık olmuş
Yazdıktan sonra tahmin ettim aslında öyle anladığını, ya da arkadaşın yanlış yazmış olabileceğini. Kusura bakma biraz ukala bir tavırla yazmışım :) Selamlar..
canlar nasılsınızzz
bugün demir ilacına başladık.umarım karnı ağırmaz
iyilikk ben de dun basladim demir damlasina kakasinda artis oldu meger 1 damla ile baslayip artirilcakmis bagirsaklari alissin diye bugun dr dedi. Ben saglik ocagi 4 damla dedi diye 4 damla verdm fazla geldi heralde birden. Vegaferon verdi saglik ocagi onu veriyorum
Cnm ne veriyorsun bende başladım 3 gün oldu ferro sanol verdi drmuz karın ağrısımı yapıyormuş? Bilmiyordum ben yaa
iyilikk ben de dun basladim demir damlasina kakasinda artis oldu meger 1 damla ile baslayip artirilcakmis bagirsaklari alissin diye bugun dr dedi. Ben saglik ocagi 4 damla dedi diye 4 damla verdm fazla geldi heralde birden. Vegaferon verdi saglik ocagi onu veriyorum
Cnm ne veriyorsun bende başladım 3 gün oldu ferro sanol verdi drmuz karın ağrısımı yapıyormuş? Bilmiyordum ben yaa
Anam ölüyorum kizlar.tutun kollarimdanbutun evi kirkladim. 2 kati da temizledim camlari bilem sildim
Veee butun evi ellerimle sildim. Buharliyla yapcaktim gaza geldim elimle sildim.belim tutmuyorrr dizlerim kizardisu kayinvalide gitsede yardimcima kavussammm.
Anam hic biyerim tutmuyorr
Kızlar salona yorgan sermiştim kuzum üzerinde oynuyordu oyuncaklara babamız evde yok tekiz mutfağı topluyordum ara ara kontrol ediyordum bir baktım oğlum kendi kendine uyumusBu günleri de gördüm inanamiyorum Hic sevmez uyku 7de uyandik iki kere 10ar dkdan toplam 20dk uyudu gündüz gerçi şimdi de uyandı toplam 15dk sürdü ama olsun kendi kendine uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?