2014 Şubat Anneleri

Ya şu kaç aylık konusu benim kafamı karıştırıyor şimdi benim oğlum 14 şubat doğumlu 14 hazirandan sonra ben sorduklarında 5 aylıkmı diycem 6 aylık mı?

maşalllahhh oğluşunaaa...

Ya şu kaç aylık konusu benim kafamı karıştırıyor şimdi benim oğlum 14 şubat doğumlu 14 hazirandan sonra ben sorduklarında 5 aylıkmı diycem 6 aylık mı?

Beş ayını doldurmuş 6. Aydan gün almış olacak soranlara 5 ay 10 günlük dersin misal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar, 14 şubat doğumlu bir bebek 14 martta birinci ayını, 14 nisanda ikinci ayını, 14 mayısta üçüncü ayını ve 14 haziranda dördüncü ayını doldurup beşinci aydan gün almaya başlar kanımca.. Bu arada ben yeniyim buralarda 21 şubatta bir kız bebek dünyaya getirdim. Kendisi 8 kilo, 67 cm, biraz toraman ama sadece anne sütü aldığı için mesele etmiyorum ki buradaki sorunları yani süt verme sorunlarını okuyunca hakikaten şanslı olduğumu anlıyorum.

Sizlere bir sorum olacak ben hiç bir şey tattırmadım henüz, sanırım ihtiyacı da yok şu an ama en azından başlangıç için nasıl bir şey önerirsiniz? bir de benim toraman çok deniyor dönmeyi falan ama beceremedi henüz, sizler teşvik olsun diye yardım ediyor musunuz? Yani acaba yardım etmeli miyim?

Teşekkür ederim şimdiden.

Beş ayını doldurmuş 6. Aydan gün almış olacak soranlara 5 ay 10 günlük dersin misal

canlar nasılsınızzz
bugün demir ilacına başladık.umarım karnı ağırmaz

Ben 14 temmuzu düşünerek öyle yazmıştım haziranı görmemişim o zaman 4. Ayını doldurmuş beşten gün almış olur ama arkadaş temmuz yazacakmış yanlışlık olmuş

Son düzenleme:

Yazdıktan sonra tahmin ettim aslında öyle anladığını, ya da arkadaşın yanlış yazmış olabileceğini. Kusura bakma biraz ukala bir tavırla yazmışım :) Selamlar..

Yazdıktan sonra tahmin ettim aslında öyle anladığını, ya da arkadaşın yanlış yazmış olabileceğini. Kusura bakma biraz ukala bir tavırla yazmışım :) Selamlar..

Önemli değil takılmamıştım zaten :) ukala tavırlara alışığım ben işim gereği sağolsun öğrencilerimiz ukalalıkta tavan yapıyorlar ama senin bunu kabul etmende güzel bir şey

Kızlar salona yorgan sermiştim kuzum üzerinde oynuyordu oyuncaklara babamız evde yok tekiz mutfağı topluyordum ara ara kontrol ediyordum bir baktım oğlum kendi kendine uyumus Bu günleri de gördüm inanamiyorum Hic sevmez uyku 7de uyandik iki kere 10ar dkdan toplam 20dk uyudu gündüz gerçi şimdi de uyandı toplam 15dk sürdü ama olsun kendi kendine uyudu

canlar nasılsınızzz
bugün demir ilacına başladık.umarım karnı ağırmaz

iyilikk ben de dun basladim demir damlasina kakasinda artis oldu meger 1 damla ile baslayip artirilcakmis bagirsaklari alissin diye bugun dr dedi. Ben saglik ocagi 4 damla dedi diye 4 damla verdm fazla geldi heralde birden. Vegaferon verdi saglik ocagi onu veriyorum

Tekrar merhabalar,

Bizim doktorumuz da ferrum verdi ve günde üç kere vermeye çalış ama genelde hiçbir anne veremez çünkü bebekte kusma ve kabızlık yapar genelde dedi. Ben de bi cesaret edip başlayamadım, en azından tuvalet düzeni otursun diye bekliyorum. Ama bakalım pazartesi gününden itibaren başlayacağım umarım. Bu arada benim bir önceki ve ilk mesajımı görüp de cevap vermek isteyen olursa ne güzel olur:)

İyi akşamlar.

Cnm ne veriyorsun bende başladım 3 gün oldu ferro sanol verdi drmuz karın ağrısımı yapıyormuş? Bilmiyordum ben yaa

vegaferon veryorum tatlım bakalım ne olacak

aynı damla aynı miktar vrdim bende.çocuk doktorumuz 8 damla dedi

Anam ölüyorum kizlar.tutun kollarimdan butun evi kirkladim. 2 kati da temizledim camlari bilem sildim
Veee butun evi ellerimle sildim. Buharliyla yapcaktim gaza geldim elimle sildim.belim tutmuyorrr dizlerim kizardi su kayinvalide gitsede yardimcima kavussammm.
Anam hic biyerim tutmuyorr

Cnm ne veriyorsun bende başladım 3 gün oldu ferro sanol verdi drmuz karın ağrısımı yapıyormuş? Bilmiyordum ben yaa

Canım bana da ferro sanol verdi sağlık ocağı 9damla vericekmisim kabiz yaptığını ve tadının çok kötü oldugunu da söylediler hatta icemezse eczaneden başka alırsınız dediler ama ben hala cesaret edip başlamadım hatta burda sormuştum tadı güzel olan hangisiydi diye ama cevap gelmedi:26:

Maşallah canım 3+1 evi makineye çekip silmek bile çok zor geliyor bana

allahim o gunleri ben de gorebilecek miyim masalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…