2014 Şubat Anneleri

Maşallah canım 3+1 evi makineye çekip silmek bile çok zor geliyor bana

Cok yoruldum tatlim ya 6+1 evim 2 banyo kocaaa balkon.saftim kaydi. Bide kizlari yikamam lazim. Totomu kaldircak hal kalmadi.pis gezsinler valla.aslinda dun yikadim ikisinide ama sicak terliyorlar diye hergun yikiyorum. Yok anamm daha 1 hafta ise elimi surmem. Bugun sirf bu yuzden oruc tutamadim yarin devammm..

Cnm ben tadına baktım:) gayette güZel içilebilir korkma kızım şapırdata şapırtada içiyor üç gün yazmışım yaaa kafa uçmuş 20 inden beri veriyorum:) on üç gün olmuş kabızlık ishal çok şükür yapmadı günde 1 çay kaşığı veriyorum dr verdi bize sağlık ocağı değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı damla aynı miktar vrdim bende.çocuk doktorumuz 8 damla dedi

bize 4 damla gunde bir kez dedi damlattigimda surati burusuyo minnosun ama veriyorum yine de napalim. Kabizlik yapmadi gerci daha cok yeni ama 3 kere filan kaka yapti bir de nokta nokta koyulasmalar vardi normalmis hemsire oyle demisti

Banada dr verdi ferrum günde 8 damla aç karnına demişler ilacın üstüne ben hiç dr ayrıca sormadım benimde 4. Gun verişimin bugün huysuz acaba omu karın ağrısı yaptı

allahim o gunleri ben de gorebilecek miyim masalllah
İnşallah canım :)
Bence de sürme elini yeter ayyy cok sıcak gerçekten mahvediyo kuzuları benim oglumda masallah bir sac var bugün ensesini kestim azcik sekilsiz oldu ama napalım omzunu kapatıyordu sirma saçlım benim Bugün ilk defa tek başıma yikadim valla bu çocuğu dogurmadan önce bebekleri kucağıma almaya korkardim bayağı ilerlettim işi
iyi o zaman canım yarın başlarım ben de çok sağol :)

Ben hiç yardım etmedim daha doğrusu bunu akıl edemedim:) bir gün bi baktım dönüyor.tattırma konusunda da hemen hemen her doktor önce elma,sonra yoğurt tattırın diyorlar

Sana diyecek söz bulamıyorum NazlıEdam:)

İşte bir anneyi mutlu edecek en güzel tablo:) ümitle bana da olur mu diye beklicem:)))

semender bu dr kar cşdden çok acımasız hemen aç bırakın demek ne kolay

Sana diyecek söz bulamıyorum NazlıEdam:)

Benim kafa azcik kirik ya canim:) bende artik kendime soz bulamiyorum. 2 cocukla iyi ugrasiyorum valla.
Bide bugun hazirlandim bu ev kuculecek diye cingar cikarticaktim goncam hasta geldi eve mizir mizir askim beni doktor a gotur deyince yavrummm kiyamam sana dedim.
Simdi doktora gidicez. Yine kaldik bu eve

masaalahhhh Evris oğlun yeterince büyümüş. Ek gıda veriyodun demi sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım evet ek gıdayla geçti bu ay...

Maşallah cnm kaç şubat doğumlu doğum kilosu neydi

2930 doğum kilosu

Tadı güzel olan Ferrum canım...

geçmiş olsun nesi var eniştenin

Sağol canım aklımda olsun evdekini icemezse onu deniyim zaten reflü var çok kusuyo bir de bununla zorlamamis olurum :)

Canım sağlık ocağı tekrar ferro sanol verirse almıcam çocuğumun midesini bulandırıyor rahatsız oluyor içerken...Bitince gidip kendim eczaneden ferrum alıcam.Ferrumun tadı da güzel rengi de

Canım sağlık ocağı tekrar ferro sanol verirse almıcam çocuğumun midesini bulandırıyor rahatsız oluyor içerken...Bitince gidip kendim eczaneden ferrum alıcam.Ferrumun tadı da güzel rengi de

bende ferrum alayım o halde.içinde paraben varmı acaba

merhaba güzel anneler bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum tatile ailemin yanına geldim güya onlar bebeğe bakacak ben de rahat edecektm ama daha çok yoruluyorum,birikucana alsa ay öyle tutma boynu büküyo öpse ay cildi hassas diyom kimseye bırakamıyom sanki benden başkası doyuramaz yatıramaz bakamaz........bi garip oldum annem bi suru cocuk bakmış onu bile surekli uyarıym öyle degil böyle tut orada oturma ceryan var gibi gibi şeyler söylüym uyuyunca bile başındn ayrılmıym
benm gibi olan var mı ben mi cok pimpirikliym

Burda okuduklarımla umutlanıyorum. Umutlandığım konular kendi kendine uyuması kesintisiz bir saat uyuması benimki çünkü en fazla yarım saat uyuyor. Hergün kaka yapması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…