Maşallah canım3+1 evi makineye çekip silmek bile çok zor geliyor bana
Canım bana da ferro sanol verdi sağlık ocağı 9damla vericekmisim kabiz yaptığını ve tadının çok kötü oldugunu da söylediler hatta icemezse eczaneden başka alırsınız dediler ama ben hala cesaret edip başlamadım hatta burda sormuştum tadı güzel olan hangisiydi diye ama cevap gelmedi:26:
aynı damla aynı miktar vrdim bende.çocuk doktorumuz 8 damla dedi
Tekrar merhabalar,
Bizim doktorumuz da ferrum verdi ve günde üç kere vermeye çalış ama genelde hiçbir anne veremez çünkü bebekte kusma ve kabızlık yapar genelde dedi. Ben de bi cesaret edip başlayamadım, en azından tuvalet düzeni otursun diye bekliyorum. Ama bakalım pazartesi gününden itibaren başlayacağım umarım. Bu arada benim bir önceki ve ilk mesajımı görüp de cevap vermek isteyen olursa ne güzel olur:)
İyi akşamlar.
Cnm ben tadına baktım:) gayette güZel içilebilir korkma kızım şapırdata şapırtada içiyor üç gün yazmışım yaaa kafa uçmuş 20 inden beri veriyorum:) on üç gün olmuş kabızlık ishal çok şükür yapmadı günde 1 çay kaşığı veriyorum dr verdi bize sağlık ocağı değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım :)allahim o gunleri ben de gorebilecek miyim masalllah
Bence de sürme elini yeter ayyy cok sıcak gerçekten mahvediyo kuzuları benim oglumda masallah bir sac varCok yoruldum tatlim ya6+1 evim 2 banyo kocaaa balkon.saftim kaydi. Bide kizlari yikamam lazim. Totomu kaldircak hal kalmadi.pis gezsinler valla.aslinda dun yikadim ikisinide ama sicak terliyorlar diye hergun yikiyorum. Yok anamm daha 1 hafta ise elimi surmem. Bugun sirf bu yuzden oruc tutamadim yarin devammm..
iyi o zaman canım yarın başlarım ben de çok sağol :)Cnm ben tadına baktım:) gayette güZel içilebilir korkma kızım şapırdata şapırtada içiyor üç gün yazmışım yaaa kafa uçmuş 20 inden beri veriyorum:) on üç gün olmuş kabızlık isha
Selamlar, 14 şubat doğumlu bir bebek 14 martta birinci ayını, 14 nisanda ikinci ayını, 14 mayısta üçüncü ayını ve 14 haziranda dördüncü ayını doldurup beşinci aydan gün almaya başlar kanımca.. Bu arada ben yeniyim buralarda 21 şubatta bir kız bebek dünyaya getirdim. Kendisi 8 kilo, 67 cm, biraz toraman ama sadece anne sütü aldığı için mesele etmiyorum ki buradaki sorunları yani süt verme sorunlarını okuyunca hakikaten şanslı olduğumu anlıyorum.
Sizlere bir sorum olacak ben hiç bir şey tattırmadım henüz, sanırım ihtiyacı da yok şu an ama en azından başlangıç için nasıl bir şey önerirsiniz? bir de benim toraman çok deniyor dönmeyi falan ama beceremedi henüz, sizler teşvik olsun diye yardım ediyor musunuz? Yani acaba yardım etmeli miyim?
Teşekkür ederim şimdiden.
Cok yoruldum tatlim ya6+1 evim 2 banyo kocaaa balkon.saftim kaydi. Bide kizlari yikamam lazim. Totomu kaldircak hal kalmadi.pis gezsinler valla.aslinda dun yikadim ikisinide ama sicak terliyorlar diye hergun yikiyorum. Yok anamm daha 1 hafta ise elimi surmem. Bugun sirf bu yuzden oruc tutamadim yarin devammm..
Kızlar salona yorgan sermiştim kuzum üzerinde oynuyordu oyuncaklara babamız evde yok tekiz mutfağı topluyordum ara ara kontrol ediyordum bir baktım oğlum kendi kendine uyumusBu günleri de gördüm inanamiyorum Hic sevmez uyku 7de uyandik iki kere 10ar dkdan toplam 20dk uyudu gündüz gerçi şimdi de uyandı toplam 15dk sürdü ama olsun kendi kendine uyudu
Ben hiç yardım etmedim daha doğrusu bunu akıl edemedim:) bir gün bi baktım dönüyor.tattırma konusunda da hemen hemen her doktor önce elma,sonra yoğurt tattırın diyorlar
Sana diyecek söz bulamıyorum NazlıEdam:)
masaalahhhh Evris oğlun yeterince büyümüş. Ek gıda veriyodun demi sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah cnm kaç şubat doğumlu doğum kilosu neydi
Canım bana da ferro sanol verdi sağlık ocağı 9damla vericekmisim kabiz yaptığını ve tadının çok kötü oldugunu da söylediler hatta icemezse eczaneden başka alırsınız dediler ama ben hala cesaret edip başlamadım hatta burda sormuştum tadı güzel olan hangisiydi diye ama cevap gelmedi:26:
İşte bir anneyi mutlu edecek en güzel tablo:) ümitle bana da olur mu diye beklicem:))
İnşallah canım inşallah yaşarsın kısa sürdü ama çok güzeldi :))))
Benim kafa azcik kirik ya canim:) bende artik kendime soz bulamiyorum. 2 cocukla iyi ugrasiyorum valla.
Bide bugun hazirlandim bu ev kuculecek diye cingar cikarticaktim goncam hasta geldi evemizir mizir askim beni doktor a gotur deyince yavrummm kiyamam sana dedim.
Simdi doktora gidicez. Yine kaldik bu eve
Canım evet ek gıdayla geçti bu ay...
2930 doğum kilosu
Tadı güzel olan Ferrum canım...
Sağol canım aklımda olsun evdekini icemezse onu deniyim zaten reflü var çok kusuyo bir de bununla zorlamamis olurum :)
Canım sağlık ocağı tekrar ferro sanol verirse almıcam çocuğumun midesini bulandırıyor rahatsız oluyor içerken...Bitince gidip kendim eczaneden ferrum alıcam.Ferrumun tadı da güzel rengi de
bende ferrum alayım o halde.içinde paraben varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?