2014 Şubat Anneleri

Anlıyorum seni hepimiz zaman zaman kendimizi bebeğimize karşı koruyucu hissediyoruz çok normal... Ama yatığımız doğru değil kalp kırıyoruz onları torunlarından soğutmuş oluyoruz diye düşünüyorum rahat ol inan sımsıkı tutarlar incitmezler bizlere öyle geliyor sadece...

Selam kızlar kaç gündür yazıcam fırsat bulamadım.. Geçmişe bi göz attım oruç konuşulmuş ben sadece emziriyorum ve tutuyorum oruç.. Çok şükür sorun yaşamadım kızım gayet güzel emiyor ve keyifli sağmadığım için fark var mı anlamıyorum ama olsa zaten kızım belli ederdi diyorum.. Ek gıda hakkında çoğu kişi cici bebe vermekten bahsetmiş çok küçükler ağır gelir diye düşünüyorum tabi eğer bebekte sorun olsa siz anlarsınız.. Bi de biogania damla kullanan oldu mu hiç aranızda acaba.. Kızım antibiyotik kullanmıştı ondan dolayı ishal oldu bağırsak düzenleyici olarak biogania kullandım şimdi de kabız kaka yapamıyo bebeğim artık doktora götürücem..

Suan evdeki herkes uyudu. Bende kahvemi yaptim balkonda serin havayi icime cekiyorum.
Bugun 4 temmuz.benim dogum gunum 32 yasinda kocaman kadin oldum.
32 yasinda 2 cocuk annesi..
Geride ne acilar ne gozyaslari ne olumler ne hastaliklar biraktim.
İnadina yasadim,inadina her sabah uyandigimda sukurki saglimiz yerinde evlatlarim yanimda dedim.
12 yillik evli oldum bugun ben.
20 yasinda deli gibi asik oldugum adamla evlendim.kirildim harcandim ama pisman olmadim hala asik olmaktanda pisman olmadim.
Ablam canim kanim ablam haricinde kimse hatirlamadi bugun dogdugumu.
Ablamin yazdigi iyiki dogdun kardesim iyiki benim kardesimsin demesi birtek aglatti beni.
Kizlarim aslinda onlar dogdugunda ben dogdum.onlardan onceki hayatim nasildi hatirlayamiyorum. İyiki varsiniz yavrularim.iyiki yaradanim sizi bana emanet etmis.bu gunumuze sukur.
Dogum gunum kutlu olsun nice yaslar bana evlatlarimla esimle ve tum sevdiklerimle...

Gece gece duygulandım. Nice musmutlu senelere evlatlarınla eşinle hatta ileride torunlarınla yaşlanman dileğiyle ilerde torunların kutlayacak hiç merak etme.

Son düzenleme:

Ne içten bi yazı olmuş canım.nice güzel yaşların olsun eşinle,kızlarınla.hep mutlu olun,hep gülün inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de geçen hafta battaniyede salladıklarını görünce çok kızmıştım:) aslında biraz rahat olsak ne iyi olur de mi? Ama anneliğin karakterinde bu var sanırım kimseye güvenemiyoruz.

Beni de gece gece uyutmayan şeyi duysanız belki kızarsınız.aslında birçok kadının olmasını istediği şey bende var ama insanoğlu doymuyor sanırım.benim kayınvalidem yok.eşim çok çok küçükken vefat etmiş üvey annesi var.bıgün bazı şeyler oldu ben de üzüldüm eşim de.eşim, annem olsaydı... Diye cümleler kurup iç çektiğinde sadece keşke olsaydı da canımdan öte sevdiğim insan böyle üzülmeseydi diyorum.hatta ben de diyorum yaşasaydı biz şuan kendimizi bu kadar yalnız hissetmezdik herhalde.üff bilmiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm

Gece gece duygulandım. Nice musmutlu senelere evlatlarınla eşinle hatta ileride torunlarınla yaşlanman dileğiyle ilerde torunların kutlayacak hiç merak etme.

Canim benim tesekkur ederim. Torunlarim ha hayali bile guzel:)
Bu dogum gunumde ilk defa kendim icin bisey diledim.saglik huzur oncelik tabii. Memleketime gitmeyi diledim.
Dogdugum topraklari EDİRNE mi ozledim kim bilir belki gercek olur...

Ne içten bi yazı olmuş canım.nice güzel yaşların olsun eşinle,kızlarınla.hep mutlu olun,hep gülün inşallah

Aminnnnnn. Allah herkesin kalbine gore versin insallah. Senin kizinda benim minti gibi heppp yesin...saglikli olsunlar...

Hayat boyle iste semender. Bende 14 yasinda babami kaybettim yillar gecti acisi hep icimde. Bazen esim omuzuna yatirdiginda babam gelir aklima.olucegi gune kadar omuzunda uyudum.canim babam.esinin annesininde babaminda tum olmuslerinde yeri cennet olsun insallah...

Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce... her yas birikmislik getirir yeni umut bekletir dogum günü ppastani üflrken her sene daha cok istek birikir insallah hepsinin olmasi dilegiyle

Âmin canım.babası ölen değil anası ölen yetim kalır derler ya, acının babası anası yok işte.ikisinin yokluğu da ayrı acı ben eşimin yalnızlık hissini dolduramıyorum mesela.ne kadar birbirimize düşkün olursak olalım onun bir tarafı hep keşke annem yaşasaydı diyecek.ne zor ya...Allah eşime de sana da güç versin

Bu yıl bende aynı hisslerde kutladım doğum günümü .. Hep ilkleri yaşadım.. Anne olarak yaşadığım ilk doğum günü.. Babasız yaşadığım ilk doğum günü.. Kutlanmasını beklemediğim tek doğum günü...kızım doğmadan önce herkese bir ay önceden tembihlerdim unutmayın diye.. Rahmetli babam bile benim takdığımı bilir özel kutlardı... Hoca hanım doğum günün kutlu olsun derdi. Sesini o kadar özşedim ki... Anne olmak önüme geçti kızımın doğduğu gün artık doğum günüm onun mutlu olduğu Heran benim yeniden doğumum gibi ..babamdan sonra daha da büyüdüm.. Sanki o varken hala çocukmuşum. Kaybedince büyüdüm.., onu kaybettiğim gün başka bir ben doğdu.. Bugün Mevlam nasip etmişse memlekete gideceğiz .. Babasız ilk yazım korkuyorum gitmeye.. Uzakta sanki orada beni bekliyor gibiydi.. Oysa onu ziyarete mezarının başına gitcem.. Elini öpemeyeceğim.. Kızımı sevişini göremeyeceğim... Affff Mevlam annesini babasını kaybeden herkese sabır versin...
Sememder bu yalnızlık başka birşey.. Babasızlık bu kadar zorsa annesizliği düşünmek bile istemiyorum.. Dolmuyor kimse hiçbirşey dolduramıyor..
Nazlıı doğum günün kutlu olsun.. Beni bu duygular içine geri gönderdin.. Uzun zamandır tuttuğum gözyaşlarımı bıraktım sayende... Güzel günler görmem ve kötü olan hiçbirşeyin hayatına bir daha girmemesi dileğiyle.. Güzel anne...

valla bilmiyorum canım sana yapılan yorumları okuyacam şimdi bende ona göre değiştiririm ama jansons baby göz yakmıyor o konuda memnunum

Ben sebamede karar verdim cnm.sabunumuz bitmisti sebamed sabun aldim. Sacimiz icin vucut ve sac sampuanimiz bitmedi daha.bitince onu da sebamed almayi düşünüyorum.

Mintini kendin yikiyorsun galiba. Ben daha hic kendim yikamadim. Artik kendim yikamak istiyorum. Nasil yikiyorsun bi anlatirsan.basini tek elle zor olmuyo mu

Oy canim.iyi ki dogmussun. Allah hayirli mutlu uzun omurler versin. Senin yasam enerjisine caliskanligina hayranim. Guclu bi kadinsin herseyin altindan kalkabiliyosun. Bunun altinda seni guclu kilan cok zorluklar yasamissin belliki. Onemli olan bugundur. Ne guzel iki evladın var. Dunyanin en guzel hediyesi..tekrar iyi ki dogdun..

Ay canim benim ya.sende beni cok duygulandirdin bizimkiler yasiyor ama memleketten dun geldim. Suan eksikliklerini evin içindeki hareketi tempoyu o kadar özledim ki. Burda tek basimiza bi kocam bi ben. Insanin anne babasinin yerini hicbirsey tutamuyor. Allah uzun omurler versin tum anne babalara. Sanada sabirlar diliyorum Allahtan.yeri mekani cennet olsun

Eşimin üvey annesine her sarılışında sonunun hüsranla bittiğini görüp tekrar yalnızlığına gömülmesi beni kahrediyor canım.bir çocuk gibi koca adamın bana sarılıp tek dayanağım sensin demesi de gece gece beni ağlattı.bir de NazlıEdam I'n yazssı...

Nice mutlu yıllara yavrularınla beraber daha erken hatırlayan çok olur

Sağol canım aminnnn...Mevlam sabrını veriyor vermesine de.. Hani bir türkü vardı.. Ölüm Allah ın emride şu ayrılık olmasaydı.........
Öyle biryerdeyim işteeeeee....(((

Mevlam senin gibi bir eş nasip etmiş ona ne güzelll.. Yapacak yokk... Babam varken hala çocuktum ondan sonra artık büyüdümm hatta yaşlandım yoruldum...Hayat böyle birşeymiş dedim..

Neyse hayatın o yüzü pek acı bırakalım o yüzü şimdi ...
Dün 4,5 aylık olduk ve kontrole gittik.. Kilomuz7,300 boyumuz 67 cm.. Ii dedi doktorumuz .. Anne sütü devam ek birşey vermene gerek yok dedi.. Ek birşeyler versem mi tadımlık dedim olabilir doyumluk olmasın yoğurt labne sizlerin verdiği şeyler hemen hemen.... Erken başlamak bebeğin alerji olmasına neden olur özellikle meyvelere dikkat et dedi... O yüzden 6. Ayı bekliyoruz.. 5. Ay itibariyle oturtabilirsin dedi.. Boğazına bakarken ellerini itti benim benim miniğin maşallah fena birşey olacak bu kız dedi... Geçen aylara göre 500 gr aldı az mı ya kıZlar başlayım mı ek gıdaya ne dersiniz???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…