2014 Şubat Anneleri

Mevlam senin gibi bir eş nasip etmiş ona ne güzelll.. Yapacak yokk... Babam varken hala çocuktum ondan sonra artık büyüdümm hatta yaşlandım yoruldum...Hayat böyle birşeymiş dedim..

Acılar büyütüyor insanı gerçekten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim kiz da 530 g almisti. Ek gidaya gec demisti dr. Ama ben o dr.a guvenmiyorum. Bu ay gitmedik. Suan 4ay 20 gunluk.ek gidaya da baslamadim. Kakamiz yesil mukusluydu.yengem hemsire ve anne.baslama demisti.iyice bagirsaklar rahatlasin.5. Ayda yavastan gec dedi.530g az degil bence iyi. Burdaki bicok annenin bebisi 500 lu civarlarda almisti yanlis hatirlamiyosam.tabi 1 kg alanlarda var maşallah.bazen sunu da dusunuyorum omru boyunca zaten butun tatlari tadacak. Anne sutunu doyana kadar alsin. Bende bi ara vermeyi dusundum. bu ay iyi aldi gibi hisssediyorum. Yada oyle hissetmek istiyorum :)))

Acılar büyütüyor insanı gerçekten

Haklısın aslında bende bu ay bekleyim zaten bir sonraki ay başlayacağız ... Bakalım memlekete gidiyorum kesin anneler başlar yaa hayırlısı ... Büyüyoruz artık..... Dr ii gelişimi dedi....

Haklısın aslında bende bu ay bekleyim zaten bir sonraki ay başlayacağız ... Bakalım memlekete gidiyorum kesin anneler başlar yaa hayırlısı ... Büyüyoruz artık..... Dr ii gelişimi dedi....

Memlekette herkes biseyler yedirme icirme oturtma girisiminde bulunmak istiyo.Tabi benim bisey olursa baslarinin etini yicemi bildikleri icin biseycik vermediler saolsunlar. Arada su vermeye basladim kasikla. 2-3 gunde bi kere. Hava cok sicak oldugunda yada agzindan cok salya aktigi zaman.su kaybettiğini düşündüğümde.

Bebeklerde seker kullanmayla ilgili bi yazi okudum.bence sizlerde okuyun sevgili anneler. Bebeklerimiz zaten hormonlu gidalar gdo lu urunler gluten vs. Gibi yiceklerle buyucekler. Cagimizda binbir cesit hastalik var. Biz elimizden geldigi kadar engel olmaya calisalim. Artik gerisi Allahin takdiri.

http://www.gurmebebek.com/seker--720

Biricikkizim bu konuda bisey dememiski.sadece oyle bisey bildigini belirtmis. Ki gerçektende seker zararli. Ben her dr.a guvenmiyorum zaten. Semenderin dr.u gibiyse cocuk acliktan bagira bagira bi hos olurdu heralde.. ben kizim buyudugunde de herkese tembih edicem.kizima marketten cikolata seker almayin diye.onun yerine elma muz armut hediye verin diye. Cocuk tadina alismazsa zaten istemeyecektir. Bunun icinde simdiden tatlı seylerden uzek durmak gerekir. Simdi koca koca insanlar çayina bile seker atmadan icmek istiyorlar

Canım doğum günün kutlu olsun

Canım mekanı cennet olsun inşallah babacığınin Bizde kontrole 4ay1haftalikken gitmiştik benim oğlum da 5haftada 500 gr aldi kilo 7100 boy 68cmdi kilo ve boy genel olarak iyi olduğu için sorun etmedik ama bizim doktor yavas yavas tattır dedi yoğurt meyve belki muhallebi ben iki gündür yoğurt ve seftali veriyorum bir kac kaşık bir de su hava sıcak terleyip su kaybediyorlar o yüzden doktor su vermemi soyledi

Suyu bende veriyorum ara ara.. Biberona alışsın diye onunla veriyorum alıştı sonunda... Ufak ufak yoğutla başlamayı düşünüyorum bakalım anneme bir gidem hele 4ay3 haftalık olacağız 4 gün sonra...
Sağol canım( evet kilo boy ii ama bu ay az aldı biraz emme aramız açıldı hemen fark etti.. Biraz haftaya aralarda yoğurt vererek başlayacağım yavaş yavaş meyve derken zaten 5 ayını doldurmuş olurrr...

Son düzenleme:
http://www.gurmebebek.com/elma-226
kizlar gecen burda gurmebebek diye bi site onermisti bi arkadas. Baktim da cok guzel bi site. Mesela Sitenin sol asagi kisminda meyveyi tikliyosun orda elmayi tikliyosun.elma ile ilgili bilgiler verilmis. Asagisinda da elmayla yapilan ek gida tarifleri var.faydalanmak isteyenler bence baksin.

canım biogaia mı demek istedin eğer oysa biz onu gaz için kullandık bi faydasını görmedik

eşin ve çocuklarınla nice mutlu huzurlu seneler diliyorum canm

sudenazy canım nolur verme ek gıda sadece anne sütü ver ben de büyük oğlumda su bile vermemiştim bir kilodan fazla alırdı her ay bu oğluşum çok sorunlu bizlere özzzzeeeeeeeennnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmeeeeeeeee lütfen....

nazlıedam iyi ki doğdun canım huzur mutluluk dolu bir yıl dilerim

Canım şuana kadar vermedim yettiği kadar devam sadece tatma amaçlı oda zaten 5 aylık olmuş olacak başladığımda....

Ben önermiştim siteyi.gluten konusunda haklısın.ben bütün kurallarımı yıkıp cici bebe vermeye çalıştım kızıma.çünkü verdiğim hiçbir şeyi yemiyordu günlerdir açtı azar azar gelen anne sütüyle güç bela idare ediyordu.onu da zorla veriyordum.nitekim bisküviyi de yemedi.şuan tek verdiğim akşam üzeri 3 yemek kaşığı mama.sabah da yediği kadar yoğurt.yoğurt yediği zaman çok rahat oluyor hem uyku açısından hem kaka açısından.doktor kısmına gelirsek son gittiğimiz doktor da ısrar etme yemezse bırak dedi,ben bırakamıyorum valla isterse tüm tıp dünyası üstüme gelsin:)

Zeren pardon ya ben onu değil başka bi siteyi söylemiştim.öneren arkadaşa ayıp olmasın.gurmebebek'i de incelediğim için karıştırdım sanırım.işim gücüm Google'da ev yapımı bebek mamalarına bakmak oldu bu yüzden hepsi birbirine girdi

[video=youtube;gwOWcC6X55w]http://www.youtube.com/watch?v=gwOWcC6X55w[/video]

KIZIM İÇİN BU ŞARKIM ONUN DOĞUMU VE HAYATIMI DEİŞTİRİŞİ İÇİN HEP DİNLEDİĞİM BENİM İÇİN ÖZEL Bİ ŞARKI

ŞİMDİDE SENİN İÇİN ÇASIN İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN GÜÇLÜ VE ÖZEL KADIN....

KEŞKE EŞLERİMİZDE DEĞERİMİZİ BİLSELER FEDAKAR OLDUKÇA HAKETTİĞİNİ ALAMAYAN KADINLAR BENİ ÇOK ÜZÜYO KENDİMDE DAHİL VE EŞİNİ TAKMAYAN YADA NE BİLİM EVİNE EŞİNE BAGLI OLMAYAN KADINALRIN BİLE ÖNÜNE DÜNYAALRI SEREN EŞLERİ OLUYO ADELETSİZLİK GELİYO BU ABANA AMA YAPCAK BİŞİ YOK .... BAŞA GELEN ÇEKİLİYO

AMA RABBİMİN BİZE HEDİYELERİ VAR KIZLARIMIZ VAR İLERDE ONALR BİZİ HATIRLAYIP SEVİCEKELR HAKETTİĞİMİZ GB HEMDE ÇOK SEVİCEKELR HEP DUA ETTİM Bİ EVLADIM OLSUN BENİ MENFAATSİZCE SEVEN YALANSIZ DOLANSIZ SEVEN BİRİ OLSUN DEDİM VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR SENİNDE VAR HEMDE 2 İNCİN VAR ...

SENİ SEVİYORUM

CANALRIM BENİM KIZIM ya emiyo ya biboronla mama yada meyve suyuna cici bebe yedi şimd,iye kadar kaşıkla bişi vermedim alışık değil... yogurdu sevmiyo yani kaşıkla veriyorum diyemi anlmadım buruşup gidiyo

bide dün akşam muhallebi yaptım 5-6 kaşıgın ucuyla zor yedi agladı emmek istedi yani cok actı denedigimde kaşık maam kaşıgı yumuşak uçlu aldım onu bile biboron gb cok cok emmeye çalışıyo sonra bastı cıglıgı kaşıgı verip emzigi dayıyorum öyle yutuyo yani kaşığa alışmamız gerek sanırım

yogurt sevmeyenelr nabıyo acaba bi formlünüz varmı

bu arada keçi sütü aldırdım 2 gün önce eşime tutmadı yogurdum hemde katı olsun diye şekerde attım ve peçetede koydum küçük kavanozların altına nemini alsın diye bu kadar özendim olmadı sinir oldum şuan buzdolabındalar bekliyolar hala sulular nabıyım onları sulu yedirilir mi:44: saçma oldu atıyımmı onları ya sinir oldum

Tadı nasıl haksever,kötü mü?

canım nice mutlu yıllarrr.gerçektenn çok güçlüü bi kadınsın alllahh gönlüne göre versinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…