Mevlam senin gibi bir eş nasip etmiş ona ne güzelll.. Yapacak yokk... Babam varken hala çocuktum ondan sonra artık büyüdümm hatta yaşlandım yoruldum...Hayat böyle birşeymiş dedim..
Neyse hayatın o yüzü pek acı bırakalım o yüzü şimdi ...
Dün 4,5 aylık olduk ve kontrole gittik.. Kilomuz7,300 boyumuz 67 cm.. Ii dedi doktorumuz .. Anne sütü devam ek birşey vermene gerek yok dedi.. Ek birşeyler versem mi tadımlık dedim olabilir doyumluk olmasın yoğurt labne sizlerin verdiği şeyler hemen hemen.... Erken başlamak bebeğin alerji olmasına neden olur özellikle meyvelere dikkat et dedi... O yüzden 6. Ayı bekliyoruz.. 5. Ay itibariyle oturtabilirsin dedi.. Boğazına bakarken ellerini itti benim benim miniğin maşallah fena birşey olacak bu kız dedi... Geçen aylara göre 500 gr aldı az mı ya kıZlar başlayım mı ek gıdaya ne dersiniz???
Acılar büyütüyor insanı gerçekten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın aslında bende bu ay bekleyim zaten bir sonraki ay başlayacağız ... Bakalım memlekete gidiyorum kesin anneler başlar yaa hayırlısı ... Büyüyoruz artık..... Dr ii gelişimi dedi....Bizim kiz da 530 g almisti. Ek gidaya gec demisti dr. Ama ben o dr.a guvenmiyorum. Bu ay gitmedik. Suan 4ay 20 gunluk.ek gidaya da baslamadim. Kakamiz yesil mukusluydu.yengem hemsire ve anne.baslama demisti.iyice bagirsaklar rahatlasin.5. Ayda yavastan gec dedi.530g az degil bence iyi. Burdaki bicok annenin bebisi 500 lu civarlarda almisti yanlis hatirlamiyosam.tabi 1 kg alanlarda var maşallah.bazen sunu da dusunuyorum omru boyunca zaten butun tatlari tadacak. Anne sutunu doyana kadar alsin. Bende bi ara vermeyi dusundum. bu ay iyi aldi gibi hisssediyorum. Yada oyle hissetmek istiyorum :)))
Haklısın aslında bende bu ay bekleyim zaten bir sonraki ay başlayacağız ... Bakalım memlekete gidiyorum kesin anneler başlar yaa hayırlısı ... Büyüyoruz artık..... Dr ii gelişimi dedi....
Suan evdeki herkes uyudu. Bende kahvemi yaptim balkonda serin havayi icime cekiyorum.
Bugun 4 temmuz.benim dogum gunum 32 yasinda kocaman kadin oldum.
32 yasinda 2 cocuk annesi..
Geride ne acilar ne gozyaslari ne olumler ne hastaliklar biraktim.
İnadina yasadim,inadina her sabah uyandigimda sukurki saglimiz yerinde evlatlarim yanimda dedim.
12 yillik evli oldum bugun ben.
20 yasinda deli gibi asik oldugum adamla evlendim.kirildim harcandim ama pisman olmadim hala asik olmaktanda pisman olmadim.
Ablam canim kanim ablam haricinde kimse hatirlamadi bugun dogdugumu.
Ablamin yazdigi iyiki dogdun kardesim iyiki benim kardesimsin demesi birtek aglatti beni.
Kizlarim aslinda onlar dogdugunda ben dogdum.onlardan onceki hayatim nasildi hatirlayamiyorum. İyiki varsiniz yavrularim.iyiki yaradanim sizi bana emanet etmis.bu gunumuze sukur.
Dogum gunum kutlu olsun nice yaslar bana evlatlarimla esimle ve tum sevdiklerimle...
Neyse hayatın o yüzü pek acı bırakalım o yüzü şimdi ...
Dün 4,5 aylık olduk ve kontrole gittik.. Kilomuz7,300 boyumuz 67 cm.. Ii dedi doktorumuz .. Anne sütü devam ek birşey vermene gerek yok dedi.. Ek birşeyler versem mi tadımlık dedim olabilir doyumluk olmasın yoğurt labne sizlerin verdiği şeyler hemen hemen.... Erken başlamak bebeğin alerji olmasına neden olur özellikle meyvelere dikkat et dedi... O yüzden 6. Ayı bekliyoruz.. 5. Ay itibariyle oturtabilirsin dedi.. Boğazına bakarken ellerini itti benim benim miniğin maşallah fena birşey olacak bu kız dedi... Geçen aylara göre 500 gr aldı az mı ya kıZlar başlayım mı ek gıdaya ne dersiniz???
Suyu bende veriyorum ara ara.. Biberona alışsın diye onunla veriyorum alıştı sonunda... Ufak ufak yoğutla başlamayı düşünüyorum bakalım anneme bir gidem hele 4ay3 haftalık olacağız 4 gün sonra...Memlekette herkes biseyler yedirme icirme oturtma girisiminde bulunmak istiyo.Tabi benim bisey olursa baslarinin etini yicemi bildikleri icin biseycik vermediler saolsunlar. Arada su vermeye basladim kasikla. 2-3 gunde bi kere. Hava cok sicak oldugunda yada agzindan cok salya aktigi zaman.su kaybettiğini düşündüğümde.
Sağol canımCanım mekanı cennet olsun inşallah babacığıninBizde kontrole 4ay1haftalikken gitmiştik benim oğlum da 5haftada 500 gr aldi kilo 7100 boy 68cmdi kilo ve boy genel olarak iyi olduğu için sorun etmedik ama bizim doktor yavas yavas tattır dedi yoğurt meyve belki muhallebi ben iki gündür yoğurt ve seftali veriyorum bir kac kaşık bir de su hava sıcak terleyip su kaybediyorlar o yüzden doktor su vermemi soyledi
Selam kızlar kaç gündür yazıcam fırsat bulamadım.. Geçmişe bi göz attım oruç konuşulmuş ben sadece emziriyorum ve tutuyorum oruç.. Çok şükür sorun yaşamadım kızım gayet güzel emiyor ve keyifli sağmadığım için fark var mı anlamıyorum ama olsa zaten kızım belli ederdi diyorum.. Ek gıda hakkında çoğu kişi cici bebe vermekten bahsetmiş çok küçükler ağır gelir diye düşünüyorum tabi eğer bebekte sorun olsa siz anlarsınız.. Bi de biogania damla kullanan oldu mu hiç aranızda acaba.. Kızım antibiyotik kullanmıştı ondan dolayı ishal oldu bağırsak düzenleyici olarak biogania kullandım şimdi de kabız kaka yapamıyo bebeğim artık doktora götürücem..
Suan evdeki herkes uyudu. Bende kahvemi yaptim balkonda serin havayi icime cekiyorum.
Bugun 4 temmuz.benim dogum gunum 32 yasinda kocaman kadin oldum.
32 yasinda 2 cocuk annesi..
Geride ne acilar ne gozyaslari ne olumler ne hastaliklar biraktim.
İnadina yasadim,inadina her sabah uyandigimda sukurki saglimiz yerinde evlatlarim yanimda dedim.
12 yillik evli oldum bugun ben.
20 yasinda deli gibi asik oldugum adamla evlendim.kirildim harcandim ama pisman olmadim hala asik olmaktanda pisman olmadim.
Ablam canim kanim ablam haricinde kimse hatirlamadi bugun dogdugumu.
Ablamin yazdigi iyiki dogdun kardesim iyiki benim kardesimsin demesi birtek aglatti beni.
Kizlarim aslinda onlar dogdugunda ben dogdum.onlardan onceki hayatim nasildi hatirlayamiyorum. İyiki varsiniz yavrularim.iyiki yaradanim sizi bana emanet etmis.bu gunumuze sukur.
Dogum gunum kutlu olsun nice yaslar bana evlatlarimla esimle ve tum sevdiklerimle...
Canım şuana kadar vermedim yettiği kadar devam sadece tatma amaçlı oda zaten 5 aylık olmuş olacak başladığımda....sudenazy canım nolur verme ek gıda sadece anne sütü ver ben de büyük oğlumda su bile vermemiştim bir kilodan fazla alırdı her ay bu oğluşum çok sorunlu bizlere özzzzeeeeeeeennnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmeeeeeeeee lütfen....
http://www.gurmebebek.com/elma-226
kizlar gecen burda gurmebebek diye bi site onermisti bi arkadas. Baktim da cok guzel bi site. Mesela Sitenin sol asagi kisminda meyveyi tikliyosun orda elmayi tikliyosun.elma ile ilgili bilgiler verilmis. Asagisinda da elmayla yapilan ek gida tarifleri var.faydalanmak isteyenler bence baksin.
http://www.gurmebebek.com/elma-226
kizlar gecen burda gurmebebek diye bi site onermisti bi arkadas. Baktim da cok guzel bi site. Mesela Sitenin sol asagi kisminda meyveyi tikliyosun orda elmayi tikliyosun.elma ile ilgili bilgiler verilmis. Asagisinda da elmayla yapilan ek gida tarifleri var.faydalanmak isteyenler bence baksin.
CANALRIM BENİM KIZIM ya emiyo ya biboronla mama yada meyve suyuna cici bebe yedi şimd,iye kadar kaşıkla bişi vermedim alışık değil... yogurdu sevmiyo yani kaşıkla veriyorum diyemi anlmadım buruşup gidiyo
bide dün akşam muhallebi yaptım 5-6 kaşıgın ucuyla zor yedi agladı emmek istedi yani cok actı denedigimde kaşık maam kaşıgı yumuşak uçlu aldım onu bile biboron gb cok cok emmeye çalışıyo sonra bastı cıglıgı kaşıgı verip emzigi dayıyorum öyle yutuyoyani kaşığa alışmamız gerek sanırım
yogurt sevmeyenelr nabıyo acaba bi formlünüz varmı
bu arada keçi sütü aldırdım 2 gün önce eşime tutmadı yogurdum hemde katı olsun diye şekerde attım ve peçetede koydum küçük kavanozların altına nemini alsın diye bu kadar özendim olmadı sinir oldum şuan buzdolabındalar bekliyolar hala sulular nabıyım onları sulu yedirilir mi:44: saçma oldu atıyımmı onları ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?