2014 Şubat Anneleri

Canm bende dun siparis verdim ins aksam esim getirecek satan adam sulu olur yogurdu olmaz iyi dedi bende bebegime verecem zaten sulu olmasi yutmalari acisindan iyi dedim.tadi kotu degilse bisey olmaz canm ben bugun yapacam sen neyle mayaladi evde inek yogurdu var onunla mayalasam bisey olur mu acaba?

Bende dun gece mayaladım keçi sütü kavanoza daha açmadım ama dediğin gibi çok sulu demekki genel özelliği oymuş cnm
Sütünde azcık tadına baktım kokuyordu inşallah yoğurdu öle kokmaz koyun sütü gibi kokusu vardı hiç sevmem

evet canlar ben önermiştim bakmayan varsa herkez baksın bence çok güzel bi site bende yeni keşfettim ama tam zamanında keşfettim henüz ek gıdaya geçmeden iyi oldu bilgilendim. kızlar yaa bana günlük mayalanan yoğurt meselesi saçma geliyordu , geçen gün teyzemle konuştum 30 yaşında çocuğu var, 4 aylıkken bende yoğurt vermeye başlamıştım diyor ve günlük mayalıyordum küçük kaselere çünkü bebeklerin midesi kaldırmaz 2 günlük mayalı ekmeği bizlerin bile midesi kaldırmıyor bayatlıyor yoğurt da bayatlıyor diyor yaa helal olsun teyze dedim taa 30 sene önce kadın küçük kaselere günlük mayalıyormuş. bende diyordum eskiden annelerimiz günlük mü mayalıyor ben veririm 3-4 günlük yoğurdu diyordum

nazlıedam doğum günün kutlu olsun. bu bana bir fikir verdi kızlar. baksanıza çok şükür hep beraber çok güzel şeyler paylaşıyoruz. ama birbirimizin doğum günlerini bilmiyoruz.herkes doğum gününü yazsa. onlar bir sayfada dursa ve oradan bakıp doğum günlerini kutlasak.evet bebeklerimizden bahsediyoruz , birbirimize de desteğiz ama neden daha iyisi olmasın.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum .ama bibirimize tam deste olalım bence. mesela benimki 24 mayıs( geçti ama seneye kutlarsınız inşallah:))))) ayrıca nazlıedam sana burda yerimden doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce şarkısını söylüyorum:))

iyi fikirBenimkide 29 subat4 yılda bir ama sizler 1 martta kutlarsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

helal olsun teyzeneben bile usendim iki günde bir yapmayadaha yapacam sozde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba, birşey danışmak istiyorum
moralim çok bozuk
Bebeğim haftaya 5,5 aylık olacak .gece uykuları gayet iyiyken son 2 gündür yatakta da tam dönmeye başladı yüzünü yan çevirip yatamıyor, kafasını dikiyor ve bir süre sonra huysuzlanıyor. her defasında kalkıp tekrar sırtüstü yatırmak zorunda kalıyorum uykum bölünüyor ve ertesi güne yorgun bir şekilde başlıyorum.normalde de yatakta çok hareketli bir bebek.bu ne kadar sürer acaba? Tek başıma bakıyorum bi gece rahat ederken şimdi gecede nöbetteyim::😥😥

benim bebeyimde dönmek isterken kendini uyandırıyordu ben kafasının kenerlarına yastık koydum 2 gün sonra dönmedi

merhaba arkadaşlar oglum 18 şubat dogumlu 4.5 aylık doktora gittik kaka tahlili idrar falan istedi hepsi temiz genel durumu iyi birtek iştahsız doktorda kendi haline bırak diyor ee bazen çok huysuz oluyor gazımı var diyorum bu çocugun gazı bitmiş diyor vericen çocu eline al doktorcum bir gece bak dicen görcek kendi haline bırakmayı

canım dua et uykun bölüyoda tekrar sırt üstü çevirip uykusuna deam ediyosa dua et yani ben nabayım gecesi gündüzü yok dediğin gb zaten uyumuyodu bide dönmeye başladı uyurken bile bıkır bıkır ben nabıyorum beşiğinin içine uyku setinin yorganını koydum sagını biraz yükseltiyorum yatırınca bide sol tarafının altına yastık koyuyorum iyice sıkışıyo yani dönemiyo hoş uyuyomu hı uyuyo taş çatlasın 45 dakka bunada şükür

çingen beşiginde yatırıyorum tavana salıncak kurduk yani odası var yatak odamızda beşigi var bide onu kurduk yatagımızın üstüne yeterki uyusun diye

bu doktorlara aynı egitim verilmiyo kesinlikle benimde cinlerim tepemde 20 gün önce doktora gittik kusması kkakası için dünya kadar ilaç verdiler cerrah diyoki 3 saate bi besle cok sık beslenmekten böle omuş cocuk doktoru diyoki karnı ac ondan huzursuz eh diyorum cerrah 3 saate bi ver dedi hı tamam öyle ver diyo sonra 10. gün kontrole gittim cocuk gram almamış sütüm az zaten yetermi diyoki amam ver allahım yarabbim şimdi amma veriyorum kusması devam ediyo diye aradım bugün telefonda diyoki fazla geliyodur ypazartesi tartır eger kilo almışsa mama yı keselim yemin ederim bunalrın diplomalarına tüküreyim cok sinirliyim valla

Tadı nasıl haksever,kötü mü?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süt gibi hiç koyulaşmadı yok vermem ya zaten 3 gün geçti atcam yarın

sulu olurda acık yogurda benzeyeydi iyidi neyse ya yogurda sonra başlıcam derdim başımdan aşkın zaten

bazı cocukalr yogurdu sevmezmiş sebze corbalarına katıp veriyolarmış nette öyle okudum bakalım zaten doktor duymasın amamayı kesebiliriz diyo ben cici bebeli meyve suyu veriyorum duysa kadın şok olur

Tutmadığı zaman ben de vermedim.tam sert olmuyor benimkiler de zaten

Aynılar işte,iki doktor da kendi haline bırak dedi bana da.sanki koca insan var karşımızda da kendi haline bırakıcaz

İlk sebze çorbası denememiz çok başarılıydı:) Ayıla bayıla yedi olmaz böyle şey

Şöyle yaptım Kabak, domates, bezelye, havuç, kırmızı biber, soğan, taze fasulye(2 adet) pişirdim hepsini... Yalnızca fasulyeyle soğanı aldım içinden sonra blendırdan geçirdim tamamını... şekersiz tuzsuz yuttu valla...

Kızlar çok uykusu geldiğinde biraz daha bekletiyorum o zaman daha fazla uyuyor yavrum...

Benimki de yoğurttan nefret ediyor

Canım bebeğini yüzüstü de yatırabilirsin gece problem yaşıyorsan...

Ben her gece bebeği çeviririm diğer tarafa uzun uyku malum ağrır biyerleri de dönemez yavrummmm Lütfen kulaklara dikkat kırılmasın kepçe olmasın

Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce... her yas birikmislik getirir yeni umut bekletir dogum günü ppastani üflrken her sene daha cok istek birikir insallah hepsinin olmasi dilegiyle

Nice mutlu yıllara yavrularınla beraber daha erken hatırlayan çok olur

Canım doğum günün kutlu olsun

eşin ve çocuklarınla nice mutlu huzurlu seneler diliyorum canm

nazlıedam iyi ki doğdun canım huzur mutluluk dolu bir yıl dilerim

Herkese cok cok tesekkur ederim. Canlar. Oyle mutlu oldum ki yazilarinizi okuyunca hepiniz cok ozelsiniz.
İsimx cok guzel bir dogum gunu hediyesi oldu bana gelip yazman oyle uzuldumki gidince
Sudenazyy kuzum hayat boyle iste. Olumde bize hak. Sukurki kavusucaz bir gun...
Hepinize cicek yolladim ozel insanlara ozel cicek ...

Seni seviyorumm ozgeeee.
Kiymet deger ahh hic goremicem gibi
Dogum gunumu hastanede gecirdim
Kocamin rahatsizligi nuksetti butun gun totosunda gezdim. Aslinda birakican o beni birakmadimi 24 yasinda kanser oldugumda annemin evinde.ama bu vicdan bu vicdanim yedi bitirdi beni.sabrim ah ahhh keske bu kadar sabirli olmasam.
Dogum gunumude arabadaskutladi. Ben hersene parti veriyorum kelege. Ammann allah bilsin be kuzum.kizlarim yanimda ya bana yeter...

Bugun bizde doktora gittik teyzeler.
Kuzumun agzi dudaklari bembeyaz oldu yemek yiyemedi esim icin doktora gidince esim bizim doktor uzak gel burda gotur simdilik dedi. Bende daldim:)
Hatun bir doktor benim minti yi evirdi cevirdi. Heryerini inceledi. Minti de onu:)kadinin eline saldirip durdu:)
Kadina premature deyince kadin hayir degil bu tam yasitlariyla dedi. Yanimda yogunbakim epikrizi vardi inceledi. Bu kadar dogup bu kiloya boya gelen premature olmaz dedi. 6.750 65 cm cikti.boyu hizli uzuyor kilo tam kivaminda yasitlariyla cok kiloya gerek yok dedi.bogazina kadar pamukcuk olmus yavrum karbonatli suyla temizledim ama gecmedi. Doktorda temizledi bide ilac verdi. Biz dedim ek gidaya gectik cok iyi dedi. Ama yinede bir liste verdi.Dislerimizi gordu erken cikti dedim 4. Aydan sonra bekleriz deyince ama bu premature 1 ay erken dogdu duzeltilmis yasi 4,5 aylik dedim kadin yine bu bebek premature degil annesi cok iyi gelisimi var dedi.
Musmutluyum kizlarrrr:)

Ne mutlu sana bebislerr iyi biz iyi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…