- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
CANALRIM BENİM KIZIM ya emiyo ya biboronla mama yada meyve suyuna cici bebe yedi şimd,iye kadar kaşıkla bişi vermedim alışık değil... yogurdu sevmiyo yani kaşıkla veriyorum diyemi anlmadım buruşup gidiyo
bide dün akşam muhallebi yaptım 5-6 kaşıgın ucuyla zor yedi agladı emmek istedi yani cok actı denedigimde kaşık maam kaşıgı yumuşak uçlu aldım onu bile biboron gb cok cok emmeye çalışıyo sonra bastı cıglıgı kaşıgı verip emzigi dayıyorum öyle yutuyoyani kaşığa alışmamız gerek sanırım
yogurt sevmeyenelr nabıyo acaba bi formlünüz varmı
bu arada keçi sütü aldırdım 2 gün önce eşime tutmadı yogurdum hemde katı olsun diye şekerde attım ve peçetede koydum küçük kavanozların altına nemini alsın diye bu kadar özendim olmadı sinir oldum şuan buzdolabındalar bekliyolar hala sulular nabıyım onları sulu yedirilir mi:44: saçma oldu atıyımmı onları ya sinir oldum
CANALRIM BENİM KIZIM ya emiyo ya biboronla mama yada meyve suyuna cici bebe yedi şimd,iye kadar kaşıkla bişi vermedim alışık değil... yogurdu sevmiyo yani kaşıkla veriyorum diyemi anlmadım buruşup gidiyo
bide dün akşam muhallebi yaptım 5-6 kaşıgın ucuyla zor yedi agladı emmek istedi yani cok actı denedigimde kaşık maam kaşıgı yumuşak uçlu aldım onu bile biboron gb cok cok emmeye çalışıyo sonra bastı cıglıgı kaşıgı verip emzigi dayıyorum öyle yutuyoyani kaşığa alışmamız gerek sanırım
yogurt sevmeyenelr nabıyo acaba bi formlünüz varmı
bu arada keçi sütü aldırdım 2 gün önce eşime tutmadı yogurdum hemde katı olsun diye şekerde attım ve peçetede koydum küçük kavanozların altına nemini alsın diye bu kadar özendim olmadı sinir oldum şuan buzdolabındalar bekliyolar hala sulular nabıyım onları sulu yedirilir mi:44: saçma oldu atıyımmı onları ya sinir oldum
http://www.gurmebebek.com/elma-226
kizlar gecen burda gurmebebek diye bi site onermisti bi arkadas. Baktim da cok guzel bi site. Mesela Sitenin sol asagi kisminda meyveyi tikliyosun orda elmayi tikliyosun.elma ile ilgili bilgiler verilmis. Asagisinda da elmayla yapilan ek gida tarifleri var.faydalanmak isteyenler bence baksin.
Zeren pardon ya ben onu değil başka bi siteyi söylemiştim.öneren arkadaşa ayıp olmasın.gurmebebek'i de incelediğim için karıştırdım sanırım.işim gücüm Google'da ev yapımı bebek mamalarına bakmak oldu bu yüzden hepsi birbirine girdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nazlıedam doğum günün kutlu olsun. bu bana bir fikir verdi kızlar. baksanıza çok şükür hep beraber çok güzel şeyler paylaşıyoruz. ama birbirimizin doğum günlerini bilmiyoruz.herkes doğum gününü yazsa. onlar bir sayfada dursa ve oradan bakıp doğum günlerini kutlasak.evet bebeklerimizden bahsediyoruz , birbirimize de desteğiz ama neden daha iyisi olmasın.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum .ama bibirimize tam deste olalım bence. mesela benimki 24 mayıs( geçti ama seneye kutlarsınız inşallah:))))) ayrıca nazlıedam sana burda yerimden doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce şarkısını söylüyorum:))
evet canlar ben önermiştim bakmayan varsa herkez baksın bence çok güzel bi site bende yeni keşfettim ama tam zamanında keşfettim henüz ek gıdaya geçmeden iyi oldu bilgilendim. kızlar yaa bana günlük mayalanan yoğurt meselesi saçma geliyordu , geçen gün teyzemle konuştum 30 yaşında çocuğu var, 4 aylıkken bende yoğurt vermeye başlamıştım diyor ve günlük mayalıyordum küçük kaselere çünkü bebeklerin midesi kaldırmaz 2 günlük mayalı ekmeği bizlerin bile midesi kaldırmıyor bayatlıyor yoğurt da bayatlıyor diyor yaa helal olsun teyze dedim taa 30 sene önce kadın küçük kaselere günlük mayalıyormuş. bende diyordum eskiden annelerimiz günlük mü mayalıyor ben veririm 3-4 günlük yoğurdu diyordum
Arkadaşlar merhaba, birşey danışmak istiyorum
moralim çok bozuk
Bebeğim haftaya 5,5 aylık olacak .gece uykuları gayet iyiyken son 2 gündür yatakta da tam dönmeye başladı yüzünü yan çevirip yatamıyor, kafasını dikiyor ve bir süre sonra huysuzlanıyor. her defasında kalkıp tekrar sırtüstü yatırmak zorunda kalıyorum uykum bölünüyor ve ertesi güne yorgun bir şekilde başlıyorum.normalde de yatakta çok hareketli bir bebek.bu ne kadar sürer acaba? Tek başıma bakıyorum bi gece rahat ederken şimdi gecede nöbetteyim::😥😥
Arkadaşlar merhaba, birşey danışmak istiyorum
moralim çok bozuk
Bebeğim haftaya 5,5 aylık olacak .gece uykuları gayet iyiyken son 2 gündür yatakta da tam dönmeye başladı yüzünü yan çevirip yatamıyor, kafasını dikiyor ve bir süre sonra huysuzlanıyor. her defasında kalkıp tekrar sırtüstü yatırmak zorunda kalıyorum uykum bölünüyor ve ertesi güne yorgun bir şekilde başlıyorum.normalde de yatakta çok hareketli bir bebek.bu ne kadar sürer acaba? Tek başıma bakıyorum bi gece rahat ederken şimdi gecede nöbetteyim::😥😥
merhaba arkadaşlar oglum 18 şubat dogumlu 4.5 aylık doktora gittik kaka tahlili idrar falan istedi hepsi temiz genel durumu iyi birtek iştahsız doktorda kendi haline bırak diyor ee bazen çok huysuz oluyor gazımı var diyorum bu çocugun gazı bitmiş diyor vericen çocu eline al doktorcum bir gece bak dicen görcek kendi haline bırakmayı
Tadı nasıl haksever,kötü mü?
Canm bende dun siparis verdim ins aksam esim getirecek satan adam sulu olur yogurdu olmaz iyi dedi bende bebegime verecem zaten sulu olmasi yutmalari acisindan iyi dedim.tadi kotu degilse bisey olmaz canm ben bugun yapacam sen neyle mayaladi evde inek yogurdu var onunla mayalasam bisey olur mu acaba?
Bende dun gece mayaladım keçi sütü kavanoza daha açmadım ama dediğin gibi çok sulu demekki genel özelliği oymuş cnm
Sütünde azcık tadına baktım kokuyordu inşallah yoğurdu öle kokmaz koyun sütü gibi kokusu vardı hiç sevmem
süt gibi hiç koyulaşmadıyok vermem ya zaten 3 gün geçti atcam yarın
sulu olurda acık yogurda benzeyeydi iyidi neyse ya yogurda sonra başlıcam derdim başımdan aşkın zaten
bazı cocukalr yogurdu sevmezmiş sebze corbalarına katıp veriyolarmış nette öyle okudum bakalım zaten doktor duymasın amamayı kesebiliriz diyo ben cici bebeli meyve suyu veriyorum duysa kadın şok olur
merhaba arkadaşlar oglum 18 şubat dogumlu 4.5 aylık doktora gittik kaka tahlili idrar falan istedi hepsi temiz genel durumu iyi birtek iştahsız doktorda kendi haline bırak diyor ee bazen çok huysuz oluyor gazımı var diyorum bu çocugun gazı bitmiş diyor vericen çocu eline al doktorcum bir gece bak dicen görcek kendi haline bırakmayı
Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce... her yas birikmislik getirir yeni umut bekletir dogum günü ppastani üflrken her sene daha cok istek birikir insallah hepsinin olmasi dilegiyle
Bu yıl bende aynı hisslerde kutladım doğum günümü .. Hep ilkleri yaşadım.. Anne olarak yaşadığım ilk doğum günü.. Babasız yaşadığım ilk doğum günü.. Kutlanmasını beklemediğim tek doğum günü...kızım doğmadan önce herkese bir ay önceden tembihlerdim unutmayın diye.. Rahmetli babam bile benim takdığımı bilir özel kutlardı... Hoca hanım doğum günün kutlu olsun derdi. Sesini o kadar özşedim ki... Anne olmak önüme geçti kızımın doğduğu gün artık doğum günüm onun mutlu olduğu Heran benim yeniden doğumum gibi ..babamdan sonra daha da büyüdüm.. Sanki o varken hala çocukmuşum. Kaybedince büyüdüm.., onu kaybettiğim gün başka bir ben doğdu.. Bugün Mevlam nasip etmişse memlekete gideceğiz .. Babasız ilk yazım korkuyorum gitmeye.. Uzakta sanki orada beni bekliyor gibiydi.. Oysa onu ziyarete mezarının başına gitcem.. Elini öpemeyeceğim.. Kızımı sevişini göremeyeceğim... Affff Mevlam annesini babasını kaybeden herkese sabır versin...
Sememder bu yalnızlık başka birşey.. Babasızlık bu kadar zorsa annesizliği düşünmek bile istemiyorum.. Dolmuyor kimse hiçbirşey dolduramıyor..
Nazlıı doğum günün kutlu olsun.. Beni bu duygular içine geri gönderdin.. Uzun zamandır tuttuğum gözyaşlarımı bıraktım sayende... Güzel günler görmem ve kötü olan hiçbirşeyin hayatına bir daha girmemesi dileğiyle.. Güzel anne...
Ben sebamede karar verdim cnm.sabunumuz bitmisti sebamed sabun aldim. Sacimiz icin vucut ve sac sampuanimiz bitmedi daha.bitince onu da sebamed almayi düşünüyorum.
Mintini kendin yikiyorsun galiba. Ben daha hic kendim yikamadim. Artik kendim yikamak istiyorum. Nasil yikiyorsun bi anlatirsan.basini tek elle zor olmuyo mu
Oy canim.iyi ki dogmussun. Allah hayirli mutlu uzun omurler versin. Senin yasam enerjisine caliskanligina hayranim. Guclu bi kadinsin herseyin altindan kalkabiliyosun. Bunun altinda seni guclu kilan cok zorluklar yasamissin belliki. Onemli olan bugundur. Ne guzel iki evladın var. Dunyanin en guzel hediyesi..tekrar iyi ki dogdun..
Nice mutlu yıllara yavrularınla beraber daha erken hatırlayan çok olur
Canım doğum günün kutlu olsun
eşin ve çocuklarınla nice mutlu huzurlu seneler diliyorum canm
nazlıedam iyi ki doğdun canım huzur mutluluk dolu bir yıl dilerim
nazlıedam doğum günün kutlu olsun. bu bana bir fikir verdi kızlar. baksanıza çok şükür hep beraber çok güzel şeyler paylaşıyoruz. ama birbirimizin doğum günlerini bilmiyoruz.herkes doğum gününü yazsa. onlar bir sayfada dursa ve oradan bakıp doğum günlerini kutlasak.evet bebeklerimizden bahsediyoruz , birbirimize de desteğiz ama neden daha iyisi olmasın.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum .ama bibirimize tam deste olalım bence. mesela benimki 24 mayıs( geçti ama seneye kutlarsınız inşallah:))))) ayrıca nazlıedam sana burda yerimden doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce şarkısını söylüyorum:))
[video=youtube;gwOWcC6X55w]http://www.youtube.com/watch?v=gwOWcC6X55w[/video]
KIZIM İÇİN BU ŞARKIM ONUN DOĞUMU VE HAYATIMI DEİŞTİRİŞİ İÇİN HEP DİNLEDİĞİM BENİM İÇİN ÖZEL Bİ ŞARKI
ŞİMDİDE SENİN İÇİN ÇASIN İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN GÜÇLÜ VE ÖZEL KADIN....
KEŞKE EŞLERİMİZDE DEĞERİMİZİ BİLSELER FEDAKAR OLDUKÇA HAKETTİĞİNİ ALAMAYAN KADINLAR BENİ ÇOK ÜZÜYO KENDİMDE DAHİL VE EŞİNİ TAKMAYAN YADA NE BİLİM EVİNE EŞİNE BAGLI OLMAYAN KADINALRIN BİLE ÖNÜNE DÜNYAALRI SEREN EŞLERİ OLUYO ADELETSİZLİK GELİYO BU ABANA AMA YAPCAK BİŞİ YOK .... BAŞA GELEN ÇEKİLİYO
AMA RABBİMİN BİZE HEDİYELERİ VAR KIZLARIMIZ VAR İLERDE ONALR BİZİ HATIRLAYIP SEVİCEKELR HAKETTİĞİMİZ GB HEMDE ÇOK SEVİCEKELR HEP DUA ETTİM Bİ EVLADIM OLSUN BENİ MENFAATSİZCE SEVEN YALANSIZ DOLANSIZ SEVEN BİRİ OLSUN DEDİM VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR SENİNDE VAR HEMDE 2 İNCİN VAR ...
SENİ SEVİYORUM
Bugun bizde doktora gittik teyzeler.
Kuzumun agzi dudaklari bembeyaz olduyemek yiyemedi esim icin doktora gidince esim bizim doktor uzak gel burda gotur simdilik dedi. Bende daldim:)
Hatun bir doktor benim minti yi evirdi cevirdi. Heryerini inceledi. Minti de onu:)kadinin eline saldirip durdu:)
Kadina premature deyince kadin hayir degil bu tam yasitlariyla dedi. Yanimda yogunbakim epikrizi vardi inceledi. Bu kadar dogup bu kiloya boya gelen premature olmaz dedi. 6.750 65 cm cikti.boyu hizli uzuyor kilo tam kivaminda yasitlariyla cok kiloya gerek yok dedi.bogazina kadar pamukcuk olmus yavrumkarbonatli suyla temizledim ama gecmedi. Doktorda temizledi bide ilac verdi. Biz dedim ek gidaya gectik cok iyi dedi. Ama yinede bir liste verdi.Dislerimizi gordu erken cikti dedim 4. Aydan sonra bekleriz deyince ama bu premature 1 ay erken dogdu duzeltilmis yasi 4,5 aylik dedim kadin yine bu bebek premature degil annesi cok iyi gelisimi var dedi.
Musmutluyum kizlarrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?