2014 Şubat Anneleri

Anneler bebegim surekli kulaklarina vuruyor daha dogrusu sol kulagina temiz dedi en son dr sizde de boyle bisey varmi bi de benimki bi kere donuyor sonra emeklemeye calisiyor sizinkiler nasil

Anneler bebegim surekli kulaklarina vuruyor daha dogrusu sol kulagina temiz dedi en son dr sizde de boyle bisey varmi bi de benimki bi kere donuyor sonra emeklemeye calisiyor sizinkiler nasil

Benimkide sürekli kulaklarını çekiştirşyor dr a her gittiğinde baktırıyorum bendeki kitapta dişler çıkmaya başlarken kulaklara vurur bazen ağrısı diyor ama azı dişler çıkarken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimki de öyle yapıyor ama hiçbir sorun yok.genellikle sinirlendiğinde çekip duruyor

Arkadaşlar bebekler büyüdükçe kulak zarları da büyürmüş, bu da ağrı yaparmış ve normalmiş ,benim oğlumda kulağına doğru ağzıyla dönüp duruyodu o sayede öğrendim

Bizde kulak çekme yokkendisinin değil ama yakaladığı zaman benimkini cekiyokepçe yapacak Bu oglan beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bunları haşlayıp süzüp mu blendirdan gecirdin yani koyu bi sekildemi verdin.bide 3 gun denemeyi yaptin mi. hani önce bi kaşık sonra diğer gün iki kaşık gibi.yoksa hemen yedirdi istediği kadar.cok iyi oluyo verdiğiniz tarifler saolun

Son düzenleme:
Bizimki de öyle yapıyor ama hiçbir sorun yok.genellikle sinirlendiğinde çekip duruyor

Yaw benimkide sinirlenince heyecanlaninca kendine değil bana yapacağını yapıyo. Saç kulak kalmıyo bendeanneye yapılmaz günah diyorum bende

Son düzenleme:
bebeğim gunduzleri çok az uyuyo ve ayakta sallayarak uyutuyorum o kadar uğraşıyorum hemen uyaniyo. çok yoruldum artık sinirlenip ogluma bağırdım çok uzuluyorum bebek hamagi gördüm internette salıncak gibi ondan kullanan var mi ? alsam onda uyur mu ki ?

Kiscem normal galiba benim oğlum da. bi aydır oğlen leri çok az uyuyo.en fazla 45 dk ne uyuyo.eskiden böyle değildi. ama senin isin zormuş. sallayarak unuttugum için. yada iyce uykusu nun gelmesini mi beklesen.

Son düzenleme:

Bebek hamagi var bizim.eskiden onda uyutamiyodum. Ayagimda sallayip uyutup ona yatiriyodum.aralarda her sese uyaniyo bizim kiz.ben de uykusu acilmadan onda sallayinca tekrar daliyodu uykuya. Simdi 20-25 gundur evde degildim.dunden beri hic denemedim uyur mu diye.ayakta devam... bebekten bebege degisiyor canim. Hatta 1 hafta sonra bile kizimin tepkileri degisiyo. Onu ancak kullandiktan sonra anlarsin.

öyle de huysuz oluyor uslu aglamadan dursa ellemem ama agladi mi dayanamıyorum uyusun diyorum direniyo

Canim bizde 1 hafta boyleydik uyutuyorum yerine koyuyorum arkami donmeden uyaniyordu. Sonunda 2 dis cikardi normal e dondu. Hic baktin mi dislerine?

peki bu hamak içinde yatak gibi bişey var mi zemini sert mi yumuşak mi canım

peki bu hamak içinde yatak gibi bişey var mi zemini sert mi yumuşak mi canım

Bizimkinde ince yumusak sunger vardi.en altinda kontaplak var.iste ustunde sunger var.ben onun ustune incecik yun ystak serdirdim snneme.memlekette.yatak yastik yundur bixim.yazin serin kisin sicak tutar. Sen kucuk uumusak battaniyelerden birini atsanda yeterli gelir

kızlar bebişlerinize tv izletiyor musunuz? 2 yaşına kadar tv izletmek otizmi tetikliyor deniliyor izletsem mi bilemedim

Yaw benimkide sinirlenince heyecanlaninca kendine değil bana yapacağını yapıyo. Saç kulak kalmıyo bendeanneye yapılmaz günah diyorum bende

Saç çekme bizimkinde de var.geçen hastaneye gittiğimizde hemşirenin biri geldi eşimin kucağından hiçbir şey demeden aldı kucağına,çocuğu karşımızdaki odaya götürdü.ben sinirlendim eşim durdurdu.o esnada kızım bunu saçını bi tuttu bırakmıyor,hemşire pişman oldu bıraktırmaya çalışıyor, yok.bizimki öyle bir asılmış ki ne yapsa kurtaramadı.ben de bahaneyle hemen gittim kızım bırak falan derken aldım kucağıma.annede antreman yapıyorlar canım,karışma yapsın çocuk:) bak bizim işimize yaradı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…