Anneler bebegim surekli kulaklarina vuruyor daha dogrusu sol kulagina temiz dedi en son dr sizde de boyle bisey varmi bi de benimki bi kere donuyor sonra emeklemeye calisiyor sizinkiler nasil
Benimkide sürekli kulaklarını çekiştirşyor dr a her gittiğinde baktırıyorum bendeki kitapta dişler çıkmaya başlarken kulaklara vurur bazen ağrısı diyor ama azı dişler çıkarken
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneler bebegim surekli kulaklarina vuruyor daha dogrusu sol kulagina temiz dedi en son dr sizde de boyle bisey varmi bi de benimki bi kere donuyor sonra emeklemeye calisiyor sizinkiler nasil
İlk sebze çorbası denememiz çok başarılıydı:) Ayıla bayıla yedi olmaz böyle şey
Şöyle yaptım Kabak, domates, bezelye, havuç, kırmızı biber, soğan, taze fasulye(2 adet) pişirdim hepsini... Yalnızca fasulyeyle soğanı aldım içinden sonra blendırdan geçirdim tamamını... şekersiz tuzsuz yuttu valla...
Kızlar çok uykusu geldiğinde biraz daha bekletiyorum o zaman daha fazla uyuyor yavrum...
Benimki de yoğurttan nefret ediyor
Canım bebeğini yüzüstü de yatırabilirsin gece problem yaşıyorsan...
Bizimki de öyle yapıyor ama hiçbir sorun yok.genellikle sinirlendiğinde çekip duruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğim gunduzleri çok az uyuyo ve ayakta sallayarak uyutuyorum o kadar uğraşıyorum hemen uyaniyo. çok yoruldum artık sinirlenip ogluma bağırdım çok uzuluyorumbebek hamagi gördüm internette salıncak gibi ondan kullanan var mi ? alsam onda uyur mu ki ?
bebeğim gunduzleri çok az uyuyo ve ayakta sallayarak uyutuyorum o kadar uğraşıyorum hemen uyaniyo. çok yoruldum artık sinirlenip ogluma bağırdım çok uzuluyorumbebek hamagi gördüm internette salıncak gibi ondan kullanan var mi ? alsam onda uyur mu ki ?
Kiscem normal galiba benim oğlum da. bi aydır oğlen leri çok az uyuyo.en fazla 45 dk ne uyuyo.eskiden böyle değildi. ama senin isin zormuş. sallayarak unuttugum için. yada iyce uykusu nun gelmesini mi beklesen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne mutlu sana bebislerr iyi biz iyi zaten
Canim bizde 1 hafta boyleydik uyutuyorum yerine koyuyorum arkami donmeden uyaniyordu. Sonunda 2 dis cikardi normal e dondu. Hic baktin mi dislerine?
Bebek hamagi var bizim.eskiden onda uyutamiyodum. Ayagimda sallayip uyutup ona yatiriyodum.aralarda her sese uyaniyo bizim kiz.ben de uykusu acilmadan onda sallayinca tekrar daliyodu uykuya. Simdi 20-25 gundur evde degildim.dunden beri hic denemedim uyur mu diye.ayakta devam... bebekten bebege degisiyor canim. Hatta 1 hafta sonra bile kizimin tepkileri degisiyo. Onu ancak kullandiktan sonra anlarsin.
peki bu hamak içinde yatak gibi bişey var mi zemini sert mi yumuşak mi canım
kızlar bebişlerinize tv izletiyor musunuz? 2 yaşına kadar tv izletmek otizmi tetikliyor deniliyor izletsem mi bilemedim
kızlar bebişlerinize tv izletiyor musunuz? 2 yaşına kadar tv izletmek otizmi tetikliyor deniliyor izletsem mi bilemedim
Yaw benimkide sinirlenince heyecanlaninca kendine değil bana yapacağını yapıyo. Saç kulak kalmıyo bendeanneye yapılmaz günah diyorum bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?