2014 Şubat Anneleri

baktım yok şu an ama belki çıkması yakındir bilemiyorum ki canım

Belkide canim. Kizimda ayni sizin gibiydi delirmek uzereydim. Ben ayagimda sallamiyorum sallasam heralde o kadar sallayip uyaninca cinnet gecirebilirdim:) bizimki artik mama yerken uyuyor.ne guzel uyurdu sonra hopp ciglik. Sukurki disler patladi. Darisi size olsun insallah. Rahatlayin biran once...

yani dişler için erken ama 4 aylık olduğundan beri var bi huysuzluk bakalım hayirlisi

ben izlemesini engelliyorum canım ne kadar geç tanışsa o kadar iyi

Biz hiç izleyemiyoruz canım,zaten ilgisini de çekmiyor.hep kucak,konuşma,ilgi bekliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağolun kızlar , bazen yemek yaparken falan izlesin diyorum ama zararlı farkındayım . buaralar çok huysuz olmaya başladı uyurken işimi yapamıyorum ses olur diye, uyanıkken de kendi kendine durmuyor ilgilenmesem ağlıyor hemen. acaba bizimki de mi dişten. baktım da sol üst köpek dişi beyazlamış çıkacak mı ki acep

kızlar bebişlerinize tv izletiyor musunuz? 2 yaşına kadar tv izletmek otizmi tetikliyor deniliyor izletsem mi bilemedim

Ben izletmiyorum.bizim kizin cok ilgisini cekiyo.o yuzden pek tv izlemiyoruz.aeada haber icin aciyoruz onda bileizlemeye calisiyo. Tvdeki goruntu akisi hizli oldugu icin bebek behni ona yetismekte kendini zorlarmis.buda ilerde otizmi tetikliyor.
Birde yatak ustundeki donencelerde cok zararli. Ayni sekilde kendini onu takip etmeye odaklamayacalisiyo. Buda ilerde otizmi tetikliyomus.bebeklerde oyuncak secimi de cok onemli. Arastirip ona gore almak gereiyo.karakter gelisimlerini de inanilmazderecede etkiledjgini soyluyolar

kızlar bebişi kilo almayan annişler kervanına bende katıldım. geçen gün 4 ay kontrolüne gittik 500 gr almış miniğim. 3 ay kontrolünde 1300 gr almıştı bir anda bu derece düşmesi hiç normal değil. güç bela emziriyorum zaten artık hiç emmek istemiyor. nazar mı değdi bilmiyyorum çocuğuma çünkü kilo alımı çok iyiydi şmdiye kadar. neyse bende tattırmaya başladım birşeyleri bugün şeftali suyu verdim 3 gün deneyecem. sonra elma yada karpuza geçecem. bunlar kilo aldırmaz biliyorum ama olsun ek gıdayla erken tanışsın istiyorum. 5 aylıkta tamamen geçmek istiyorum çorba muhallebi falan..

ayy dönencenin zararlı olduğunu bilmiyordum bizde var dönence kaldırayım bari. birtek benimle olmuyor işte her gelen izletmeye çalışacak tv yi eskiden izlettiler bizde birşey yok abartma falan diyecekler kimseyi inandıramayacam zararlı olduğuna. ayy sinir oluyorum öyle dediklerinde de. sende olmamış ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor

Öyle deme bugun baktım oğluşumun alttan bir incisi çıkmış. Bizde dişliler kervanına katıldık

olabilir tabi canım belli olmaz çok huysuz çünkü demir damlası da yapar mi dedim ama dis de olabilir. hayırlı olsun disiniz bu arada.
baloncuk benim oğlanı anlatmışsin resmen

Ben tv konusunda biraz farklı düşünüyorum...Bebişimin yaşına uygun gayet uygun olan 0-3 yaş aralığı için Duck tv var...Uzmanlar tarafından hazırlanıyor müzikli oldukça da eğlenceli bebeğim için... Bebeklerin hayal güçlerini, öğrenme yeteneklerini ve tabiki de zekalarını geliştirmeyi hedefliyor bu kanal...Oldukça yararlı olacağını düşünüyorum kısıtlama koyarsak tabi...:122::122::122:

Sana katiliyorum canim cok onemli oyuncak secimi tv ben de izletmiyorum donence de almadik sasilik yapabiliyormus altinci aydan sonra belki

Çocuk uyudu kaç saattir,ben uyuyamıyorum iyi mi? Misafirlerin eve dönmesini bekliyorum

Ben her gece bebeği çeviririm diğer tarafa uzun uyku malum ağrır biyerleri de dönemez yavrummmm Lütfen kulaklara dikkat kırılmasın kepçe olmasın

hangi uzun uykudan bahsediyosun canım bzim kızın kulaklarıda minnacık annesi gb benim kulaklarımda yegenlerimden küçüktür hatta ilk aylar hergün arkasını actırıp silip kuruluyoduk yapışma tehlikasi vardı sürekli kustugu için kulanın arkası yapışıyodu

maşallah minti değil o artık mintoo bizimki minti kaldı

aynı ben 2buck saat sallıyoum saallarken acıkıyo sonra hah uyudu holuyo diyorum koyuyorum beiğe koşa koşa tuvalete gidişyırum daha tuvaletteyken böğürmeye başlıyo ben de barıyorum hattabazen hakaret ediyorum sanki çok anlıyomuş gb sonra bende aglıyoum aglamadıgım tek bi gün yok sinirerim çok bozuk dinlenemiyorum ve iyi anne olamıyorum o yüzden harabım herkez diyo bizde cocuk büyüttük hasta olucak daha feln filan bi sebebi olsa insan ne bilim y bikaç gün katlanır ama aylardır böyle maf oldum odası var yatak odamızda bsiği var ayrıca bide çingen salınca kurduk tavana bi ara onda yattı şimdi onuda ,istemiyo tuhaf sürekli huy degiştiriyo bazen kendi kendine uyudu gecen şok oldum 2 gün sürdü şimdi kıçını yırtıyo aglarken gecem gündüzüm yok çıldırıcam

dedigin dogru hergun huy degisir mo degistiriyolar valla gunduz zaten besigine gecirmiyorum cunki uyaniyo salladigim koltukta birakiveriyom sagina soluna yastik koyup. gece de iyice daliyo oyle geciriyorum cin gbi cunku dalivermiyo

Kızlarr siZden bir gün haber alamadım çok canım sıkıldı....Artık 2 ay memleketteyiz neyse eşim net ayarladı çok sevindim.. Hemen girip bizim kızlar ne yapıyor bakayım dedim ii sinizdir hepiniz inş..
Gece çıktık biz yola.. 7 saat sürdü.. Miniğimi ayaklarıma yatırdım uyuya uyuya geldik sıkıntı olmadı şükür.. Şimdilik ii burada pek karışan akıl veren yok sevip veriyorlar bana... Şaşkın şaşkın bakınıp duruyor benim tatlı kızım..
Kiloyu konuşmuşsunız bence 500 gr normal artık. 2,5 yaşında yeğenlerin var bir 12 diğeri15 kilo bizimkiler her ay bir kilo alsa 1 yaşında o kadar olur neredeyse hastalık olmadığı sürece 500 -400 ün altına düşmesinler yeter diyorum ben.. Bence panik yapmayalımm.. Yanlış mı düşünüyorum bilmem ama böyle düşünüyorum üzmeyelim canımızı ve canlarımızı.... Çorba tarifleri var bir sürü kaydediyorum bir sonraki ay başlayacağimmm.. Merakla bekliyorum kuzum sevecek mi acabaa..
( dedesini göremedi .. Onsuz eve girmek zor oldu.. Anneme çaktırmadım ama evde babamı aradım... Mekanın cennett koksun CANIM BABAM.....

Haksever bir derdi var demekki okadar agliyor okadar aglamasi normal değil doymuyor olabilir hepimiz yasiyoruz srnin yasadigin sikintilari bendr daha 2de evde cocuk var bide koca çocuktan beter sagurdu iftardi cocuklardi her gece 2saat uyuyorum ama sağlıkli olsunlarda 3yasindan sonra oda bitecek diyorum sendr sakin ol dirayetli ol

bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...

son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...

merhaba kızlar beni bebeğim 4 ay 1 haftalık canı istemedikçe sesime bakmıyor sizinkiler nasıl ilğilendiğimde kahakaha atıyor seviniyor ama bana bakmaması beni korkutuyor daha erken mi bide karın üstü sürünmek yerine popo üzeri sürünüyor kayıyor bunlarda normal mi ilk bebek hiçbirşey bilmiyorum kızlar...

ek gıda olarak meyve püresi verebilirsin olmadı eski usul mama dene belki sever bide nette evde cici bebe yapımı var onu dene inşallah şifa olur

Merhaba,daha geçen haftaya kadar bu iştahsızlık hali fazlasıyla yaşadım.hala da tam düzelmiş sayılmaz.şuan tek yediği yoğurt ve aptamilin kaşık maması.yarın muhallebi deneyeceğim.zorla,oynata oynata veriyorum canım başka yolu uok.

benim bebeğimde aynı durumda. sesleniyorum bir kere bakıyorsa 3 kere bakmıyo.fazla gülückte atmıyo geri geri gidiyo.benimde ilk bebeğim ve bazen çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…