baktım yok şu an ama belki çıkması yakındir bilemiyorum ki canım
Belkide canim. Kizimda ayni sizin gibiydi delirmek uzereydim. Ben ayagimda sallamiyorum sallasam heralde o kadar sallayip uyaninca cinnet gecirebilirdim:) bizimki artik mama yerken uyuyor.ne guzel uyurdu sonra hopp ciglik. Sukurki disler patladi. Darisi size olsun insallah. Rahatlayin biran once...
yani dişler için erken ama 4 aylık olduğundan beri var bi huysuzluk bakalım hayirlisi
ben izlemesini engelliyorum canım ne kadar geç tanışsa o kadar iyi
Biz hiç izleyemiyoruz canım,zaten ilgisini de çekmiyor.hep kucak,konuşma,ilgi bekliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bebişlerinize tv izletiyor musunuz? 2 yaşına kadar tv izletmek otizmi tetikliyor deniliyor izletsem mi bilemedim
Ben izletmiyorum.bizim kizin cok ilgisini cekiyo.o yuzden pek tv izlemiyoruz.aeada haber icin aciyoruz onda bileizlemeye calisiyo. Tvdeki goruntu akisi hizli oldugu icin bebek behni ona yetismekte kendini zorlarmis.buda ilerde otizmi tetikliyor.
Birde yatak ustundeki donencelerde cok zararli. Ayni sekilde kendini onu takip etmeye odaklamayacalisiyo. Buda ilerde otizmi tetikliyomus.bebeklerde oyuncak secimi de cok onemli. Arastirip ona gore almak gereiyo.karakter gelisimlerini de inanilmazderecede etkiledjgini soyluyolar
Öyle deme bugun baktım oğluşumun alttan bir incisi çıkmış. Bizde dişliler kervanına katıldık
sağolun kızlar , bazen yemek yaparken falan izlesin diyorum ama zararlı farkındayım . buaralar çok huysuz olmaya başladı uyurken işimi yapamıyorum ses olur diye, uyanıkken de kendi kendine durmuyor ilgilenmesem ağlıyor hemen. acaba bizimki de mi dişten. baktım da sol üst köpek dişi beyazlamış çıkacak mı ki acep
Ben izletmiyorum.bizim kizin cok ilgisini cekiyo.o yuzden pek tv izlemiyoruz.aeada haber icin aciyoruz onda bileizlemeye calisiyo. Tvdeki goruntu akisi hizli oldugu icin bebek behni ona yetismekte kendini zorlarmis.buda ilerde otizmi tetikliyor.
Birde yatak ustundeki donencelerde cok zararli. Ayni sekilde kendini onu takip etmeye odaklamayacalisiyo. Buda ilerde otizmi tetikliyomus.bebeklerde oyuncak secimi de cok onemli. Arastirip ona gore almak gereiyo.karakter gelisimlerini de inanilmazderecede etkiledjgini soyluyolar
Ben her gece bebeği çeviririm diğer tarafa uzun uyku malum ağrır biyerleri de dönemez yavrummmm Lütfen kulaklara dikkat kırılmasın kepçe olmasın
Bugun bizde doktora gittik teyzeler.
Kuzumun agzi dudaklari bembeyaz olduyemek yiyemedi esim icin doktora gidince esim bizim doktor uzak gel burda gotur simdilik dedi. Bende daldim:)
Hatun bir doktor benim minti yi evirdi cevirdi. Heryerini inceledi. Minti de onu:)kadinin eline saldirip durdu:)
Kadina premature deyince kadin hayir degil bu tam yasitlariyla dedi. Yanimda yogunbakim epikrizi vardi inceledi. Bu kadar dogup bu kiloya boya gelen premature olmaz dedi. 6.750 65 cm cikti.boyu hizli uzuyor kilo tam kivaminda yasitlariyla cok kiloya gerek yok dedi.bogazina kadar pamukcuk olmus yavrumkarbonatli suyla temizledim ama gecmedi. Doktorda temizledi bide ilac verdi. Biz dedim ek gidaya gectik cok iyi dedi. Ama yinede bir liste verdi.Dislerimizi gordu erken cikti dedim 4. Aydan sonra bekleriz deyince ama bu premature 1 ay erken dogdu duzeltilmis yasi 4,5 aylik dedim kadin yine bu bebek premature degil annesi cok iyi gelisimi var dedi.
Musmutluyum kizlarrrr:)
bebeğim gunduzleri çok az uyuyo ve ayakta sallayarak uyutuyorum o kadar uğraşıyorum hemen uyaniyo. çok yoruldum artık sinirlenip ogluma bağırdım çok uzuluyorumbebek hamagi gördüm internette salıncak gibi ondan kullanan var mi ? alsam onda uyur mu ki ?
hangi uzun uykudan bahsediyosun canımbzim kızın kulaklarıda minnacık annesi gb benim kulaklarımda yegenlerimden küçüktür hatta ilk aylar hergün arkasını actırıp silip kuruluyoduk yapışma tehlikasi vardı sürekli kustugu için kulanın arkası yapışıyodu
maşallah minti değil o artık mintoobizimki minti kaldı
aynı ben 2buck saat sallıyoum saallarken acıkıyo sonra hah uyudu holuyo diyorum koyuyorum beiğe koşa koşa tuvalete gidişyırum daha tuvaletteyken böğürmeye başlıyo ben de barıyorum hattabazen hakaret ediyorum sanki çok anlıyomuş gb sonra bende aglıyoum aglamadıgım tek bi gün yok sinirerim çok bozuk dinlenemiyorum ve iyi anne olamıyorum o yüzden harabım herkez diyo bizde cocuk büyüttük hasta olucak daha feln filan bi sebebi olsa insan ne bilim y bikaç gün katlanır ama aylardır böyle maf oldum odası var yatak odamızda bsiği var ayrıca bide çingen salınca kurduk tavana bi ara onda yattı şimdi onuda ,istemiyo tuhaf sürekli huy degiştiriyo bazen kendi kendine uyudu gecen şok oldum 2 gün sürdü şimdi kıçını yırtıyo aglarken gecem gündüzüm yok çıldırıcam
hangi uzun uykudan bahsediyosun canımbzim kızın kulaklarıda minnacık annesi gb benim kulaklarımda yegenlerimden küçüktür hatta ilk aylar hergün arkasını actırıp silip kuruluyoduk yapışma tehlikasi vardı sürekli kustugu için kulanın arkası yapışıyodu
maşallah minti değil o artık mintoobizimki minti kaldı
aynı ben 2buck saat sallıyoum saallarken acıkıyo sonra hah uyudu holuyo diyorum koyuyorum beiğe koşa koşa tuvalete gidişyırum daha tuvaletteyken böğürmeye başlıyo ben de barıyorum hattabazen hakaret ediyorum sanki çok anlıyomuş gb sonra bende aglıyoum aglamadıgım tek bi gün yok sinirerim çok bozuk dinlenemiyorum ve iyi anne olamıyorum o yüzden harabım herkez diyo bizde cocuk büyüttük hasta olucak daha feln filan bi sebebi olsa insan ne bilim y bikaç gün katlanır ama aylardır böyle maf oldum odası var yatak odamızda bsiği var ayrıca bide çingen salınca kurduk tavana bi ara onda yattı şimdi onuda ,istemiyo tuhaf sürekli huy degiştiriyo bazen kendi kendine uyudu gecen şok oldum 2 gün sürdü şimdi kıçını yırtıyo aglarken gecem gündüzüm yok çıldırıcam
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...
son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...
son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...
merhaba kızlar beni bebeğim 4 ay 1 haftalık canı istemedikçe sesime bakmıyor sizinkiler nasıl ilğilendiğimde kahakaha atıyor seviniyor ama bana bakmaması beni korkutuyor daha erken mi bide karın üstü sürünmek yerine popo üzeri sürünüyor kayıyor bunlarda normal mi ilk bebek hiçbirşey bilmiyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?