- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
benim bebeğimde aynı durumda. sesleniyorum bir kere bakıyorsa 3 kere bakmıyo.fazla gülückte atmıyo geri geri gidiyo.benimde ilk bebeğim ve bazen çok korkuyorum.
merhaba kızlar beni bebeğim 4 ay 1 haftalık canı istemedikçe sesime bakmıyor sizinkiler nasıl ilğilendiğimde kahakaha atıyor seviniyor ama bana bakmaması beni korkutuyor daha erken mi bide karın üstü sürünmek yerine popo üzeri sürünüyor kayıyor bunlarda normal mi ilk bebek hiçbirşey bilmiyorum kızlar...
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...
son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...
son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...
merhaba kızlar beni bebeğim 4 ay 1 haftalık canı istemedikçe sesime bakmıyor sizinkiler nasıl ilğilendiğimde kahakaha atıyor seviniyor ama bana bakmaması beni korkutuyor daha erken mi bide karın üstü sürünmek yerine popo üzeri sürünüyor kayıyor bunlarda normal mi ilk bebek hiçbirşey bilmiyorum kızlar...
kızlar bu isimlerinizin yanındaki resimleri nasıl ekliyorsunuz yaa bende eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl eklendiğini :26:
Ne yapacagimi sasirmis durumdayimkuzumun pamukcugu bir turlu gecmiyor. Karbonatli suyla temizliyorum uzerine doktorun verdigi ilaci kullaniyorum yok gecmiyor.
Ne yiyor ne iciyor ne uyuyordurmadan agliyor. Seside degisti cok hastaymis gibi cikiyor sinirlerim bozuldu artik...
Ne yapacagimi sasirmis durumdayimkuzumun pamukcugu bir turlu gecmiyor. Karbonatli suyla temizliyorum uzerine doktorun verdigi ilaci kullaniyorum yok gecmiyor.
Ne yiyor ne iciyor ne uyuyordurmadan agliyor. Seside degisti cok hastaymis gibi cikiyor sinirlerim bozuldu artik...
Bebekler her turlu mamayi sevmeyebiliyormus. Hangi mamayi sevdigini bulmak gerekiyo sanirim. Muhallebi yapsan.seker zararli ama biraz seker felan atsan da yemiyor mu. Cici biskuvi felan.ben halen emziriyorum.bunlari burdaki kislardan okudumcanım bebeğim 3200 doğdu . dogduğından beri beni emmedi denemediğim yöntem kalmadı. 3 ay uğraştım. sağarak verdim. emmeyince sütüm gelmez oldu mama verdim başlarda aldı. şimdii uyurken dahi almıyor.yarın başka bir dr gitcemm hayırlısı. amaa moralim çok bozuk.
Çok geçmiş olsun canım.doktoru arasan bi daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
reyyancım iyi maşallah seninki en azından popo üzeri sürünüyormuş, benimki de 4 ay 1 haftalık ama sırtüstü yattığı yerden bir milim bile dönemiyor, aslında çok hareketli maşallah ama henüz dönmeye sürünmeye falan bi hamle yokbakma konusunda da ilgisini çeken birşey varsa bakmıyor onun dışında bakıyor. dün renkli yanardöner bi lamba vardı karşısında ona öyle boş boş bakıyordu eli ağzında, eşim işten geldi mert mert meeeert meeeeeeeeeeeert bağırdı bağırdı bi kafayı çevirip bakmadı sonra ışığı kapattık döndü baktı
benim bebeğimde aynı durumda. sesleniyorum bir kere bakıyorsa 3 kere bakmıyo.fazla gülückte atmıyo geri geri gidiyo.benimde ilk bebeğim ve bazen çok korkuyorum.
Canım benim oglan da aynı istediği zaman bakiyoama karin üzerinde sürülüyor.ama popo üzerinde surunmeden korkma.esim bebek liginde öyle emeklemis. hep geri gitmis şükür bi anormallik yok çok zekidir kendisi .
Gecmis olsun cnm. Nette bi arastirsaydin belki farkli yontem kullanan anneler vardir. Bence senin kiza nazar degdi..burda herkes imrendi senin kiza... tabi en cok da senin nazarin degmistir. Istersen bi taraftan da oku.zemzem dene.hurma sür agzina.
Bebekler her turlu mamayi sevmeyebiliyormus. Hangi mamayi sevdigini bulmak gerekiyo sanirim. Muhallebi yapsan.seker zararli ama biraz seker felan atsan da yemiyor mu. Cici biskuvi felan.ben halen emziriyorum.bunlari burdaki kislardan okudum
Dun gece esimin isyerinde iftar vardi daha once gorupte aksam yine gorenler bu kiza ne olmus kocaman olmus nasil buyuttun deyip durdular. Hele biri benimki boyle kilo almiyor ne yaptin cabul formul soyle benimki seninkinin yaninda kucucuk kalir dedi durdunazar a geldi yavrum iftar yemeginde duramadik esimin odasina gectik saatlerce agladi. Sonra garson masa hazirlarken elinden tepsi uctu tabaklar paramparca oldu onumuzde.
Eve geldik masadan bardak uctu bin parca oldu. İyi nazar ettiler oku oku bir halolduk. Eh esimle banada nazar ettileray allah im kadin diyor ne guzel birbirinize duskunsunuz. Hocammmm he duskunuz seviyoruz da ondan dicektim yuttum. Yakindir kocayla kavga etmemiz:) milletin gozu goz degil anacim.
Dun gece esimin isyerinde iftar vardi daha once gorupte aksam yine gorenler bu kiza ne olmus kocaman olmus nasil buyuttun deyip durdular. Hele biri benimki boyle kilo almiyor ne yaptin cabul formul soyle benimki seninkinin yaninda kucucuk kalir dedi durdunazar a geldi yavrum iftar yemeginde duramadik esimin odasina gectik saatlerce agladi. Sonra garson masa hazirlarken elinden tepsi uctu tabaklar paramparca oldu onumuzde.
Eve geldik masadan bardak uctu bin parca oldu. İyi nazar ettiler oku oku bir halolduk. Eh esimle banada nazar ettileray allah im kadin diyor ne guzel birbirinize duskunsunuz. Hocammmm he duskunuz seviyoruz da ondan dicektim yuttum. Yakindir kocayla kavga etmemiz:) milletin gozu goz degil anacim.
canım bebeğim 3200 doğdu . dogduğından beri beni emmedi denemediğim yöntem kalmadı. 3 ay uğraştım. sağarak verdim. emmeyince sütüm gelmez oldu mama verdim başlarda aldı. şimdii uyurken dahi almıyor.yarın başka bir dr gitcemm hayırlısı. amaa moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?