2014 Şubat Anneleri

benim bebeğimde aynı durumda. sesleniyorum bir kere bakıyorsa 3 kere bakmıyo.fazla gülückte atmıyo geri geri gidiyo.benimde ilk bebeğim ve bazen çok korkuyorum.

Bizde de öyle. her sese hemen bakmıyo. Bence daha erken hemen konsantre olamıyorlar. ama gülücük çok fazla maşallah bizde. ileri doru emekleme var bizde surunerek istediği yere gidiyo .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım benim oglan da aynı istediği zaman bakiyoama karin üzerinde sürülüyor.ama popo üzerinde surunmeden korkma.esim bebek liginde öyle emeklemis. hep geri gitmisşükür bi anormallik yok çok zekidir kendisi

iştahlı bebeklerin yanında bi okadarda istahsiz bebek var.benim oğlum da aynı. 4.5 aylik boy 66 kılo 6600.uyanikken çok hareketli masaallah bi yerinde durupta karnını doyuramiyorum. Kaşıkla da versem biberonla da vurup düşürüyor elimden.her yer malum süt ve pure yoğurt oluyo.bazen mecburen eşim ellerini tutuyor ben biberon veriyom agzinauykuday ken sorun yok.ama uyanık ken elini kolunu durduramiyorun

Son düzenleme:

bi an ben yazdım sandım tıpatıp benim oğlum benimkide 4 ay sonunda aynı boy ve 6.400kg daydı.tek farkı benimkinin uykuda emiyor olması.2 kez gündüz 2 de gece uykusunda emiyor diğer zaman kaşıkla besliyorum sütümü sağıp içine hip in pirinçli kaşık mamasından karıştırıp veriyorum 2-3 kez.kaşığıda çok gönüllü almıyor tabi oyunlarla oyuncaklarla zorla tıkıyorum ağzına.biberon aldırmak için her yolu denedim olmadı en son geçen gün sütümün içine bebe bisküvisi koydum bi tane aldı zorlada olsa 50 cc içti.tabi bebe bisküvisinin sağlığı tarşılır sonradan içime sinmedi vazgeçtim yarın 5.ay kontrolümüz var doktora sormayı düşünüyorum bisküvi konusunu bakalım ne dicek.cnm sen sütünü sağmayı düşünmedinmi sütünmü yeterli değildi bide doğum kilosu ne senin bebişin ?

reyyancım iyi maşallah seninki en azından popo üzeri sürünüyormuş, benimki de 4 ay 1 haftalık ama sırtüstü yattığı yerden bir milim bile dönemiyor, aslında çok hareketli maşallah ama henüz dönmeye sürünmeye falan bi hamle yok bakma konusunda da ilgisini çeken birşey varsa bakmıyor onun dışında bakıyor. dün renkli yanardöner bi lamba vardı karşısında ona öyle boş boş bakıyordu eli ağzında, eşim işten geldi mert mert meeeert meeeeeeeeeeeert bağırdı bağırdı bi kafayı çevirip bakmadı sonra ışığı kapattık döndü baktı

kızlar bu isimlerinizin yanındaki resimleri nasıl ekliyorsunuz yaa bende eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl eklendiğini :26:

kızlar bu isimlerinizin yanındaki resimleri nasıl ekliyorsunuz yaa bende eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl eklendiğini :26:

canm sayfanın tepesinde kullanıcı kontrol paneline gir oradanda sol tarafta bulunan profil resmi ekleden resmini koy

Ne yapacagimi sasirmis durumdayim kuzumun pamukcugu bir turlu gecmiyor. Karbonatli suyla temizliyorum uzerine doktorun verdigi ilaci kullaniyorum yok gecmiyor.
Ne yiyor ne iciyor ne uyuyor durmadan agliyor. Seside degisti cok hastaymis gibi cikiyor sinirlerim bozuldu artik...

Çok geçmiş olsun canım.doktoru arasan bi daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim bebeğim 3200 dogdu hiç emmedi 2 ay hep sağarak verdim.emmeyınce sütüm de gelmedi maalesef.. 3 ay emzirmek için uğraştım ama olmadı. şimdi uykudada cok zor alıyor. yarın başka bir dr gidecez.

canım bebeğim 3200 doğdu . dogduğından beri beni emmedi denemediğim yöntem kalmadı. 3 ay uğraştım. sağarak verdim. emmeyince sütüm gelmez oldu mama verdim başlarda aldı. şimdii uyurken dahi almıyor.yarın başka bir dr gitcemm hayırlısı. amaa moralim çok bozuk.

Gecmis olsun cnm. Nette bi arastirsaydin belki farkli yontem kullanan anneler vardir. Bence senin kiza nazar degdi..burda herkes imrendi senin kiza... tabi en cok da senin nazarin degmistir. Istersen bi taraftan da oku.zemzem dene.hurma sür agzina.

Bebekler her turlu mamayi sevmeyebiliyormus. Hangi mamayi sevdigini bulmak gerekiyo sanirim. Muhallebi yapsan.seker zararli ama biraz seker felan atsan da yemiyor mu. Cici biskuvi felan.ben halen emziriyorum.bunlari burdaki kislardan okudum

benim bebeğimde aynı durumda. sesleniyorum bir kere bakıyorsa 3 kere bakmıyo.fazla gülückte atmıyo geri geri gidiyo.benimde ilk bebeğim ve bazen çok korkuyorum.

Canım benim oglan da aynı istediği zaman bakiyoama karin üzerinde sürülüyor.ama popo üzerinde surunmeden korkma.esim bebek liginde öyle emeklemis. hep geri gitmisşükür bi anormallik yok çok zekidir kendisi.

sağolun kızlar benim ailem yok o yüzden tlf açıpta tecrübe edeceğim kimsem yok çocugumda yaşıtları gibi olmayınca korktum popo üstü gitmesi v.s bazende perdelere öyle boş boş bakıyor ki anlatamam perdeler çiçekli acaba ondan mı bilmiyorum bu çocuk büyüğene kadar ben beni yerim heralde siz yazınca rahatladım Rabbimde sizin dertlerinizi hafifletsin inşallah...

pamukçuk olayında eger sizi emiyorsa emmeden önce meme başını karbonatlı su ile silin biberon yada kullandığı kaşığı mutlaka kaynatın bunları yaparsanız hafifler inşallah geçmiş olsun...

Dun gece esimin isyerinde iftar vardi daha once gorupte aksam yine gorenler bu kiza ne olmus kocaman olmus nasil buyuttun deyip durdular. Hele biri benimki boyle kilo almiyor ne yaptin cabul formul soyle benimki seninkinin yaninda kucucuk kalir dedi durdu nazar a geldi yavrum iftar yemeginde duramadik esimin odasina gectik saatlerce agladi. Sonra garson masa hazirlarken elinden tepsi uctu tabaklar paramparca oldu onumuzde.
Eve geldik masadan bardak uctu bin parca oldu. İyi nazar ettiler oku oku bir halolduk. Eh esimle banada nazar ettiler ay allah im kadin diyor ne guzel birbirinize duskunsunuz. Hocammmm he duskunuz seviyoruz da ondan dicektim yuttum. Yakindir kocayla kavga etmemiz:) milletin gozu goz degil anacim.

Deveyi catlatir derler ya canim harbiden oyle bi masallah diyemiuorlar sinir oluyorum artik mecburiyetten yalana basvuruyorum bazen mama veriyroum falan diyorum yoksa hemen mastit basliyo

Bencede nazar. Pamukcuk gida eksikligiyle alakali bi durum sanirim.senin minti herseyi yedigine gore nazar demekki. Bol bol oku yasin oku.dedigim gibi zemzem al onu da oku eline ayagina yuzune agzina sur sifa olur ins. Yasin de oku. Bende memleketteydim 20-25 gundur. Gelmeden iki gun once cocuk uyurken 30saniyede bi sicramaya basladi. Allahim napacagimi bilemedim. Netten baktim taaa epilepsidrn falan bahsetmis.bi korktum ki anlatsmam. Yengemi cagirdim hemsire bakti epilepsi degil dedi. Herkes bi taraftan okuduk ufledik tum akrabanin ufurugunu yedi 1 gune gecti cok şükür :)

bizde çok götürdük doktora en on iştahsızlığa bağladılar iştahsız bebek talep etmez dedi doktor sen verip uğraşacaksın dedi bizde uğraşıyoruz olduğu kadar bakalım.bende memeyi dahi kesmeyi düşünüyordum biberon alsaydı o kadar canıma tak etmişti almayınca mecbur kaldım yine uyurkende olsa emzirmeye.kaşıklada çok zor oluyor ama napalım elimden geleni yapmaya çalışıyorum sağlığı iyi olsunda kilodan geçtim artık.seninkinin iştahsızlıktan başka bi sebebide olabilir belki inş. düzelir cnm doktor sonuçlarını burayada yazarsan sevinirim

kizlar benim goguslerim yumusadi gibi ya.bidd 5-6 dk suruyo emmemiz.sabah kalkinca dolu oluyo tek.acaba doyuyor mudur. Kakali bezimiz 4-5kez. Iyi kaka yapiyo. Normal degil gibi geliyo sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…