kizlar benim goguslerim yumusadi gibi ya.bidd 5-6 dk suruyo emmemiz.sabah kalkinca dolu oluyo tek.acaba doyuyor mudur. Kakali bezimiz 4-5kez. Iyi kaka yapiyo. Normal degil gibi geliyo sizce
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil sma vb... hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili ve idrar tahlilimizde temiz çıktıı...
son seçenek golden goat ve humana kaldı onları da deneyeceğim. çözüm yolu bilen var mı ya da aynı şeyleri tecrübe edenler ltfn paylaşımda bulunun...
pamukçuk olayında eger sizi emiyorsa emmeden önce meme başını karbonatlı su ile silin biberon yada kullandığı kaşığı mutlaka kaynatın bunları yaparsanız hafifler inşallah geçmiş olsun...
Dun gece esimin isyerinde iftar vardi daha once gorupte aksam yine gorenler bu kiza ne olmus kocaman olmus nasil buyuttun deyip durdular. Hele biri benimki boyle kilo almiyor ne yaptin cabul formul soyle benimki seninkinin yaninda kucucuk kalir dedi durdunazar a geldi yavrum iftar yemeginde duramadik esimin odasina gectik saatlerce agladi. Sonra garson masa hazirlarken elinden tepsi uctu tabaklar paramparca oldu onumuzde.
Eve geldik masadan bardak uctu bin parca oldu. İyi nazar ettiler oku oku bir halolduk. Eh esimle banada nazar ettileray allah im kadin diyor ne guzel birbirinize duskunsunuz. Hocammmm he duskunuz seviyoruz da ondan dicektim yuttum. Yakindir kocayla kavga etmemiz:) milletin gozu goz degil anacim.
Bencede nazar. Pamukcuk gida eksikligiyle alakali bi durum sanirim.senin minti herseyi yedigine gore nazar demekki. Bol bol oku yasin oku.dedigim gibi zemzem al onu da oku eline ayagina yuzune agzina sur sifa olur ins. Yasin de oku. Bende memleketteydim 20-25 gundur. Gelmeden iki gun once cocuk uyurken 30saniyede bi sicramaya basladi. Allahim napacagimi bilemedim. Netten baktim taaa epilepsidrn falan bahsetmis.bi korktum ki anlatsmam. Yengemi cagirdim hemsire bakti epilepsi degil dedi. Herkes bi taraftan okuduk ufledik tum akrabanin ufurugunu yedi 1 gune gecti cok şükür :)
Deveyi catlatir derler ya canim harbiden oyle bi masallah diyemiuorlar sinir oluyorum artik mecburiyetten yalana basvuruyorum bazen mama veriyroum falan diyorum yoksa hemen mastit basliyo[/
Milletin gozunun ben. Simdi bisey dicem olmicak:) mastiti de iyi hatirlattin canim. Kesige dikis atilcak 2 haftadir gitcem insallah:) yarin gideyim bari
Merhaba kızlar. Nasılsınız. Ben kötüyüm bebeğim hastalandı. Yavrum gece kıvrandı durdu. Tam 7 kere kaka yaptı cok sulu. Sabah doktora götürdüm. Çocuğun bağırsakları bozulmuş. Tedaviye başladık. Bi de alerji olmuş. Doktor ek gidayı durdurdu. Yalnız mamasını vericem zaten anne sütü hiç yiyemedi yavrum. Kızlar size de tavsiyem ek gidalarda çok sorumlu davranın. Şeftali filan çok tehlikeliymiş dr söyledi. Ben de vermişdim. Keşke vermeseymişim. Dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin.
Cok gecmis olsun canim kiyamam ya boyle bilgi vermen de iyi oldu cok dikkatli olmak lazim ben hala gecemedim ek gidaya alerjisi var kizimib ama neye oldugunu kesinleatiremedik iyi bi hastane ariyoruz alerji testi ici
Cok gecmis olsun canim kiyamam ya boyle bilgi vermen de iyi oldu cok dikkatli olmak lazim ben hala gecemedim ek gidaya alerjisi var kizimib ama neye oldugunu kesinleatiremedik iyi bi hastane ariyoruz alerji testi ici
Ever cnm çok dikkatli olmak lazım. Ben de bi şey olmaz ya nolacak dedim verdim. İşte sonuç ortada. Hem de yaz aylarında daha dikkatli olmak zorundayız. Kendimi suçlu hiss ediyorum. Benim yüzünden bebeğim hastalandı
Merhaba kızlar. Nasılsınız. Ben kötüyüm bebeğim hastalandı. Yavrum gece kıvrandı durdu. Tam 7 kere kaka yaptı cok sulu. Sabah doktora götürdüm. Çocuğun bağırsakları bozulmuş. Tedaviye başladık. Bi de alerji olmuş. Doktor ek gidayı durdurdu. Yalnız mamasını vericem zaten anne sütü hiç yiyemedi yavrum. Kızlar size de tavsiyem ek gidalarda çok sorumlu davranın. Şeftali filan çok tehlikeliymiş dr söyledi. Ben de vermişdim. Keşke vermeseymişim. Dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin.
Bilemiyoruz ki canim neye alerjisi olabilecegini ama annelik iste ben de kakada kan gorunce ne yedim diye basliyirum dusunmeye halbuki cogu seyi yemiyorum sut yumurta hibi
Gecmis olsun canim. Dun bende karpuz yerken ilk defa tattirdim. Cop cop emdi hosumuza gitmisti. Daha vermeyim o zamn bisey. Bizimkinin bagirsaklari yeni duzene girdi. Biraz daha beklemekte fayda var
canm sayfanın tepesinde kullanıcı kontrol paneline gir oradanda sol tarafta bulunan profil resmi ekleden resmini koy
Aslinda elma suyu ardindan seftali ardindan yogurt diye gidiyor. Bilmeme ragmen boyle bi gaflette nasil bulundum ben ya.oof of. Ins bisey olmaz.. yalniz seftaliyi anlamadim. Ikinci tattirilan seftali degil miydi.heryerde nette oyle yaziyo. Dr. da elma sefteli yogurt demisti.eski dr.umuz
Bilemiyoruz ki canim neye alerjisi olabilecegini ama annelik iste ben de kakada kan gorunce ne yedim diye basliyirum dusunmeye halbuki cogu seyi yemiyorum sut yumurta hibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?