2014 Şubat Anneleri

kizlar benim goguslerim yumusadi gibi ya.bidd 5-6 dk suruyo emmemiz.sabah kalkinca dolu oluyo tek.acaba doyuyor mudur. Kakali bezimiz 4-5kez. Iyi kaka yapiyo. Normal degil gibi geliyo sizce

Canım doyma belirtisi olarak günde 7-8 defa çiş yapmalı diyorlar.eğer bezi doluysa ve huzurluysa sıkıntı yoktur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım acil bişeyler yapmalısın ek gıda konusunda ben de meme konusunda seninle aynı şeyleri yaşıyorum çocuğum bir tek gece yatmadan emiyor çok üzücü((50:
Mama konusunu da zorlama bence çorbasına meyvesine katarsın dert değil ardından da su verirsin olur biter Çözüm üretmelisin yap şöyle güzel meyve püresi sebze püresi karnı doysun bebişinin üzüm rendele erik kiraz şeftali falan ya da blendırdan geçir püre sever belki.. Meyvenin içinde yoğurdu sevmiyor benimki ayrı veriyorum yoğurdunu yoğurda da biraz pekmez koyabilirsin demir emilimini engelliyor biliyorum ama tatlandırmak için şart.. demir ilacı alıyorlar zaten...

pamukçuk olayında eger sizi emiyorsa emmeden önce meme başını karbonatlı su ile silin biberon yada kullandığı kaşığı mutlaka kaynatın bunları yaparsanız hafifler inşallah geçmiş olsun...

Beni emmiyor. Mama yiyor. Bu saydiklarinizin hepsini hergun yapiyorum. Bakalim sonuc ne olucak.

Aslında bol bol okumak lazım bebişlerimizi hakikaten.bebekler nazarı hemen çeker derler.e bi de tatlılar annesi ne yapsın yavrucaklar:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim mintinin hakkat gida eksikligi zor yani arkadasim:) ne varsa tattiriyorum sabah ablasina kahvalti yaptirirken onada peynir verdim bayildi:) pekmez hergun veriyorum. Yani gidalara bagli degil. Nazar ettiler kuzum a aslinda oyle kilolu degil yanaklar tombik. Zemzem isteyeyim arkadastanda icireyim. Olmadi bizde sulaleye ufletek valla yoksa kuzum u catlatacaklar. Bide benim kiz sese cok alisik dugunde bile uyur. Milletin gozune batiyor.kirk yilda bir cikiyorum disari sonuc bu

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Ben kötüyüm bebeğim hastalandı. Yavrum gece kıvrandı durdu. Tam 7 kere kaka yaptı cok sulu. Sabah doktora götürdüm. Çocuğun bağırsakları bozulmuş. Tedaviye başladık. Bi de alerji olmuş. Doktor ek gidayı durdurdu. Yalnız mamasını vericem zaten anne sütü hiç yiyemedi yavrum. Kızlar size de tavsiyem ek gidalarda çok sorumlu davranın. Şeftali filan çok tehlikeliymiş dr söyledi. Ben de vermişdim. Keşke vermeseymişim. Dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin.

Cok gecmis olsun canim kiyamam ya boyle bilgi vermen de iyi oldu cok dikkatli olmak lazim ben hala gecemedim ek gidaya alerjisi var kizimib ama neye oldugunu kesinleatiremedik iyi bi hastane ariyoruz alerji testi ici

Cok gecmis olsun canim kiyamam ya boyle bilgi vermen de iyi oldu cok dikkatli olmak lazim ben hala gecemedim ek gidaya alerjisi var kizimib ama neye oldugunu kesinleatiremedik iyi bi hastane ariyoruz alerji testi ici

Ever cnm çok dikkatli olmak lazım. Ben de bi şey olmaz ya nolacak dedim verdim. İşte sonuç ortada. Hem de yaz aylarında daha dikkatli olmak zorundayız. Kendimi suçlu hiss ediyorum. Benim yüzünden bebeğim hastalandı

Bir de canım karpuz suyu katiyen verme dedi. Aklında bulunsun. Ben vermiştim. Dr hepsini yasakladı

Bilemiyoruz ki canim neye alerjisi olabilecegini ama annelik iste ben de kakada kan gorunce ne yedim diye basliyirum dusunmeye halbuki cogu seyi yemiyorum sut yumurta hibi

Gecmis olsun canim. Dun bende karpuz yerken ilk defa tattirdim. Cop cop emdi hosumuza gitmisti. Daha vermeyim o zamn bisey. Bizimkinin bagirsaklari yeni duzene girdi. Biraz daha beklemekte fayda var

Bilemiyoruz ki canim neye alerjisi olabilecegini ama annelik iste ben de kakada kan gorunce ne yedim diye basliyirum dusunmeye halbuki cogu seyi yemiyorum sut yumurta hibi

Seni en iyi ben anlarim arkadasim. Teshis asamasinda kafayi iyice bozmustum. Ha sari ha yesil kaka yapti diye. Dun yine yesilimsi kanli yapti. Basa dondum sandim. Bugun sukur sari yapti

Gecmis olsun canim. Dun bende karpuz yerken ilk defa tattirdim. Cop cop emdi hosumuza gitmisti. Daha vermeyim o zamn bisey. Bizimkinin bagirsaklari yeni duzene girdi. Biraz daha beklemekte fayda var

Aslinda elma suyu ardindan seftali ardindan yogurt diye gidiyor. Bilmeme ragmen boyle bi gaflette nasil bulundum ben ya.oof of. Ins bisey olmaz.. yalniz seftaliyi anlamadim. Ikinci tattirilan seftali degil miydi.heryerde nette oyle yaziyo. Dr. da elma sefteli yogurt demisti.eski dr.umuz

Evet cnm netden okuyarak şeftali verdim ben de. Ama işte her yazılanı da her bebeğe uygulamak olmuyomuş. Bünyeleri farklı.

Evet kakasında nokta kadar kan vardı bizimkinde de. Dr dedi ki çok kaka yapmış gücenmiş kapilar partlamış o yüzden kan ola bilir.

çok kötüyüm kızlar cuma doktorumuzu aradım ilaçlara ragmen hala kusuyo kızım deliricem artık ve huysuz uyku bazen güzel uyuyo cogu zmanda maf ediyo beni sürekli onu uyutmaya çalışmakla geçiyo günüm bırakıyorum uyuma diyorum ama başına vuruyo gözü kapalı agzı acık saatlerce böğürüyo deliricem sessizlik istiyorum uyumak istiyorum yorulsun diye dışarı çıakrıyorum dışarda uyuyo onca seste evde cin gb sanki evde büyü var iyice içim karardı bunaldım

doktoru aradım hala deam ediyo usması diye bana diyo tarttır kilo cok almışşsa mamayı keselim zaten sütüm az zaten aglayıp duruyo bide ac kalsında iyice delirelim

bugün saglık ocana gittim bozuk tartısında tarttırmaya haziranın 9unda 5850 çıkmıştı kilosu saglık ocanda 5670 çıktı tartı 400 gr az tartıyo nasıl saglık ocaysa delirtcekler beni bi gün yani olmuş 6070gr yani tahminimizce muamma yani ne kadar eksik tarttıgıda sinir

ama bozuk tartıyla mayısın 12sinde 5230 çıkmıştı temmuzun 7sinde 5670 çıktı yani 57 günde 450 gr almış yani 2 ayda 450 gr almış ....nabcam diye ağladım saglık ocanda böle büyücek üzülme gelişimi hareketleri çok iyi fingir fngir gerçekten bişey mi var bişey olurmu diye ağladım sinirlerim bozuldu saçmalama herkez tombul olcak diye bişi yok sen tombulmusun dedi bak bize biz kaç kiloyuz sen miniciksin dedi 18 gb duruyosun25 oldun dedi teselli etmeye çalışıyo ama çok kötüyüm ben nasıl kilo aldırcam ya deliricem artık bütün gün ilaç içiyoruz onu besliyorum uyutmaya çalışıyorum çok kötüyüm

boya mı gidiyo acaba kızlar 27 gü önce 62 cm di bugün 66 cm çıktı o bile herkezinkinden az ama onamı dayanayım çok moralim bozuk ne yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…