şimdi doktorumuzu aradım anlattım işte çok a dedi zaten onuda mamaya başlayınca almıştır 3lü ilaç tedavisine ragmen kusuyo normal dedğil çocuk gastorologuna göstermek lazım dedi bi doktor ismi evrdi bursada 2 taneymiş zaten biri uludag üniversitesinde biride dogum evinin yanında muananesindeymiş boğazımda kocaman bi düğüm var nabıcam ben ya
Ne yapacagimi sasirmis durumdayimkuzumun pamukcugu bir turlu gecmiyor. Karbonatli suyla temizliyorum uzerine doktorun verdigi ilaci kullaniyorum yok gecmiyor.
Ne yiyor ne iciyor ne uyuyordurmadan agliyor. Seside degisti cok hastaymis gibi cikiyor sinirlerim bozuldu artik...
şimdi doktorumuzu aradım anlattım işte çok a dedi zaten onuda mamaya başlayınca almıştır 3lü ilaç tedavisine ragmen kusuyo normal dedğil çocuk gastorologuna göstermek lazım dedi bi doktor ismi evrdi bursada 2 taneymiş zaten biri uludag üniversitesinde biride dogum evinin yanında muananesindeymiş boğazımda kocaman bi düğüm var nabıcam ben ya
haksever kızın tamam ayına göre biraz zayıf ama bak genetik olabilir.kendinde minyonmus sun. ama kusma da etkiliyor kilo alımını. Halen neden bi fayda vermiyo ilaçlar anlamadım. Bide sürekli ağlıyor diyosun. Kucakta dami agliyo.ordada agliyosa bence bi sorun var.bi bebek niye uyumaz ağlar. gece uykusuda yok diyosun.allah sabır versin geçecek bu günler ama yıpranmışsin anlıyorum. ama hep söyle düşün derdini anlatamayan sana muhtaç bi yawru var. eminim oda. bole olmasını istemezdi.hep böyle gitmeyecek düzelecektir. onu şu an ne sen ne doktorlar bilemiyor.rabbim başka büyük sorun vermesin.boya gelince bence çok iyi.kisa degilki. boya vermiş bence kızın. bizimde bölümü 66 cm di.ben en fazla 68 cm yi okudum burda.yok bizim bebekler tombul olmayacak bunu anladım. yeterki sağlıklı olsunlar.bak diyosun kızım hareketli diye.bunada şükür. nice anneler yeterki bi ağlama sesini duyum diyen var özürlü yavrularına bakıp. bi hareket etse diye yavrusunun gözünün içine bakıyorlar. biliyorum sende yıpranmış ama ne olursa ol güçlü olmaya çalış. Yaw bu sağlık ocağına ne diyim bilemedim. Halen bozuk tartı yuh diyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim mama vermeden oncedemi kusuyodu? Bu cok önemli? Mamadan ola bilir.
çok kötüyüm kızlar cuma doktorumuzu aradım ilaçlara ragmen hala kusuyo kızım deliricem artık ve huysuz uyku bazen güzel uyuyo cogu zmanda maf ediyo beni sürekli onu uyutmaya çalışmakla geçiyo günüm bırakıyorum uyuma diyorum ama başına vuruyo gözü kapalı agzı acık saatlerce böğürüyo deliricem sessizlik istiyorum uyumak istiyorumyorulsun diye dışarı çıakrıyorum dışarda uyuyo onca seste evde cin gb sanki evde büyü var iyice içim karardı bunaldım
doktoru aradım hala deam ediyo usması diye bana diyo tarttır kilo cok almışşsa mamayı keselim zaten sütüm az zaten aglayıp duruyo bide ac kalsında iyice delirelim
bugün saglık ocana gittim bozuk tartısında tarttırmaya haziranın 9unda 5850 çıkmıştı kilosu saglık ocanda 5670 çıktı tartı 400 gr az tartıyo nasıl saglık ocaysa delirtcekler beni bi gün yani olmuş 6070gr yani tahminimizce muamma yani ne kadar eksik tarttıgıda sinir
ama bozuk tartıyla mayısın 12sinde 5230 çıkmıştı temmuzun 7sinde 5670 çıktı yani 57 günde 450 gr almış yani 2 ayda 450 gr almış ....nabcam diye ağladım saglık ocanda böle büyücek üzülme gelişimi hareketleri çok iyi fingir fngir gerçekten bişey mi var bişey olurmu diye ağladım sinirlerim bozuldu saçmalama herkez tombul olcak diye bişi yok sen tombulmusun dedi bak bize biz kaç kiloyuz sen miniciksin dedi 18 gb duruyosun25 oldun dedi teselli etmeye çalışıyo ama çok kötüyüm ben nasıl kilo aldırcam ya deliricem artık bütün gün ilaç içiyoruz onu besliyorum uyutmaya çalışıyorum çok kötüyüm
boya mı gidiyo acaba kızlar 27 gü önce 62 cm di bugün 66 cm çıktı o bile herkezinkinden az ama onamı dayanayım çok moralim bozuk ne yapıcam ben
SAOL CANIM BİLİYORUM YOK KUCAKTA AĞLAMIYO SÜREKLİ AGLAMIYODA YANİ BAZEN Bİ TAKIYO HEM UYUMAK İSTİYO HEM UYUMUYO HUZURSUZ OLUYO BAZI GÜNLER BÜTÜN GÜN UYUYO YARIM SAT BAK BUGÜN UYUYUP DURUYO SAGLIK CANA GÖTÜRMEDEN YIKADIM GİTTİK GELİRKEN BÜYÜN YOLDA AGLADI ACIKMIŞ emzirdim uyudu bak hala uyuyo yani günü günü tutmuyo ama bu iyi günler çok nadir oluyooynuyoruz egleniyoruz hareketleri gelişimi çok güzel maşallah anlamıyorum ne yapıcamıda bilmiyorum
yok dogdugundan beri kusuyo
Boyu çok iyi ki canım.benim kız 63.kilosu da kusma nedeniyle öyledir.iyi bir doktorun önereceğiz tedaviyle atlatırsınız Allah'ın izniyle.seni çok iyi anlıyorum insanın eli ayağı tutmuyo ona bir şey olunca.en kısa zamanda götüreceksin zaten,kendini bu kadar üzme canım.bize de haber ver olur mu,merak ederiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar bir garip hallerdeyiz bebeyimle biz bebeyimi sık sık emziriyorum daha hiç 3 saat 2 saat falan beklemedim bu ay biraz iştahsız eskiden günde 7-8 bez deyiştiriyordum nerdeyse hepsi kakalı yada en az 4 ü kakalı erkek bebek olunca bezlerin önü balon gibi şişiyordu şimdi gece yatarken bir baladım saat 10 gibi ertesin öyleye kadar bilerek deyiştirmedim bez çişli ama öyle çok şişmedi çişide sapsarı öylen bidaha taktım akşama kadar sonuç yine aynı deli olucam bir gögsümden100 bazen 110 cc süt çıkıyor emziriyorum sonra kalanı sagıyorum bazen 40cc bazen 60cc cıkıyor o kalanıda zar zor içiriyorum suda veriyorum benim oturdugum yer serin hani yayla havası derlerye öyle nem yok ter yok sadece emerken kafası biraz terliyor oda bazen bu çocun yedikleri nereye gidiyor anlamadım kakayıda 2 gün yapmıyor 3 gün yapıyor hani büyükler derya etine gidiyor diye e 300 gr almış
arkadaşlar bir garip hallerdeyiz bebeyimle biz bebeyimi sık sık emziriyorum daha hiç 3 saat 2 saat falan beklemedim bu ay biraz iştahsız eskiden günde 7-8 bez deyiştiriyordum nerdeyse hepsi kakalı yada en az 4 ü kakalı erkek bebek olunca bezlerin önü balon gibi şişiyordu şimdi gece yatarken bir baladım saat 10 gibi ertesin öyleye kadar bilerek deyiştirmedim bez çişli ama öyle çok şişmedi çişide sapsarı öylen bidaha taktım akşama kadar sonuç yine aynı deli olucam bir gögsümden100 bazen 110 cc süt çıkıyor emziriyorum sonra kalanı sagıyorum bazen 40cc bazen 60cc cıkıyor o kalanıda zar zor içiriyorum suda veriyorum benim oturdugum yer serin hani yayla havası derlerye öyle nem yok ter yok sadece emerken kafası biraz terliyor oda bazen bu çocun yedikleri nereye gidiyor anlamadım kakayıda 2 gün yapmıyor 3 gün yapıyor hani büyükler derya etine gidiyor diye e 300 gr almış
Semender canım 5 aylik kontrole ne zaman gidiyosunusnasi yemesi İçmesi düzeldimi kiscen in. .ek gıda ne veriyorsun. ben şu an bişey vermiyorum. Yoğurt pure ne istemiyo.
Yarın gidiyoruz canım,eşim yoktu yine.yarın sabah geliyor.dünden beri huysuz nedense.birden çığlık atar gibi ağlıyor.doktora götürelim dedim görümceye.bizim işimiz var çıkmamız lazım dedi.sinirlerim bozuldu.şimdi de tek başına nasıl götüreyim bilmiyorum.dua ediyorum yarına kadar sakinleşir diye.iştah aynı canım.zorluyorum ama kaşık mamasını yiyo.bi de yoğurt.gündüzleri böyle idare ediyoruz arada emiyor da.gece iki defa kalkıp emiyor.böyle işte.sen ne yaptın nasıl bebişin?
bak oynuyo gidiyorsun çok şükür. güzel yanlarada var annesi..Bide gastrolojiye götürün bakalım. Ins o.bi çözümü bulacaktır. bak bi senin değil gerçekten belki çoğumuz yazmıyorum ana bizimde günümüz. günümüzu tutmuyor. yazmadığıma bakma sen..hele şimdi tam kucakci oldu yere koymaya gelmiyo kendinden geçercesine agliyo.aynen kiscen de kucakta aglamıyo mus. öyle sürekli bi sorunu olsa kucakta da avunmaz. uykuya gelince gündüz bizimkide çok kısa bi iş ne yapamıyorum. eşimi bekliyorum.inanki hepimizde aynı sorunlar var. Zeynep'in sadece bi kusmasi var..o sorun çözüldümu tamamdır. yoksa be ekler sağı yukarı aynı. üzülme sen.belliki güçlü bi kızın sen.sadece biraz sinirlerin yıprandi bi anne olarak.
Butun bebekler ayni canim sanirim yemek dahi yiyemiyorum ben bes dk ben yiyorum bes dk babasi sirayla yiyoruz yere koyunca bagiriyor ki cidden bagirmayi ogrendi son gunlerde sinirleniyor tafra yapiyor bagiriyor hep gezecek kesfedecek en erken gece ikide uyuyor gunduz uykusu da en fazla bi saat sahur davulcusu diyorum kizima
Kıyamam kuzuyaeşin yok mu götürseniz beraber canım.koskoca şehirde de iki kişi mi varmış?
Boyu çok iyi ki canım.benim kız 63.kilosu da kusma nedeniyle öyledir.iyi bir doktorun önereceğiz tedaviyle atlatırsınız Allah'ın izniyle.seni çok iyi anlıyorum insanın eli ayağı tutmuyo ona bir şey olunca.en kısa zamanda götüreceksin zaten,kendini bu kadar üzme canım.bize de haber ver olur mu,merak ederiz
saolun kızlar eşim eve geldi iftardan sonra çıkcak yola biraz saknleştirdi kızım hala uyuyo emzşyorum yatırıyorum emziriyorum yatırıyorum maşallah gecede uyur inş.
doktor muananesini aradım konuştum dokorla gelin bi muane edelim dedi cerrahi bi müdale yapılmaz daha çok kçük dedi tedavi şeklini ayarlrız dedi ama muane 180 tl eşim istersen git 10dan sonra diyo ama durumuu biliyorum ve yok iştesonra fakülteyi aradım arayıp duruyorum ama açmıyolar telefonu ablamın komşusu çalışıyo bakalım randovu alabilcekmi ona rica etcez öyle işte... özel muananeye gidemeyiz şuan fakültede ne zmana verirse artık randovu.....
bi yanımda 6 ayı doldurmasını istiyo hep diyolar ya 6 ayı dolunca tak kesilenler oluyomuş olur mu ki diyorum boşuna bızıklatmak istemiyorum yavrumu perişan etmek istemiyorum büyüsün ilo alsın istiyorum eşimde diyo geldi şunun kolrına bacakalrına bak bak gayet etli kuru degil yüzüne yanaklarına bak diyo maşallah ele avucada geliyo hiç durmuyo cnaım eli ayagı diyo ondan hareketliya ondan ak bizlerde hepimiz başka kilolardayız bana neti kapattırma orda okuyup okuyup bana bunalrı yaşatma kızımıza yaşatma kendinede yaaştma diyoo u haklı saglık coanda ebede öyle dedi her çocuk bir olmaz gerilik felan yok dedi annesini tanıyo dönüyo bakışları artık bilinçli bişeyleri elleriyle tutuyo yakalıyo agzına götürüyo sorun olsa yapamaz bunalrı dedi
rabbim korusun yawruma bişey olmasın hep isyan eder gb söleniyorum da allah bana kötü bişeyler yaşatmasın rabbim affetsin çok üzüldüm benim işim kıızm olmalı başka hiçbişey umrumda olmamaalı düzemem lazım biran önce hem rhen hem bedenen ben anne oldumdaonu mu anlayamıyorum bilmiyorum herşey iyi olsun o iyi olsun istiyorum sadece yawru iyi olsun çok özledim çok istedim onu allah acısını hiç göstermesin hiçbirimize göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?