Cnm eşin doğru söylüyor bence sen tüm tetkiklerini yaptırdın bişey çıkmadı sanırım bak benim kızımda çok ama çok kusuyor günde 5 defa üst değiştiriyorum bugün havaya kaldırdım bir kustu yarısı ağzıma girdi:) dr gaviscon verdi kullanmadım çoğu çocuk kusuyor çünkü aha şimdi yine kustu:) 6. Ayı bekliyorum bende inşallah geçecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
böle söyleyen çok kişi var bende ilacları bırakayımmı bi tane kapsül var yavrum zor içiyo top top içini açıyosun yarısını mide koruyucu o 3 kere ac karnıan kilosuna göre sırınga gb şeyle içiriyorum bide 2 kere barsak düzenleyici avr tok akrnına bunalra ragmen kusuyo yiyip uyucak bak öğlenden beri uyuyo şaka gb abasıyla horulduyolar maşallahbana garizi var gece diker beni nöbete kilo da almayınca iyice moralim bozulşuyo ama dayanayım dimi 6 ayı dolalana kadar herkezi perişan ediyorum hele eşimin ailesine böle normll fialncada kusuyo dedikçe başlıyorum senide götürdüm doktora duymadın sanki dedikelrini demeye puff hiç bi zman rahat bi insan olamıcakmıyım ben ya pufff aynn hergün çamaşır seninki kaç kilo dgmuştu kaç kilo oldu cnaım bide neler veriyosun sen dayıcam tarhanayı görcek doktor hem büyür hem içine aş olur
Merhaba kızlar. Nasılsınız. Ben kötüyüm bebeğim hastalandı. Yavrum gece kıvrandı durdu. Tam 7 kere kaka yaptı cok sulu. Sabah doktora götürdüm. Çocuğun bağırsakları bozulmuş. Tedaviye başladık. Bi de alerji olmuş. Doktor ek gidayı durdurdu. Yalnız mamasını vericem zaten anne sütü hiç yiyemedi yavrum. Kızlar size de tavsiyem ek gidalarda çok sorumlu davranın. Şeftali filan çok tehlikeliymiş dr söyledi. Ben de vermişdim. Keşke vermeseymişim. Dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin.
saolun kızlar eşim eve geldi iftardan sonra çıkcak yola biraz saknleştirdi kızım hala uyuyo emzşyorum yatırıyorum emziriyorum yatırıyorum maşallah gecede uyur inş.
doktor muananesini aradım konuştum dokorla gelin bi muane edelim dedi cerrahi bi müdale yapılmaz daha çok kçük dedi tedavi şeklini ayarlrız dedi ama muane 180 tl eşim istersen git 10dan sonra diyo ama durumuu biliyorum ve yok iştesonra fakülteyi aradım arayıp duruyorum ama açmıyolar telefonu ablamın komşusu çalışıyo bakalım randovu alabilcekmi ona rica etcez öyle işte... özel muananeye gidemeyiz şuan fakültede ne zmana verirse artık randovu.....
bi yanımda 6 ayı doldurmasını istiyo hep diyolar ya 6 ayı dolunca tak kesilenler oluyomuş olur mu ki diyorum boşuna bızıklatmak istemiyorum yavrumu perişan etmek istemiyorum büyüsün ilo alsın istiyorum eşimde diyo geldi şunun kolrına bacakalrına bak bak gayet etli kuru degil yüzüne yanaklarına bak diyo maşallah ele avucada geliyo hiç durmuyo cnaım eli ayagı diyo ondan hareketliya ondan ak bizlerde hepimiz başka kilolardayız bana neti kapattırma orda okuyup okuyup bana bunalrı yaşatma kızımıza yaşatma kendinede yaaştma diyoo u haklı saglık coanda ebede öyle dedi her çocuk bir olmaz gerilik felan yok dedi annesini tanıyo dönüyo bakışları artık bilinçli bişeyleri elleriyle tutuyo yakalıyo agzına götürüyo sorun olsa yapamaz bunalrı dedi
rabbim korusun yawruma bişey olmasın hep isyan eder gb söleniyorum da allah bana kötü bişeyler yaşatmasın rabbim affetsin çok üzüldüm benim işim kıızm olmalı başka hiçbişey umrumda olmamaalı düzemem lazım biran önce hem rhen hem bedenen ben anne oldumdaonu mu anlayamıyorum bilmiyorum herşey iyi olsun o iyi olsun istiyorum sadece yawru iyi olsun çok özledim çok istedim onu allah acısını hiç göstermesin hiçbirimize göstermesin
Seni çok iyi anlıyorum. Benimkide kaka yapmıyordu dr dr gezdim paralar döktüm. En son cerrahpaşaya gittik ünv hastanesine gidin dediler. Herkes bişeyi yok bu cocuğun diyodu. Ama benim oğlum kıvranmaktan uyuyamıyodu bende siz anlamazsınız bn annesiyim onun acı çektiğini anlıyorum diyodum. Çok şükür eşim benim huyumu bildiği için hangi dr a gitmek istersem götürdü gece gündüz demeden. Enson artıj cerrahpaşada ilaçlı mide bağırsak filmi çekildi onun sonucuna göre ameliyat olabilirdi. Birden bire çocuk kaka yapmaya başladı. Yani herhalde bir zamanı vardı diyorum. İnşallah sizde böle birden düzelirsiniz.
Cnm benimki 3 kg doğdu sadece anne sütü veriyorum ek gıdaya geçmedim yeni 4.5 aylık oldu çünkü kiloya takılma herkesin kilosu aynı mı benim kızda öyle tosbik bişey değil ama çol hareketli maşallah 3. Ayda dönmeye başladı şimdi ayağını ağzına bile götürüp emiyor çok şükür sağlıklılar ilaçları kullanmana bişey diyemem sonuçta senin bilecen bişey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun, bizim doktor şeftali elma kayısı karışımı püresi önerdi. Iyi de bir doktora götürüyorum.şu ana kadar bi sorun da yaşamadım, kendini suçlu hissetme.allerjisi olabilir ama inşallah o da değildir.
ben mart annelerindenim arada şubat annelerini de okuyorum görünce dayanamadım biz de pamukçuktan çektik karbonatla temizleme geçici olarak düzelme sağlasa da artmasına neden oluyormuş doktor mikostatin diye bi damla verdi 1 hafta kullandık fayda etmedi ecz. bi arkadaşın tavsiyesiyle aft sil dut surubu kullandık 2 güne geçti kızımın iştahı uykusu hiç bi şeyi kalmamıştı o pamukçuk yüzünden allah yardımcın olsun insallah şifa bulursun
Bende karbonatla temizleyip mukostatin kullaniyorum. Hala aynicok cok tesekkur ederim hemen surubu aliyorum. Duacinim allah razi olsun...
Canim gecmis olsun bide direk dut yedirdinmi? Gecmisi okuyamadim yedirmadiysen hem karadut hem beyaz dut yedir geciriyo diye duymustum
işte böle çok örnek oldugu için çevremden sürekli evhamlı muamelesi görüyorum saglık ocandakiler bile ne meraklısın doktorlara para yedirmeye gözüyle bakıyolar hamile kalana kadarda hep özellere gittim olsun diye saglık candaki ebe hep dedi fakülteye git git en son gittimde orda buldum şifamı sonra hamile kaldım gitme özle dedi dedi 9 ay gittim her gittimde dünya para verdigim güvendigim doktorla son hafta papaz oldum gittim başka hastanede dogum yaptım şimdi böle kızım için oraya buraya gidiyorum herkez geçer diyo eşimle konuştum ve ilaçalr bitene kadar kullanıcam sonra 6 ayı dolana kadar beklicem dolunca hala kusarsa sonra gidicem doktora dayanabilirsem tabi
saol canımhaklısın ilaçalr bitene kadar kullanıcam kapsül 5-6 tane kaldı o bitince digerinide 1 haftada yavaşca kesicem ve kullanmıcam ilaç zaten kullansamda kusuyo inşallah rabbim hayırlısını verirde kusması kesilir
Haksever cim sen bastan gastrolojiye gimeliydin parayi dert etme ailen yardım eder bi sekildr gidilir benim yegenimi o doktor iyi etti cocuk dogustan reflü su vardi kusmak güzel birşeymi biz bile kustugumuzda nekadar rahatsız oluyoruz küçücük yavrununda cani yaniyordur 6aylik olsada gecmez yegenim 4yasinda yeni yeni toparladi kendini hep cok zatifti yasitlarindan geç gelişti o doktor iyi yapti çocuklarımızdan hic bisey önemli değil
Buarada aynı doktordan mi bahsediyoruz bilmiyorum ben docent fatih Ünaldan bahsediyorum
ah oglum içse dolapta sütlerim var onları içiririm ama içmiyor bu bir dönemmi gecermi diyorum ama bilmiyorum doktorda bişey yok diyor ben anlamıyorum bu çocugun midesi bir aydamı küçüldü birden iştahsızlaştı
Arkadaslar yeni bisey yapicam paylasmak istedim yapmak isteyenler denesim derim evde cici bebe yapicam meyvesine kahvaltisina bise eklemek gerekiyo daha doyurucu olmasi icin ekoorganik diye bir site var birazdan vercegim malzemelerin hepsi organik tarimla belgeli bi sekilde yetistirilmis (birdaha bu konularda konusmucaktim ama ben dogum cantami bile sizlerle hazirladim bircok sey ögrendim birkac arkadasin yanlis anlamasindan dolayi o günleri silemem istedimki cogumuzun bebegi ek gidalara gecicek saglikli biseyler yapalim) ...
Tarifimi paylasayim (aklina yatmayan arkadaslar yapmaz olur biter)
-2 cay bardagi tam bugday unu,yarim cay bardagi irmik,2 cay bardagi yulaf unu yada pirinc unu,4 yemek kasigi tuzsuz tereyagi,1 yemek kasigi yogurt , hamuru kivama getirmek icin ya yogurt suyu yada meyve pürelerinden koyabilirsiniz hepsi organik bu malzemelerin hepsini yogurup yagli kagit serili tepsiye kücük kücük koyup pisircez pistikten sonra bildigimiz cicibebe gibi hemen erimiyor rondodan cekin bisküvileri kasikla mamalarina ekleyin cam kavonozda dolapta 1 hafta durabilirmis
evet fatih ünal bakalım bayram sonraya kadar beklicem bu arada faklteden randovu almaya çalışıcam alırsam oraya götürürüm parayı evet bi şekilde bulurum eşimde götürelim diyo ama herkez benim içim rahat etsin diye ve bisürü para harcadık bi sonuç olmadı nasıl bi konumda oldugumu anlatamam bişey dmeiyolar (güyada) öle işte iyi hissetmiyorum beklicem biraz alabilirsem fakülteye gidicem ordada profosör varmış yorumları flean okudum iyi bi doktormuş inş. randovu alabilirim ve iyi bi saatine geliriz zaten ben gidince çeşmeler açılır benim fakülteden nefret ediyorum hemde herşeyimi oraya borçluyum çok zor ve en güzel günlerimi orda geçirdim ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh kızımmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhh anneliği iliklerime kadar yaşattı bana gelmedende gelincede
Meraba isimx seninle aynı durumdayız (tüp bebek ,aldığımız kilolar,çocuktan eşe vakit ayıramamak,😃😃o yüzden yazılarını takip ediyorum sadece foruma yetişemem diye aktif olarak katılamıyorum arada sırada aranıza beni de kabul ederseniz çok mutlu olurum.tarifin çok mantıklı.yulaf unu aldım ben o siteden.bu unun içeriğini okudum mükemmel besleyici.tek sıkıntısı 3 ay ömrü var.o yüzden koli koli almayın buzdolabında 6 ay muhafaza edilebilirmiş.tarifini yapmayı düşünüyorum fakat içine buğday ve pirinç unu katmayacağım .bugday değil ama pirinç unu boş kaloriymiş,bu yulaf unu tatlı değil belki o yüzden dediğin gibi meyve püreleri koyabiliriz.bide mado dondurmaları şubelerinde doğal keçi sütü satılıyor.yoğurdu da o şekilde temin edebiliriz. Ilk fırsatta deneyeceğim.
evet fatih ünal bakalım bayram sonraya kadar beklicem bu arada faklteden randovu almaya çalışıcam alırsam oraya götürürüm parayı evet bi şekilde bulurum eşimde götürelim diyo ama herkez benim içim rahat etsin diye ve bisürü para harcadık bi sonuç olmadı nasıl bi konumda oldugumu anlatamam bişey dmeiyolar (güyada) öle işte iyi hissetmiyorum beklicem biraz alabilirsem fakülteye gidicem ordada profosör varmış yorumları flean okudum iyi bi doktormuş inş. randovu alabilirim ve iyi bi saatine geliriz zaten ben gidince çeşmeler açılır benim fakülteden nefret ediyorum hemde herşeyimi oraya borçluyum çok zor ve en güzel günlerimi orda geçirdim ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh kızımmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhh anneliği iliklerime kadar yaşattı bana gelmedende gelincede
Fakültede profosre muayene olmak artık ucretli 110 lira diye biliyorum orayada para vericeksin sen kendini cok yipratiyorsun bukadar konusulanlardan en çok senin yazdıkların dikkatimi çekiyor o bebek daha ağlayacak kusacak ateslenicek uyumayacak bunlar cok normal sende bi psikiyatriye falan gitsen iyi olur kilo alimi az hatta hic yok ama hayati bebeğinin uzerinden kurma başka bebeklerle kiyaslama her bebek kendine özel bazıları iştahlı bazıları hic emmez iştahsız olur bukadar büyütme
Her anne icin bebegi cok degerlidir elbet sadece biz cok zor ulastik konusmhstuk ya daha önceden durumlarimizi sadece korkuyoruz biraz daha evhamliyiz sorun o.eger saglikta problem yoksa kilosunu dert etme hem o kiz bebek ne yapcak kilolari yeteri kadar alsin sen üzülürsen oda üzülcek stres topu gibiler ve herseyi okadar iyi anliyorlarki.... gerginligi hissedip oda tedirgin olmasin annesi onun icin sakin olman gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?