2014 Şubat Anneleri

böle söyleyen çok kişi var bende ilacları bırakayımmı bi tane kapsül var yavrum zor içiyo top top içini açıyosun yarısını mide koruyucu o 3 kere ac karnıan kilosuna göre sırınga gb şeyle içiriyorum bide 2 kere barsak düzenleyici avr tok akrnına bunalra ragmen kusuyo yiyip uyucak bak öğlenden beri uyuyo şaka gb abasıyla horulduyolar maşallah bana garizi var gece diker beni nöbete kilo da almayınca iyice moralim bozulşuyo ama dayanayım dimi 6 ayı dolalana kadar herkezi perişan ediyorum hele eşimin ailesine böle normll fialncada kusuyo dedikçe başlıyorum senide götürdüm doktora duymadın sanki dedikelrini demeye puff hiç bi zman rahat bi insan olamıcakmıyım ben ya pufff aynn hergün çamaşır seninki kaç kilo dgmuştu kaç kilo oldu cnaım bide neler veriyosun sen dayıcam tarhanayı görcek doktor hem büyür hem içine aş olur

Cnm benimki 3 kg doğdu sadece anne sütü veriyorum ek gıdaya geçmedim yeni 4.5 aylık oldu çünkü kiloya takılma herkesin kilosu aynı mı benim kızda öyle tosbik bişey değil ama çol hareketli maşallah 3. Ayda dönmeye başladı şimdi ayağını ağzına bile götürüp emiyor çok şükür sağlıklılar ilaçları kullanmana bişey diyemem sonuçta senin bilecen bişey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun, bizim doktor şeftali elma kayısı karışımı püresi önerdi. Iyi de bir doktora götürüyorum.şu ana kadar bi sorun da yaşamadım, kendini suçlu hissetme.allerjisi olabilir ama inşallah o da değildir.

Seni çok iyi anlıyorum. Benimkide kaka yapmıyordu dr dr gezdim paralar döktüm. En son cerrahpaşaya gittik ünv hastanesine gidin dediler. Herkes bişeyi yok bu cocuğun diyodu. Ama benim oğlum kıvranmaktan uyuyamıyodu bende siz anlamazsınız bn annesiyim onun acı çektiğini anlıyorum diyodum. Çok şükür eşim benim huyumu bildiği için hangi dr a gitmek istersem götürdü gece gündüz demeden. Enson artıj cerrahpaşada ilaçlı mide bağırsak filmi çekildi onun sonucuna göre ameliyat olabilirdi. Birden bire çocuk kaka yapmaya başladı. Yani herhalde bir zamanı vardı diyorum. İnşallah sizde böle birden düzelirsiniz.

işte böle çok örnek oldugu için çevremden sürekli evhamlı muamelesi görüyorum saglık ocandakiler bile ne meraklısın doktorlara para yedirmeye gözüyle bakıyolar hamile kalana kadarda hep özellere gittim olsun diye saglık candaki ebe hep dedi fakülteye git git en son gittimde orda buldum şifamı sonra hamile kaldım gitme özle dedi dedi 9 ay gittim her gittimde dünya para verdigim güvendigim doktorla son hafta papaz oldum gittim başka hastanede dogum yaptım şimdi böle kızım için oraya buraya gidiyorum herkez geçer diyo eşimle konuştum ve ilaçalr bitene kadar kullanıcam sonra 6 ayı dolana kadar beklicem dolunca hala kusarsa sonra gidicem doktora dayanabilirsem tabi

saol canımhaklısın ilaçalr bitene kadar kullanıcam kapsül 5-6 tane kaldı o bitince digerinide 1 haftada yavaşca kesicem ve kullanmıcam ilaç zaten kullansamda kusuyo inşallah rabbim hayırlısını verirde kusması kesilir

Evet canim ola bilir. Bebekden bebeğe de fark var. Bünyeleri farklı. Bizim de dr iyidir

Bende karbonatla temizleyip mukostatin kullaniyorum. Hala ayni cok cok tesekkur ederim hemen surubu aliyorum. Duacinim allah razi olsun...

Arkadaslar yeni bisey yapicam paylasmak istedim yapmak isteyenler denesim derim evde cici bebe yapicam meyvesine kahvaltisina bise eklemek gerekiyo daha doyurucu olmasi icin ekoorganik diye bir site var birazdan vercegim malzemelerin hepsi organik tarimla belgeli bi sekilde yetistirilmis (birdaha bu konularda konusmucaktim ama ben dogum cantami bile sizlerle hazirladim bircok sey ögrendim birkac arkadasin yanlis anlamasindan dolayi o günleri silemem istedimki cogumuzun bebegi ek gidalara gecicek saglikli biseyler yapalim) ...

Tarifimi paylasayim (aklina yatmayan arkadaslar yapmaz olur biter)

-2 cay bardagi tam bugday unu,yarim cay bardagi irmik,2 cay bardagi yulaf unu yada pirinc unu,4 yemek kasigi tuzsuz tereyagi,1 yemek kasigi yogurt , hamuru kivama getirmek icin ya yogurt suyu yada meyve pürelerinden koyabilirsiniz hepsi organik bu malzemelerin hepsini yogurup yagli kagit serili tepsiye kücük kücük koyup pisircez pistikten sonra bildigimiz cicibebe gibi hemen erimiyor rondodan cekin bisküvileri kasikla mamalarina ekleyin cam kavonozda dolapta 1 hafta durabilirmis

Bende karbonatla temizleyip mukostatin kullaniyorum. Hala ayni cok cok tesekkur ederim hemen surubu aliyorum. Duacinim allah razi olsun...

Canim gecmis olsun bide direk dut yedirdinmi? Gecmisi okuyamadim yedirmadiysen hem karadut hem beyaz dut yedir geciriyo diye duymustum

Canim gecmis olsun bide direk dut yedirdinmi? Gecmisi okuyamadim yedirmadiysen hem karadut hem beyaz dut yedir geciriyo diye duymustum

Oy kuzummm. Sen bi yere gitme hep gel ben dut ta yediririm. Yedirmedim ama gidip alayim varsa. market 12 ye kadar acik. sagol canim

Haksever cim sen bastan gastrolojiye gimeliydin parayi dert etme ailen yardım eder bi sekildr gidilir benim yegenimi o doktor iyi etti cocuk dogustan reflü su vardi kusmak güzel birşeymi biz bile kustugumuzda nekadar rahatsız oluyoruz küçücük yavrununda cani yaniyordur 6aylik olsada gecmez yegenim 4yasinda yeni yeni toparladi kendini hep cok zatifti yasitlarindan geç gelişti o doktor iyi yapti çocuklarımızdan hic bisey önemli değil

Buarada aynı doktordan mi bahsediyoruz bilmiyorum ben docent fatih Ünaldan bahsediyorum

evet fatih ünal bakalım bayram sonraya kadar beklicem bu arada faklteden randovu almaya çalışıcam alırsam oraya götürürüm parayı evet bi şekilde bulurum eşimde götürelim diyo ama herkez benim içim rahat etsin diye ve bisürü para harcadık bi sonuç olmadı nasıl bi konumda oldugumu anlatamam bişey dmeiyolar (güyada) öle işte iyi hissetmiyorum beklicem biraz alabilirsem fakülteye gidicem ordada profosör varmış yorumları flean okudum iyi bi doktormuş inş. randovu alabilirim ve iyi bi saatine geliriz zaten ben gidince çeşmeler açılır benim fakülteden nefret ediyorum hemde herşeyimi oraya borçluyum çok zor ve en güzel günlerimi orda geçirdim ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh kızımmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhh anneliği iliklerime kadar yaşattı bana gelmedende gelincede

Bıkmıştır çocuk ılık ılık :)))))Ay canım ya o kadar sütü napçan maşalllah yolla bize de kargoyla:) şakaydı:)))) Canım benim büyük oğlum da böyle bir dönemden geçti sadece emziriyordum bezleri kuruydu 3 gün kaka yapmadı panik oldum hemen doktora götürdüm...Sanıyorum artık alışmalısın ek gıdaların yanında çay kahve gibi olacak anne sütü

Meraba isimx seninle aynı durumdayız (tüp bebek ,aldığımız kilolar,çocuktan eşe vakit ayıramamak,😃&#128515o yüzden yazılarını takip ediyorum sadece foruma yetişemem diye aktif olarak katılamıyorum arada sırada aranıza beni de kabul ederseniz çok mutlu olurum.tarifin çok mantıklı.yulaf unu aldım ben o siteden.bu unun içeriğini okudum mükemmel besleyici.tek sıkıntısı 3 ay ömrü var.o yüzden koli koli almayın buzdolabında 6 ay muhafaza edilebilirmiş.tarifini yapmayı düşünüyorum fakat içine buğday ve pirinç unu katmayacağım .bugday değil ama pirinç unu boş kaloriymiş,bu yulaf unu tatlı değil belki o yüzden dediğin gibi meyve püreleri koyabiliriz.bide mado dondurmaları şubelerinde doğal keçi sütü satılıyor.yoğurdu da o şekilde temin edebiliriz. Ilk fırsatta deneyeceğim.

Fakültede profosre muayene olmak artık ucretli 110 lira diye biliyorum orayada para vericeksin sen kendini cok yipratiyorsun bukadar konusulanlardan en çok senin yazdıkların dikkatimi çekiyor o bebek daha ağlayacak kusacak ateslenicek uyumayacak bunlar cok normal sende bi psikiyatriye falan gitsen iyi olur kilo alimi az hatta hic yok ama hayati bebeğinin uzerinden kurma başka bebeklerle kiyaslama her bebek kendine özel bazıları iştahlı bazıları hic emmez iştahsız olur bukadar büyütme

Gel tabi arada ben yogurdu 2 gunde bir normal sütle yapiyorum sütün icerigi degisiyomus yogurt olunca bi sıkıntı olmadi tabiki keci sütü daha dogal ulasamiyorum ben hep .Kilolari hic sorma sanirim bir cogu hormonlarin yaptigi kilo oldugu icin gitmek bilmiyo bi kısmini verdimde cok kasamiyorumda hala ana ögünümüz süt olsun süt olsunda sonrada veririz

Her anne icin bebegi cok degerlidir elbet sadece biz cok zor ulastik konusmhstuk ya daha önceden durumlarimizi sadece korkuyoruz biraz daha evhamliyiz sorun o.eger saglikta problem yoksa kilosunu dert etme hem o kiz bebek ne yapcak kilolari yeteri kadar alsin sen üzülürsen oda üzülcek stres topu gibiler ve herseyi okadar iyi anliyorlarki.... gerginligi hissedip oda tedirgin olmasin annesi onun icin sakin olman gerekiyo

bebeğimin iştahı var çok şükür daha olsa yicek sorun orda zaten yedikleri nereye gidiyo bi rahatsızlıgı var demekki... benim doktora gitmeme gleince emziriyorum emzirmem bitince hala kötü olursam gidicem zaten...

evet cnaım ben normaldede kişilik olarak böle biriyim yani tez canlıyı mükemmelliyetçiyim herşey vakitli zmanlı olcak disiplinli olcak görevini yapıcak herkez böle iştede evliliktede o yüzden yıpratıyorum kendimi çok ama annelik bunları kaldırmıyo zmanla öğreniyorum anne olduk dogurdukta bebeklerimiz öğretiyo şekillendiriyo bizi bence ben zeynebin annesi olucam başkası alinin annesi yani herkez başka türlü anne olucak rabbim saglıklı büyütmeyi nasip etsin bugün sanki yeniden dogmuş gbyim dün gece emzirdim yatırdım 11bucuga kadar ağladı 8den sanki uyumucak sandım dermanım bittigi anda uyudu yogurt yedirmiştim kusana kadar rahat demedi kustuda sonra aglaya aglaya uyudu kuzum üzülüyorum işte bu haline iyi olsun mutlu olsun hep sabah 8 e kadar hep uyuduk 2saatte bi emziridm yatırdım sabah uyanmış aglamıyo beşiğinde sesler çıkarıyodu parmaklıkalrdan ceee günaydın kuzum dedim nası kikirdiyo mutlu uyandı çok şükür hergünümüz böyle olsun ne güel allahım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…