2014 Şubat Anneleri

Ben de gördüm o siteyi sipariş verecektim:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben birazdan sparis vercem hem bisküvi malzemelerini bide tereyagla yumurtada bulamiyorum dogalini oglumada hergün kahvalti veriyorum lazim bunlar

Bunları duyunca,vay be büyüdüler diyorum canım:) 20 yaşına gelince ne yapcam acaba:) ben de vereyim bir an evvel gelsin siparişler

Haksever canım,İsimx haklı.bebişlerimiz bizim ruh halimizden çok etkileniyor.dün eşimin üvey annesine moralim bozuldu oturdum ağlıyordum.kızım birden mahzunlaştı beni görünce ve yalnız hiç uyumayan kızım beşiğinde sessiz sedasız uyudu.ben gülene onunla oynayana kadar hiç kıpırdamadı öyle yüzüme baktı acıklı acıklı.bir daha kimse için kızımı üzmeyeceğim diye söz verdim kendime.neşeyi de kederi de anlıyorlarmış canım ben dün bunu çok net gördüm

Arkadaşlar bu 4. Ayda çocuklar hep az kilo mu almus benim oğlum hep azalan bir bebekti 7000 1000 700 bu ayda sadece 300 gram almus çok ağlayan bir bebek uyutmasi işkence acaba bu ay aglamalari acliktan miydi diye düşünmeye basladim
Sizinkiler bu ayda kaçar gram aldilar

Merhaba güzel anneler ben mart annesiyim. Aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilir diye düsündüm. Doğduğu zaman bebeğim ememiyodu bende sağıp veriyordum sütümü biberonu bi güzel alıyodu sonra meme vermeye başladım onu da kabul etti bi 10 kadar biberonu kesmiştim sonrasında verdiğimde almamaya başladı simdi emmio da canım cok sıkılıyo bütün günüm ona bi iki damla süt icirmekle geciyo sütüm de azaldı emmediği için. Biberona tekrar alıstırmam lazım önerisi olan var mı

Bende takip edip yazamayanlardanim:) nadirende olsa paylasimlarim oldu hamileyken... benim kizimda cok kilo alamayanlardan:)800-800-1000-800-600 5 ayi doldugunda 6800 düsuan 7 kilo olmuş 5 ay 10 günlük ultraaonda cok cikiyordu kilosu malesef 3000 doğdu 2800 düştü 5ayda 4 kilo almış oldu..

Canim biberonun markasi ne degistir bide bakalim farkli uc ilgisini cekebilir mesela bizimki su ictigi biberonunu daha cok seviyo bende bi su koyuyorum ona bi sagdigim sütü evde birsürü biberon var halbuki ama onu seviyo bi dene bakalim dr brown 1 no cam biberonundan memnundum önerebilirim insallah alisir zor yoksa işin

Emziriyosan bi sağ bakalim nekadar süt durumun aklinda acmi diye kalmasin basladinmi ek gidalara?

Bunları duyunca,vay be büyüdüler diyorum canım:) 20 yaşına gelince ne yapcam acaba:) ben de vereyim bir an evvel gelsin siparişler

20 yas..... insallah görcez o günleride ozaman onlar bize sparis vercek anne restaurant 7/24 sparis alabiliriz acigiz :)) onu yap bunu yap ayyy deliririm vallaa :)

merhaba arkadaşlar 5 ay kontolünden geldik 600 gr almışız bu ay.4. ay sonunda 6400 dük şimdi 7 kg olmuşuz boy 68 cm.bu iştahsızlığa rağmen iyi almışız yine.kaka sıkıntımız var bu ara 3 gün oldu yapmadı zeytin yağı masaj hepsini yaptım yarında yapamazsa fitil koyucam çok huzursuz.doktor pirinçli kaşık mamaları kabızlık yapabilir dedi günde 2 öğün ver en falza dedi ama bizimki nerdeyse tamamen onla besleniyo başka bişey yemeyince.oturttu falan oturmaya hazır destekli oturtabilirsiniz dedi ben yinede 6.ay bitmeden tam oturtmayı düşünmüyorum kucağımdayken oturtuyorum sadece

Ev biberon ve farklı uçlar dolu verdiğimde yüzünü buruşturuyo diliyle oynuyo emmiyo bi de dediğin biberonu deneym canım sağol

5.ay kontrolümüze gittik bugün.kızım bu ay 730 gr almış,bir öğün de olsa mamanın farkını gördük hanımlar.doktor şeftali başlamamı söyledi.şeftaliyi azar azar öğün miktarına getirdikten sonra tarif ettiği sebze püresini yapcaz.ekstra bir şey bunun dışında.her şey yolunda çok şükür:)

MERhaba canım dr gitiik bu sefer başka bir dr. çinko b12 vitaminleri ve enerjisi yüksek bir mama verdi.duzelme olmazsa reflüsüne bakılıcak.

arkadaşım benim 1.200 1000 falan alan oglum iştahı muthiş çoktu nerdeyse tüm gün emiyordu ama 4 ay konrolunde 300 gr almış benim anlamadıgım sütüm var sagdım baktım zeten gögsümdende hissediliyor ama anlamadım bu çocugun midesi bir andamı küçüldü o müthiş iştah ne oldu tahlil mahlil yaptırdım doktora götürdüm herşey normal yani yanlız deyilsin

Kizim demiri kullanmaya baslayali kakasinda kan vardi bi ara biraktim düzeldi kan tahlili yapildi demire bakildi 37-52 normal aralikmis bizim 36cikti doktor tekrar kullanmaya başla dedi kullaniyorum 1 haftadir bu aksam yine basladi kan burda bir arkadaş bahsetmisti demir yapiyor diye kan degil mi acaba sasirdim kaldim ne yapacagimi??

Canım ben de başlarda kızım güçlü ememediği için biberonla verdim. Aralarda emzirdim.son 1 aydır sürekli emziriyorum çok şükür bırakmadı memeyi.şu aralar biberon almamaya başladı ben de endişelendim tabi.çünkü akşamları sütüm azalıyor ve doyuramadığım için uyutamıyorum .akşam bir öğün mama veriyorum zorlayarak.ben yatırarak emziriyorum kucakta kesinlikle emmiyor.o şekilde dene bi istersen. Bezlerini de kontrol et çişlimi diye, süt artırmak için ben motilium tablet kullanıyorum.başlarda sağmaya bağlı olarak çok azalmıştı sütüm.suyla da çok arttıramadım..doktorumun kabuluyle bu ilacı kullanmaya başladım.sütüm belirgin arttı🙏

Demir kakanın rengini değiştirebiliyor.dışkıda gizli kan baktır şüphedeysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…