Arkadaslar yeni bisey yapicam paylasmak istedim yapmak isteyenler denesim derim evde cici bebe yapicam meyvesine kahvaltisina bise eklemek gerekiyo daha doyurucu olmasi icin ekoorganik diye bir site var birazdan vercegim malzemelerin hepsi organik tarimla belgeli bi sekilde yetistirilmis (birdaha bu konularda konusmucaktim ama ben dogum cantami bile sizlerle hazirladim bircok sey ögrendim birkac arkadasin yanlis anlamasindan dolayi o günleri silemem istedimki cogumuzun bebegi ek gidalara gecicek saglikli biseyler yapalim) ...
Tarifimi paylasayim (aklina yatmayan arkadaslar yapmaz olur biter)
-2 cay bardagi tam bugday unu,yarim cay bardagi irmik,2 cay bardagi yulaf unu yada pirinc unu,4 yemek kasigi tuzsuz tereyagi,1 yemek kasigi yogurt , hamuru kivama getirmek icin ya yogurt suyu yada meyve pürelerinden koyabilirsiniz hepsi organik bu malzemelerin hepsini yogurup yagli kagit serili tepsiye kücük kücük koyup pisircez pistikten sonra bildigimiz cicibebe gibi hemen erimiyor rondodan cekin bisküvileri kasikla mamalarina ekleyin cam kavonozda dolapta 1 hafta durabilirmis
Ben de gördüm o siteyi sipariş verecektim:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben birazdan sparis vercem hem bisküvi malzemelerini bide tereyagla yumurtada bulamiyorum dogalini oglumada hergün kahvalti veriyorum lazim bunlar
bebeğimin iştahı var çok şükür daha olsa yicek sorun orda zaten yedikleri nereye gidiyo bi rahatsızlıgı var demekki... benim doktora gitmeme gleince emziriyorum emzirmem bitince hala kötü olursam gidicem zaten...
evet cnaım ben normaldede kişilik olarak böle biriyim yani tez canlıyı mükemmelliyetçiyim herşey vakitli zmanlı olcak disiplinli olcak görevini yapıcak herkez böle iştede evliliktede o yüzden yıpratıyorum kendimi çok ama annelik bunları kaldırmıyo zmanla öğreniyorum anne olduk dogurdukta bebeklerimiz öğretiyo şekillendiriyo bizi bence ben zeynebin annesi olucam başkası alinin annesi yani herkez başka türlü anne olucak rabbim saglıklı büyütmeyi nasip etsin bugün sanki yeniden dogmuş gbyim dün gece emzirdim yatırdım 11bucuga kadar ağladı 8den sanki uyumucak sandım dermanım bittigi anda uyudu yogurt yedirmiştim kusana kadar rahat demedi kustuda sonra aglaya aglaya uyudu kuzum üzülüyorum işte bu haline iyi olsun mutlu olsun hep sabah 8 e kadar hep uyuduk 2saatte bi emziridm yatırdım sabah uyanmış aglamıyo beşiğinde sesler çıkarıyodu parmaklıkalrdan ceee günaydın kuzum dedimnası kikirdiyo mutlu uyandı çok şükür hergünümüz böyle olsun ne güel allahım çok şükür
Merhaba güzel anneler ben mart annesiyim. Aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilir diye düsündüm. Doğduğu zaman bebeğim ememiyodu bende sağıp veriyordum sütümü biberonu bi güzel alıyodu sonra meme vermeye başladım onu da kabul etti bi 10 kadar biberonu kesmiştim sonrasında verdiğimde almamaya başladı simdi emmio da canım cok sıkılıyo bütün günüm ona bi iki damla süt icirmekle geciyo sütüm de azaldı emmediği için. Biberona tekrar alıstırmam lazım önerisi olan var mı
Arkadaşlar bu 4. Ayda çocuklar hep az kilo mu almus benim oğlum hep azalan bir bebekti 7000 1000 700 bu ayda sadece 300 gram almus çok ağlayan bir bebek uyutmasi işkence acaba bu ay aglamalari acliktan miydi diye düşünmeye basladim
Sizinkiler bu ayda kaçar gram aldilar
Bunları duyunca,vay be büyüdüler diyorum canım:) 20 yaşına gelince ne yapcam acaba:) ben de vereyim bir an evvel gelsin siparişler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 yas..... insallah görcez o günleride ozaman onlar bize sparis vercek anne restaurant 7/24 sparis alabiliriz acigiz :)) onu yap bunu yap ayyy deliririm vallaa :)
Canim biberonun markasi ne degistir bide bakalim farkli uc ilgisini cekebilir mesela bizimki su ictigi biberonunu daha cok seviyo bende bi su koyuyorum ona bi sagdigim sütü evde birsürü biberon var halbuki ama onu seviyo bi dene bakalim dr brown 1 no cam biberonundan memnundum önerebilirim insallah alisir zor yoksa işin
bizde çok götürdük doktora en on iştahsızlığa bağladılar iştahsız bebek talep etmez dedi doktor sen verip uğraşacaksın dedi bizde uğraşıyoruz olduğu kadar bakalım.bende memeyi dahi kesmeyi düşünüyordum biberon alsaydı o kadar canıma tak etmişti almayınca mecbur kaldım yine uyurkende olsa emzirmeye.kaşıklada çok zor oluyor ama napalım elimden geleni yapmaya çalışıyorum sağlığı iyi olsunda kilodan geçtim artık.seninkinin iştahsızlıktan başka bi sebebide olabilir belki inş. düzelir cnm doktor sonuçlarını burayada yazarsan sevinirim
Arkadaşlar bu 4. Ayda çocuklar hep az kilo mu almus benim oğlum hep azalan bir bebekti 7000 1000 700 bu ayda sadece 300 gram almus çok ağlayan bir bebek uyutmasi işkence acaba bu ay aglamalari acliktan miydi diye düşünmeye basladim
Sizinkiler bu ayda kaçar gram aldilar
Merhaba güzel anneler ben mart annesiyim. Aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilir divanım ben de ye düsündüm. Doğduğu zaman bebeğim ememiyodu bende sağıp veriyordum sütümü biberonu bi güzel alıyodu sonra meme vermeye başladım onu da kabul etti bi 10 kadar biberonu kesmiştim sonrasında verdiğimde almamaya başladı simdi emmio da canım cok sıkılıyo bütün günüm ona bi iki damla süt icirmekle geciyo sütüm de azaldı emmediği için. Biberona tekrar alıstırmam lazım önerisi olan var mı
Kizim demiri kullanmaya baslayali kakasinda kan vardi bi ara biraktim düzeldi kan tahlili yapildi demire bakildi 37-52 normal aralikmis bizim 36cikti doktor tekrar kullanmaya başla dedi kullaniyorum 1 haftadir bu aksam yine basladi kan burda bir arkadaş bahsetmisti demir yapiyor diye kan degil mi acaba sasirdim kaldim ne yapacagimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?