2014 Şubat Anneleri

Aynı şekilde bende hep yatarak emziriyorum kucağa alınca itiyor kendini. Bende yarın dr a gidicem mama verirse biberon da almıyor nasıl içircem hiç bilmiyorm. Senin dediğin ilacı da hemen almak istiyorm çünkü sütüm azaldı inş bende de işe yarar canım teşekkür ederim cvbın için :)

Canım çok sevindim çabaların boşa gitmedi :)

Emziriyosan bi sağ bakalim nekadar süt durumun aklinda acmi diye kalmasin basladinmi ek gidalara?

Pompaj yok ama ekmeyi biraktiktan sonra diliyorum sanki hala sut var gibi ek gida olarak ilk defa üzümün tadina baktirdim
Çok gazli olduğundan ek gidaya başlamaya korkuyorum

Kizlar ya orumcek kullanmaya basladiniz mi ne zaman baslanir acaba hic durmuyo findikkurdum ya hep gezmek istiyor etrafa bakinacak kucagima aliyorum poposuyla kaya kaya iniyor gezinecek ayaga kalkacak hemen anakucagina yatiriyorum kenarlardan tutunup oturuyor icine cok cadi cooook

ben gün icerisinde 15 dakika durduruyorum mecbur kaliyorum sürekli hareket halinde biraz nefes alıyorum ondayken ama doktorum hiç tavsiye etmiyor:))

Teşekkür ederim canım arkadaşım.2. Aydan sonra aldığımız en yüksek gram:) ama yine 7'yi yakalayamadık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gozunaydin canimgeçmişe bakamadım kiscen in kilosu ve boyu nekadar olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gozunaydin canimgeçmişe bakamadım kiscen in kilosu ve boyu nekadar olmus

6640 gr,64 cm yasakhayal'im buna da şükür.ek gıdaya geç dedi artık mama verme boşver dedi.şeftaliyle başlıyoruz,sebze yemeği ile devam etcez tarif verdi

Ben de merak ediyorum canım aynen benim oglumda hic durmuyo oyun halisinda surekli dönüyor surunmeye çalışıyor biraz buraz basariyo gibi karin ustu kayıyor kucağıma alip dik tutuyorum ziplamaya calisiyor tiny love ana kucagimiz var kenarlardan tutup kalkıp oturuyor cok hareketliler kuzular

Teşekkür ederim canım arkadaşım.2. Aydan sonra aldığımız en yüksek gram:) ama yine 7'yi yakalayamadık

İnşallah yakalarsiniz canım dogum kilosu kaçtı o da onemli 5aylk olunca dogum kilosu iki katı olmalıymis :)

Masaallahboyu kilosu çok iyi gelişmiş. ama canım kendin bilirsin ama bal mamanın faydası olmuş. Yinede bi öğün vermeye devam ederdim yerinde olsam. Eğer senin içinde uygunsa sebze yemeğinin tarifini yazarmisin. Bide ilk başlayınca ne kadar yedireceksin.

Kızlar yürütec kullanmak için erken değilmi. en erken 8 aylikken kullanıldığını biliyorum ben.aslinda hiç kullanılmaması tavsiye edilir uzmanlar tarafından. ne kadar geç bindirilirse okadar iyi olur eğer kullanilacaksa.cunku bebeğin gelişim aşamalarını atlamasina neden okuyomus. mesala yuvarlanmasi, debelenmesi destekli ayakta durması gibi...

Özellikle erkek çocuklarında daha dikkatli kullanılmaliymis. Cinsel organları na zararı oluyomus. ..

bide çok binen çocuklarda gözlemledigime göre parmak ucunda yürüme çok oluyo...

Son düzenleme:

Ben de vercem zaten canım.severek yediği tek şey şuan.hala canı istemeyince meme almıyor hatun.
Sebze yemeğine birer tane patates havuç ve bir çay bardağı pirinci tencerede haşla ama mutlaka suyu ve buharı içinde kalsın kapağı açma dedi.bu karışımı piştiğinde tel süzgeçten geçir ver dedi.robot kullanma çünkü azcık pütürlü kalsın ki bebek ağzında evirip çevirmeyi çiğnemeyi öğrensin dedi.önce bir kaşık.kontrol et sindirme problemi yoksa bu miktarı artırarak yemeği bir öğün miktarı yap dedi.baktın bunda sıkıntı yok her defasında bir sebzeyi daha ekle ve gözlemle dedi.böyle böyle sebzeleri dene dedi.mesela yeşil fasulye kat, sorun yoksa yeşil biber,kırmızı biber,semiz otu vs kat,bunları örnek olsun diye söylüyorum dedi sen kendin mevsim sebzelerini dene dedi.

Canim orumcek kullanan bebekler yasakhayalin dedigi gibi gelisim asamalarini atlayarak gidiyormus.ozellikle yuruyusleri parmak ucunda oluyormus.hicbir dr tavsiye etmiyor. Amaaan nolacak ben, yigenim, kuzenim vs.ye bisey olmadi gibi cumlelere de aldirma. Onlara olmaz ama senin cocuguna olabilir Allah korusun tedbirli olmak her zaman iyidir

Hadi gozun aydin semender. 7 kiloyu gecemedik diye uzulmene gerek yok ki. Gelismis mi bebisin ona bak. Mas 750 az degil cok guzel.tadini cikar.dun esimle konusuyoduk da. Hep bi beklenti icerisinde bebegimizi seviyoruz dedi. Iste bi emeklese bi yuruse bi konussa bi iyi kilo alsa ... diye. Aslinda suan ki zamani istesek bile bi daha yasayamayacagiz. Bugünün o anin tadini cikarip beklentilere girmeden sevelim bebegimizi dedi. Oyle olunca insan bebegine daha bi farkli yasamaya basliyo. Maş senin kizinda durumu gayet iyi olmus. Her birey farkli tadini cikarmaya bak kendini de rahatlat artik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…