Canım ben de başlarda kızım güçlü ememediği için biberonla verdim. Aralarda emzirdim.son 1 aydır sürekli emziriyorum çok şükür bırakmadı memeyi.şu aralar biberon almamaya başladı ben de endişelendim tabi.çünkü akşamları sütüm azalıyor ve doyuramadığım için uyutamıyorum .akşam bir öğün mama veriyorum zorlayarak.ben yatırarak emziriyorum kucakta kesinlikle emmiyor.o şekilde dene bi istersen. Bezlerini de kontrol et çişlimi diye, süt artırmak için ben motilium tablet kullanıyorum.başlarda sağmaya bağlı olarak çok azalmıştı sütüm.suyla da çok arttıramadım..doktorumun kabuluyle bu ilacı kullanmaya başladım.sütüm belirgin arttı🙏
5.ay kontrolümüze gittik bugün.kızım bu ay 730 gr almış,bir öğün de olsa mamanın farkını gördük hanımlar.doktor şeftali başlamamı söyledi.şeftaliyi azar azar öğün miktarına getirdikten sonra tarif ettiği sebze püresini yapcaz.ekstra bir şey bunun dışında.her şey yolunda çok şükür:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emziriyosan bi sağ bakalim nekadar süt durumun aklinda acmi diye kalmasin basladinmi ek gidalara?
Canım çok sevindim çabaların boşa gitmedi :)
evet kakanin rengini degistirdi koyu bir renk oluyorda aralarda
ben gün icerisinde 15 dakika durduruyorum mecbur kaliyorum sürekli hareket halinde biraz nefes alıyorum ondayken ama doktorum hiç tavsiye etmiyor:))Kizlar ya orumcek kullanmaya basladiniz mi ne zaman baslanir acaba hic durmuyo findikkurdum ya hep gezmek istiyor etrafa bakinacak kucagima aliyorum poposuyla kaya kaya iniyor gezinecek ayaga kalkacak hemen anakucagina yatiriyorum kenarlardan tutunup oturuyor icine cok cadi cooook
Teşekkür ederim canım arkadaşım.2. Aydan sonra aldığımız en yüksek gram:) ama yine 7'yi yakalayamadık
gozunaydin canimgeçmişe bakamadım kiscen in kilosu ve boyu nekadar olmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben gün icerisinde 15 dakika durduruyorum mecbur kaliyorum sürekli hareket halinde biraz nefes alıyorum ondayken ama doktorum hiç tavsiye etmiyor:))
Kizlar ya orumcek kullanmaya basladiniz mi ne zaman baslanir acaba hic durmuyo findikkurdum ya hep gezmek istiyor etrafa bakinacak kucagima aliyorum poposuyla kaya kaya iniyor gezinecek ayaga kalkacak hemen anakucagina yatiriyorum kenarlardan tutunup oturuyor icine cok cadi cooook
Teşekkür ederim canım arkadaşım.2. Aydan sonra aldığımız en yüksek gram:) ama yine 7'yi yakalayamadık
Yok canim hiçbir zaman kullanma diyor sağlıklı değil diyor
İnşallah yakalarsiniz canım dogum kilosu kaçtı o da onemli 5aylk olunca dogum kilosu iki katı olmalıymis :)
6640 gr,64 cm yasakhayal'im buna da şükür.ek gıdaya geç dedi artık mama verme boşver dedi.şeftaliyle başlıyoruz,sebze yemeği ile devam etcez tarif verdi
Masaallahboyu kilosu çok iyi gelişmiş. ama canım kendin bilirsin ama bal mamanın faydası olmuş. Yinede bi öğün vermeye devam ederdim yerinde olsam. Eğer senin içinde uygunsa sebze yemeğinin tarifini yazarmisin. Bide ilk başlayınca ne kadar yedireceksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söylediklerine tamamen katiliyorum pek sağlıklı değilmiş gün içerisinde kisa kisa mecburen koyuyorum bende bazen nefes almaya zaman olmuyor biseyler yerken birde lavaboya giderken koyuyorum:)
Kizlar ya orumcek kullanmaya basladiniz mi ne zaman baslanir acaba hic durmuyo findikkurdum ya hep gezmek istiyor etrafa bakinacak kucagima aliyorum poposuyla kaya kaya iniyor gezinecek ayaga kalkacak hemen anakucagina yatiriyorum kenarlardan tutunup oturuyor icine cok cadi cooook
5.ay kontrolümüze gittik bugün.kızım bu ay 730 gr almış,bir öğün de olsa mamanın farkını gördük hanımlar.doktor şeftali başlamamı söyledi.şeftaliyi azar azar öğün miktarına getirdikten sonra tarif ettiği sebze püresini yapcaz.ekstra bir şey bunun dışında.her şey yolunda çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?