2014 Şubat Anneleri

3450 doğdu canım,yakalayamadık malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah yakalarsiniz canım tabi ki sen daha iyi bilirsin ama yasakhayale katılıyorum ben de yerinde olsam 1 öğün mama vermeye devam ederdim

Yegenim 1, 5 yasinda haalaa 100 de 80 par, ak ucunda yurüyo ama o hep örümcekteydi ondan demekki ben alcam örümcek dr al kisa süreli oturt ama dedi ben yanlizim y3mek yerken wc dus bunlar hep sıkınti bizde

evet kakanin rengini degistirdi koyu bir renk oluyorda aralarda
da kana benzer seyler var doktor gizli kan kakada gözle gözükmez dedi yani bilemedim bende ama normaldir demir yapar demedi...

Canım ya dışkıda gizli kan tahlili var laboratuvarda bakılır.gözle göremezsin.dışkı kapta toplanır 3 kez .sonra bakılır.

canlar bizde ek gidaya haftaya baslicaz ins.ilk yogurtla baslamak istiyorum.nasil veriliyor.
1.gun 1 cay kasigi
2.gun 2 cay kasigi
3.gun 3 cay kasigi
4.gun 4
5.gun 5
6.gun 6 cay kasigi diye devam mi ediyo?
En son bi cay bardagi kadar mi veriliyo?
Hangi ogunde veriliyo?
Anne sutunden ne kadar sonra veriliyo?
Ilk gunlerde 1-2-3-4 cay kasigi verdikten sonra onunla doymayacagi icin ardindan emzirmeli miyim?

Yani göremezsin ama kan mı değil mi ayırt eder

Rica ederim. Almazsa o zaman kaşıkla gelsin hem süt hem püreler...

Ben almam gibi geliyor.çocuğumun bacaklarında şekil bozukluğu olsun istemem.bi dönem caterpillar modası vardı lisede hatırlarmısınız bilmem külçe gibi kaç sene giydim .şimdi arkadaşlar çok zarifsin ama penguen gibi yürüyüşün diyor çok pişmanım.kızımın da yürüyüşünün bozulmasını istemem.kucakçı oldu ama napiyim ilerde bana kızsın istemem.

Aslında eşim bu durumdan çok memnun.kızım zayıf ve narin olacak diyo.bu açıdan baktığımda sevinmem lazım :)

İnşallah yakalarsiniz canım tabi ki sen daha iyi bilirsin ama yasakhayale katılıyorum ben de yerinde olsam 1 öğün mama vermeye devam ederdim

Vercem canım.çünkü hala memeyle ilgili sıkıntımız devam ediyor.en azından ek gıdayı günde iki öğüne çıkarana kadar vereyim diyorum

Çok mantıklı yazdıkların canim açıkçası bilmiyordum zararlı olabileceğini henuz almamistim hic kullanmadım zaten ama almayi düşünüyordum ama almam sanirim riske girmeye degmez :)
Bence de canım mantıklı bu arada az önceki msjda oynayan ifadeyi yanlışlıkla koydum telefondan giriyorum alisamadim az önce farkettim kel alaka olmus azcık canım pardon :)

Hanımlar ben yürüteç almayı hiç düşünmedim. O toplara pek girmek istemiyorum ama açıkçası yürüteç kullanıp da sıkıntı yaşayan tanımadım.ben biraz evhamlı bir tipim ya olursa dediğim için kullanmıcam.ama size nacizane şunu tavsiye edebilirim mutlaka ama mutlaka bebeğinizi zamanı geldiğinde ayakta tutun,yürüme egzersizleri yaptırın.bir akrabamızın torunu 4 yaşında ve hala yürüyemiyor.doktor doktor geziyorlar çare yok çünkü doktor fiziksel olarak bir sorun bulamıyor.zamanında ilgilenmemişler hep yatırmışlar bu yüzden çocuk ne emeklemiş ne yürüyor.ben kahroluyorum onu öyle görünce benim hatun şuan tam olarak basıyor ve bıraktığımda 2-3 sn ayakta duruyor.çok çok kısa aralıklarla bakıyorum.babası 7 aylıkken yürümüş belki ona çeker:)

Anlasilan kimse bebegine yogurt vermiyo bu topikte:44::44:

Canim ben yogurdumu 2 günde bir evde yapiyorum kucük cam kavanozlara bizim yemek saatlerimiz söyle gece uykusu boyunca ve uyandiginda anne sütu (saat 7 gibi) 9.30 gibi kahvalti 11.30 12 gibi anne sütü 1.30 gibi yogurt doktor istedigi kadar yesin yogurdu dedi zaten o istemedimi yemiyo 6 kasik falan sade yiyo bazen meyve püresi koyuyorum icine daha cok yiyo ama ilk sade veriyorum tadina alissin diye 3 gibi emziriyorum yani yogurttan 1.5 saat sonra emziriyorum 5 gibi sebze corbasi pureden biraz daha sivi 7 gibi meyve püresi gece yatarkende sutüm yeterliyse emziriyorum yada 9 gibi mama yapiyorum 100 lük yanimda tutuyorum 2 gögüsü emdi4ip mamayi veriyorum doymamissa diye 50cc kadar iciyo sonra asabaha kadar emiyo sık uyaniyo malesef

Tamam cnm teşekkür ederim. Senin menuyu bi kagada yaziyim. Kahvaltiya gecince bende bu gibi yapmaya calisiyim.guzel saatleri felan. Senin bebis kac aylik.

Evet canm ben bahsetmistim ben ne zman icirsem ilk kakasinda kana benzer seyler oluyor bizde tahlil yaptrdik cok sukur biseyi cikmadi arada veriyorum bende.ama demir testi yaptirmadm bende mi yaptrsam acaba.

tesekkürlerrracaba han ibu tarifi yapacazsa ya semenderim peki bi kasik verip kontrol edince bi corba dökülecekmibi gün beklersek sindirme kontrolunu

masallah kiscene

yaw esinede masallah ilk duydum 7 aylikken yürüyeni

yigenimde 9 aylikke yürümüstügerci bizler hic yasimizi gecmemisiz annem oyle der du bakim benim oglan ne zaman yürüycek

saol canim böyle yazilmasi cok iyi oluyo bence.bilgi sahibi oluyoruz..peki kahvaltida ne veriyosun rica etsem yazarmisin

Ben de evhamliyim canim katiliyorum sana biraz teşvik lazim ben hiç bırakmayı denemedim ama kol altindan tutup bastiriyorum yere tam basıyor ayağını hatta ben kollarindan tutunca adim ata ata azcik yol alıyor :) Ayağı yere bastikça ziplamaya çalışıyor zaten en sevdigi oyunlardan biri :) Zaten konusurken sürekli anne anne diye tekrarliyorum cok dikkatli bakiyor taklit etmeye çalışıyor cok hosuna gidiyor cabalarim sonuc vermeye basladi aglarken felan ayyee avvee gibi sesler çıkarıyor azimliyim ilk anne dedirticem Sizin babaniz bayağı erken yürümüş gercekten :) Ben de erken yurumusum 10aylikken hem yuruyormusum hem de 2,3 kelimelik cumleler kuruyormusum belki oglum da bana ceker :) Akrabanin cocuguna da üzüldüm kiyamam yaa inş çözümünü bulurlar bir an önce
Anlasilan kimse bebegine yogurt vermiyo bu topikte:44::44:
Canım ben de gecen hafta verdim yogurt iki gunde bir kucuk kavanoza hatta cam bardağa mayaladim ama hic sade vermedim seftaliyi cam rende de rendeleyip kattim ama cok da dikkatli vermedim sanirim ilk gun bir cay kaşığı verdim sonra bir tatlı kaşığı daha sonra bir yemek kaşığı simdi iki yemek kaşığı veriyorum ama hepsini yemiyor zorlamiyorum ben de ama sade yoğurt vermek daha iyi olur belki bir de oyle vereyim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…