2014 Şubat Anneleri

birazcik dinlenirim diye memlekete geldim ama daha ilk gunden oyle tutmayin boyle tutmayin eline salatalik tutusturmuslar yapmayin demekten stres oldum bu 2 hafta zor gececek belli ne meraklilar biseyler yedirmeye ben daha sadece anne sutu veriyorum bi karismayin allahim sinir oldum

oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari

canım dönmüyo deme hemen öğreniyolar bişeyi yere çok bırak az destwekle bi günfde ögrenir yni dönemeleride gerekiyo tabi ben 9 aylık koşuyomuşum kişmse tutamıyomuş bana mı çekçek nedir merdivenelrden 3 tekerlekli motorlar varya onalrla kendimi aşa salıyomuşum tutuyolar dşiye ağlıyomuşum düşüp gene ç.ıkıyomuşum bi psikopatlık var anneden geçmiş kıza herelde ayandan tutuyorum canım gene dönüyo hani bağlarlarya delileri öyle ayalarını tıtuyorum nerdeyse benide döndürcek çok sinir oluyo dönemezse reflü var bide şar lşar kusuyo işte aman büyücek ama ben maf oldum yahu dur durak yok şimdede korkudan gözümü ayıramıyorum eşim evde hadi bugün yarın bolcak çok korktum ben dogum 1 bu 2 ömrümün en acı günleri korkulu:18:

bende salatalık veriyoru canım korkma bebişler mutlu rahat ol relax kaç çocuk büyütttüler bence tadını cıkart bırak onalr ilgilensin yat dinlen uyu

dogru diyosun da cnm daha ayaklarinin ustune basamiyo oturamiyo oturtmaya yurutmeye calisiyolar

benimkide basamıyo ama bastırıyorum yürümüyo ama adıma ttırmaya çalışıyorum kısa kısa olsun ama yapsınlar bunalrı apmadan ansıl öğrenicekeler insan başkası yapınca içi kaldırmıyo bende öyleyim ama rahatlat içini kayınvaldme yıkarken kızımı ay öle yapma ay acıdı diyorum kedim hoppidik yıkıyorum belki daha cok hırpalıyorum ama kendim yapınca içim raaht sanki o bastırıyo ama kayınvaldem kızmıyo diyo bastırmıyorum merak etme acıtmıyorum korkma diye yani annelik işte başkasının elinde görünce canıa cıyo gb geliyo ama yapma olurmu bende böle yapıyosdum şimdi daha rahatım 15 gün hem bebegin tadlara alışsın hareketleri gelişsin sen evine döndünmü ek gıdaya kolay geçersin hakreketlenir hem böle düşün yani onların iyi yönünü gör ama cok yapıyolars auyar az az başlayalım de birden acımasın canı de ne bilim ama korkma yanmi

Gecmiş olsun cnm. Çok şükür bişey olmamış.
oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari

Üzülme kuzum

Ya facede arama butonunda rastgele isimler çıkıyor ki hep.bence boşuna endişeleniyorsun arkadaşım.çünkü ben mesela bir arkadaşıma bakacak olduğumda hep hiç tanımadığım alakasız hatta ortak arkadaşlarımın bile olmadığı kişiler çıkıyor.sen de oraya bakıp söylüyorsun değil mi,yoksa farklı bir yerden mi bakılıyor ben bilmiyorum.ama öyleyse dert etme yani hiç ilgisi yok arayıp bakmakla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cnm haklisin sanirim annelik icgudusu bizi fazla korumaci yapiyo biraz daha rahatlamaya calisirim mecburum zaten 15 gun zindan olur yoksa :/

Canim arama butonuna tikladigimda aranan isimler cikiyor hemen karsima yani arama butonuna hicbir sey yazmiyorum yok ben bu isten eminim o aratio ve arsttikca da gozukuyor ben de araiyorum mesela hemen gozukuyor listede😕ben de inanmak istemesem de eminim

evet cnm haklisin sanirim annelik icgudusu bizi fazla korumaci yapiyo biraz daha rahatlamaya calisirim mecburum zaten 15 gun zindan olur yoksa :/

Cok sukur annem ve babam benden de bilincli burda cok rahat ettim ben.mesela alya sabah 6 da uyanio veriyorum annemlere onlar ilgileniyor mamasini veriyolar altini aliolar disarda biraz gezdiriolar dusunu yaptiriolar ben 10 gibi uyaniyorum 4 ayin sonunda gelen odul bu ya da disari cikiorum birakiorum anneme o ilgilenio benim gozum hic arkada kalmio cok bilincli ve yeni caga gore bakiolar cok sukur.ama 3 hafta sonra gidiorum bakicimi baslaticam ins o da iyi olur.okul acilmadan bi ay beraber olucaz bakiciyla Allah utandirmasin.
Cnm sen de annenlere anlat olmasi gerekenleti ve bi is bolumu yapin di nlenmemiz lazim bu firsat bidaha gelmez koly koly

Canım çok çok geçmiş olsun.benim de en korktuğum şey.bigün başıma gelecek kesin,korkuyorum ya

Hadi ya üzüldüm inan arkadaşım.bi boşluğa düşmüştür ya.çocuğun ağırlığı ve sorumluluğu kolay değil.bence atlatırsınız ciddi bir durum yoktur

cnm yazılarını okuyunca kendi ilişkim geldi aklıma. benim eşimin eski sevgilisi yani tam 5 yıl konuştuğu kız bi trafik kazasında hayatını kaybetmiş. çok acı Allah kimseye yaşatmasın.. bir gün aş tesadüfleri sever filmine sinemaya geldiğinde gitmiştik ve filmin sonunda kız trafik kazasından ölüyordu baktım eşim yanımda bi şekil oldu aldı montunu gidiyoruz dedi direk lavaboya gitti. eminim ağladı orda bana ne kadar çaktırmasa da. hiç yüzüne vurmadım bu durumu arada neredeyse 3 yıl geçti ama aklıma geldikçe içimin bi kenarı cız ediyor. benim eşimin kalbinde benim dışımda biri daha var farkındayım ama bu kişi hayatta olsaydı belki boşanırdım bile ama hiçbirşey diyemiyorum . Allah size de huzur mutluluk versin inşallah herşey bi yanlış anlamadan ibarettir yoksa bu işler zor yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık...

Oy yavrum benim gecmis olsun zuzuya. Yere sergi ser canim parkeye giderse de gitsin. Usumesi dusmesinden iyidir

Erkeklere guven olmaz canim. Bu donemde gercekten bosluga dusmeyen erkek yoktur bence. Yani bizim tum ilgimiz eslerden bebege yoneldi. Onlar da kendince hakli olabilirler. Tabi bu boyle yapsin anlamina gelmiyor. Suan ne yaptiginin cok farkinda oldugunu sanmiyorum. Merak etme aldatma falan soz konusu degildir. Icindeki vesvese gunden gune buyuyorsa bayramdan once don.esinle konus tatliya bagla. Icin rahatlar. Esinin bisey yapmadigina emin ol.sadece meraktan oylesine bakiyodur. Sen tatilin ailenin tadini cikar. Eve gidince konusur halledersiniz

:) canm benim. Bende senin gibiydim sonra rahat biraktim annemin sayesinde cocuk donmeyi ogrendi :))) bana kalsa aman incinir aman soyle olur boyle olur. Bide memleketten donunce keske soylemeseydim diye cok uzulup pisman oluyosun. Onlarda bebegine zarar gelsin istemezler.

Çok geçmiş olsun.rabbim beterinden saklasin:26:çok dikkatli olmamı z lasim bu dönemlerde:26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ölçü nedir kuzummm

Kiscem yine kadinlar kulubu nden bi kış yazmış çok iyi tutturdum demis ama benimki iki sefer çöpe gitti.aynen öyle duruyodu. aynen şu şekil yazıyodu. 100 cc lik suya 6 olcek koyun normal yaptigimiz sütten biraz daha elinizi yakacak şekilde olsun. mayalayacaginiz mamayi küçük cam kaseye yapın yerinden oynatmayın.agzini kapatın. üzerini sarın. 4 saat bekletin 2 saatte buzdolabında bekletin diyodu.ama benimki olmadı denersen sonucu yaz mutlaka

benimkide bunu çok diyo beni çok ihmal ediyorsun diyo sürekli. farkındayım itiraf etmiyo yok diyo ama oğlumuzu kıskanıyo.ogluma güzel bişey dediğim zaman banada desene diyoama napim ev işi çocuk yemek derken çok yoruluyorum.

sonunda saç sakal birbirine karışmış ama neyse siz anladınız

Anneler nasilsiniz kizim emeklemeye calisiyor bagiria cigiris cok tatli ya.emekleyemiyor ama olsun kizceler ben kizima su iciremiyorum icmiyor ne yaptiysam icmiyor kasik biberon yok yok yok ne yapmaliyim yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…