oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari
birazcik dinlenirim diye memlekete geldim ama daha ilk gunden oyle tutmayin boyle tutmayin eline salatalik tutusturmuslar yapmayin demekten stres oldum bu 2 hafta zor gececek belli ne meraklilar biseyler yedirmeye ben daha sadece anne sutu veriyorum bi karismayin allahim sinir oldum
bende salatalık veriyoru canım korkma bebişler mutlu rahat ol relax kaç çocuk büyütttüler bence tadını cıkart bırak onalr ilgilensin yat dinlen uyu
dogru diyosun da cnm daha ayaklarinin ustune basamiyo oturamiyo oturtmaya yurutmeye calisiyolar
Gecmiş olsun cnm. Çok şükür bişey olmamış.aman canlarım yatakt bırakmayın yastık felan tıtmuyoo bizimkini ama düşünmeliydim dün sabah eşim ben o yatarken ben yüz üstü yttım eşimle oynuyolar bna dogru yuvarlanıp üstüme çıktı yani engel tanımıyo artık aman siz bırakmayın çok kötü bişe rabbim bida yaşatmasın
oyyyy kuzuya bak
kemal dönmüyor çok üşengeç.üzülmeyeyim bari
Cnm bi kere arasa anlarim meraktir da suan surekli aratio nerdeyse hergun en kotu iki gunde bir bu neyin meraki ki bi kere baktigi isimler de var ama bikac isim surekli aranio kendimi sucluyorum ama mantiga vurunca ayni durumda o olsa ben yapar miyimi dusunuyorum asla cevabini verince vicdanim rahatlio
Ama o saf s3vgi nasi bu halde inan bilmiorum.aldatmasa da aldatilmis vibi hissediyorum cok aci
benimkide basamıyo ama bastırıyorum yürümüyo ama adıma ttırmaya çalışıyorum kısa kısa olsun ama yapsınlar bunalrı apmadan ansıl öğrenicekeler insan başkası yapınca içi kaldırmıyo bende öyleyim ama rahatlat içini kayınvaldme yıkarken kızımı ay öle yapma ay acıdı diyorum kedim hoppidik yıkıyorum belki daha cok hırpalıyorum ama kendim yapınca içim raaht sanki o bastırıyo ama kayınvaldem kızmıyo diyo bastırmıyorum merak etme acıtmıyorum korkma diye yani annelik işte başkasının elinde görünce canıa cıyo gb geliyoama yapma olurmu bende böle yapıyosdum şimdi daha rahatım 15 gün hem bebegin tadlara alışsın hareketleri gelişsin sen evine döndünmü ek gıdaya kolay geçersin hakreketlenir hem böle düşün yani onların iyi yönünü gör ama cok yapıyolars auyar az az başlayalım de birden acımasın canı de ne bilim ama korkma yanmi
Canim arama butonuna tikladigimda aranan isimler cikiyor hemen karsima yani arama butonuna hicbir sey yazmiyorum yok ben bu isten eminim o aratio ve arsttikca da gozukuyor ben de araiyorum mesela hemen gozukuyor listede😕ben de inanmak istemesem de eminimYa facede arama butonunda rastgele isimler çıkıyor ki hep.bence boşuna endişeleniyorsun arkadaşım.çünkü ben mesela bir arkadaşıma bakacak olduğumda hep hiç tanımadığım alakasız hatta ortak arkadaşlarımın bile olmadığı kişiler çıkıyor.sen de oraya bakıp söylüyorsun değil mi,yoksa farklı bir yerden mi bakılıyor ben bilmiyorum.ama öyleyse dert etme yani hiç ilgisi yok arayıp bakmakla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cnm haklisin sanirim annelik icgudusu bizi fazla korumaci yapiyo biraz daha rahatlamaya calisirim mecburum zaten 15 gun zindan olur yoksa :/
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
Canim arama butonuna tikladigimda aranan isimler cikiyor hemen karsima yani arama butonuna hicbir sey yazmiyorum yok ben bu isten eminim o aratio ve arsttikca da gozukuyor ben de araiyorum mesela hemen gozukuyor listede😕ben de inanmak istemesem de eminim
Cnm bi kere arasa anlarim meraktir da suan surekli aratio nerdeyse hergun en kotu iki gunde bir bu neyin meraki ki bi kere baktigi isimler de var ama bikac isim surekli aranio kendimi sucluyorum ama mantiga vurunca ayni durumda o olsa ben yapar miyimi dusunuyorum asla cevabini verince vicdanim rahatlio
Ama o saf s3vgi nasi bu halde inan bilmiorum.aldatmasa da aldatilmis vibi hissediyorum cok aci
kıızlar dün ömrümün yarısı gitti mkızım yataktan düştüyatak odasında bizim yatamızdan yere düştü çok kötüyüm çok şükür bişeyi yok ağladı ama geçti bikaç saat uyutmadı hareketleri normaldi ablamın kızıdüştü hastanede bişey yapmıyolar film çekmek daha cok radyasyon zararlı diye götğrmeyin dedi ablam çekmiyolarmış onlar geldi bize içimi rahjatlattılar saatlerce ağladım perişan oldum çok kötüydü rabbim bida yaşatmasın yere bile koysam halının üstünde yoırgandan dönüyo 1 dkda parkeye iniyo nsbcam bilmiyoum şimdi hep kucamda çok korkuyırum
Ben ne kadar gozukapaliymisim beeee hatta kv bile derdi erkeklere guven olmaz diye ben de diyordum aaaa ben ogluna sonsuz guvenirim asla oyle birsey aklimdan bile gecmez yapmaz hem yapsa da anlamam Allah sasirtmasin derdim.o da anlarsin hem de hemen hisseder bi kadin derdi.yine yapmaz ama dusunce olarak bile aratmasi benden baskalarini dusunebilme potansiyelinin gostergesi bu bile cok aci
birazcik dinlenirim diye memlekete geldim ama daha ilk gunden oyle tutmayin boyle tutmayin eline salatalik tutusturmuslar yapmayin demekten stres oldum bu 2 hafta zor gececek belli ne meraklilar biseyler yedirmeye ben daha sadece anne sutu veriyorum bi karismayin allahim sinir oldum
ölçü nedir kuzummm
Ya benim koca da,keşke benimle ilgilenmiyorsun dese arkadaşlar.adamla aylardır başbaşa kalmadık.dün anneme bırakalım da bi sinemaya bari gidelim dedim.kızımız biz olmadan durmaz,hem ben onu özlerim zaten gidiyorum günlerce görmücem dedi yavv pöfff.neyse sırf ben kırılmayayım diye çıktık ama annem aradı çok ağlıyor artık zaptedemiyorum diye.iftarı bile yapamadan eve döndük kös kös.valla kendimi şuan ilgilenilmeyen kocalar gibi hissettim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimkide bunu çok diyobeni çok ihmal ediyorsun diyo sürekli. farkındayım itiraf etmiyo yok diyo ama oğlumuzu kıskanıyo.ogluma güzel bişey dediğim zaman banada desene diyo ama napim ev işi çocuk yemek derken çok yoruluyorum. ah semenderim bak bende eşine İmrendim. benim eşimde keşke bi yere bırakmayalim dese.adamda başbaşa kalmak istiyo buda benim canımı sıkıyor. acaba oğluna düşkün değilmi diye geliyo aklıma. insanoğlu işte Bişey den kimse memnun olmuyo.heo başkasına gördüklerinde istiyoruz. bizde niye bu şekilde olmuyo diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm yazılarını okuyunca kendi ilişkim geldi aklıma. benim eşimin eski sevgilisi yani tam 5 yıl konuştuğu kız bi trafik kazasında hayatını kaybetmiş. çok acı Allah kimseye yaşatmasın.. bir gün aş tesadüfleri sever filmine sinemaya geldiğinde gitmiştik ve filmin sonunda kız trafik kazasından ölüyordu baktım eşim yanımda bi şekil oldu aldı montunu gidiyoruz dedi direk lavaboya gitti. eminim ağladı orda bana ne kadar çaktırmasa da. hiç yüzüne vurmadım bu durumu arada neredeyse 3 yıl geçti ama aklıma geldikçe içimin bi kenarı cız ediyor. benim eşimin kalbinde benim dışımda biri daha var farkındayım ama bu kişi hayatta olsaydı belki boşanırdım bile ama hiçbirşey diyemiyorum . Allah size de huzur mutluluk versin inşallah herşey bi yanlış anlamadan ibarettir yoksa bu işler zor yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?