Biskuvinin tarifini istiyorum semender :) benim bile yiyesim geldi organik organik :)) ilerde kahvaltiya gecince veririm ins
Eki Görüntüle 1191664
Yasakhayal bu senin için:) annecik kahvaltı hazırlıyor bacaksıza:) bisküvi,muz,köy peyniri,pekmez ve anne sütü karışımı... Buyrun yemek yeme savaşımız başlıyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay gördümne güzel görünüyor Marifetli hatunsun masallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim oğlum 4. Ay sadece 300 gram almus ama ben ek gidaya baslamaayancok korkuyorum o kadar gazli ki bütün gunum onu uyutmaya calismakla geciyo çok agliyo acliktan mi diyeceğim ama emiyo doğunca kendi birakiyomerhaba biz dr.a gittik bugün aylık kontrolümüze.. 5,5 aylık olduk..
7580 gr olmuşuz ama 490 gr aldığı için dr alt sınırda almış kiloyu dedi.. ek gıdaya da geçtik ama az almış yine de bebeğim..
boy 70 cm olmuş.. kafamız aynı geçen ki gibi 43cm..
artık sebze çorbalarına ve kahvaltıya geçin dedi.. sebzeleri buharda pişirip püre gibi yap blendrdan geçirme metal kullanmamaya çalış dedi..
buharda nasıl pişiyo sebze makinem yok... almak mı lazım illa ki? bilen biri tarif etse :26:
günü öğünlere bölünce bütün vaktim neredeyse yemek hazırlamak ve yedirmekle geçecek gibi duruyo emzirirken iyiydi çabucak hazır
bana günler yetmiyo artık zırt diye geçiveriyo sanki
ah cnaım 1 hafta on gündür 12den sonra uyuyodu düşün 8-9 gb bi başlıyo uyuytma savaşı 12ye kadar deki uyumak istemiyo yok kucamda oda oda geziyoruz kafa bi ore bi bure yalpalanıyo aglıyo deli gb gözü kapalı agzı acıkuyumak istiyo sallayıncada saatler sürüyo neyse buna mana bulurken 2 gecedir hiç kendi kendine uyumuyo delirtti beni bu gece kayınvaldemler vardı bide kadınla bi başladık sallamaya bi o bi ben ben namaz kıldım od evam etti o kıldı ben softa kur kaldır cayı cerezi meyvesi bittim geçen gecedende uykusuzdum zaten elimde beşiğin ipi 2ye dogru yattı yatana ama bıkır bıkır eh alam çaldı ama kayınvaldem hazırlamış zaten sahuru yiyip gitcekelrdi zaten ben kalkamadım afamın arkasında sanki öküz oturmuş delirtti zeynep sinir sistemlerim çöküyo şu kızı uyutmaya çalışırken sabaha kadar aynı onlar gittiler emziri yatır emzir yatır sabahı sabah ettik neyse direnmedim kalktım 9da uyk bitti diye aglıyo uyucam diye yıkadım pakladım doyurdum şimdi döndü kıçını uyuyo ama ben kalktım tabi işim bi dünya offf o kadar yoruluyorumki başımın agrısına yuyamıyorum hemen ben dalana kadar bizim kız uyanıyo nolak bilmiyorum
canım sizinkilerin kilosu maşallah iyi az yeselerde beimkide beni yicek nerdeyse zor tutuyorum 2 saat doktor 3 saat dedi ama nerde gece zaten her bıkırdadıgında istiyo bazen su veriyorum kandırıyorum arada gece agzı kurudumu istiyo3 kere 120lik mama veriyorum 150lik sabah meyve suyuna cici bebe veriyorum bu akşam muhallebi yaptım yarım su bardagına 1 tepeleme aşı arım mamanın tahıllısından maşallah geçen yememişti bu sefer yedi muahllebi yiyien 4 saat uyur diyolar bizimki 1 saat sonra emzdi sömürene kadar sürekli emmek istiyo 2 saatte bi veriyorum cok emmiyo ama emmek sitiyo yogurt veriyorum bazen ne bilim ya artık tarhana felan başlıcam haftaya ömrüm çürüdü uyutak bi yicek bulmam lazım ne bilim ya midesinde delik var sanki hiç doymuyo tatmin olamıyo yani doyupta uyumuyo bu cocuklar bi tuhaf hepsi ayrı alem
canım karıştırıpta verme diyo uzmanalr ama tatlarını tek tek alışmalılar tabi böyle daha koaly bende böle yaaprım herelde ama yanlış bişey mi acaba sen hep araştırıyosunda ondan dedim ablamda böle veriyodu herşeyi bulamaç gb şimdi 2 yaşında sadece ekmek yiyo bazen yumurta ve pilav açlıktan ölse yinede başka bişi yemez beslemeler gb ekmek yer çiroz boyu var sadace kafada bonus gb kıvırcık küçücük suratı var doktor hep gelişimi iyi boyu uzamazsa gelişim geriliği olur diyodu geçen açlıktan bayılmış 3 saat serum dan sonra ayaga kalkabildi ne bilim bu çocuklar nasıl yetişcek nasıl büyücek bilmiyorum ney dogru ne yanlış şaşırdım artık :26:
Benim oğlum 4. Ay sadece 300 gram almus ama ben ek gidaya baslamaayancok korkuyorum o kadar gazli ki bütün gunum onu uyutmaya calismakla geciyo çok agliyo acliktan mi diyeceğim ama emiyo doğunca kendi birakiyo
Her uyumayisin allinda biraz sonra gaz cikiyo
Onun için ek gidayi sadece şeftali ve uzum elma tattirdim
Elma verdiğim gün asiri gazliydi
merhaba biz dr.a gittik bugün aylık kontrolümüze.. 5,5 aylık olduk..
7580 gr olmuşuz ama 490 gr aldığı için dr alt sınırda almış kiloyu dedi.. ek gıdaya da geçtik ama az almış yine de bebeğim..
artık sebze çorbalarına ve kahvaltıya geçin dedi.. sebzeleri buharda pişirip püre gibi yap blendrdan geçirme metal kullanmamaya çalış dedi..
buharda nasıl pişiyo sebze makinem yok... almak mı lazım illa ki? bilen biri tarif etse :26:
günü öğünlere bölünce bütün vaktim neredeyse yemek hazırlamak ve yedirmekle geçecek gibi duruyo emzirirken iyiydi çabucak hazır
Haksever'im yazın uzun olduğu için alıntı yapamadım.yapsam kendi yazdığımı görmüyorum saçmalayabilirim:) herkesin bir derdi var hakikaten.kimisi uyur ama yemez benim kız gibi.kimisi güzel yer ama uyumaz seninki gibi.allah sağlıklarına bir ziyan vermesin yeter ki.
Mama kısmı da şöyle, zaten tek tek birçok şeyi yedi.artık daha lezzetli ve besleyici şeyler yapmak istiyorum kızıma.yeme problemi olduğu için açıkçası kuralları pek sallamıyorum canım.eğer doktoru dinlemeseydim kızım şuan daha gelişmiş olurdu.o yüzden biraz modern tıp biraz geleneksel yaklaşımlar gidiyoruz işte böyle:)
Önce bebeklerin kahvaltisi bulamac olarak verilir sonra 7aydan sonra yada dişleri ciktiktan sonra hepsini tek tek vermek gerekir show tvde gastroloji cocuk doktoru vardi prof bebek yiyipte kilo almiyorsa muhakkak arastirmak lazim dedi gelisim geriliği olabilir buda cok onemli bi sorun dedi bu kadar yedigine göre senin kızın 8 kilo olurdu sen ihmal etme doktora git
merhaba biz dr.a gittik bugün aylık kontrolümüze.. 5,5 aylık olduk..
Semender canim pekmezi isitmadan kulan.kanserojen oluyomus.gurmebebekten okudm
Un çorbasını sevdi hanımefendi:) siz de deneyebilirsiniz tarhana çağımız gelene kadar idare edelim bakalım:)
Tarif verir misin cnm?bu arada sebzeyi buharıyla haşlamak gerekiyormuş ya, suyla kapagı kapalı sekilde mi yani?
Kızının adını sormuştum bi ara. Cevap vermedin:26: aslında ben herkesin bebegının ismini merak ediyorum. Yazalım mı hepimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?