Tarif verir misin cnm?bu arada sebzeyi buharıyla haşlamak gerekiyormuş ya, suyla kapagı kapalı sekilde mi yani?
Kızının adını sormuştum bi ara. Cevap vermedin:26: aslında ben herkesin bebegının ismini merak ediyorum. Yazalım mı hepimiz?
Semender sizin nasıl gidiyor kuzunun iştahı düzeldi mi biraz,bu ay kaç gram almış?
Yasakhayal senin yavru nasıl,seninki de iştahsız ama bizimkiler kadar değil neyseki,kaç gram almış bu ay?
Kiloları merak ediyorum kuzuların..
Merhaba güzel anneler nasılsınız?,,biz memleketteydik bugün geldik...
Tahmin edeceğiniz gibi kızımı gören herkes çok zayıf dedi,sütün mü yok aç mı kalıyor,takviye yap,ek gıda ver vs vs...bir sürü yorum aldım ve papağan gibi herkese aynı şeyleri anlattım...kimsenin aklına iştahsızlık olabileceği gelmiyor nedense...iştahsız bir bebek yemek aramıyor uyku olsun yeter,gerçi yer değiştirdiği için uykuda gitti.orada da evde yaptığım gibi her emzirmeden sonra biberonla süt verdim içmedi iki çekip bıraktı,inanamadılar
Bu defa emzirme sadece biberonla ver dediler,10 gün boyunca gündüz emzirmedim biberonla verdim hem de büyük delikliydi,gece emzirdim.sonuç aynı en fazla 2 saatte bir 80 cc içebiliyor. Neyseki emmeyi bırakmadı,ek gıda da veriyorum ama öğün olarak değil,çünkü fazla yemiyor...
5. Ay kilosuna baktıramadım,yarın bi tarttıralım bakalım nekadar almış1,5 ayda...
Semender sizin nasıl gidiyor kuzunun iştahı düzeldi mi biraz,bu ay kaç gram almış?
Yasakhayal senin yavru nasıl,seninki de iştahsız ama bizimkiler kadar değil neyseki,kaç gram almış bu ay?
Kiloları merak ediyorum kuzuların..
Un çorbasını sevdi hanımefendi:) siz de deneyebilirsiniz tarhana çağımız gelene kadar idare edelim bakalım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nazlıedam nasılsın mastitin düzeldi mi,2 gündür benim de bir memem ağrıyor,hareket ederken özellikle...kolumu kaldırırken,eğilirken,kavanoz kapağı açarken bile ağrıyor,,mastit olabilir mi Dr gitmedim korkuyorum valla
Tarif verir misin cnm?bu arada sebzeyi buharıyla haşlamak gerekiyormuş ya, suyla kapagı kapalı sekilde mi yani?
Kızının adını sormuştum bi ara. Cevap vermedin:26: aslında ben herkesin bebegının ismini merak ediyorum. Yazalım mı hepimiz?
Merhaba güzel anneler nasılsınız?,,biz memleketteydik bugün geldik...
Tahmin edeceğiniz gibi kızımı gören herkes çok zayıf dedi,sütün mü yok aç mı kalıyor,takviye yap,ek gıda ver vs vs...bir sürü yorum aldım ve papağan gibi herkese aynı şeyleri anlattım...kimsenin aklına iştahsızlık olabileceği gelmiyor nedense...iştahsız bir bebek yemek aramıyor uyku olsun yeter,gerçi yer değiştirdiği için uykuda gitti.orada da evde yaptığım gibi her emzirmeden sonra biberonla süt verdim içmedi iki çekip bıraktı,inanamadılar
Bu defa emzirme sadece biberonla ver dediler,10 gün boyunca gündüz emzirmedim biberonla verdim hem de büyük delikliydi,gece emzirdim.sonuç aynı en fazla 2 saatte bir 80 cc içebiliyor. Neyseki emmeyi bırakmadı,ek gıda da veriyorum ama öğün olarak değil,çünkü fazla yemiyor...
5. Ay kilosuna baktıramadım,yarın bi tarttıralım bakalım nekadar almış1,5 ayda...
yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr
Herkes ek gıdaya yavaşta olsa başlamış ben daha hala başlamadım. Daha önce söylenmiş ek gıdaya başlayınca günümüz yemek pişir yedirle bitecek zaten az uyuyor o yüzden hiç başlamak istemiyorum şimdi ne güzel emzir yatır kolay.
Bugun bizde dr a gittik kontrol için 8600 kilomuz 65 cm de boyumuz olmuş. Dr gecen aydan el gıdaya yavaş yavaş başla demişti şimdi artık muhallebi bile vermen gerekiyprdu dedi. Bu ay 800 gr almış oruç tuttuğum için az alır diye korkuyodum ama almış kilo. Benim bide 21 aylık kızım var onuda götürdüm kontrol için o çok yaramaz onun yüzünden dr a sorucaklarımı unuttumeve geldim sinir oldum artık önumuzdeki aya yazıcam sorucaklarımı. Kızım için menenjit aşıso varmış 15 aylıktan sonra yapılıyomuş aşı takvimindr yokmuş 150 tl civarındaymış önümzdeki ay yapalım dedi onu yaptırıcam.
Bu olayada sinir oldum devlet paralı alıları niye karşılamıyor sonuçta önemli araştırmasak bilmiycez.
8600kilo mu maşallah cnaım ya komşunun kızı 15inde 1 yaşına girdi 8 kilo oldu dye seviniyo kızcaz benim gb o hiç ymyo ama sğt alerjidsi var ek gıdada yemiyo annesinide 2 saniye emiyo biizmi onca yiyo gene almıyo kusmakta herelde ne bilim ya pfff bak biizmkininde boyu iyi 2 hafta önce 66 cm di ne bilim boya mı gidiyo amcaba teslli ediyom kendimi işte
o da zor ama yemeyen çocuk bi beter işşben nabım canım beimkininde midesi delik uymuyo aç hep anlamadım gitti yedikelri nere gidiyo muhallebi yedşrdşm 10buukta 11 15 e kadar saladım uyudu ne güzel beşiğe yetırdım nasıl aglayarak kalktı 20 geçe emcem diyo yok ozr aldattım 10 dakka emzirdim bide sömürdü sonra uyutem diyom yok tabi yedikelri tırmalıyo saterce salattı kıcını yıkadım 1buukta mama yedirdim 120lik bakalım kaç dakka uyucak ben yatcam zaten sahur olcak sahur bitcek zeynep uyancak off offfff
bak bak bak yemekte seçermşşşşUn çorbasını sevdi hanımefendi:) siz de deneyebilirsiniz tarhana çağımız gelene kadar idare edelim bakalım:)
şu millette her halta karışma hastalığı var yaaa sinir oluyorumMerhaba güzel anneler nasılsınız?,,biz memleketteydik bugün geldik...
Ona bakarsan benim 21 aylık kızım 11 kilo bugun dr bir kilo eksiği var dedi bir sürü vitamin verdi en azından yarım kilo alması gerek dedi. Bu oğlan biraz bana çekmiş ben kiloluyum kızımda zayıflıktan ölecek. Hiç bişey yemiyor kızım günde üç biberon süt yada devam sütü asla ağzına başka bişey sürmüyor
Oğlumun 4 tane dişi çıktı dr bile şaşırdı bu ayda bukadar dîş bravo dedi. Belki diş çıkarmasaydı dahda kilo alırdı
Benim oğlum 4. Ay sadece 300 gram almus ama ben ek gidaya baslamaayancok korkuyorum o kadar gazli ki bütün gunum onu uyutmaya calismakla geciyo çok agliyo acliktan mi diyeceğim ama emiyo doğunca kendi birakiyo
Her uyumayisin allinda biraz sonra gaz cikiyo
Onun için ek gidayi sadece şeftali ve uzum elma tattirdim
Elma verdiğim gün asiri gazliydi
Maşallah
Niye pekmez ısıtılıyormuymuş?
Pekmez kendisi yapilirken zaten isiyla yapilir
Isıtıldığını bilmiyordum ki canım
dişler 4 mü olduuuuu :) maşallaahhh
dişler 4 mü olduuuuu :) maşallaahhh
Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?