2014 Şubat Anneleri

Bu sefer de sebze sorusunu unuttum:)) doktor dedi ki haşlarken kapağını nadiren aç ki buharıyla pişsin vitaminler ölmesin.ben de ne kadar sulu olsun istiyorsam o kadar su ayarlayıp kapağını kapatıyorum.tahmini pişme süresinde de açıyorum.ev makine dolu,tezgahın üstünde yer yok o yüzden sebze pişirme almak istemiyorum bu yöntem de iyi bence:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah kuzum nerdeee yazmıyorum ki kafanızı şişirmeyeyim aman bu kadın da ne şikayet edip duruyo deyin istemiyorum:) düzgün emmediği için sütüm bitti bitecek.mücadelem ile geliyor.gündüz mutlaka üç öğün vermeye çalışıyorum ama halimi görsen gülersin.tam bir saat uğraşıyorum.çoğu zaman iyice deliriyor vermeyeyim diye öyle pes edip bırakıyorum günüm mama önlüğü ağız mendili yıkamakla,ne kadar yedi hesaplamakla geçiyor.ayın 8'inde gittik doktora.kilosu 6640,boyu da 64'tü.

hosgeldin canim tamda aklimdaydin bugün niye gelmiyoki demistimiki satte 80 cc iciyosa bence yine iyi ben ogluma iciremiyom okadar ancak uykudayken iciyo

oglumu 5 aylik olmaya bi hafta vaarken doktora götürmüstüm.kilo 6800 boy 65 geldi.kilosu en son 6200 boyu 65 ti... dün tam 5 aylik oldu bi hafta icinde 200 gr aldiysa 7 kilo olmusuzdur

Un çorbasını sevdi hanımefendi:) siz de deneyebilirsiniz tarhana çağımız gelene kadar idare edelim bakalım:)

tam bugday unu bulabilirsem bende yapim bari

Son düzenleme:

Hosgeldin canim.nasil olayim kizlarla savasiyorum.mindar etcekler beni yakinda:)mastit tim iyi cok sukur. Kurtuldum gibi. Senin agrin varsa hemen sicak baya sicak bir suya havlu koy.onuda dayandigin kadar meme ne koy.ve masaj yap. Her banyo dada sicak su tut ovala.sag bide emzir sag.
Olmayin mastit ne olur.cok cektim kimse olmasin istiyorum dua edicem olma diye

yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr

Herkes ek gıdaya yavaşta olsa başlamış ben daha hala başlamadım. Daha önce söylenmiş ek gıdaya başlayınca günümüz yemek pişir yedirle bitecek zaten az uyuyor o yüzden hiç başlamak istemiyorum şimdi ne güzel emzir yatır kolay.
Bugun bizde dr a gittik kontrol için 8600 kilomuz 65 cm de boyumuz olmuş. Dr gecen aydan el gıdaya yavaş yavaş başla demişti şimdi artık muhallebi bile vermen gerekiyprdu dedi. Bu ay 800 gr almış oruç tuttuğum için az alır diye korkuyodum ama almış kilo. Benim bide 21 aylık kızım var onuda götürdüm kontrol için o çok yaramaz onun yüzünden dr a sorucaklarımı unuttum eve geldim sinir oldum artık önumuzdeki aya yazıcam sorucaklarımı. Kızım için menenjit aşıso varmış 15 aylıktan sonra yapılıyomuş aşı takvimindr yokmuş 150 tl civarındaymış önümzdeki ay yapalım dedi onu yaptırıcam.
Bu olayada sinir oldum devlet paralı alıları niye karşılamıyor sonuçta önemli araştırmasak bilmiycez.

ege benim oglusumun adi

insanlara bakip da moralini bozma canim hic benimkinin kilosu iyi ona ragmen biseyler yedirmeye calisiyolar ne yapsan yaranamiyosun yani

yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr

ben nabım canım beimkininde midesi delik uymuyo aç hep anlamadım gitti yedikelri nere gidiyo muhallebi yedşrdşm 10buukta 11 15 e kadar saladım uyudu ne güzel beşiğe yetırdım nasıl aglayarak kalktı 20 geçe emcem diyo yok ozr aldattım 10 dakka emzirdim bide sömürdü sonra uyutem diyom yok tabi yedikelri tırmalıyo saterce salattı kıcını yıkadım 1buukta mama yedirdim 120lik bakalım kaç dakka uyucak ben yatcam zaten sahur olcak sahur bitcek zeynep uyancak off offfff

8600kilo mu maşallah cnaım ya komşunun kızı 15inde 1 yaşına girdi 8 kilo oldu dye seviniyo kızcaz benim gb o hiç ymyo ama sğt alerjidsi var ek gıdada yemiyo annesinide 2 saniye emiyo biizmi onca yiyo gene almıyo kusmakta herelde ne bilim ya pfff bak biizmkininde boyu iyi 2 hafta önce 66 cm di ne bilim boya mı gidiyo amcaba teslli ediyom kendimi işte

Ona bakarsan benim 21 aylık kızım 11 kilo bugun dr bir kilo eksiği var dedi bir sürü vitamin verdi en azından yarım kilo alması gerek dedi. Bu oğlan biraz bana çekmiş ben kiloluyum kızımda zayıflıktan ölecek. Hiç bişey yemiyor kızım günde üç biberon süt yada devam sütü asla ağzına başka bişey sürmüyor
Oğlumun 4 tane dişi çıktı dr bile şaşırdı bu ayda bukadar dîş bravo dedi. Belki diş çıkarmasaydı dahda kilo alırdı

o da zor ama yemeyen çocuk bi beter işş
Un çorbasını sevdi hanımefendi:) siz de deneyebilirsiniz tarhana çağımız gelene kadar idare edelim bakalım:)

bak bak bak yemekte seçermşşşş

şu millette her halta karışma hastalığı var yaaa sinir oluyorum

dişler 4 mü olduuuuu :) maşallaahhh

Canim elma sanki gaz yapar diye hatirliyorum bende. Birilerinden duymustum. Ilk 3 ay gaz yapar diye yememistim ben. Bebegim cok gazliydi. Sukur o gunleri atlattik. Ins bebeginde en kisa zamanda gazsiz koliksiz devam eder

Maşallah

Niye pekmez ısıtılıyormuymuş?

Pekmez kendisi yapilirken zaten isiyla yapilir

Isıtıldığını bilmiyordum ki canım

http://www.gurmebebek.com/pekmezdeki-kanser-tehlikesi-3599 kizlar burada okumustum. Pekmezi sicak yiyeceklere iliyinca yada soguyunca en son koymak gerekiyomus.

Esra zeren

dişler 4 mü olduuuuu :) maşallaahhh

Huzunbaz canim bende isterdim ki boyle 3 saatte bi sütünü cop cop emsin . Uyku vaktinde kendiliginden uyusun. Ama olmuyo. Emme vakti geciyo hala bi istek bi belirti yok. Bigun 4 -5 saat emmedi gunduz. Ben yaklasik 2 aydir uyutup morfin etkisi yapiyorum :) sonra kucagima alip emziriyorum. Sadece uyurken emiyo yani. Aslinda bi gun o isteyinceye kadar vermeyim diyorum ama dayanamayacagimi dusunerek vazgeciyorum. Bide o bebek ya. Ac tok kalmayi ne bilsin diyorum... amaaan böle gelmiş böle geçecek canim

Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti

Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti

Isilik olduguna emin misin canim. Babamiz kucagina aldiktan sonra bebegimin yuzunde kollainda isilik gibi noktalar olusuyo. Sakalini hergun de tras eder ama batiyo demekki. Uyardim esimi simdi daha az.

http://bebekvecocukyemekleri...............tr/search/label/4 Aylık Bebek Yemekleri baya bi cesit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…