2014 Şubat Anneleri

Süngerini kullanmadım bende filesi var hiç kullanmadım tek başına kullanılmaya uygun değil. Isilik olduğunu düşünüyorum çünkü nette ki resimler ve belirtiler öyle görünüyor haftaya cildine uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Ev ne yaptıysan kesin çöÜm olmadı birgün yüzünde hiç yokken akşama çıkabiliyor bir batıyor bir çıkıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti

Canım cildi çok hassastır ve havalarda çok sıcak.her gün banyo yaptırmalıyız.sağ bileğimi kullanamadığım için ben iki güne bir yaptırıyorum.kontrol ederken doktor boynunun altındaki hafif kızarıklığı görünce mutlaka her gün yaptır demişti.bir de evin sıcaklığına göre üstündekileri azalt derim ben.bizimki atletle geziyor sadece

Aklımızda bulunsun sağol canım.araştırmacı anne:)

http://www.e-bebek.com/sevi-bebe-kuvet-sungeri-sari_SEV-159-S

kuvet sungeri kullanan var mi. Artik banyo icin hergun babamizi beklemek istemiyoruz. Bu sunger kullanisli mi. Siz tekmi yikiyosunuz nasil beceriyosunuz tek elle yikamayi

Annem fileye bile kızınca bunu hiç almadım canım.çocuk üşür diyo bana da mantıklı geldi.çünkü öbür türlü ayağı kolu suyun içinde kalıyor.bi de oynuyo ya suyla,çok hoşuna gidiyo oynasın sıpam:)

yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr

Al bakalım biri daha çıktı başımıza:) benimki yetiyordu bu topiğe iştahsızlık konusunda,başka iştahsız bebe istemiyor teyzeler de ona:) yılma canım sen ver benimki gibi olmasın

Opulmekten de olmustu bizim :) cok opuyoduk simdi az opuyoruz. Tabi isilikte olabilir. Dr bol bol yika dicektir. Sabah ogle aksam kaynamis ilik suyla silsen belki gecer cnm

File bende doğmadan almıştım. Aynennnn annem usur dedi bi kere bile kullanmadim. Yikamak icin esimi bekliyorum o olmadan tek basima yikamak istiyorum. Cocuk terliyo yikaicam korkuyorum tek basima yikamaya. Hic tek yikadin mi zor oluyo mu

yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr
Zor durum kuzum kolay gelsin.

Tesekkur ederim.

ege benim oglusumun adi

Tesekkur ederim cnm. İlk cevap verensin. Adıyla yasasın.

Anladım cnm pekmez için ne demek istediğini.
Adıyla yasasın kızın

Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti

Kızlar hepiniz dikkate alın şu söyleyeceğimi. Bebekte cıkan her turlu kızarıklık isiliğe care CORESATIN PEDIATRIK KREM. Başka da bi şey demiyorum vesselam. Eczaneden 30-35 liraydı galiba. Yara, kuruluk aklınıza ne gelirse.

kuvet sungeri kullanan var mi. Artik banyo icin hergun babamizi beklemek istemiyoruz. Bu sunger kullanisli mi. Siz tekmi yikiyosunuz nasil beceriyosunuz tek elle yikamayi

Cnm bn en basından beri mutfakta masanın üstünde kuvet ve filesiyle yıkıyorum. Şimdi havalar sıcak üşümez. Sadece üzerine rüzgar esmesin, camı filan kapat. Arada bir su döküyorum vucuduna üşümesin diye.2,5 aydır tek yıkıyorum. Şu an 5 aylık sırtüstü yatırıp onunu lifliyorum, su döküyorum. Sonra yüzüstü ceviriyorum. Duruyor zaten. Aynı sekilde arkasını sabunluyorum. Sonra yüzü öne bakar şekildeyken ( kulagına su kacmasın diye) su döküyorum yuzune. Kafasını sampuanlıyorum.olup bitiyor bi kere yıkayınca ne kadar basıt oldugunu anlayacaksın

maşallah maşallah işte dimi 2 kardeş birbirine benzemiyoki ah cnaım ya diyolardır oğlanı besliyosun kzıa yemek vermiyo musun diyolardır yawrum bunların hepsi büyücekte nasılda analarımızın hakkını ödeyemicez anlıyo insan anne olunca

canım yıkanınca sönüyomu sıcaktan oluyo kızımı ben bazen günde 2 kere yıkıyorum hemen pamuk gb oluyo eskiden yıkayamıyodum yanlız eşimi bekliyodum eh oda tırda yolalrda geldigi oluyo gelmedigi gelsede vakit uymuyo cocuk düğzenli yıkanamıyodu 2 günde bi yıknıyodu cenesi yüzünde oluyodu pıtır pıtır şimdi sabah yıkıyorum öğlen uykusundan önce sonra bazen cok terleyip kusmuşsa gecede yıkıyorumpamuk gb

ben dogdugundan beri bundan kullanıyorum cnaım filede üşürler havada kalıyo süngeri ıslıyorum sonra kızımı koyuyorum üstüne önce sırt üstü yatırıyorum yıkıyorum bi güzel küvet dar dönemiyo allahtan sonra ters yatırıyorum o zaten kafasını kaldırıyo görsen hiç egmiyo ben koyamıyodum tek elle yıkamakta tutmakta zor oluyodu malum benimki uçan karınca çok hareketlihele banyo yaptırıken kanatlanıvercek ayakalrını pata pata vuruyo zıplıyo neyse arkadaş geldi bigün 2 cocu var koy yüz üstü dedi ay başını suya gömer dedim koy dedi koydum anam hiç koymuyo kafasını dikiyo şimdi yanlız yıkıyorum yüz üstü koyup sırtını poposunu yıkıyorum sonra oturtuyorum bi elimle sıkıca kolundan destek oluyorum oda suyu şapırdatırken başına su döküyorum sabunluyorum sonra su döküyorum duruluyorum en sonda bi kolumun içine yerleştiriyorum iyice başından asa döküyorum kalan suyu

ama bunları banyoda duşun içinde yapıyorum bende aklet kilot kalıyorum heryerimiz su oluyo çünkü sonra çıkıyorum havluya rarıp onu giydiriyorum miss gb anakucana koyuyorum alıyorum banyoya banyoyu topluyorum bende bi su dökünüyorum duş gb başımdan aşa misss sonra topluyorum banyoyu çıkıyorum kızımın karnı acıkmış oluyo hazırladıgım meyve suyuna cicic bebeyi veriyorum ohhhhhh mışıl mışlıl ayamda yarım saat yatana koyunca 15 dakka uyuyobunca çabam yarım saat için yani

File bende doğmadan almıştım. Aynennnn annem usur dedi bi kere bile kullanmadim. Yikamak icin esimi bekliyorum o olmadan tek basima yikamak istiyorum. Cocuk terliyo yikaicam korkuyorum tek basima yikamaya. Hic tek yikadin mi zor oluyo mu

Zeren bazen babayı beklersem geç oluyo diye kendim yıkıyorum.hem de tek bilekle:) şimdi annemlerdeyim yeğenim de var o su döküyor ben tutup yıkıyorum.tek olduğumda da ağrıyan bileğimle su döküp diğeriyle tutuyorum.ama kısa sürüyor

Artik cesaretlenip yikicam :)))

Haksever gayet detayli anlatmissin teşekkür ederim canim. Artik yikicam inş :) sunger kuvetteki suyu cok mu cekiyo. Kuvette su kaliyo mu

Kizina da maş kac kilo kac dogumlu ve kac g dogdu. Senin kiz gayet iyi gorunuyo maşallah

Kızlar siz de bu tarz şeylerle karşılaşıyor musunuz merak ettim?>
Yakın bir arkadaşım var yeni evli ve çocuğu yok telefonla konuşuyorduk ve 1-1.5 yaş civarı çocukların küçük bebeklere birden saldırmalarına konu geldi saçı çekerler,sıkarlar falan ya bebekleri ben de diken üstünde oluyorum dedim bebeğime bişey yapar falan diye bir başladı çok kasıyormuşum kendimi biraz rahat olmalıymışım ben de söyledim bebeğin olmadan benim hissettiklerimi hissedemezsin senin canının orda canı yanarken amaaan yansın mı diceksin,mana bulmayayım şimdi ben de öyle olurum sonra sana bak gördün mü ben yapmıyorum diyemem falan demeye başladı çok canımı sıktı bu tarz konuşması ki ne kadar zorluklarla bebeğimi dünyaya getirdiğimi biliyor.Düşüncesizlik ve saygısızlık bence sanki iyi anne değilmişim gb.evet pimpirikliyim bebeğim hasta olmasın,iyi beslensin,uyku düzeni bozulmasın vs.hep dikkat ediyorum ama annelik zaten bu değil mi?
Kimisi der aman o kadar kasma hasta olcak tabi çocuk aman o kadar kasma uyumazsa sonra uyur,benim oğlum 15 gün küvezde ciğerlerinde su kaldığı için ve zor çıkartıldı ardından enfeksiyon kaptı dr.lar diyor ki bebeğini hasta etme çünkü çok ağır ilaçlar aldı hasta edip ilaç almaması gerek,söyler misiniz siz bebeğinizi korumazmısınız ki bu olaylar yaşanmasa bile korumak ister insan bebeğini.Herkes mükemmel anne bir ben herşeye dikkat eden anneyim sanki.
Hani Allah kimseye yaşatmasın kolay hamilelikler yaşatsın ama böyle olunca da yaşa gör bakalım sen nasıl olacaksın diyesi geliyor tövbe tövbe

Canım yazın uzun alıntı yapmadım.ben de o rahat anneleri anlamıyorum.allah ömür verdikçe güç verdikçe her zaman kızımın takipçisiyim ne derlerse desinler.çocuktur kavga eder,düşer,yaralanır bunlar olacak tabi ama bu demek değil ki biz bir köşede seyredelim.burdaki bir konuya yorum yapmıştım,kızıma ayrı tabak tencere kullanıyorum diye.birisi demiş ki sakınan göze çöp batar.ben de asıl sakınmayan göze çöp batar diyorum öylelerine.bazıları da o kadar geniş ki anlamıyorum.bir kuzenim var mesela Facebook ta kızının kalçasını dudağını dışarı çıkardığı fotoğrafları koyar.o kadar dedim ki yapma millet bunları alıp p.rno sitelerinde kullanıyormuş diye.hiç umursamıyor.arkadaşım bikinili havuzbaşı fotoğraflarını paylaşıyor herkese açık.muhafazakar bir insan değilim ama bu ülkenin de gerçekleri var malesef.bunları bile bile nasıl yapıyorlar anlamıyorum.o yüzden sen millete bakma canım,bildiğin yoldan git.elbette önlemimizi alcaz.keşke herkes dikkat etse de çocuklara bir şey olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…