Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim elma sanki gaz yapar diye hatirliyorum bende. Birilerinden duymustum. Ilk 3 ay gaz yapar diye yememistim ben. Bebegim cok gazliydi. Sukur o gunleri atlattik. Ins bebeginde en kisa zamanda gazsiz koliksiz devam eder
http://www.gurmebebek.com/pekmezdeki-kanser-tehlikesi-3599 kizlar burada okumustum. Pekmezi sicak yiyeceklere iliyinca yada soguyunca en son koymak gerekiyomus.
Esra zeren
Huzunbaz canim bende isterdim ki boyle 3 saatte bi sütünü cop cop emsin . Uyku vaktinde kendiliginden uyusun. Ama olmuyo. Emme vakti geciyo hala bi istek bi belirti yok. Bigun 4 -5 saat emmedi gunduz. Ben yaklasik 2 aydir uyutup morfin etkisi yapiyorum :) sonra kucagima alip emziriyorum. Sadece uyurken emiyo yani. Aslinda bi gun o isteyinceye kadar vermeyim diyorum ama dayanamayacagimi dusunerek vazgeciyorum. Bide o bebek ya. Ac tok kalmayi ne bilsin diyorum... amaaan böle gelmiş böle geçecek canim
http://www.e-bebek.com/sevi-bebe-kuvet-sungeri-sari_SEV-159-S
kuvet sungeri kullanan var mi. Artik banyo icin hergun babamizi beklemek istemiyoruz. Bu sunger kullanisli mi. Siz tekmi yikiyosunuz nasil beceriyosunuz tek elle yikamayi
o da zor ama yemeyen çocuk bi beter işş
bak bak bak yemekte seçermşşşş
şu millette her halta karışma hastalığı var yaaa sinir oluyorum
yemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr
Süngerini kullanmadım bende filesi var hiç kullanmadım tek başına kullanılmaya uygun değil. Isilik olduğunu düşünüyorum çünkü nette ki resimler ve belirtiler öyle görünüyor haftaya cildine uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Ev ne yaptıysan kesin çöÜm olmadı birgün yüzünde hiç yokken akşama çıkabiliyor bir batıyor bir çıkıyor
Annem fileye bile kızınca bunu hiç almadım canım.çocuk üşür diyo bana da mantıklı geldi.çünkü öbür türlü ayağı kolu suyun içinde kalıyor.bi de oynuyo ya suyla,çok hoşuna gidiyo oynasın sıpam:)
Zor durum kuzumyemin ederim yıldımmm.en son saat 19.30 da karnını doyurduk.saat olmuş 01.15.içmiyor mamasını içmiyorr
Bu sefer de sebze sorusunu unuttum:)) doktor dedi ki haşlarken kapağını nadiren aç ki buharıyla pişsin vitaminler ölmesin.ben de ne kadar sulu olsun istiyorsam o kadar su ayarlayıp kapağını kapatıyorum.tahmini pişme süresinde de açıyorum.ev makine dolu,tezgahın üstünde yer yok o yüzden sebze pişirme almak istemiyorum bu yöntem de iyi bence:)
Tam buğday ununu kısık ateşte kavurdum canım.annemin tabirine göre un kokusu gidince:) soğuk su döktüm.mesela 3 kaşık una bir kase su,miktar olarak.biraz zeytinyağı gezdirdim.onu da karıştırıp kaynadıktan sonra iyice altını kıstım.10 dk da öyle pişti. Ve çorbamız hazır:) un çorbası küçümsenir sanki fakir yemeği gibi ama doğru un kullanıldığında çok besleyicidir.yıllarca bize pirinci dayayıp yurdumuzun
zengin bulgurunu hor gördüler.şimdi şimdi milletin aklı başına geliyor daha faydalı diye.onun gibi bu un çorbası işi:)
ege benim oglusumun adi
Canim elma sanki gaz yapar diye hatirliyorum bende. Birilerinden duymustum. Ilk 3 ay gaz yapar diye yememistim ben. Bebegim cok gazliydi. Sukur o gunleri atlattik. Ins bebeginde en kisa zamanda gazsiz koliksiz devam eder
http://www.gurmebebek.com/pekmezdeki-kanser-tehlikesi-3599 kizlar burada okumustum. Pekmezi sicak yiyeceklere iliyinca yada soguyunca en son koymak gerekiyomus.
Esra zeren
Huzunbaz canim bende isterdim ki boyle 3 saatte bi sütünü cop cop emsin . Uyku vaktinde kendiliginden uyusun. Ama olmuyo. Emme vakti geciyo hala bi istek bi belirti yok. Bigun 4 -5 saat emmedi gunduz. Ben yaklasik 2 aydir uyutup morfin etkisi yapiyorum :) sonra kucagima alip emziriyorum. Sadece uyurken emiyo yani. Aslinda bi gun o isteyinceye kadar vermeyim diyorum ama dayanamayacagimi dusunerek vazgeciyorum. Bide o bebek ya. Ac tok kalmayi ne bilsin diyorum... amaaan böle gelmiş böle geçecek canim
Bebeğinin yüzünde isilik olan var mı kızlar bi çare sönüp sönüp alevleniyor bu isilik illeti
kuvet sungeri kullanan var mi. Artik banyo icin hergun babamizi beklemek istemiyoruz. Bu sunger kullanisli mi. Siz tekmi yikiyosunuz nasil beceriyosunuz tek elle yikamayi
Ona bakarsan benim 21 aylık kızım 11 kilo bugun dr bir kilo eksiği var dedi bir sürü vitamin verdi en azından yarım kilo alması gerek dedi. Bu oğlan biraz bana çekmiş ben kiloluyum kızımda zayıflıktan ölecek. Hiç bişey yemiyor kızım günde üç biberon süt yada devam sütü asla ağzına başka bişey sürmüyor
Oğlumun 4 tane dişi çıktı dr bile şaşırdı bu ayda bukadar dîş bravo dedi. Belki diş çıkarmasaydı dahda kilo alırdı
File bende doğmadan almıştım. Aynennnn annem usur dedi bi kere bile kullanmadim. Yikamak icin esimi bekliyorum o olmadan tek basima yikamak istiyorum. Cocuk terliyo yikaicam korkuyorum tek basima yikamaya. Hic tek yikadin mi zor oluyo mu
Bu neeee:)))) maşallah maşallah maşallah:)
masallah kuzuya hic de zayif durmuyo yani
Zor durum kuzumkolay gelsin.
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim cnm. İlk cevap verensin. Adıyla yasasın.
Anladım cnm pekmez için ne demek istediğini.
Adıyla yasasın kızın
Kızlar hepiniz dikkate alın şu söyleyeceğimi. Bebekte cıkan her turlu kızarıklık isiliğe care CORESATIN PEDIATRIK KREM. Başka da bi şey demiyorum vesselam. Eczaneden 30-35 liraydı galiba. Yara, kuruluk aklınıza ne gelirse.
Cnm bn en basından beri mutfakta masanın üstünde kuvet ve filesiyle yıkıyorum. Şimdi havalar sıcak üşümez. Sadece üzerine rüzgar esmesin, camı filan kapat. Arada bir su döküyorum vucuduna üşümesin diye.2,5 aydır tek yıkıyorum. Şu an 5 aylıksırtüstü yatırıp onunu lifliyorum, su döküyorum. Sonra yüzüstü ceviriyorum. Duruyor zaten. Aynı sekilde arkasını sabunluyorum. Sonra yüzü öne bakar şekildeyken ( kulagına su kacmasın diye) su döküyorum yuzune. Kafasını sampuanlıyorum.olup bitiyor bi kere yıkayınca ne kadar basıt oldugunu anlayacaksın
maşallah maşallah işte dimi 2 kardeş birbirine benzemiyoki ah cnaım ya diyolardır oğlanı besliyosun kzıa yemek vermiyo musun diyolardıryawrum bunların hepsi büyücekte nasılda analarımızın hakkını ödeyemicez anlıyo insan anne olunca
canım yıkanınca sönüyomu sıcaktan oluyo kızımı ben bazen günde 2 kere yıkıyorum hemen pamuk gb oluyo eskiden yıkayamıyodum yanlız eşimi bekliyodum eh oda tırda yolalrda geldigi oluyo gelmedigi gelsede vakit uymuyo cocuk düğzenli yıkanamıyodu 2 günde bi yıknıyodu cenesi yüzünde oluyodu pıtır pıtır şimdi sabah yıkıyorum öğlen uykusundan önce sonra bazen cok terleyip kusmuşsa gecede yıkıyorumpamuk gb
ben dogdugundan beri bundan kullanıyorum cnaım filede üşürler havada kalıyo süngeri ıslıyorum sonra kızımı koyuyorum üstüne önce sırt üstü yatırıyorum yıkıyorum bi güzel küvet dar dönemiyo allahtansonra ters yatırıyorum o zaten kafasını kaldırıyo görsen hiç egmiyo ben koyamıyodum tek elle yıkamakta tutmakta zor oluyodu malum benimki uçan karınca çok hareketlihele banyo yaptırıken kanatlanıvercek ayakalrını pata pata vuruyo zıplıyo neyse arkadaş geldi bigün 2 cocu var koy yüz üstü dedi ay başını suya gömer dedim koy dedi koydum anam hiç koymuyo kafasını dikiyo şimdi yanlız yıkıyorum yüz üstü koyup sırtını poposunu yıkıyorum sonra oturtuyorum bi elimle sıkıca kolundan destek oluyorum oda suyu şapırdatırken başına su döküyorum sabunluyorum sonra su döküyorum duruluyorum en sonda bi kolumun içine yerleştiriyorum iyice başından asa döküyorum kalan suyu
ama bunları banyoda duşun içinde yapıyorum bende aklet kilot kalıyorum heryerimiz su oluyo çünküsonra çıkıyorum havluya rarıp onu giydiriyorum miss gb anakucana koyuyorum alıyorum banyoya banyoyu topluyorum bende bi su dökünüyorum duş gb başımdan aşa misss sonra topluyorum banyoyu çıkıyorum kızımın karnı acıkmış oluyo hazırladıgım meyve suyuna cicic bebeyi veriyorum ohhhhhh mışıl mışlıl ayamda yarım saat yatana koyunca 15 dakka uyuyo bunca çabam yarım saat için yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?