2014 Şubat Anneleri

Tabiki de haklisin.ne sacma yaa Allahim, sinirleniyorum bu tiplere. Benim bebis seninki gibi hasta olmadi ama cocugu hastalandirdiktan sonra ne anlami varki. Walla bende dikkat ediyorum.ilk bebegim oldugu icin herseyi arastirip ole yapiyorum. Kim ne derse desin arkadasim. Sen niye takiyonn ya. Bosver

yok canım banyo tasları varya bebekelrin onla 2 döküyorum ıslanıyo kıkarkende süngerin boyunu geçmiyo su bi kovayla yıkıyorum kızımı ben hatta akşam 2.ye banyo yaaprken eşim evdeydi gelim dedi yok deidm sen beceremiyosun biz kızmla yıkanıyoruz dsedim hay maşallah hükümet gb kadın oldun diyobanyoda cok tartışıyoduk şöle tut şöle dök diye allahım kızı seyretmekten su dökemiyo ay öle yapıyo böle yapıyo diyip duruyo su dök dmekten agzım yamuluyodu oh rahatım şimdik

canım kızım 2940 dogdu 38+4te sezeryanla aldılar dik durdugu için ayını tamamlamadı yani .. ilk ay 1bucuk kiloya yakın aldı dogdudugundan beri kusuyo ama sonra birden kesildi az kilo alıyo 6 kilo anca oldu işte bakalım bunca beslemem değiştimi çok merak ediyorum saglık ocandaki tartımız bozuk belki bu pazar mudanyaya geicez kayınvaldmee belki orda götürür tartttırırım bu arada 8 şubatta dogdu 5 ayda dogum kilosunun iki katı olmalıymış en az ona tutunuyorum nabayım boyu iyi ama 2 hafta önce 66dıydı ne bilim kusmadan kaynaklanıyoherelde az kilo alması saglıklı olsunda bunada şükür

canım benim kızımda aerken dogdu biraz ve doktor tam o sırada salgın vardı dedi baan sezeryandan önce bile asla otobüse felan binme toplu mekanlara girme hasta olma dedi doguncada kızım için öyle dediler ama gelen giden gelen giden ne adar koruyabilirsinki ilk zman ben kızımın odasına yattım yatak oraya yaptık küçük oda geleni yanıma oturttular oturamıyorum yatamıyoum kendi acım havasız kalıyo cocukta bende nazar oluyodu bida agla agla çatlıyodum sonra gelenleri başka odaya alıp sonra bi göründük öyle ilk zmanları atlattık bende büyük çocukalrdan koruyorum ama şöyle aklı ermiyosa 1-2 yasındakiler anlamıyo gözüne sokmak istiyolar vuruyolar bende gözetimimde sevdiriyorum asla başı boş bırakmadan ablamın kızı görümcmein oglu 2 yaşındalalar onalr mesela ablamınki hemen bebekken eldivenini sapkasını cıkarıyodu kaşla göz arasında gözüne sokmaya çalışıyodu parmanı hep cici akrdeş cici diyoduk şimdi alıştı oynuyolar seviyo sorun yok görümcmein ogluda cok öpmek istiyo aşırı dakkada binkere öper bıraksan bende bi kere öptürüyorum sonra elini öp bacanı öp ayanı öp ilgisi dagılıyo bi süre sonra yapma dedikçe daha cok yapıyolar birazda şöle düşün senin cocuk 1-2 yaşlarına gleince bebeği olan arkadaşı akrdeşin yapma elleme diye diye senin cocuna müdale etse sürekli alınmazmısın yanis anki senin cocun vahşi bişeymiş gb hissetmezmisin bende başta cok koruyodum şimdi birlikte nasıl zman geçircekelrini öğretiyorum alıştılar zaten ilk başta farklı bi birey çok dikkat çekiyodu

bide hastalıalra felan akrşı dışarı cıkartmayan kimseyle görüşmeyen hatta bebek mevlidi bile yapmayanlar var nedense sakınan göze daha cok çöp batıya tekbir evet ama aşırısıda cocugun daha cok hasta ediyo mikroba bağışıklıgada ihtiyacı var cocukların biz sokakta camurlu su içerdik yaprakalrdan yemek yapardık çok iyi biliyorum sokakta büyüdük bişeyimiz yoktu şimdiki cocukalr hep doktorda yanlış anlama hepimiizn bebeği kıymetli bende cok zor buldum bebeğimi ama rahat anne olmayı biraz ögrenmezsek hayat geçmez daha arkadaşalrı olcak kavga etcekelr yoluşcakalr :)))

Hanımlar doğum sonrası vücudunuz da yırtıklar kaldı mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çatlakalr diyosun herelde benim bacamda vardı duruyolar gitmezki onlar dogum zileri gitmiyo göbegimizde kara cizgi oluşmuştuya ben oda gitmicek diye korktum ama o gitti cok şükür

Yırtık ya da çatlak evet canım.ben gebelik boyunca lierac kullandım o yüzden yalnızca göbeğimin altında bir parmak boğumu uzunluğunda var,şerit halinde.saraçoğlu direkt Aleo vera'nın içinden çıkan jeli sürün geçer demişti.abiciğim almıştı bir haftadır koparıp koparıp sürüyorum bayağı azaldı.sizinle de paylaşmak istedim:)

Onlar benimle yasamaya yaşlanmaya karar vermisler :))

çatlakalr diyosun herelde benim bacamda vardı duruyolar gitmezki onlar dogum zileri gitmiyo göbegimizde kara cizgi oluşmuştuya ben oda gitmicek diye korktum ama o gitti cok şükür

Bende alicam o zaman ya. Zaten surda iki ay kullanmak icin aliyorum. 1, 5 2 ay sonra rahat oturur olurlar heralde.o zamana kadar sungeri deniyim.e bebekten islak mendil alcaktim zaten onuda ekliyim

iştahsız mı benim ki aç da yaşanabileceğini keşfetti yeme gereği duymuyor o yüzden

Yirtik mi?anasi babasi sulalesi var valla:) ilk kizda cok catlamadim ki 24 kilo almistim top gibiydim at yokustan yuvarlanirdim:) ikincide cok fazla catladim ustelik 13 kilo aldim.ama sirf gobis buyumustu.her yer yirtildi aldigim butun kiloyu verdim. Gobis biraz var ama yirtiklardan nefret ediyorummmmm

Yapragi koparip icindeki jeli mi suruyosun. Ve çatlaklar geciyoo oyle mi supermis. Gunde kac kez suruyosun. Bide onu Amerika collerinden toplayamacagimiza gore abin nerden almis. Nette var mi acaba. Off catlaklarim gitse filinta gibi olurum wallaa:124::124::124::124:

Anammm bunu gormedim. Ah anacim simdi evden cikatcan beni:) ay hemen denemem lazimmmm.

canım otursalarda bundan sonrada kış gelicek gene küvette yıkarız belki banyolardada petek var ama sizin nasıl bilmiyorum ilerdede kaymasın diye üzerine pturtabiliriz malum 1 yaşına kadar tehlikeli hatta 2 ama yürüyünce yani durmazlar görümcmein oğlanalrı yıkadım geçen onalrdaydık önce zeynebi yıkadım bende bende diye atladılar biri 2biri 5 yaşında gelin dedime rkek ikiside onlarıda yıkadım ama onalr beni yıkadı daha cok durmuyolar durdukları yerde diyom boşuna eskiden ahamam tasını geçirmiyomş kafaya anneler duş telefonuyla geçircektim bende amann 1 cocuk bişi değil diypo 2 çocuk ennelri 2. olunca görcez asıl anyayı onyayı

Tabi ki hasta olacaklar canım kimse sonsuza kadar hasta olmadan yaşayamaz ama kalkıp da nasılsa olcak deyip gripli insanların onu öpmesine izin veremem,şu ara ne bulsa ağzına sokuyor mesela ben dikkat ediyorum oyuncaklarını falan temizlerim ama biri geliyor almış saçma bişey eline ağzına sokturuyor,ellere parmaklara çok ilgileri var geliyor dedesi kıllı kıllı parmaklarını ağzına sokuyor yani bunlara tabi karşı çıkarım evet sonsuza kadar koruyamam ama bu tarz şeyleri sevmiyorum ben.
Geçen gün bi mağazaya girdik bizimki bebek arabasında yatıyor arabası annemde ben bişeyler bakıyorum oğluma bir ara kadınla ufak bir kız yanlarında duruyordu kız da 1.5-2 yaşlarında tam dikkat et anne dememe kalmadan kız bir el attı bizimkinin kolunu cimcirdi şimdi ne dersin.
İlla ki büyüyünce düşecek,kavga edecek vs.ama şu an savunmasız kendini koruyamaz.üç aylık falandı arkadaşım geldi yine kızı küçük onun da bizimki kadının kucağında duruyordu ben de yanında oturuyorum hani bişey yapar falan diye bir sn.bak ayağa kalktım kız bizimkinin saçına bir yapıştı ayıramıyoruz saçı kopucak yani o kadar nasıl ağlıyor morardı artık yavrum zar zor çektik elini nasıl olduğumu anlatamam içim acıdı resmen acısını nasıl alabilirim diye dört döndüm,yani canım elbette olacak bazı şeyler ama olacak diye de salamam ki

İşte anne olmadan anlayamıyor bazısı öyle insanların yorum yapması daha da sinir bozuyor üstelik.
Sakınan göze çöp batar diye de bırakalım mı çocukları ne olursa olsun,kimisi de diyor ilk çocuk diye böylesin ama benim yapım bu kaç tane olursa olsun aynı şeyi yaparım

Hanımlar az çok belli etmişimdir belki,ben biraz vücuduma önem veriyorum:))) lierac sayesinde vücudum hiç doğum yapmamışım gibi ama göbeğimin altında dediğim gibi bir parmak boğumu kadar damla damla yırtık oluşmuş.tv'de duydum eşimle bir iki yere baktık yoktu.sohbet sırasında söylemiştim abime.canım benim hemen çiçekçiden almış hatta bir iki hafta kendi baktı ben gidip alana kadar.farklı şehirlerdeyiz çünkü:) bir haftadır yaprağının ucundan koparıp içini sürüyorum.inanmıyordum ama hakikaten azaltmaya başladı.bunu size söylemem lazımdı:))))

Ben de duymuştum onu hatta sürdüm çok kaşıntı yaptı ben de sonra netten okudum hamile ve emzirenlerin kullanmaması gerekiyor yazıyordu iyice araştırın bence canım:44:

Bi de bu anneler çocuklarına sahip çıksa ne olur acaba? Sanki bir onlarınki çocuk sinir oluyorum ya.benim yeğenim var 11 aylık.abimin eşi sğrekli elini kolunu tutar uzakta oynatır kızıma zarar verecek diye.ben derim yapmaz bir şey olmaz başındasın diye,o der ki çocuk bu anlamadan parmağını sokuverir falan.keşke her anne böyle duyarlı olsa

bravo kesinlikle böyle olması gerek bence de yani Allah nasip etsin görelim inşallah o günleri ben de aynı şekilde yaparım dediğin gb.sonuçta o da çocuk ne yaptığının bilincinde değil henüz anne baba kontrollü olacak

Ben de duymuştum onu hatta sürdüm çok kaşıntı yaptı ben de sonra netten okudum hamile ve emzirenlerin kullanmaması gerekiyor yazıyordu iyice araştırın bence canım:44:

Canım ağızdan alımı hamile ve emzirenler için sakıncalı.cilt kullanımı için bir sakıncası yok.zaten eğer çatlakların rengi hala pembeyse fayda ediyormuş.beyaza dönen eskimiş yırtıklar için çok geç dedi Saraçoğlu

Yaaa süper o zaman devam edeyim ben de
Ben sürüp kaşıntı da olunca netten araştırdım kullanamaz deyince kestim hemen peki kaşıntı yapmış mıydı?

O zaman cok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…