Yaaa süper o zaman devam edeyim ben de
Ben sürüp kaşıntı da olunca netten araştırdım kullanamaz deyince kestim hemen peki kaşıntı yapmış mıydı?
O zaman cok gec
benimkilerde pembe ama bulamam ki burda hiç gormedim daha onceçatlaklarla yasiycam çatlama güvenip hiç Yağlanmadim Noldu ya 36 haftada oldu birden aşırı kaşıntı ve birsürü çatlak tarla gibi göbek deliği min altı ve yanlari:53 :halbuki 15 kilo almıştı m.annem ona çocuk dogurmaya kremmi surmus asla bi catlagi yok onada cekmemisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çiçekçilerde yok mudur canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yırtık ya da çatlak evet canım.ben gebelik boyunca lierac kullandım o yüzden yalnızca göbeğimin altında bir parmak boğumu uzunluğunda var,şerit halinde.saraçoğlu direkt Aleo vera'nın içinden çıkan jeli sürün geçer demişti.abiciğim almıştı bir haftadır koparıp koparıp sürüyorum bayağı azaldı.sizinle de paylaşmak istedim:)
Lierac a dunyanin parasini saydim otuzaltinci hAFTAda catladi malesef hic etki etmedi ki az kilo almistim
iştahsız mı benim ki aç da yaşanabileceğini keşfetti yeme gereği duymuyor o yüzden
Allah Allahben 21 kilo aldım toplamda çok şükür neredeyse hiç yok dediğim gibi.4. Aydan itibaren lierac kullandım ona bağlıyorum ama cilt tipimden mi kaynaklanıyor acaba?
İki aylikken basladim kullanmaya hic etki etmedi canim aniden iki gunun icinde catladi malesef
Kizceler gecen dr a gittik bekliyoruz bi tane kiz cocugu geldi sekiz yaslarinda falan opeyim diyo hayir canim dedim sen hastasin bebege de bulasirneyse bi bebis var grip babasinin kucaginda uc yaskarinda kizimi gosterip bebek diye bagiriyor babasi da getirmis arkamiza gel sevelim kizim diyo kactik hemen ordan neyse geldik geleli herkes ek gidaya gec artik deyip biseyler yedirmeye calusiyorlar bi de neymis ilerde hicbisey yemezmis de o zaman gorurmusum ya diyorum benim kizim alerjik bi bebek alerjiyi tespite ugrasiyoruz veremem diyorum yok yani dr a gore buyutulmezmis cocuk kirki cikmadan corbayi dayayacakmisim dun bi akraba ben yokken bardakla su icirmeye calismis kizim da hep ustune dokmus sinir oldum
semender 27 kilo aldim catlaklarim vardi ustune catladim. Bide üniversite okurken 1. Sinifta alisamamistim stres yaptim ailemden ayrilinca. Yedikce yedim aniden baya kilo almistim.ilk o zaman epey catlamistim.artik cok gec yinede saol cnm.
Anneliğin şanındandır çatlaklar:) canım hepimiz bu yola girerken başımıza neler geleceğini biliyorduk.çatlağına da kilosuna da reflüsünden hemoroidine kadar bu değişime razı olduk.şuan saçlarımı hiç toplayamıyorum mesela.ön taraf tamamen döküldü,sağ bileğimden ameliyat olmam gerekiyor ve evet bir hemoroid belası da başımda:) varsın çatlak da olsun bunlar da ne yapalım.geçerse amenna,geçmezse de anne olduk be ya daha ne olsun:) Allah bu çatlağı her isteyene nasip etsin:)
Amin canim.Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Allahima şükürler olsun. Arattirmadi ama cevremde bebegi olmayan aileler var gorunce cok uzuluyorum dua ediyorum ins onlarinda bebekleri olur diye.cok zor bi durum.esimin arkadasi var evini satmis adam.yine olmamis. Neyse cok uzattim. Bunlar asilabilir dert edilmeyecek kadar kucuk meseleler
Canım az yemesine göre kilosu iyi bence,buna da şükür.annemlerin apartmanlarında bir bebek varmış 10 aylık (ben görmedim) 7 kiloymuş bebek iyi yemesine rağmen kilo alamıyormuş Dr çeşitli tahliller yapmış temiz çıkmış,bünyeyle ilgili herhalde anlamadım.Ah kuzum nerdeeeyazmıyorum ki kafanızı şişirmeyeyim aman bu kadın da ne şikayet edip duruyo deyin istemiyorum:) düzgün emmediği için sütüm bitti bitecek.mücadelem ile geliyor.gündüz mutlaka üç öğün vermeye çalışıyorum ama halimi görsen gülersin.tam bir saat uğraşıyorum.çoğu zaman iyice deliriyor vermeyeyim diye öyle pes edip bırakıyorum günüm mama önlüğü ağız mendili yıkamakla,ne kadar yedi hesaplamakla geçiyor.ayın 8'inde gittik doktora.kilosu 6640,boyu da 64'tü.
hosgeldin canim tamda aklimdaydinbugün niye gelmiyoki demistim iki satte 80 cc iciyosa bence yine iyi ben ogluma iciremiyom okadar ancak uykudayken iciyo
oglumu 5 aylik olmaya bi hafta vaarken doktora götürmüstüm.kilo 6800 boy 65 geldi.kilosu en son 6200 boyu 65 ti... dün tam 5 aylik oldu bi hafta icinde 200 gr aldiysa 7 kilo olmusuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?