2014 Şubat Anneleri

benimkilerde pembe ama bulamam ki burda hiç gormedim daha onceçatlaklarla yasiycamçatlama güvenip hiç YağlanmadimNoldu ya 36 haftada oldu birden aşırı kaşıntı ve birsürü çatlaktarla gibi göbek deliği min altı ve yanlari:53 :halbuki 15 kilo almıştı m.annem ona çocuk dogurmaya kremmi surmus asla bi catlagi yok onada cekmemisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Çiçekçilerde yok mudur canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çiçekçilerde yok mudur canım?

aaa evet onlara bi bakimçok çiçekçi var belki bulurumsaol kiscem fikrin icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrrr.dürtün beni. Bugun neler yaptim.2 cocuga onca ise ragmen:)
Saclarimi duzlestirdim. Gece yatmadan topuklarima kantaron yagi sürmüstüm. Sicak suya koydum. Törpüledim.oje sürdüm. Makyaj da yaptim.allah im inanamiyorum. Kizim anne cok guzel olmussun eskisi gibi hep boyle ol dedi. Aynaya bakip bakip duruyorum:)

Lierac a dunyanin parasini saydim otuzaltinci hAFTAda catladi malesef hic etki etmedi ki az kilo almistim

Lierac a dunyanin parasini saydim otuzaltinci hAFTAda catladi malesef hic etki etmedi ki az kilo almistim

Allah Allah ben 21 kilo aldım toplamda çok şükür neredeyse hiç yok dediğim gibi.4. Aydan itibaren lierac kullandım ona bağlıyorum ama cilt tipimden mi kaynaklanıyor acaba?

İki aylikken basladim kullanmaya hic etki etmedi canim aniden iki gunun icinde catladi malesef

Kizceler gecen dr a gittik bekliyoruz bi tane kiz cocugu geldi sekiz yaslarinda falan opeyim diyo hayir canim dedim sen hastasin bebege de bulasirneyse bi bebis var grip babasinin kucaginda uc yaskarinda kizimi gosterip bebek diye bagiriyor babasi da getirmis arkamiza gel sevelim kizim diyo kactik hemen ordan neyse geldik geleli herkes ek gidaya gec artik deyip biseyler yedirmeye calusiyorlar bi de neymis ilerde hicbisey yemezmis de o zaman gorurmusum ya diyorum benim kizim alerjik bi bebek alerjiyi tespite ugrasiyoruz veremem diyorum yok yani dr a gore buyutulmezmis cocuk kirki cikmadan corbayi dayayacakmisim dun bi akraba ben yokken bardakla su icirmeye calismis kizim da hep ustune dokmus sinir oldum

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum Şubat annelerinden birisinin bebeği sürekli sağ tarafında yatıyordu kim di acaba

İyi aksamlar nasilsiniz gelemiyorum cok yorgunum ve hic vaktim yok oglum büyüdükce daha cok yoruluyorum ek gida iside zor mutfakta biseyler hazidlayim edeyim derken gün bitiyo neyse allahtan yiyo arada istahsizligida tutuyo gecen dr a götürdüm aylik kontrolünu beklemedim sesi kalinlasti catal catal oldu gecti allahtan 200 gr almis sadece 15 günde dr az dedi bende bu ara yemiyo dedim sicaktandir belki dedi klimayi acmiyodum ben bide artik ac 26 derecede calissin bisey olmaz vurmasin ona sadece dedi aciyorum artik ve sanirim sicaktan yemiyomus 3 gündür masallah tabagimiz bitiyo bizden bukadar sizin bebekler nasil herkez iyimi okuyamadim gecmisi umarim hersey yolundadir

Şu dr u bosver lafi delirtcek beni millet bosuna okadar okuyo sanki evde oturduklari yerde pediyatri uzmani olduklarini saniyo kadinlar bide alerjisi varmis nekadar önemli sen bosver milleti cokta yanindan ayirma ben anlamiyorum bu dürtü nerden geliyo ben uzaktan severim dokunmam bebeklere kaldiki alcam baskasinin cocuguna yemek su vercem delirtirler insani....

semender 27 kilo aldim catlaklarim vardi ustune catladim. Bide üniversite okurken 1. Sinifta alisamamistim stres yaptim ailemden ayrilinca. Yedikce yedim aniden baya kilo almistim.ilk o zaman epey catlamistim.artik cok gec yinede saol cnm.

semender 27 kilo aldim catlaklarim vardi ustune catladim. Bide üniversite okurken 1. Sinifta alisamamistim stres yaptim ailemden ayrilinca. Yedikce yedim aniden baya kilo almistim.ilk o zaman epey catlamistim.artik cok gec yinede saol cnm.

Anneliğin şanındandır çatlaklar:) canım hepimiz bu yola girerken başımıza neler geleceğini biliyorduk.çatlağına da kilosuna da reflüsünden hemoroidine kadar bu değişime razı olduk.şuan saçlarımı hiç toplayamıyorum mesela.ön taraf tamamen döküldü,sağ bileğimden ameliyat olmam gerekiyor ve evet bir hemoroid belası da başımda:) varsın çatlak da olsun bunlar da ne yapalım.geçerse amenna,geçmezse de anne olduk be ya daha ne olsun:) Allah bu çatlağı her isteyene nasip etsin:)

Amin canim.Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Allahima şükürler olsun. Arattirmadi ama cevremde bebegi olmayan aileler var gorunce cok uzuluyorum dua ediyorum ins onlarinda bebekleri olur diye.cok zor bi durum.esimin arkadasi var evini satmis adam.yine olmamis. Neyse cok uzattim. Bunlar asilabilir dert edilmeyecek kadar kucuk meseleler

Evet canım hele de çocuklarımıza güzel bir dünya kuramazken dün Irak Afganistan,bugün Gazze, Kerkük ve daha niceleri... Çocukların öldüğü dünyada aslında başka hiçbir sorunumuz olmamalı

Canım az yemesine göre kilosu iyi bence,buna da şükür.annemlerin apartmanlarında bir bebek varmış 10 aylık (ben görmedim) 7 kiloymuş bebek iyi yemesine rağmen kilo alamıyormuş Dr çeşitli tahliller yapmış temiz çıkmış,bünyeyle ilgili herhalde anlamadım.
bizimkiler iyi yememelerine rağmen kilo alabiliyorlar sevinmemiz lazım...
memeleri de kızına emanet etme mutlaka 2saatte bir sağ kesilmesin
hosgeldin canim tamda aklimdaydin bugün niye gelmiyoki demistimiki satte 80 cc iciyosa bence yine iyi ben ogluma iciremiyom okadar ancak uykudayken iciyo

oglumu 5 aylik olmaya bi hafta vaarken doktora götürmüstüm.kilo 6800 boy 65 geldi.kilosu en son 6200 boyu 65 ti... dün tam 5 aylik oldu bi hafta icinde 200 gr aldiysa 7 kilo olmusuzdur

Canım gittiğim yerde net yoktu,sizi takip edemedim ama neyseki döndük.insanın evi gibisi yokmuş gerçekten,ne annemlerde ne de kv hiç rahat etmedim,her iki yerde misafir doluydu...
80cc en yüksek rakamımız, her öğünde bukadar içmiyordu keşke içse,,yenidoğanlar bile 40-50 cc içerken benim 5,5aylık kızım 80cc zor içiyor yaa...eski düzenime geri döndüm önce emziriyorum sora biberon,tabi bide ek gıda var
Maşallah canım kilosu iyi gidiyor,bende bugün tarttıracaktım ama temizlik filan yapıca kaldı pztsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…