Hosgeldin canim.nasil olayim kizlarla savasiyorum.mindar etcekler beni yakinda:)mastit tim iyi cok sukur. Kurtuldum gibi. Senin agrin varsa hemen sicak baya sicak bir suya havlu koy.onuda dayandigin kadar meme ne koy.ve masaj yap. Her banyo dada sicak su tut ovala.sag bide emzir sag.
Olmayin mastit ne olur.cok cektim kimse olmasin istiyorumdua edicem olma diye
İyi geceler anneler. Sizinle 2 sey paylasicam.bu gece biseyi test ettim. 2 cocuklada lunapark a gidilip egleniliyormus.Hic sorun yasamadik. Kizimla esim bindiler bi kac kez sonra kizimla ben.donusumlu minti ye baktik. Bide benim kiz oyle atlikarinca falan sevmez. Hizli tren olcak hersey hizli olcak adrenalin delisi anasi kilikli:) yeni hedefim 2 cocukla tatil:) bakalim o nasil olucak.sanirim deliyim ben:)
Bide bu kadar istahsiz bebeklerimiz varken benimki biraz tuhaf olucak ama bence buda bir sorun.
Kizim masallah yinede asiri yiyor. Mesela 180 cc mama yiyor en fazla 1 saat duruyor.sonra ciyak ciyak ortaligi yikiyor2 biberon sebze corbasi iciyor oda 45 dakika yetiyor.ustune 120 cc mama.gunduz asla uyumuyor.acliktan surekli yiyor.5 gunde 250 gr almis. Yinede masallah diyeyimde. Cok degilmi bir bebek icin? Erken ve dusuk kiloda dogmasina ragmen kollarim kopuyor tasirken en son 7 kiloydu. Artik doktor a goturmeye karar verdim off yese dert yemese dert...
Canım az yemesine göre kilosu iyi bence,buna da şükür.annemlerin apartmanlarında bir bebek varmış 10 aylık (ben görmedim) 7 kiloymuş bebek iyi yemesine rağmen kilo alamıyormuş Dr çeşitli tahliller yapmış temiz çıkmış,bünyeyle ilgili herhalde anlamadım.
bizimkiler iyi yememelerine rağmen kilo alabiliyorlar sevinmemiz lazım...
memeleri de kızına emanet etme mutlaka 2saatte bir sağ kesilmesin
Canım gittiğim yerde net yoktu,sizi takip edemedim ama neyseki döndük.insanın evi gibisi yokmuş gerçekten,ne annemlerde ne de kv hiç rahat etmedim,her iki yerde misafir doluydu...
80cc en yüksek rakamımız, her öğünde bukadar içmiyordu keşke içse,,yenidoğanlar bile 40-50 cc içerken benim 5,5aylık kızım 80cc zor içiyor yaa...eski düzenime geri döndüm önce emziriyorum sora biberon,tabi bide ek gıda var
Maşallah canım kilosu iyi gidiyor,bende bugün tarttıracaktım ama temizlik filan yapıca kaldı pztsiye...
Canım az yemesine göre kilosu iyi bence,buna da şükür.annemlerin apartmanlarında bir bebek varmış 10 aylık (ben görmedim) 7 kiloymuş bebek iyi yemesine rağmen kilo alamıyormuş Dr çeşitli tahliller yapmış temiz çıkmış,bünyeyle ilgili herhalde anlamadım.
bizimkiler iyi yememelerine rağmen kilo alabiliyorlar sevinmemiz lazım...
memeleri de kızına emanet etme mutlaka 2saatte bir sağ kesilmesin
Canım gittiğim yerde net yoktu,sizi takip edemedim ama neyseki döndük.insanın evi gibisi yokmuş gerçekten,ne annemlerde ne de kv hiç rahat etmedim,her iki yerde misafir doluydu...
80cc en yüksek rakamımız, her öğünde bukadar içmiyordu keşke içse,,yenidoğanlar bile 40-50 cc içerken benim 5,5aylık kızım 80cc zor içiyor yaa...eski düzenime geri döndüm önce emziriyorum sora biberon,tabi bide ek gıda var
Maşallah canım kilosu iyi gidiyor,bende bugün tarttıracaktım ama temizlik filan yapıca kaldı pztsiye...
kızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım
kızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım
Masallah diyeyim birak yesin dr bisey demediyse sorun degil bence bizimki 15 günde 200 gr almis ilk defa bukadar az kilo almis sicaktandir diye takmadim bende bu arada bu saatte kalktik uykuyu aldi fildir fildir bakiyo saka gibi ne gündüz uyuyo ne gece bence uykusuzluktan kilo almiyo yoksa yemesi iyi
Henuz doktoruna bu kadar yedigini soylemedim:) yesin ama bu abartiyor. Yinede masallah kuzuma.
Sen doktoruna bay bay uyku ilacini sor valla bu kadar uykusuz adami cinnet gecittirir.
Arada girer yazi yazdinmi diye bakarim. Sen dogum yaptigin gun bende safra kesesi ameliyati olmustum:) vay be ne gunlerdi.
Ama artik kk ya girmeme karari verdim. Huzo hakliydi kimse kimseyi kaale almiyor artik.
Neyse canim senin yazilarina bakarim:)
Bide o kadar isim dusundun ogluna ama ne oldugunu bir soylemedin
denedim kuzum yaaBebegim biberonu emmeyi bilemiyo. Su icirmek icin verdim oynadi durdu. Kasikla veriyorum. 7-8 aylik olsun kahve fincani ile vericem ins. Bardak stiline alissin diye. Biberon memesi az geliyodur kasikla daha kolay bol bol geliyodur agzina. Cocuk kuvvetli emmeye basladiysa cekince bolca gelmiyosa sikiliyodur tabi :) biberonun ucunu bicakla biraz acarsan belki yeniden baslar denemelisin
Canım benim kız biberonu hiç almadığı için bilemiyorumiçimde uhde kaldı biberonsuz çok zor ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin annelet benim mastit fena gene sanirim bu sefer nazar degdi ama neyse kizim yanimda uyuyor simdi bakalim kac dk uyuyacak uyurken yan donuyor bazen sagina yatiyor sariliyorum ben de ona tatile geldigimiz icin yer yatak probkemi var malum o yuzden beraber yatiyoruz kizim gel gel yapiyor artik eliyle ne zaman gel gel desem eller acilip kapaniyor
Henuz doktoruna bu kadar yedigini soylemedim:) yesin ama bu abartiyor. Yinede masallah kuzuma.
Sen doktoruna bay bay uyku ilacini sor valla bu kadar uykusuz adami cinnet gecittirir.
Arada girer yazi yazdinmi diye bakarim. Sen dogum yaptigin gun bende safra kesesi ameliyati olmustum:) vay be ne gunlerdi.
Ama artik kk ya girmeme karari verdim. Huzo hakliydi kimse kimseyi kaale almiyor artik.
Yapma canım yaaaa.. Üzülürüm senin gübi tecrübeli anneye çokkk ihtiyacımız var .. Sayende bir çok sorunu sakin atlattık biz bırakma mutlaka paylaş kuzuların durumunu .. Herkes tatil derdinde ondan cevap yazamamıştır. Bende bir annem bir kv git gel yoruldum bir okuyor çıkıyorum... Gitme olur mu huzo da sen de buraya çok şey kattınız.. Nazizane düşüncem az paylaşımım olsada ii bir okuyucuyum özellikle senin takipçinimmm:)))Henuz doktoruna bu kadar yedigini soylemedim:) yesin ama bu abartiyor. Yinede masallah kuzuma.
İyi geceler anneler. Sizinle 2 sey paylasicam.bu gece biseyi test ettim. 2 cocuklada lunapark a gidilip egleniliyormus.Hic sorun yasamadik. Kizimla esim bindiler bi kac kez sonra kizimla ben.donusumlu minti ye baktik. Bide benim kiz oyle atlikarinca falan sevmez. Hizli tren olcak hersey hizli olcak adrenalin delisi anasi kilikli:) yeni hedefim 2 cocukla tatil:) bakalim o nasil olucak.sanirim deliyim ben:)
Bide bu kadar istahsiz bebeklerimiz varken benimki biraz tuhaf olucak ama bence buda bir sorun.
Kizim masallah yinede asiri yiyor. Mesela 180 cc mama yiyor en fazla 1 saat duruyor.sonra ciyak ciyak ortaligi yikiyor2 biberon sebze corbasi iciyor oda 45 dakika yetiyor.ustune 120 cc mama.gunduz asla uyumuyor.acliktan surekli yiyor.5 gunde 250 gr almis. Yinede masallah diyeyimde. Cok degilmi bir bebek icin? Erken ve dusuk kiloda dogmasina ragmen kollarim kopuyor tasirken en son 7 kiloydu. Artik doktor a goturmeye karar verdim off yese dert yemese dert...
Ne oldu ya😳 ben yeniyim ya kaçırıyor muyum bazı şeyleri?niye girmeyeceksiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapma canım yaaaa.. Üzülürüm senin gübi tecrübeli anneye çokkk ihtiyacımız var .. Sayende bir çok sorunu sakin atlattık biz bırakma mutlaka paylaş kuzuların durumunu .. Herkes tatil derdinde ondan cevap yazamamıştır. Bende bir annem bir kv git gel yoruldum bir okuyor çıkıyorum... Gitme olur mu huzo da sen de buraya çok şey kattınız.. Nazizane düşüncem az paylaşımım olsada ii bir okuyucuyum özellikle senin takipçinimmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?