2014 Şubat Anneleri

Sağol canım,bende bugün aynen dediklerini yapmıştım,sıcak havlu ve masaj birde emzirdim sağdım ama çokta fayda etmedi bakalım yarına fark edecekmi

İyi geceler anneler. Sizinle 2 sey paylasicam.bu gece biseyi test ettim. 2 cocuklada lunapark a gidilip egleniliyormus.Hic sorun yasamadik. Kizimla esim bindiler bi kac kez sonra kizimla ben.donusumlu minti ye baktik. Bide benim kiz oyle atlikarinca falan sevmez. Hizli tren olcak hersey hizli olcak adrenalin delisi anasi kilikli:) yeni hedefim 2 cocukla tatil:) bakalim o nasil olucak.sanirim deliyim ben:)
Bide bu kadar istahsiz bebeklerimiz varken benimki biraz tuhaf olucak ama bence buda bir sorun.
Kizim masallah yinede asiri yiyor. Mesela 180 cc mama yiyor en fazla 1 saat duruyor.sonra ciyak ciyak ortaligi yikiyor 2 biberon sebze corbasi iciyor oda 45 dakika yetiyor.ustune 120 cc mama.gunduz asla uyumuyor.acliktan surekli yiyor.5 gunde 250 gr almis. Yinede masallah diyeyimde. Cok degilmi bir bebek icin? Erken ve dusuk kiloda dogmasina ragmen kollarim kopuyor tasirken en son 7 kiloydu. Artik doktor a goturmeye karar verdim off yese dert yemese dert...

Masallah diyeyim birak yesin dr bisey demediyse sorun degil bence bizimki 15 günde 200 gr almis ilk defa bukadar az kilo almis sicaktandir diye takmadim bende bu arada bu saatte kalktik uykuyu aldi fildir fildir bakiyo saka gibi ne gündüz uyuyo ne gece bence uykusuzluktan kilo almiyo yoksa yemesi iyi

Sağarak kurtarıyoruz durumu zaten canım:) kızıma kalsa ortada süt kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin annelet benim mastit fena gene sanirim bu sefer nazar degdi ama neyse kizim yanimda uyuyor simdi bakalim kac dk uyuyacak uyurken yan donuyor bazen sagina yatiyor sariliyorum ben de ona tatile geldigimiz icin yer yatak probkemi var malum o yuzden beraber yatiyoruz kizim gel gel yapiyor artik eliyle ne zaman gel gel desem eller acilip kapaniyor

ah bizimkiler sanki yeni doganilk defa geçen 170 içti. ana sabah 60 cc zor içti. en son 3 saat önce içmistişükür kilo kaybı yok.ama bende kaç takla atıyorum allah bilir içirmek icinbunada şükür burayada yaz kiscen in kilosunu. Ins ii almıştır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım

kızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım

Bebegim biberonu emmeyi bilemiyo. Su icirmek icin verdim oynadi durdu. Kasikla veriyorum. 7-8 aylik olsun kahve fincani ile vericem ins. Bardak stiline alissin diye. Biberon memesi az geliyodur kasikla daha kolay bol bol geliyodur agzina. Cocuk kuvvetli emmeye basladiysa cekince bolca gelmiyosa sikiliyodur tabi :) biberonun ucunu bicakla biraz acarsan belki yeniden baslar denemelisin

Henuz doktoruna bu kadar yedigini soylemedim:) yesin ama bu abartiyor. Yinede masallah kuzuma.
Sen doktoruna bay bay uyku ilacini sor valla bu kadar uykusuz adami cinnet gecittirir.
Arada girer yazi yazdinmi diye bakarim. Sen dogum yaptigin gun bende safra kesesi ameliyati olmustum:) vay be ne gunlerdi.
Ama artik kk ya girmeme karari verdim. Huzo hakliydi kimse kimseyi kaale almiyor artik.
Neyse canim senin yazilarina bakarim:)
Bide o kadar isim dusundun ogluna ama ne oldugunu bir soylemedin

Ne oldu ya😳 ben yeniyim ya kaçırıyor muyum bazı şeyleri?niye girmeyeceksiniz

denedim kuzum yaa

Canım benim kız biberonu hiç almadığı için bilemiyorum içimde uhde kaldı biberonsuz çok zor ya

çok zorr.anne sütüde almıyor zaten

geçmiş olsun kuzum yaaaa

yavruuu uyku ilacı ismimi o .ilk defa duydumm
huzo diyen dillerini yirimm

Canm aynen benimkide biberonu istemiyordu su icsin diye vermistim agzinda geveliyordu annem ac kalincz alir demisti grcektende ac oldugu bi an verdum hemen aldi bence acikinca aliyorlar biraz tok olsunlar oyin saniyolar

Hemen sorucam canim bu arada girmeme konusunu bende yapcaktim ama bende sizlerle paylastiklarim agir basti bence gel gene kaale alani almayani bosver bizler paylasimimizi yapiyoruz o yeter bize üzulürüm bak ben kac gün girmedim dogum gününmüs kutlama geregi duydum senin cadilari benim uykusuz şirini çekistirmemiz lazimm :)) bide isim konusunu düsünmedik o sira ailevi bi gerginlik vardi esim hep oglum olurs ismi ejder olcak derdi bende cok beyenmistim ismi kiz olursa sen koy derdi sükür oglumuz oldu isim olarak dedesinin ismi bide yanina ejder olsun dedik vayy senmisin diyen konusmamalara kadar gitti yeni yeni toplandik biz esimle anlam veremedik insan cocuguna istedigi ismi koyamazmi yaa dedik neyse sonuc olarak biz halaa oglumuza özendigimiz isimle seslenemiyoruz esimin ailesi dedesinin ismiyle hitap ediyo bizi zorlayan yokta iste biz bastaki olaylar cikmasin diye heralde cocuga ismiyle seslenmiyoruz ama ben sorana ejder diyorum ve artik hitapta edicem cocuk bilsin adini yaaaaa daha bukadar konular var konuscak nereye hanimefendii :))

Yapma canım yaaaa.. Üzülürüm senin gübi tecrübeli anneye çokkk ihtiyacımız var .. Sayende bir çok sorunu sakin atlattık biz bırakma mutlaka paylaş kuzuların durumunu .. Herkes tatil derdinde ondan cevap yazamamıştır. Bende bir annem bir kv git gel yoruldum bir okuyor çıkıyorum... Gitme olur mu huzo da sen de buraya çok şey kattınız.. Nazizane düşüncem az paylaşımım olsada ii bir okuyucuyum özellikle senin takipçinimmm:)))

Maşallah canım baya iştahlıymış bebeğin,bide prematüre diyorsun,heryerde söyleme böyle nazar değer vallaa...
Bence bırak istediği kadar yesin,çok içine sinmiyorsa öğün aralarını uzat ama ne kadar yemek istiyorsa ver yesin,demekki ihtiyacı var...
Benimki gibi iştahsız olsa daha mı iyi?zor çok zor iştahsız bebeğe yemek yedirmek...

Ne oldu ya😳 ben yeniyim ya kaçırıyor muyum bazı şeyleri?niye girmeyeceksiniz

Bazen bisey anlatiyorum bana gore onemli ama hiccc bakan yok.
Soyle soyliyim benim arkadasim yoktur maalesef anksiyetem oldugu icin disari cikamiyorum kolay kolay illa biri olcak yanimda. Topluluga giriyorum ama hemen korkuyorum
O yuzden hamileligimden beri burasi ailem oldu benim.
Cok erken dogum yaptim ben.yazdigimda yarin dogum yapiyorum diye burdaki ailemin dualarini taaa dogumda hissettim. Simdi bisey oldumu yazmadinizmi kiriliyorum.hihhh küstüm banane

Gidemiyorum ki hepinizi gormesemde cok seviyorum ve kiyamiyorum:) kaldim iste gordunmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…