Maşallah canım baya iştahlıymış bebeğin,bide prematüre diyorsun,heryerde söyleme böyle nazar değer vallaa...
Bence bırak istediği kadar yesin,çok içine sinmiyorsa öğün aralarını uzat ama ne kadar yemek istiyorsa ver yesin,demekki ihtiyacı var...
Benimki gibi iştahsız olsa daha mı iyi?zor çok zor iştahsız bebeğe yemek yedirmek...
Gunaydin annelet benim mastit fena gene sanirim bu sefer nazar degdi ama neyse kizim yanimda uyuyor simdi bakalim kac dk uyuyacak uyurken yan donuyor bazen sagina yatiyor sariliyorum ben de ona tatile geldigimiz icin yer yatak probkemi var malum o yuzden beraber yatiyoruz kizim gel gel yapiyor artik eliyle ne zaman gel gel desem eller acilip kapaniyor
Hemen sorucam canim bu arada girmeme konusunu bende yapcaktim ama bende sizlerle paylastiklarim agir basti bence gel gene kaale alani almayani bosver bizler paylasimimizi yapiyoruz o yeter bize üzulürüm bak ben kac gün girmedim dogum gününmüs kutlama geregi duydum senin cadilari benim uykusuz şirini çekistirmemiz lazimm :)) bide isim konusunu düsünmedik o sira ailevi bi gerginlik vardi esim hep oglum olurs ismi ejder olcak derdi bende cok beyenmistim ismi kiz olursa sen koy derdi sükür oglumuz oldu isim olarak dedesinin ismi bide yanina ejder olsun dedik vayy senmisin diyen konusmamalara kadar gitti yeni yeni toplandik biz esimle anlam veremedik insan cocuguna istedigi ismi koyamazmi yaa dedik neyse sonuc olarak biz halaa oglumuza özendigimiz isimle seslenemiyoruz esimin ailesi dedesinin ismiyle hitap ediyo bizi zorlayan yokta iste biz bastaki olaylar cikmasin diye heralde cocuga ismiyle seslenmiyoruz ama ben sorana ejder diyorum ve artik hitapta edicem cocuk bilsin adini yaaaaa daha bukadar konular var konuscak nereye hanimefendii :))
Canm aynen benimkide biberonu istemiyordu su icsin diye vermistim agzinda geveliyordu annem ac kalincz alir demisti grcektende ac oldugu bi an verdum hemen aldi bence acikinca aliyorlar biraz tok olsunlar oyin saniyolar
Canim yemek aralarini uzatmak mumkun degil ki:) beni yer valla masallah. Cok agliyor kasigi beklemek mina yi delirtiyor. Bide poposunu kaldira kaldira agliyor masallah.
Amannn yesin ne yapayim tosunum olcak benim o:)
Henuz doktoruna bu kadar yedigini soylemedim:) yesin ama bu abartiyor. Yinede masallah kuzuma.
Sen doktoruna bay bay uyku ilacini sor valla bu kadar uykusuz adami cinnet gecittirir.
Arada girer yazi yazdinmi diye bakarim. Sen dogum yaptigin gun bende safra kesesi ameliyati olmustum:) vay be ne gunlerdi.
Ama artik kk ya girmeme karari verdim. Huzo hakliydi kimse kimseyi kaale almiyor artik.
Neyse canim senin yazilarina bakarim:)
Bide o kadar isim dusundun ogluna ama ne oldugunu bir soylemedin
yavruuu uyku ilacı ismimi o .ilk defa duydumm
huzo diyen dillerini yirimm
Canım hayırdır ne oldu ben memleketteyken bişey mi kaçırdım yoksa?? Paylaşımlarımız çok güzel gidiyordu çok şey öğrendik birbirimizden,dertlerimizi paylaştık ne oldu ki şimdi???
Hemde yorum yapmadan bizi takip eden birçok anne varken...
Bırakma tabiii:))) bende sanki hepiniZi tanıyor gibiyim.. O kadar benziyoruz ki bir birimize yani yakında olsak kesin ii arkadaş olurmuşuz gibi geliyor....Gidemiyorum kihepinizi gormesemde cok seviyorum ve kiyamiyorum:) kaldim iste gordunmu:)
Bazen bisey anlatiyorum bana gore onemli ama hiccc bakan yok.
Soyle soyliyim benim arkadasim yoktur maalesef anksiyetem oldugu icin disari cikamiyorum kolay kolay illa biri olcak yanimda. Topluluga giriyorum ama hemen korkuyorum
O yuzden hamileligimden beri burasi ailem oldu benim.
Cok erken dogum yaptim ben.yazdigimda yarin dogum yapiyorum diye burdaki ailemin dualarini taaa dogumda hissettim. Simdi bisey oldumu yazmadinizmi kiriliyorum.hihhh küstüm banane
Yi beni huzooooo:)
Bay bay uyumayan bebelere uyku ilaci yavrummmm. Helile de var. Sanada bisey verekte uyu azcikkkk
Canım benim inan bana bazen diyorum ki ya bu kızlarla nasıl görüşsek yüzyüze.çok merak ediyorum hepinizi.kısa zaman olmasına rağmen ben de çok benimsedim burayı.bir de ben de şöyle bir şey var.çok giriyorum ya diyorum ki her şeye yorum yapıyorum insanlar sıkılır falan diye düşünüyorum:) bazen ben de mesajlara cevap alamıyorum ama bebek gibi bi haklı mazeretimiz var hepimizin. Böyle iyiyiz ya gitmesin kimse bir yere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm aynen benimkide biberonu istemiyordu su icsin diye vermistim agzinda geveliyordu annem ac kalincz alir demisti grcektende ac oldugu bi an verdum hemen aldi bence acikinca aliyorlar biraz tok olsunlar oyin saniyolar
kuzum yaa 9 saat bekledim almadı
9 saat aç mı kaldı yanii??
canım uykuda vermeyi dene özellikle de geceleri,emzirmiyorsan büyük delikli bir emzikle ver,
Gündüzleri ise yine uykuda vermeyi dene,almıyorsa uykudan uyanır uyanmaz ve loş ışıklı bir ortamda sadece ikinizin olduğu sessiz bir ortamda ver,kesinlikle zorlama sakin ol,almadığında kızma,onunla yumuşak bir tonda gülerek konuş öp kokla,başka bir öğünde tekrar aynı şekilde dene,,sonunda sana hayır demeyecektir
Küstüm azcik:) bazen bisey yaziyorum hiccc kimse bakmiyor. Bende gidiyordum amma ay kiyamiyorum hic birinize. Hepinizi tek tek seviyorum cunku. Bebelerinizin hepsi benim sanki.
geçen bende küstüydümki ben geçen yıl 20 hazirandan beri yazıyorum buraya
geçen bende küstüydümki ben geçen yıl 20 hazirandan beri yazıyorum buraya
Tatlım buna can sıkılırmı hiç bazen arada kaynayan çok yazı oluyor banada oluyor aynı şey gitme biyere cvp yazmasamda senin yazdıklarından feyz alıyorum emin ol bu arada benim cadı 360 derece dönüyor artık sırt üstünden yüzüstüne sonra tekrar sırt üstü masallah kuzuma
Canım benim inan bana bazen diyorum ki ya bu kızlarla nasıl görüşsek yüzyüze.çok merak ediyorum hepinizi.kısa zaman olmasına rağmen ben de çok benimsedim burayı.bir de ben de şöyle bir şey var.çok giriyorum ya diyorum ki her şeye yorum yapıyorum insanlar sıkılır falan diye düşünüyorum:) bazen ben de mesajlara cevap alamıyorum ama bebek gibi bi haklı mazeretimiz var hepimizin. Böyle iyiyiz ya gitmesin kimse bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?