2014 Şubat Anneleri

Canim yemek aralarini uzatmak mumkun degil ki:) beni yer valla masallah. Cok agliyor kasigi beklemek mina yi delirtiyor. Bide poposunu kaldira kaldira agliyor masallah.
Amannn yesin ne yapayim tosunum olcak benim o:)

Benim de üç gündür memem ağrıyor sıcak su ve masaj yapıyorum biraz azaldı gibi.sen de yap canım...
Biz de kızımla beraber yatıyoruz doğduğundan beri,daha çok kendi rahatım için yatırıyorum ama artık ayrı yatırmak gerekiyor sanırım
Maşallah kızına,benimki anca dönüyor bide bol kahkahamız var :)))

Ejder bayildim ismine. Adiyla yasasin pasa. Su herseye herkesin karismasi varya cildirtiyor beni yeminle.
Benimde ilk kizda esim eda istedi. Bende cok nazlandi nazli olsun dedim
Esimde EDA NAZLİ olsun dedi. Cok sevdik ikimizde kirilmadik. Amma vayy senmisin koyan.kp ben bunun adini tuana koyucaktim ne diye kendi basiniza is yapiyorsunuz diye bir kizdi bize.esimde hiccc tinlamadi gitti kimligini cikardi hemen. İkinciyede firsat vermeden kizim koydu mina olsun dedi:) oylece bunu da atlattik

Canim yemek aralarini uzatmak mumkun degil ki:) beni yer valla masallah. Cok agliyor kasigi beklemek mina yi delirtiyor. Bide poposunu kaldira kaldira agliyor masallah.
Amannn yesin ne yapayim tosunum olcak benim o:)

ahh ahhh oğlumda çok yesin yaaaa

Canım hayırdır ne oldu ben memleketteyken bişey mi kaçırdım yoksa?? Paylaşımlarımız çok güzel gidiyordu çok şey öğrendik birbirimizden,dertlerimizi paylaştık ne oldu ki şimdi???
Hemde yorum yapmadan bizi takip eden birçok anne varken...

Küstüm azcik:) bazen bisey yaziyorum hiccc kimse bakmiyor. Bende gidiyordum amma ay kiyamiyorum hic birinize. Hepinizi tek tek seviyorum cunku. Bebelerinizin hepsi benim sanki.

Gidemiyorum ki hepinizi gormesemde cok seviyorum ve kiyamiyorum:) kaldim iste gordunmu:)
Bırakma tabiii:))) bende sanki hepiniZi tanıyor gibiyim.. O kadar benziyoruz ki bir birimize yani yakında olsak kesin ii arkadaş olurmuşuz gibi geliyor....
Ayrıca senin minik maşallah epey obur bir şey oldu biz daha ek gıdaya geçmedik ya bilmiyorum ne yiyor istediği sürece emişiyoruz... 7,5 kg civarı ama artık geçeceğim sanki kilo alımı yavaşlıyor bakalım 5 ayımız bitti kaç kilo olduk ona göre birşeyler yapacağım artık.....yoğur verecem ama nasıl veriyordunuz sulandırıyor musunuz verirken ev yoğurdu yaptık bir kaşık vereyim yarın alerjik bir şey yoksa devam....

Canım benim inan bana bazen diyorum ki ya bu kızlarla nasıl görüşsek yüzyüze.çok merak ediyorum hepinizi.kısa zaman olmasına rağmen ben de çok benimsedim burayı.bir de ben de şöyle bir şey var.çok giriyorum ya diyorum ki her şeye yorum yapıyorum insanlar sıkılır falan diye düşünüyorum:) bazen ben de mesajlara cevap alamıyorum ama bebek gibi bi haklı mazeretimiz var hepimizin. Böyle iyiyiz ya gitmesin kimse bir yere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçen bende küstüydüm ki ben geçen yıl 20 hazirandan beri yazıyorum buraya

Canm aynen benimkide biberonu istemiyordu su icsin diye vermistim agzinda geveliyordu annem ac kalincz alir demisti grcektende ac oldugu bi an verdum hemen aldi bence acikinca aliyorlar biraz tok olsunlar oyin saniyolar

kuzum yaa 9 saat bekledim almadı

9 saat aç mı kaldı yanii??
canım uykuda vermeyi dene özellikle de geceleri,emzirmiyorsan büyük delikli bir emzikle ver,
Gündüzleri ise yine uykuda vermeyi dene,almıyorsa uykudan uyanır uyanmaz ve loş ışıklı bir ortamda sadece ikinizin olduğu sessiz bir ortamda ver,kesinlikle zorlama sakin ol,almadığında kızma,onunla yumuşak bir tonda gülerek konuş öp kokla,başka bir öğünde tekrar aynı şekilde dene,,sonunda sana hayır demeyecektir

denedim den,yorumda bakalım ne olacak

Küstüm azcik:) bazen bisey yaziyorum hiccc kimse bakmiyor. Bende gidiyordum amma ay kiyamiyorum hic birinize. Hepinizi tek tek seviyorum cunku. Bebelerinizin hepsi benim sanki.

Tatlım buna can sıkılırmı hiç bazen arada kaynayan çok yazı oluyor banada oluyor aynı şey gitme biyere cvp yazmasamda senin yazdıklarından feyz alıyorum emin ol bu arada benim cadı 360 derece dönüyor artık sırt üstünden yüzüstüne sonra tekrar sırt üstü masallah kuzuma

Biz de anne kız küsüşüyoruz:) yatarken artık dönüp yüzüstü duruyor,ben kaldırıp ters çeviriyorum o tekrar dönüyor.üç kere çeviriyorum en sonunda ne karışıyorsun der gibi söylenip ağlamaya başlıyor.bi de artık kendi oturuyor ben bir şey demiyorum ne yapayım

Bizimki evi geziyor done done:) bide guldumu o disler cikiyor ya allah im bitiyorum resmen:)

Yaz anam herseye:) istanbul a geleyim hepinizi gorcem:)
Zaten huzo gidiyor istanbul a sinir oldum ben yokum diye.agustosta kaccam oralara anami ozledim beya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…