Ejder bayildim ismine. Adiyla yasasin pasa. Su herseye herkesin karismasi varya cildirtiyor beni yeminle.
Benimde ilk kizda esim eda istedi. Bende cok nazlandi nazli olsun dedim
Esimde EDA NAZLİ olsun dedi. Cok sevdik ikimizde kirilmadik. Amma vayy senmisin koyan.kp ben bunun adini tuana koyucaktim ne diye kendi basiniza is yapiyorsunuz diye bir kizdi bize.esimde hiccc tinlamadi gitti kimligini cikardi hemen. İkinciyede firsat vermeden kizim koydu mina olsun dedi:) oylece bunu da atlattik
Yaz anam herseye:) istanbul a geleyim hepinizi gorcem:)
Zaten huzo gidiyor istanbul a sinir oldum ben yokum diye.agustosta kaccam oralara anami ozledim beya:)
Ay huzooo. Senin dogum haberini aldigimda cok aglamistim:) bende yeni dogurduydum ya:) duygusala bagladiydim:) senin oglusub kulagina git mina gibi ol de:)
Canım benim inan bana bazen diyorum ki ya bu kızlarla nasıl görüşsek yüzyüze.çok merak ediyorum hepinizi.kısa zaman olmasına rağmen ben de çok benimsedim burayı.bir de ben de şöyle bir şey var.çok giriyorum ya diyorum ki her şeye yorum yapıyorum insanlar sıkılır falan diye düşünüyorum:) bazen ben de mesajlara cevap alamıyorum ama bebek gibi bi haklı mazeretimiz var hepimizin. Böyle iyiyiz ya gitmesin kimse bir yere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben gelirim nereye dersen:) kızımı da alır ablalarını görürüz:)
kızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım
Tamam canım öyle öyle başlayacağım..Kuzum basla azicik ek gidaya.ben yogurdu hic sulandirmiyorum. Mayaladigimi veriyorum.
İlk bir tattir bekle 24 saat gecsin.allerji yapicak mi yapmicakmi diye. Bak duruma gore yapmiyorsa arttirarak ver. Bisey denedigin zaman muhakkak o gun baska hic birsey verme. 24 saat bekmek gerekiyormus ilk kizim in doktoru oyle baslatmisti. Bu kizda da oyle basladim. Simdi beni bile yer masallah..
Benimki de almiyor canim kasikci kizim benim biberonla dis kasiyoruzkızlar oğlum biberonu reddediyor.kaşık ile yiyor ama biberon istemiyor.başına böyle birşey gelen varmı?ne yapmalıyım
geçmiş olsun kuzum yaaaa[/QUOTE
Tesekkurler baby
Dusa girip masaj yaptim canim nazar duasi okudum kizim cok donuyor ya firildak yatirmaya gelmiyor uyurken falan donuyor emeklemeye calisiyor popoyu kaldiriyor sonra geri patinaj cekiyor sinirleniyrBenim de üç gündür memem ağrıyor sıcak su ve masaj yapıyorum biraz azaldı gibi.sen de yap canım...
Biz de kızımla beraber yatıyoruz doğduğundan beri,daha çok kendi rahatım için yatırıyorum ama artık ayrı yatırmak gerekiyor sanırım
Maşallah kızına,benimki anca dönüyor bide bol kahkahamız var :)))
Biz de anne kız küsüşüyoruz:) yatarken artık dönüp yüzüstü duruyor,ben kaldırıp ters çeviriyorum o tekrar dönüyor.üç kere çeviriyorum en sonunda ne karışıyorsun der gibi söylenip ağlamaya başlıyor.bi de artık kendi oturuyor ben bir şey demiyorum ne yapayım
Demekki hazir oturmaya bazi seyleri cocuklar belli ediyormus ya
kızlar bebeğim çok hasta iki gündür öksürüyo balgam da var kustu iki kere doktora götürmek zorunda kaldm öksürük şurubu ve antibiytk verdi istemesem de kullanmak zorunda kaldmfilm ccekmek istediler kabul etmedim yanlış mı yaptm ilaç kullanmak istemiyorum am ne yapabilirim fikri olan var mı
Benimki de almiyor canim kasikci kizim benim biberonla dis kasiyoruz
geçmiş olsun kuzum yaaaa[/QUOTE
Tesekkurler baby
Dusa girip masaj yaptim canim nazar duasi okudum kizim cok donuyor ya firildak yatirmaya gelmiyor uyurken falan donuyor emeklemeye calisiyor popoyu kaldiriyor sonra geri patinaj cekiyor sinirleniyr
Demekki hazir oturmaya bazi seyleri cocuklar belli ediyormus ya
Direkt kendi kalkıp oturuyor bıraktım zorla yatırmıyorum artık ne yapayım
Kafam karisik canlar ya
Nasipse ayin 25 inde tatile gidiyoruz.
Gecen ay 22 de adet oldum.ondan once 20 nde. 2 gun atiyor dogumdan beri.24 nde olursam tatil maf olucak
Keske 22.de olsam yine.zaten 4 gun suruyor 1 gunu harcarim.ama olucak gibi degil.
Geciktirici icicem sanirim.yarin baslayayim mi?
Uzun zamandir bu tatili bekliyorum
Ama ne yapsam bilemedim
Ailelem capa da yasiyor canim.
Gelmeyi cok cok istiyorumda. Goncam olmazzz kizlarimi gormeden duramam diyor
Ayni seyi ben de dusunuyorum yaa cok merak ediyorum hepinizi keske bulusup tanisabilsek
Tatil sanada ii gelir canım...istersen kullan işini şansa bırakma... İçin rahat yaparsın tatilini...
Duramazlar:) benimki de 5 gündür yok.aradı sesi bozuk,ya ben sizi çok özlüyorum diyor:) bence kızını daha çok özledi de arada ben de kaynadım işte:)
Yakın olanlar buluşsun fotoğraf çekip koysunlar:)
Kizlari cok kiymetli bu adamlarin.
Dunde bizimki gelmis buyuk kiz ustune atladi tabi.askimmm benim diyor. Sonrada minik kizim nerde benim.uyuyor dedim.gitti basina oturmus bakiyor:)
Aradan 10 dakika gectide sen nasilsin hayatim diye sariliyor:) e tabi onlar kendi kizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?