2014 Şubat Anneleri

Allah r5azı olsn canm inş. bronşit değildr dasha minicik korkuyorm

Geçmiş olsun ay bebişler hasta olmasın hiç yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi akşamlar canlar :) Uzun zamandır yazamadım bugün tam 5ay doldu kontrol vardi rota asimizin ikinci dozu yapıldı gelişimi iyi cok sukur 7600gr kilo 70cm boy Once yazayım gecmisi daha sonra okurum :)

Caniimm kiyamam minige gecmis olsun bence dr ne diyosa uygula arastirmak istiyolarsa arastirsinlar hemen toplar insallah kendini

İyi akşamlar canlar :) Uzun zamandır yazamadım bugün tam 5ay doldu kontrol vardi rota asimizin ikinci dozu yapıldı gelişimi iyi cok sukur 7600gr kilo 70cm boy Once yazayım gecmisi daha sonra okurum :)

Masallah büyüyolar artik löp löp et olsun yedikleri

Iyi geceler annisler yaaa yazin cocuk bakmak daha zor kis olsa giydir cocugu ısıt evi simdi nd yapcagimi sasirdim korkuyorum terlicek üsücek diye antalyadayim ben burasi yaniyo klimasiz duramayiz bende artik oturma odasinda yatiyorum ogluma hamak kurdum ordayiz salonun klimasini aciyorum odaninda kapisini son care bunu buldum dr da ac klimayi cok sicak bunalir yemdk yemez dedi uzun giydiriyorum örtmüyorum bizimki örttürmüyo kendini bana cekmis inat bi damlacik örttümmü cekiyo üstünü basini püff yoruldum bugün bende yatiyorumm iyi uykular bütün bebeklere ki sizde uyuyun :)) bizimki tadimlik uyur kalkar gene kesin..

maşallahh bebişineee
canım çok geçmiş olsunnn

canım bence kullan tatilin keyfini çıkar sen bu tatili hakkettinnn inşalllah tatilin güzel geçerr..buarada ben daha adet olmadım:18:

maşalllahh kızınaaaa

canım katılıyorum sana benim kızımda sıcaktan emmiyorduu bende cok düşükte klimayı acıp veriyorumm akşamlarıı balkonda oturuyoruzz..benim kızımdaa şimdii uyuyorr ama birde uyanıyorr sonra 3 uyuyorr alllah hemizin yardımcısı olsunnn

Geçmiş olsun canım. Ben olsaydım çektirirdim.korkma bi kereden bişeycik olmaz.düşük doz veriyorlar.Hamilelikte bile kimbilir kaç kez maruz kalmışızdır etrafımızdaki insanların aldığı radyasyona. Akciğer filminde zatüre olup olmadığına bakıyorlar.bazı durumlarda yatırarak damardan ilaç vermek zorunda kalabiliyorlar. Bi dahakine isterse çektir bence.

Ben bu ters dönmelerden 2 gün çektim.yüzünü çevirip yatmayı bilmiyordu her defasında kalkıp çevirmek zorunda kalıyordum.Baktım bi gün yüzünü sağa çevirmiş yatıyor pek mutlu oldum. Sen de çevirme korkma boğulmazlar kollarıyls kafalarını hemen kaldırıyorlar

Saygı duydum davranışına ama ben böyle şeylere gelemem, herkes sınırını bilmeli. Benim ailem sizin bebeğiniz,zor elde ettiniz bize bişey düşmez dedi her zamanki olgunluklarıyla.eşimin annesi de nefise olsun dedi ben de alttan alttan biraz tersledim bi daha da sesini çıkaramadı.sen hangisini istiyorsan onu söyle de benimsesin ismini.boşver başkalarını.

Uyanıksa kaldırıyor ama uyuyorsa dermanı olmuyor kaldırmaya:)

Uyanıksa kaldırıyor ama uyuyorsa dermanı olmuyor kaldırmaya:)

Benimki alıştı hep yüzüstü yatıyor.park yatak kullanıyorum.yatağı sert (pamuklu yumuşak yatak olunca içine gömülüyorlarmış) ve üstünde sadece nevresimin çarşafı var.o yüzden hiç korkmuyorum.bide kafası içe dönük olsa bile dikkat ediyorum burun delikleri hep açık duruyor :) .başka türlü sabaha kadar diker beni ayağa. Ben dönmeleri başlamadan bu endişeyle doktoruma danıştığımda bugüne kadar bu sebepten ölen bebek duymadım demişti o yüzden rahatım biraz,

Aa çok ilginç çünkü uykuda bebek ölümlerinin sebepleri arasında bu da var.ama bu aylarda artık rahat döndüğü için sorun etmemiştir doktor.benim kızım çok derin uyuyor ben öyle bırakamıyorum burnu kapanıyor

Of zaten surekli kontrol ediyorum ama cok donuyor bende iki yanina yastik koydum ki donup kapanamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…