Çok geçmiş olsun canımbalgam varsa bildiğim kadarıyla bronşit olmuştur ben de çocukken çok çektim ondan.hala da dikkat etmesem nükseder.kannatimce iğne daha iyi.biraz acıtır ama çok daha çabuk toparlar.umarım bir an evvel iyileşir kuzucuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah r5azı olsn canm inş. bronşit değildr dasha minicik korkuyorm
kızlar bebeğim çok hasta iki gündür öksürüyo balgam da var kustu iki kere doktora götürmek zorunda kaldm öksürük şurubu ve antibiytk verdi istemesem de kullanmak zorunda kaldmfilm ccekmek istediler kabul etmedim yanlış mı yaptm ilaç kullanmak istemiyorum am ne yapabilirim fikri olan var mı
kızlar bebeğim çok hasta iki gündür öksürüyo balgam da var kustu iki kere doktora götürmek zorunda kaldm öksürük şurubu ve antibiytk verdi istemesem de kullanmak zorunda kaldmfilm ccekmek istediler kabul etmedim yanlış mı yaptm ilaç kullanmak istemiyorum am ne yapabilirim fikri olan var mı
Allah r5azı olsn canm inş. bronşit değildr dasha minicik korkuyorm
İyi akşamlar canlar :) Uzun zamandır yazamadım bugün tam 5ay doldu kontrol vardi rota asimizin ikinci dozu yapıldı gelişimi iyi cok sukur 7600gr kilo 70cm boyOnce yazayım gecmisi daha sonra okurum :)
maşallahh bebişineeeİyi akşamlar canlar :) Uzun zamandır yazamadım bugün tam 5ay doldu kontrol vardi rota asimizin ikinci dozu yapıldı gelişimi iyi cok sukur 7600gr kilo 70cm boyOnce yazayım gecmisi daha sonra okurum :)
canım çok geçmiş olsunnnkızlar bebeğim çok hasta iki gündür öksürüyo balgam da var kustu iki kere doktora götürmek zorunda kaldm öksürük şurubu ve antibiytk verdi istemesem de kullanmak zorunda kaldmfilm ccekmek istediler kabul etmedim yanlış mı yaptm ilaç kullanmak istemiyorum am ne yapabilirim fikri olan var mı
canım bence kullan tatilin keyfini çıkar sen bu tatili hakkettinnn inşalllah tatilin güzel geçerr..buarada ben daha adet olmadım:18:Kafam karisik canlar ya
Nasipse ayin 25 inde tatile gidiyoruz.
Gecen ay 22 de adet oldum.ondan once 20 nde. 2 gun atiyor dogumdan beri.24 nde olursam tatil maf olucak
Keske 22.de olsam yine.zaten 4 gun suruyor 1 gunu harcarim.ama olucak gibi degil.
Geciktirici icicem sanirim.yarin baslayayim mi?
Uzun zamandir bu tatili bekliyorum
Ama ne yapsam bilemedim
maşalllahh kızınaaaaBiz de anne kız küsüşüyoruz:) yatarken artık dönüp yüzüstü duruyor,ben kaldırıp ters çeviriyorum o tekrar dönüyor.üç kere çeviriyorum en sonunda ne karışıyorsun der gibi söylenip ağlamaya başlıyor.bi de artık kendi oturuyor ben bir şey demiyorum ne yapayım
Iyi geceler annisler yaaa yazin cocuk bakmak daha zor kis olsa giydir cocugu ısıt evi simdi nd yapcagimi sasirdim korkuyorum terlicek üsücek diye antalyadayim ben burasi yaniyo klimasiz duramayiz bende artik oturma odasinda yatiyorum ogluma hamak kurdum ordayiz salonun klimasini aciyorum odaninda kapisini son care bunu buldum dr da ac klimayi cok sicak bunalir yemdk yemez dedi uzun giydiriyorum örtmüyorum bizimki örttürmüyo kendini bana cekmis inat bi damlacik örttümmü cekiyo üstünü basini püff yoruldum bugün bende yatiyorumm iyi uykular bütün bebeklere ki sizde uyuyun :)) bizimki tadimlik uyur kalkar gene kesin..
Ben bu ters dönmelerden 2 gün çektim.yüzünü çevirip yatmayı bilmiyordu her defasında kalkıp çevirmek zorunda kalıyordum.Baktım bi gün yüzünü sağa çevirmiş yatıyor pek mutlu oldum. Sen de çevirme korkma boğulmazlar kollarıyls kafalarını hemen kaldırıyorlarBiz de anne kız küsüşüyoruz:) yatarken artık dönüp yüzüstü duruyor,ben kaldırıp ters çeviriyorum o tekrar dönüyor.üç kere çeviriyorum en sonunda ne karışıyorsun der gibi söylenip ağlamaya başlıyor.bi de artık kendi oturuyor ben bir şey demiyorum ne yapayım
Hemen sorucam canim bu arada girmeme konusunu bende yapcaktim ama bende sizlerle paylastiklarim agir basti bence gel gene kaale alani almayani bosver bizler paylasimimizi yapiyoruz o yeter bize üzulürüm bak ben kac gün girmedim dogum gününmüs kutlama geregi duydum senin cadilari benim uykusuz şirini çekistirmemiz lazimm :)) bide isim konusunu düsünmedik o sira ailevi bi gerginlik vardi esim hep oglum olurs ismi ejder olcak derdi bende cok beyenmistim ismi kiz olursa sen koy derdi sükür oglumuz oldu isim olarak dedesinin ismi bide yanina ejder olsun dedik vayy senmisin diyen konusmamalara kadar gitti yeni yeni toplandik biz esimle anlam veremedik insan cocuguna istedigi ismi koyamazmi yaa dedik neyse sonuc olarak biz halaa oglumuza özendigimiz isimle seslenemiyoruz esimin ailesi dedesinin ismiyle hitap ediyo bizi zorlayan yokta iste biz bastaki olaylar cikmasin diye heralde cocuga ismiyle seslenmiyoruz ama ben sorana ejder diyorum ve artik hitapta edicem cocuk bilsin adini yaaaaa daha bukadar konular var konuscak nereye hanimefendii :))
Ben bu ters dönmelerden 2 gün çektim.yüzünü çevirip yatmayı bilmiyordu her defasında kalkıp çevirmek zorunda kalıyordum.Baktım bi gün yüzünü sağa çevirmiş yatıyor pek mutlu oldum. Sen de çevirme korkma boğulmazlar kollarıyls kafalarını hemen kaldırıyorlar
Uyanıksa kaldırıyor ama uyuyorsa dermanı olmuyor kaldırmaya:)
Benimki alıştı hep yüzüstü yatıyor.park yatak kullanıyorum.yatağı sert (pamuklu yumuşak yatak olunca içine gömülüyorlarmış) ve üstünde sadece nevresimin çarşafı var.o yüzden hiç korkmuyorum.bide kafası içe dönük olsa bile dikkat ediyorum burun delikleri hep açık duruyor :) .başka türlü sabaha kadar diker beni ayağa. Ben dönmeleri başlamadan bu endişeyle doktoruma danıştığımda bugüne kadar bu sebepten ölen bebek duymadım demişti o yüzden rahatım biraz,
Aa çok ilginç çünkü uykuda bebek ölümlerinin sebepleri arasında bu da var.ama bu aylarda artık rahat döndüğü için sorun etmemiştir doktor.benim kızım çok derin uyuyor ben öyle bırakamıyorum burnu kapanıyor
Canim sen bursa ya geldim degilmi? Nereye goturdun doktorun ismi ne?
Yakın olanlar buluşsun fotoğraf çekip koysunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?