Uyumuyoor ya kac saat oldu yok uyumuyor
Masallah büyüyolar artik löp löp et olsun yedikleri
canım katılıyorum sana benim kızımda sıcaktan emmiyorduu bende cok düşükte klimayı acıp veriyorumm akşamlarıı balkonda oturuyoruzz..benim kızımdaa şimdii uyuyorr ama birde uyanıyorr sonra 3 uyuyorr alllah hemizin yardımcısı olsunnn
günaydın millettt
hala biberon kullanmıyoruz
günaydın millettt
Gunaydin gunlerdir uykysuzluktan sonra kizim.bu gece beni cok mutlu etti. Aksam.yatirdim 11 de hortladi 2 mememide emmisti uyandi uumuyo agliyo mama yaptim 120 lik onuda bi nefeste icti zor uyuttum.sonra esimle oturduk sahura kadar onu doyurdjm yola gitti. Yattim.ama dedim sjmdi kalkar anam.ben 5 bucukta namaza kalktim.bizimki hala uyuyo cok sasirdim
nefrsini dinlerken bikirdadi emzirdim.nasil acikmis kuzum. Sonra 9 a kadar uyudu. 6 aydir bu bi.ilk ikimizinde gozleri.sismisAksam.bayramlik almaya gittik waikikiden.baktkm.hep ayni seyler baska cocuk magazasida bulamadim 4 citcitli badi aldim.bi tisort 2 onluk yeni doganlari giyo hala yikana yikana cektiler bizimki buyumedi yani:) bayramda cici giysin dedim evde 2 bahcivani var elbisesi var biri beyaz biri leopar desenli aman sicakta zqten rahat olsun ole suslucem diye cocu bunsltmicam ilerde bol.bol.suslerim.daha bebek.yatti yerde yazik elbiseyle bile rahat olmuyo o.yuzden baska beyenemedim. Ama yinede gozume carpan olursa alirim yine. Bide ayakkabi sorunumuz var ayaklari kucuk bisuru ayakkabi var olmuyo bi mevlitluk olan.oluyo. ayakkabida giydıremicem.herelde
Yerim onun ayaklarini :) bizimki erkek simdiden butün ayKkabilari oluyo kocaayKli sanirim bende bayramda bisey almicam okadar cok almisizki giymedikleri var ve cogu kücüldü giymeden ayakkabilarda vaf yeni babasi masallah bir sirz ayakkabi aldi birii giydiririz. Kizinada masallah hep olur diyelim olsun uykuya hasret kaldik düzene girsinler artik
Aynen canim arkadasinkide koca ayak erkekler ole oluyo herelde nabalim bebek takilcaz biz :) cok sicak zaten allahtan arabada klima var bi sicak.bi soguk.cociklar hasta olmaz ins .
Eki Görüntüle 1195082 uyuyusa bak ya
Eki Görüntüle 1195085
Aynen canim arkadasinkide koca ayak erkekler ole oluyo herelde nabalim bebek takilcaz biz :) cok sicak zaten allahtan arabada klima var bi sicak.bi soguk.cociklar hasta olmaz ins .
Eki Görüntüle 1195085
Eki Görüntüle 1195085
günaydın millettt
Eki Görüntüle 1195085
huzunbaz kisce eğer çok kaşık kullandıysan bazı bebekler Ona alışıp bırakıyor biberonuben sadece suan kaşıkla yoğurt veriyom.biberonu hiç birakmadi daha bi tanıdığımız oğluna kaşığı alisinca hemen bırakmıştı biberonu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende biberonunu unutmasin diye sivilari biberonla veriyorum püreleri kasikla corba ve yogurdu biberonla iciyo kestim azcik agzini :) yogurda meyve puresi koyunca sivilasiyo rahat iciyo mesela az önce yayla corbasi icti biberonla
Tatlı şey yaaa benimkide aynen böyle yatıyor ben sırt üstü yatırıyorum bide bakmışım bu şekle gelmiş daha rahat ediyorlar galiba yada genetik olabilir ben hiç sırt üstü yatamam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şeker ya maşallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsi böyle yatiyo heralde :) barikatlarda her evde var yastik barikatı :))
Bir ben corbalari biberonla veriyorum saniyordum:) benim kiz kasigi bekliyemiyor:) cok agliyor. Sebze corbasini ben artik suzgecten geciriyorum azda sulandirip mama koyuyorum icine biberonla bayila bayila iciyor:) tarhana yida oyle:) bugun cicibebeli seftali verdim kasikla. Biberon istiyor yesin diye sebek oldum karsisinda:) yogurt hic koymadim biberona dur onuda bir deneyeyim:)
Bir ben corbalari biberonla veriyorum saniyordum:) benim kiz kasigi bekliyemiyor:) cok agliyor. Sebze corbasini ben artik suzgecten geciriyorum azda sulandirip mama koyuyorum icine biberonla bayila bayila iciyor:) tarhana yida oyle:) bugun cicibebeli seftali verdim kasikla. Biberon istiyor yesin diye sebek oldum karsisinda:) yogurt hic koymadim biberona dur onuda bir deneyeyim:)
kızlar bizbayrama gidiyoruz babanneye bayramın 1. günü ananeye 2 hafta sonra görüşürüz telden gelirim gene
,
musmutlu bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?