2014 Şubat Anneleri

biz uyandkk herkese gunaydin :). Topik epey ilerlemis. Nazli eda pek nazliymissin kuzum benim yaw..nazli kizi mi yoksa anasi mi :))) merak etme canim ben cok yeniyim bana da cok oldu. Baslarda yeniyim heralde diye yazmiyosunuz diye dusundum. Sonra erol buyukburc gibi
"Bennnn SAKSI degilim. Bana boyle davranamasssinizzzz.
Ben SAKSI değilim. .....SAKSI degilim........." diyesim geldi :)))))
Izlemediysen youtubeden izle cok komik. Neysem sonra ceva yazarlarsa ben ogrenmis olurum.yazmazlarsa da canlari saolsun dedim.

Masallah büyüyolar artik löp löp et olsun yedikleri

Teşekkür ederim kızlar :)

Gunaydin gunlerdir uykysuzluktan sonra kizim.bu gece beni cok mutlu etti. Aksam.yatirdim 11 de hortladi 2 mememide emmisti uyandi uumuyo agliyo mama yaptim 120 lik onuda bi nefeste icti zor uyuttum.sonra esimle oturduk sahura kadar onu doyurdjm yola gitti. Yattim.ama dedim sjmdi kalkar anam.ben 5 bucukta namaza kalktim.bizimki hala uyuyo cok sasirdim
nefrsini dinlerken bikirdadi emzirdim.nasil acikmis kuzum. Sonra 9 a kadar uyudu. 6 aydir bu bi.ilk ikimizinde gozleri.sismis Aksam.bayramlik almaya gittik waikikiden.baktkm.hep ayni seyler baska cocuk magazasida bulamadim 4 citcitli badi aldim.bi tisort 2 onluk yeni doganlari giyo hala yikana yikana cektiler bizimki buyumedi yani:) bayramda cici giysin dedim evde 2 bahcivani var elbisesi var biri beyaz biri leopar desenli aman sicakta zqten rahat olsun ole suslucem diye cocu bunsltmicam ilerde bol.bol.suslerim.daha bebek.yatti yerde yazik elbiseyle bile rahat olmuyo o.yuzden baska beyenemedim. Ama yinede gozume carpan olursa alirim yine. Bide ayakkabi sorunumuz var ayaklari kucuk bisuru ayakkabi var olmuyo bi mevlitluk olan.oluyo. ayakkabida giydıremicem.herelde

günaydın millettt
hala biberon kullanmıyoruz

Günaydın canım aynen yaa ben emziriyorum okula da baslamayi dusunmuyorum ucretsiz izin alicam diye alistirmadim başta simdi kesinlikle almıyor kaşık çok zor oluyor su vermek için sen sutu mamayi da kaşıkla vermeye çalışıyorsan cok zor inş alir

Yerim onun ayaklarini :) bizimki erkek simdiden butün ayKkabilari oluyo kocaayKli sanirim bende bayramda bisey almicam okadar cok almisizki giymedikleri var ve cogu kücüldü giymeden ayakkabilarda vaf yeni babasi masallah bir sirz ayakkabi aldi birii giydiririz. Kizinada masallah hep olur diyelim olsun uykuya hasret kaldik düzene girsinler artik

Aynen canim arkadasinkide koca ayak erkekler ole oluyo herelde nabalim bebek takilcaz biz :) cok sicak zaten allahtan arabada klima var bi sicak.bi soguk.cociklar hasta olmaz ins .

Eki Görüntüle 1195082 uyuyusa bak ya

Tatlı şey yaaa benimkide aynen böyle yatıyor ben sırt üstü yatırıyorum bide bakmışım bu şekle gelmiş daha rahat ediyorlar galiba yada genetik olabilir ben hiç sırt üstü yatamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masaallah kiscene popisi dönüp yatiyobenim oğlanda hep sırt üstü yatıyo asla bole yüzüstü yatmıyo yan yatırım bi bakıyom yine sırt üstü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın millettt
hala biberon kullanmıyoruz

huzunbaz kisce eğer çok kaşık kullandıysan bazı bebekler Ona alışıp bırakıyor biberonuben sadece suan kaşıkla yoğurt veriyom.biberonu hiç birakmadi dahabi tanıdığımız oğluna kaşığı alisinca hemen bırakmıştı biberonu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende biberonunu unutmasin diye sivilari biberonla veriyorum püreleri kasikla corba ve yogurdu biberonla iciyo kestim azcik agzini :) yogurda meyve puresi koyunca sivilasiyo rahat iciyo mesela az önce yayla corbasi icti biberonla

Bende biberonunu unutmasin diye sivilari biberonla veriyorum püreleri kasikla corba ve yogurdu biberonla iciyo kestim azcik agzini :) yogurda meyve puresi koyunca sivilasiyo rahat iciyo mesela az önce yayla corbasi icti biberonla

Bir ben corbalari biberonla veriyorum saniyordum:) benim kiz kasigi bekliyemiyor:) cok agliyor. Sebze corbasini ben artik suzgecten geciriyorum azda sulandirip mama koyuyorum icine biberonla bayila bayila iciyor:) tarhana yida oyle:) bugun cicibebeli seftali verdim kasikla. Biberon istiyor yesin diye sebek oldum karsisinda:) yogurt hic koymadim biberona dur onuda bir deneyeyim:)

Çok şeker ya maşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi böyle yatiyo heralde :) barikatlarda her evde var yastik barikatı :))

aynen bizimki yatış sitillerine çığır açıyo :) bende hep yüz üstü severim günah diye cok ireniyorum ama en son öyle buluyorum kendimi hamileyken en cok bundan cekerdim

yastıklar cok fena bizimki atıyo yastıkalrı ama uyanınca hemen yakalamak lazım:18:

benimki sebze püresini sevmemişti biborana beni koysam içer du deniyim

kızlar bizbayrama gidiyoruz babanneye bayramın 1. günü ananeye 2 hafta sonra görüşürüz telden gelirim gene
,

musmutlu bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dene bencede yogurdun koyuysa sulu meyve rendele seftali mesela kasikla sivilari vermek zor oluyo ben kendi yaptigim ev cicibebelerindende koyuyorum pisirip rondodan cekiyorum 2 kasikta meyveli yogurduna ondan koyuyorum geciyo biberondan tabi ben azcik genislettim ucunu

kızlar bizbayrama gidiyoruz babanneye bayramın 1. günü ananeye 2 hafta sonra görüşürüz telden gelirim gene
,

musmutlu bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ohhh miss gibi... bende 26 sinda izmire gidiyorum annemin haberi yokbayramda gitcem saniyo ama onun dogum günü oglanla zor olcak tek gitcem ama neyse yapcaz artik biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…