2014 Şubat Anneleri

Anneler biz 4subat dogumluyuz kizima gunde bir ogun meyve puresi veriyorum.Siz neler veriyorsunuz gunde kac ogun veriyorsunuz?sadece emziriyorum

Anneler biz 4subat dogumluyuz kizima gunde bir ogun meyve puresi veriyorum.Siz neler veriyorsunuz gunde kac ogun veriyorsunuz?sadece emziriyorum

Oglum 30 ocak dogumlu saatler degissede bazen ögünlerimiz söyle;

-7 de emziriyorum-9.30 kahvalti (1çk tereyag, 1çktahin ve pekmez, biraz keci peyniti biraz labne peynir, yarim yumurta sarisi, 2yemek kasigi cicibebe evde yapiyorum ben rondodan cekiyorum normal bisküvi kullandigim zamanda 3 tane koyuyodum, 50cc süt sagiyorum sagmadiysam yarim seftali rendeliyorum)-12.30 gibi emziriyorum-2.30 gibi corba (yayla, sebze corbasi vs)-5 e dogru emziriyorum ve evde yaptigim yogurttan 3 yemek kasigi ve icine 2 cesit meyve evde ne varsa -7.30 8 gibi hipp marka organik elmali yulafli muhallebisinden yapiyorum 3 yemekkasigi ve suyla-9.30 da yatarken emziriyorum ve yanimda 100 cc mama tutuyorum o genelde ya emerken uyuyo yada mamadan 40 yada 50 cc icip uyuyo sabaha kadar emziriyorum kalktikca 5 kere kesin uyaniyo ama acliktan degil 2 emiyo memede uyumak istiyo veee ertesi gün gene ayni zor bu ek gida isi mutfaktayim hep ama o yesinnde yapayim

Ben okurken yoruldum doktor bana gunde bi kere dedi

Canim her bebegin duzeni farklidir tabi okuyunca cok gibi duruyoda asli ana ögün süt ara ögün ek gida sen 1 kere veriyosun ben 3 yada 4 kere sanirim dr un yavas yavas arttircak ben ilk baslangicta 2 ögünle baslatti ev yogurdu ve meyve puresi yemesi gerekiyo dedi tabiki sen dr a göre hareket et ilk günlermi ek gida? Benim 15 gün oldu ama dr um ufak ufak yesin herseyden dedi bende veriyorum sıkınti olmadi sükür bebegin kac kilo? Belki kilosu coksa vermemistir gerci benimkininde kilosu iyi ama 6. Ayda baslamalari gerekiyo tatmalara sirf yogurt olmazki en azindan cay kasigiyla ufak ufak tattir (dr a danisarak tabi)

Pardon meyve püresi demissin , ek gidaya gecen arkadaslar yardimci olun en azindan 3 ögün kadar ara ögün ek olarak veriyosunuz dimi ???? Yanlis bisi söylemiyorumdur umarim

Meyve puresiyle basladik yavas yavas arttiricaz corba kahvalti vs.ogun sayisini arttiricaz hepsi tek tek hazirlanicagi icin yorucu dedim tabikide her bebisin yemesi farkli onlara herseyin en iyisini yapnak istedigimiz icin yorucu.Ben sadece duzeni nasil oluyor diye merak ettim.

Oglum 3 şubat doğumlu anne sütü dışında hiçbirşey vermiyorum daha .. Az kaldı 6 ay dolunca kısmetse.. Ama gece uykuları çok bozuldu bazen saat başı uyanıyor ..

Oglum 3 şubat doğumlu anne sütü dışında hiçbirşey vermiyorum daha .. Az kaldı 6 ay dolunca kısmetse.. Ama gece uykuları çok bozuldu bazen saat başı uyanıyor ..
Bende baslayali 3gun oldu dr.tavsiyesi ile basladim kizim geceleri cok huzursuzdu surekli agliyordu artik daha az uyaniyor.

Bende baslayali 3gun oldu dr.tavsiyesi ile basladim kizim geceleri cok huzursuzdu surekli agliyordu artik daha az uyaniyor.

Gece yatmadan evvel muhallebi gibi tok tutan bir öğün uygulayabilirsin canım.bu şekilde çok uzun süre uyanmayacaktır.ben artık emme süremiz azalacağı için ne kadar emse kardır diye uyanmasını istiyorum o yüzden uzun süre tok tutan şeyler vermiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oglan geceleri baya uzun uyumaya basladi mesela dun gece hic uyanmadi kilo almaz diye korkuyorum dr sormustum uyandirma uyku buyutur cocugu dedi 6 saat emmedi yani dun ek gidaya da baslamadim henuz ne yapsam bilmiyorum 6 saat cok uzun degil mi

uzun zamandır giremiyordum bebişleri büyütmüşüz.bende büyüttüm ek gıdaya da başladık biz ne yiyorsak ondan yediriyorum 3 saate birde emiyor yarım saat falan bazen 5 dakka.8 kilo 400 gr sizin bebişerin kilosu nasıl 28 inde 6.ayını dolduracak oğlum.

Benim kızım da uzun süre uyuyor canım.uyandırıp emzireyim diyorum derin uyuyor kalkmıyor.yeni doktorumuza sordum artık o kadar saat onlar için normal dedi.daha ne istiyorsun sen de uyu dinlen işte kaldırma çocuğu dedi ben tabi yine de defalarca kalkıyorum belki alır diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canim biraz yardimci olabilmek icin saatli yazdim bende kendi düzenimizi cünki ilk basladiimdan beri neyi nezaman vercegimi bilemiyordum bi faydam olursa ne mutlu gercekten yorucu olmasi var ögün arttikca bide bidicik yapiyosun cok komik :)) evcilik oynar gibi

Bizim uyku hep bozuktu düzelmedi bu saatte kalktik 4 kerede uyandi acliktan degil huysuzlugundan

Benim oglan geceleri baya uzun uyumaya basladi mesela dun gece hic uyanmadi kilo almaz diye korkuyorum dr sormustum uyandirma uyku buyutur cocugu dedi 6 saat emmedi yani dun ek gidaya da baslamadim henuz ne yapsam bilmiyorum 6 saat cok uzun degil mi

Bence uyandirma artik büyüduler gece uykusunu anlasin ki normalide o dr bana uyandirma diyo ama bizimki uyumuyo malesef uykununda yarari baska bence oda sende uyuyun dinlenin :)

Gunaydin canim. Bisey dicem sana. Milupa nin papatya cayi var denedin mi? Uyku icin. Benim buyuk kizda ise yaramisti. Birde gece cayi var. Aklinda bulunsun dedim...

Canim sabah 9-10 gibi meyve puresi ikindi 3-4 gibi yogurt vermeye basladim.yeni basladigimiz icinyavas yavas ogun haline geetirmeye baslicam. Bunlari verince az yedigi icin bi yarim saat sonrada emziriyorum. Artik su da vermen gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…