2014 Şubat Anneleri

Gece cayini agzina sürmüyo papatyayi duydum ama almadim alicam ama insallah sızar :))

Dene canim tabi. Ayni zamanda papatya cayi dis cikarma acisini hafifletiyor.kucuk kizin disler cikarken cok problem yasamadik ama buyuk sagolsun 4 ayda 20 kilo verdirdiydi:)
Papatya cayi sayesinde rahatlamisti bende tabi:)

slm kızlar mama kaşıklarınızı neyle yıkıyorsunuz normal bulaşık deterjanıylamı yoksa başka birşeyle mi? bide dün karpuz suyu verdim oğluma kaşığın rengi boyandı çıkmıyor bunun için özel birşey yapıyor musunuz?

baloncuk 13 ben nuk un bebekler icin olan sıvı bulasik sabunu nu kullanıyorum. bende meyve püresi yedirmistim kasik boyandi resmenyikadim kaynattım çıkmadı. öyle kullaniyorum yinede.bazen kaşığıni tabağıni kaynatıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bizim uyku hep bozuktu düzelmedi bu saatte kalktik 4 kerede uyandi acliktan degil huysuzlugundan

bizimde uyku düzeni 5 ten sonra bozukyarım saatte bir uyaniyo.sut veriyorum iciyo altını degiştiriyorumyok yine aynı. illaki 5 ten sonra sık sık uyanacakbu düzen bi türlü değişmiyor. Gecede tam 11 te yatıyo. 5 e kadar iki kere karnını doyurmak içinde uyanır oda kesin hiç degismez

Canim ben amwayin bulasik deterjaniyla yikiyorum.bulasik suyunu cicek diplerine bile dokebiliyosun. Guvendigim icin onunla sabunluyorum. Sonrada kaynar sudan geciriyorum

Her şeyini nuk'la yıkıyorum canım.eğer aceleyle kaynamış suyla duruluyorum değilse sterilazatöre koyuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar bebeklerinizevsuyu ne ile iciriyosunuz. Biraz büyük olsa kahve fincaniyla vericem ama suan kasikla zor oluyo.biberon emmeyi bilmiyo.suluk gibi biseyler var ucu yassi. Onunla icebilir mi aceba

kizlar bebeklerinizevsuyu ne ile iciriyosunuz. Biraz büyük olsa kahve fincaniyla vericem ama suan kasikla zor oluyo.biberon emmeyi bilmiyo.suluk gibi biseyler var ucu yassi. Onunla icebilir mi aceba

Ben sulukla veriyorum.once kaşıkla veriyodum zor oluyodu.elime vurup döküyor du.sulukla baya hızlı ve çok iciyo.terledigi içinmi ne nerdeyse gunluk 250 cc iciyo.bence suluk al.belki bunla alışıp içebilir. oğlum zorlanmadi hic dogdu doğali biberon kullandığı icin

Son düzenleme:

Waaawww 250 ml su mu iciyo. Cok degil mi canim benim. Iste biberon emmeyi bilmiyo hatun :) aventin sulugunu alicam. Kasikla iciyo ama az iciyo birde zor oluyo benim icin

Canim sabah 9-10 gibi meyve puresi ikindi 3-4 gibi yogurt vermeye basladim.yeni basladigimiz icinyavas yavas ogun haline geetirmeye baslicam. Bunlari verince az yedigi icin bi yarim saat sonrada emziriyorum. Artik su da vermen gerekiyo.

Selam,bu şekilde vermeni dr.mu söyledi:44: bizimki yeni başlattı geçen hafta şeftali verdim bi tek 3 kaşıkla başladım arttıra arttıra h.sonuna yarım şeftali verdim ama başka bişey vermedim gün içinde acaba bebek kilosuna göre mi böyle:44:

Birde cam rendeden geçirip veriyoruz ya bu mevye püresi mi oluyor şimdi hafif tortulu meyve suyu için cam rendeden sonra süzgeçten mi geçirmem gerek?
Birde sterilizatör denmiş hangilerinden kullanıyorsunuz mikrodalga için olanları var en uygun fiyatlı deneyen var mı?:44:

Ben onu kullanıyorum.memnunum

Waaawww 250 ml su mu iciyo. Cok degil mi canim benim. Iste biberon emmeyi bilmiyo hatun :) aventin sulugunu alicam. Kasikla iciyo ama az iciyo birde zor oluyo benim icin

Kiscem bi görsen çocuk okadar çok terliyo kiyattığı yere battaniye serdim inanirmisin altına geçmişdemekki su ihtiyacı oluyor. suluğu çekersem ağlıyor. içmek istiyo. istemediği zaman bırakıyorum zaten.bide yoğurt verim acayip susuyobide hemen içtiğini idrara atiyo bez şişiyor hemen.6.ay kontrolünde soracam terlemeyi ve su icmeyisuyu vermessem allah göstermesin çocuğun böbrekleri kurur.bu kadar terleme karsişükür başka bi sorun yok.vuranin havası da çok nemli galiba insanda kaynaklanıyor

Son düzenleme:

Canım Sterilizatorun elektriklisini kullandım avent marka benimki hemen bozuldu. almadım tekrar.mikrodalgali olanını hiç kullanmadım. meyve suyunu süzüp te verebilirsin yada katı meyve sıkacağı varsa onlada sıkabilirsin. ben onla yapacam. cam rende zahmetli sanki biraz rendele süz.

Son düzenleme:

Ben biberon,kaşık gb.şeyleri kaynatıyorum,oyuncak vs.ağzına aldığı şeyleri karbonatlı su ile temizliyorum acaba sterilizatör daha mı iyi olur dedim netten de baktım çok yüksek fiyatları en uygunları mikrodalga olanlar.
Ben şeftaliyi hep öyle verdim yani rendeden geçirdim bitek yanlış mı yapmış oldum şimdi :44: armuta başlamıştım onu süzerek deneyeyim bakıyım.
katı meyve sıkacağını kullanma dedi dr.ondan kullanmıyorum.
Keçi sütünden de yoğurt yaptım tuttu benimki kıvamı normal yoğurda göre çok az sulu oldu,bu hafta 4 kez falan kendime tekrar tekrar mayalıcam tam keçiye dönüşsün diye çünkü ilk inek yoğurduyla mayaladım,haftaya vericem artık yoğurdu.
Başka hangi meyveleri veriyorsunuz?

doru sterilizatörler pahaligeçen tv deki çocuk doktoru gereksiz dedi.en iyi kaynatma dedi. hem daha ucuz yollu oluyo. ama istersen isim daha kolay olsun diyosun mikrodalga fırın için olanindan al. yok üşenmiyorsan kaynat. yok canım niye yanlış özuylee vermissin meyveyi.ister süz ister içebiliyosa öyle icsin ne gibi bi zararı olabilirkiben şeftali, kiraz, karışımı de üzüm tattırdim. oğlum çok sevmiyom meyveleri alıştırmalar calisiyorumben normal inek sutunden mayalıyorum iki günde birbiraz yoğurt yiyo

Kızlar bilmiyorum İlginizi cekermikk nin soframiz bölümünde ramazan yemekleri yarışması var.bi çeşit yemek yapıp aşamalarını çekip anlatıp o sayfaya koyacak siniz resimleri neve birinci olma şartı yok.katilan herkese pro üyelik verilecekmis pembe kürk sahibi olunacakzamanı olan Marifetli olan kürk giymek isteyen katilsin bence

Hediye kürkse yanlış mevsim olmuş bebişim:) ramazanı kışa alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…