Gece cayini agzina sürmüyo papatyayi duydum ama almadim alicam ama insallah sızar :))
Bizim uyku hep bozuktu düzelmedi bu saatte kalktik 4 kerede uyandi acliktan degil huysuzlugundan
slm kızlar mama kaşıklarınızı neyle yıkıyorsunuz normal bulaşık deterjanıylamı yoksa başka birşeyle mi? bide dün karpuz suyu verdim oğluma kaşığın rengi boyandı çıkmıyor bunun için özel birşey yapıyor musunuz?
slm kızlar mama kaşıklarınızı neyle yıkıyorsunuz normal bulaşık deterjanıylamı yoksa başka birşeyle mi? bide dün karpuz suyu verdim oğluma kaşığın rengi boyandı çıkmıyor bunun için özel birşey yapıyor musunuz?
kizlar bebeklerinizevsuyu ne ile iciriyosunuz. Biraz büyük olsa kahve fincaniyla vericem ama suan kasikla zor oluyo.biberon emmeyi bilmiyo.suluk gibi biseyler var ucu yassi. Onunla icebilir mi aceba
Ben sulukla veriyorum.once kaşıkla veriyodum zor oluyodu.elime vurup döküyor du.sulukla baya hızlı ve çok iciyo.terledigi içinmi ne nerdeyse gunluk 250 cc iciyo.bence suluk al.belki bunla alışıp içebilir. oğlum zorlanmadi hic dogdu doğali biberon kullandığı icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sabah 9-10 gibi meyve puresi ikindi 3-4 gibi yogurt vermeye basladim.yeni basladigimiz icinyavas yavas ogun haline geetirmeye baslicam. Bunlari verince az yedigi icin bi yarim saat sonrada emziriyorum. Artik su da vermen gerekiyo.
Selam,bu şekilde vermeni dr.mu söyledi:44: bizimki yeni başlattı geçen hafta şeftali verdim bi tek 3 kaşıkla başladım arttıra arttıra h.sonuna yarım şeftali verdim ama başka bişey vermedim gün içinde acaba bebek kilosuna göre mi böyle:44:
Birde cam rendeden geçirip veriyoruz ya bu mevye püresi mi oluyor şimdi hafif tortulu meyve suyu için cam rendeden sonra süzgeçten mi geçirmem gerek?
Birde sterilizatör denmiş hangilerinden kullanıyorsunuz mikrodalga için olanları var en uygun fiyatlı deneyen var mı?:44:
Waaawww 250 ml su mu iciyo. Cok degil mi canim benim. Iste biberon emmeyi bilmiyo hatun :) aventin sulugunu alicam. Kasikla iciyo ama az iciyo birde zor oluyo benim icin
Ben onu kullanıyorum.memnunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam,bu şekilde vermeni dr.mu söyledi:44: bizimki yeni başlattı geçen hafta şeftali verdim bi tek 3 kaşıkla başladım arttıra arttıra h.sonuna yarım şeftali verdim ama başka bişey vermedim gün içinde acaba bebek kilosuna göre mi böyle:44:
Birde cam rendeden geçirip veriyoruz ya bu mevye püresi mi oluyor şimdi hafif tortulu meyve suyu için cam rendeden sonra süzgeçten mi geçirmem gerek?
Birde sterilizatör denmiş hangilerinden kullanıyorsunuz mikrodalga için olanları var en uygun fiyatlı deneyen var mı?:44:
Hangi markanın avent mi
Canım Sterilizatorun elektriklisini kullandım avent marka benimki hemen bozuldu. almadım tekrar.mikrodalgali olanını hiç kullanmadım. meyve suyunu süzüp te verebilirsin yada katı meyve sıkacağı varsa onlada sıkabilirsin. ben onla yapacam. cam rende zahmetli sanki biraz rendele süz.
Markasını bilmiyorum abimler almıştı.evde de değilim gittiğimde bakarım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben biberon,kaşık gb.şeyleri kaynatıyorum,oyuncak vs.ağzına aldığı şeyleri karbonatlı su ile temizliyorum acaba sterilizatör daha mı iyi olur dedim netten de baktım çok yüksek fiyatları en uygunları mikrodalga olanlar.
Ben şeftaliyi hep öyle verdim yani rendeden geçirdim bitek yanlış mı yapmış oldum şimdi :44: armuta başlamıştım onu süzerek deneyeyim bakıyım.
katı meyve sıkacağını kullanma dedi dr.ondan kullanmıyorum.
Keçi sütünden de yoğurt yaptım tuttu benimki kıvamı normal yoğurda göre çok az sulu oldu,bu hafta 4 kez falan kendime tekrar tekrar mayalıcam tam keçiye dönüşsün diye çünkü ilk inek yoğurduyla mayaladım,haftaya vericem artık yoğurdu.
Başka hangi meyveleri veriyorsunuz?
Kızlar bilmiyorum İlginizi cekermikk nin soframiz bölümünde ramazan yemekleri yarışması var. bi çeşit yemek yapıp aşamalarını çekip anlatıp o sayfaya koyacak siniz resimleri ne ve birinci olma şartı yok.katilan herkese pro üyelik verilecekmis pembe kürk sahibi olunacak zamanı olan Marifetli olan kürk giymek isteyen katilsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?