- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
şunun Şurasinda kışa ne kaldı semenderimben yazında giyiyom havası bi başka oluyo haksever de çıkarmadan hep giyiyo bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam,bu şekilde vermeni dr.mu söyledi:44: bizimki yeni başlattı geçen hafta şeftali verdim bi tek 3 kaşıkla başladım arttıra arttıra h.sonuna yarım şeftali verdim ama başka bişey vermedim gün içinde acaba bebek kilosuna göre mi böyle:44:
Birde cam rendeden geçirip veriyoruz ya bu mevye püresi mi oluyor şimdi hafif tortulu meyve suyu için cam rendeden sonra süzgeçten mi geçirmem gerek?
Birde sterilizatör denmiş hangilerinden kullanıyorsunuz mikrodalga için olanları var en uygun fiyatlı deneyen var mı?:44:
Bugün sağlıkocağında kızımı tarttım,kooskocaaaa 1,5 ayda 500gr almış yaa((
Ne umutla gitmiştim oysaki, az emiyor ama iyi kilo almıştır diye düşünüyordum((bendeki saflığa bakın da gülün...
Ben biberon,kaşık gb.şeyleri kaynatıyorum,oyuncak vs.ağzına aldığı şeyleri karbonatlı su ile temizliyorum acaba sterilizatör daha mı iyi olur dedim netten de baktım çok yüksek fiyatları en uygunları mikrodalga olanlar.
Ben şeftaliyi hep öyle verdim yani rendeden geçirdim bitek yanlış mı yapmış oldum şimdi :44: armuta başlamıştım onu süzerek deneyeyim bakıyım.
katı meyve sıkacağını kullanma dedi dr.ondan kullanmıyorum.
Keçi sütünden de yoğurt yaptım tuttu benimki kıvamı normal yoğurda göre çok az sulu oldu,bu hafta 4 kez falan kendime tekrar tekrar mayalıcam tam keçiye dönüşsün diye çünkü ilk inek yoğurduyla mayaladım,haftaya vericem artık yoğurdu.
Başka hangi meyveleri veriyorsunuz?
Caniimm kiyamam minige gecmis olsun bence dr ne diyosa uygula arastirmak istiyolarsa arastirsinlar hemen toplar insallah kendini
sağol tatlım çok şükür daha iyi öksürüğü baya azaldı hafif balgam kaldı gibi baya dikkat ediyom sürekli sırtına bez koyom inş. daha iyi olur ve tüm bebekler de
Inşallah değildir canımyavrum benim ya kıyamam
sağol iyi kalpli teyzesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun ay bebişler hasta olmasın hiç yaaaa
amin canm
sağol canmmaşallahh bebişineee
canım çok geçmiş olsunnn
canım bence kullan tatilin keyfini çıkar sen bu tatili hakkettinnn inşalllah tatilin güzel geçerr..buarada ben daha adet olmadım:18:
maşalllahh kızınaaaa
Geçmiş olsun canım. Ben olsaydım çektirirdim.korkma bi kereden bişeycik olmaz.düşük doz veriyorlar.Hamilelikte bile kimbilir kaç kez maruz kalmışızdır etrafımızdaki insanların aldığı radyasyona. Akciğer filminde zatüre olup olmadığına bakıyorlar.bazı durumlarda yatırarak damardan ilaç vermek zorunda kalabiliyorlar. Bi dahakine isterse çektir bence.
Canim sen bursa ya geldim degilmi? Nereye goturdun doktorun ismi ne?
doru sterilizatörler pahaligeçen tv deki çocuk doktoru gereksiz dedi.en iyi kaynatma dedi. hem daha ucuz yollu oluyo. ama istersen isim daha kolay olsun diyosun mikrodalga fırın için olanindan al. yok üşenmiyorsan kaynat. yok canım niye yanlış özuylee vermissin meyveyi.ister süz ister içebiliyosa öyle icsin ne gibi bi zararı olabilirki ben şeftali, kiraz, karışımı de üzüm tattırdim. oğlum çok sevmiyom meyveleri alıştırmalar calisiyorum ben normal inek sutunden mayalıyorum iki günde bir biraz yoğurt yiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bayadır geldm canm önce baharda doktor turguta götürdm ama hiç memnun kalmaynca dört çeliğe götürdm
Oyle deme canim. Niye saflik olsun. Hepimiz o yollardan gectik hala geciyoruz.
Baj benim buyuk kizim 2.160 gr dogdu her bebek ayda 1 kilo alirken benimki hep 300 400 gr aldi. 6. Ayini gecmisti birden buyumeye basladi. Sagligi olsun canim elbet kilo alicak. Kendini harab edersen olan sutune olur.
Benden sana kucuk bir tavsiye. Ek gidaya yavastan basla. Bu bebeler ek gidaya baslayinca bogazlari pek aciliyor:)
Üzüm alerji riski yuksek bi meyvedir doktorlar hep oyle söyler sen üzümü biraz ertele canım
Bugün sağlıkocağında kızımı tarttım,kooskocaaaa 1,5 ayda 500gr almış yaa((
Ne umutla gitmiştim oysaki, az emiyor ama iyi kilo almıştır diye düşünüyordum((bendeki saflığa bakın da gülün...
Benim kızım da uzun süre uyuyor canım.uyandırıp emzireyim diyorum derin uyuyor kalkmıyor.yeni doktorumuza sordum artık o kadar saat onlar için normal dedi.daha ne istiyorsun sen de uyu dinlen işte kaldırma çocuğu dediben tabi yine de defalarca kalkıyorum belki alır diye
Gerçekten mi? :)))) aah keşkee,bilsem ek gıdayı sevip yiyecek ek gıdaya ağırlık verirdim.zeten ek gıdaya geçmiştik ama hala tadımlık...hem kendisi az yiyor hem de ben daha fazla annesütü alsın diye üstüne düşmüyorum,herşeyden veriyorum ama...
Sütüm ona yetecek kadar var şükür hatta fazlası bile,emdikten sonra sağdığım sütler mesela dondurucuda yer kalmadı onları ne yapcam bilmiyorum(( her yolu denedim fazla içsin diye içmiyor ki,,ne meme ne biberon ((((((
benim kızımda aynıydı emmezdi bi süre sonrada bıraktı mamayla büyüttüm oğlan olunca mamayı bıraktırdım 2 buçuk yaşında büyüdü artık oğlum maşaallah emiyor bazen buda bırakacak diye korkuyorum o yüzden elimden geldiğince emziriyorum ek gıda fazla vermiyorum kız gibi olur diye ama çok obur biz yerken istiyor vermeyince ağlıyor verene kadar.senin kızın kaç kilo.geceleri benimkide açıkınca kalkıyor.ilk 4 ay gece gündüz hep uyuyorduacıkınca kalkıyordu 2aydır 2 saat uyanık kız uyutursa 2 saatte uyuyor rahat olursa benim kız çok yaramaz yerinde durmayan çocuklardan ondan çekiyorum ne çekiyosam.doğumdan bu yana kaç kilo verdiniz ben 47 kiloyum 9 kilo almıştım 2 ayda verdim hepsini göbek falan yok çatlak falanda siler ne durumdasınız.
Canim masallah sütlerini ek gidalardada degerlendirebilirsin mesela anne sütüyle yapilan piric unlu yada irmikli muhallebiler var bisküvilrini sütunle ezip meyveyle karistirabilirsin bide tavsiye vereyim mesela bu dediklerimden yaptiginda yanina bi biberon su bi biberonda anne sütü al ek gidalarda su vermen gerekiyo aklinda bulunsun mesela muhallebisini yedirirken susuycaoya ozaman ılıttigin sütünden ver icer hemen ne icti kâr en sonda su ver bi dene zaten gecersin artik ek gidalara insallah öyle icer sütler ziyan olmasin kiymetliler
Bugün tartıldık 7 kilo boyu 63 cm.ben de bugün hiç ek gıda vermedim hep emmek istedi emzirdim.ben normalde 55 kiloydum doğumda 21 kilo aldım.2 ayda 57'ye düştüm şimdi eski kilomdayım.çatlağım yok çok şükür sadece göbeğimin altında küçük damla gibi var.lierac bana çok yaradı ya da yapımdan bilmiyorum.sen de bayağı zayıfmışsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?