2014 Şubat Anneleri

bende normalde hep emziriyordum baktım herkes ek gıdaya başla dedi ve kendileri yediriyorlar biz çocuklarımıza yedirdik diyip diyim ağzına veriyorlar bi ara bırakacak gibi oldu emmeyi zorla yeniden eski haline getirdim doktora sordum ek gıda verdiysen fazla emmez dedi benim oğlana 4 aydan sonra başladılar vermeye ben görmeden veriyorlardı kızdığımda şimdide takmıyorum fazla kendi yediğim yemekten yediriyorum az bişey elimle yediriyorum bu gün mesala sabah ne yediysem hepsinden azar azar yedirdim akşamda görümde içli köfte yapmıştı onu yedirdim et tavuk hepsinden yediriyorum az az.sen baya fazla almışın kilo ama sonuçta eski kilona dönmüşün.ben yememden içmemden kesmiyorum doyana kadar yiyorum bünye eritiyor 2 çocuklada uğraşınca eriyip gidiyor.benim ilkindede çatlağım yoktu 2.dede olmadı bende lieraç kullandım ama fazla değil bazen zeytin yağı bazen nivea nın çatlak kıremi vardı onu karışık kullandım ama ne süreersen sür vucut esnekse çatlamaz yoksa istediğini sür çatlar canım.

kiloyu isteyince verirsin canım benim ama bak ne güzel bi evlat sahibi olmuşun insanlar uğraşıyor uğraşıyor olmayanlar var benim 5 arkadaşımın olmuyor ne yaptılarsa olmadı kuzenim hala uğraşıyor teyzem 17 sene oldu her şeyi yaptılar olmadı.kiloyu istersen 1 2 yıla verirsin yavaş yavaş takma kafana bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütmene bak.

Verirsin kuzum hiç üzülme,Allah nur topu gibi bir evlat vermiş sana daha ne olsun.inan bir kamera olsa da görseniz halimi.başında en az üç kişi her biri oyunla iki kaşık ağzına sokcam diye uğraşıyorum.bütün derdim bu olsun diyorum ben de.yine de binlerce kere şükürler olsun kızım her şeye değer:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ver canım alışsın.tecrübeli anne arkadaşlarım bana hep ver dediler.kiloyu evet çok aldım ödemim fazla yoktu bayağı kiloydu benimki:) çok düzenli beslendim.canım ne çekerse de yedim.o yüzden bebeğim iki hafta önden gidiyordu gelişiminde.yapım gereği hep zayıftım açıkçası vereceğimi biliyordum ama vermesem de azimliyimdir irademe güvenirim yine verirdim.hamileliğin tadını çıkarayım dedim:)

veriyoruz bakim 8 kilo 400 gr şimdi bu hafat kontrole götürecem.baayram sonuda 6 ay aşısı var.boyununa falan da baksın 4 aylıkken baktırmıştım 65 ti o zaman şimdi ne oldu bilmiyorum.bende ne çektiyse yedim benikide aynı 2 hafta önden gidiyordu 37 haftasında sezeryan oldum.isteyyince verilir kilo düzenli yedikten sonra.bide bebişler yaramaz olunca veriyon.

Masaallah kiscene iyi bakmasın annesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masaalahhhh kiscene ii bakmissin annesi

Yaw bende bi anormallik varmasaallah hemen vermissinben toplamda 15 kilo aldım10 kilosu gitti 5 ay oldu 5 kilo yerleşti gitmiyobayada catladim

Son düzenleme:

Ya be güzel zayıfsınız ben zaten kiloluydum bi kızım oldu şimdi 21 aylık onda 9 kilo aldım zaten hemen gitti 7 aylıkken tekrar hamile kaldım oğlum beş buçuk aylık ondada on kilo aldım hiç istediğimi yiyemedim zaten kiloluyum çok kilo alırım diye oğlumda hamilelikte üç hafta önden gidiyodu dr hep sen son reglini yanlış hatırlıyosun diyodu ama doğruydu 4200 doğdu. Hamilelik kilolarımda gitti hatta ama eski kilolarım kaldı şimdi emziriyorum diye dîyette yapmıyorum. İki çocuk kızım canavar gibi bu dr un tabiri kızım çok yaramaz dr ona canavar diyo. Ben irademe sahip çıkamıyorum. Kilolu olmak istemiyorum şimdi karar verdim bayram sonrası biraz diyete başlıycam. Yoksa psikolojimin bozukluğundan zaten sütüm kesilecek

Merhaba anneler saci dokulen var mi ya benim son bir aydir felaket dokuluyor kel kalacagim uzundu saclarim ben de kestirdim hala dokuluyor firsat bulursam sac ve cilt bakimi yaptirayim diyorum ben cok sukur hamilelik kilolarimi verdim ama uc kilo daha versem iyi olacak catlaklar kizimin bana hatirasi kaldi

yok be gülüm nerdeeeee
sen nasılsın paşam nası

Alla alla noluya bu bebeklereBenimkide aynı çok iştahlı değil halenuyanık ken oynuyo vuruyor biberona. ağzındaki tutup geri dışarı cikariyoçoğunlukla uykuday ken besliyorumBi şöyle uyanık ken doğru dürüst bi süt içtiğini göremiyorum herhalde içimde kaldi ek gıdayi da sevmiyorzorla yoğurt veriyorum. meyve püresi ne istemiyo

Sterilizatör kullanmiyorum gerek de duymadim. Amwayle yikayip kaynatiyorum yada kaynar sudan geçiriyorum. Meyveleri gurme bebekte meyve kismindan okuyabilirsin. Seftali elma armut vericem giderek artircam inş. Meyve icin en iyi ogun kusluk vakti. Yogurt icin de ikindi. Genelde sitelerde bu sekilde. Simdiden ogun saatine gore tattiriyorum ki ilerde öğünler olacak duzenini bilsin diye.

Dr su konusunda sunu da eklemisti. Yarim yada bir cay bardagi ver. O kadar icemez ama yinede ne kadar icmek isterse ver demisti.

Zaten cam rendeden gecirmenin amaci metalden uzak tutmak. Meyve sikacagi kullanmamak gerekiyor. Hatta kabugunu soymak icin bambu bicak kullanmak gerekiyo. Nasil olsa ugrasip veriyoruz bari cocuklar vitaminleri olmeden alsinlar.
3 gun kuralina gore tek tek yediriyosun cnm. Gurme bebegi oku hangi ay hangi meyve. Kirmizi meyvelerde alerji gelisebilecegi icin ileri aylarda veriliyo. Eskiler öyle mi yapiyodu dersen sen bilirsin ama sirayla bebegin bunyesi hazir oldugunda vermek daha mantikli.

Dun foruma gittik bisey alamadan geldik.bi daha da alışverişe falan gitmicem. Cocuk uykusu geldi durmadi beni cok yordu. Eskisi gibi saatlrce alisveris yapamadim her seyi inceleyip bi cok dukkani gezip öle alisveris yapmayi seviyorum. Ama bebisim saolsun yaptirmadi. Kac tane bebek magazasi gezdik istedigim gibi bi elbise bulamadim..bide trabzon yani buyuksehirmis.... hicbisey yok. Neyse ya offf. Gecede gec yattim. Sabah da erken kalktik malum... simdi de yardımcımız gelicek. Bayram temizligi.. bana da netten bayram alisverisi yapmak dustu.

Eltangel ön kısmı hiç toplamıyorum desem açıklayıcı olur sanırım:)

Yaw bende bi anormallik varmasaallah hemen vermissinben toplamda 15 kilo aldım10 kilosu gitti 5 ay oldu 5 kilo yerleşti gitmiyobayada catladim

Yapıdan kaynaklanıyor canım herhalde bilmiyorum ki.yani tabi ben de pimpirikliyim bu konuda biraz.ne istediysem yedim ama kremi sabah akşam sürdüm her gün çok yürüyordum zaten işim nedeniyle.bir de pilates yapıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım.mutlaka bunların da vücut esnekliğine faydası olmuştur canım.ay yasakhayal'im bi de ben bu konuda takıntılıyım.dolabımdaki kıyafetler olmayınca ben yine bunlara gircem diyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…