Bugün tartıldık 7 kilo boyu 63 cm.ben de bugün hiç ek gıda vermedim hep emmek istedi emzirdim.ben normalde 55 kiloydum doğumda 21 kilo aldım.2 ayda 57'ye düştüm şimdi eski kilomdayım.çatlağım yok çok şükür sadece göbeğimin altında küçük damla gibi var.lierac bana çok yaradı ya da yapımdan bilmiyorum.sen de bayağı zayıfmışsın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 110 kiloyla doguma girince :)))) epey bi kilom var malesef tüp bebekle mhamile kaldim ilac asamasinda 10 kilo aldim 1 ayda hamileliktede 25 ten fazla aldim suan 82 kiloyum insani boyutlarda kilo alsaydim bende eski kilomdaydim 60 kiloyla hamile kaldim bakalim veririz yavastan veriyorum ama tahmin ettigimden daha az veriyorum ama zayiflamak istiyorum malesef catlaklarim var eee o kiloya normal ama okadar zor buldumki oglumu bazen kiziyorum herkez ne zorluklarla ugrasiyo sen neyin derdindesin diye ama genede olmuyo iste eski halimi istiyorum tabiki 20 kilo daha nasi verceksem((
Ben 110 kiloyla doguma girince :)))) epey bi kilom var malesef tüp bebekle mhamile kaldim ilac asamasinda 10 kilo aldim 1 ayda hamileliktede 25 ten fazla aldim suan 82 kiloyum insani boyutlarda kilo alsaydim bende eski kilomdaydim 60 kiloyla hamile kaldim bakalim veririz yavastan veriyorum ama tahmin ettigimden daha az veriyorum ama zayiflamak istiyorum malesef catlaklarim var eee o kiloya normal ama okadar zor buldumki oglumu bazen kiziyorum herkez ne zorluklarla ugrasiyo sen neyin derdindesin diye ama genede olmuyo iste eski halimi istiyorum tabiki 20 kilo daha nasi verceksem((
bende normalde hep emziriyordum baktım herkes ek gıdaya başla dedi ve kendileri yediriyorlar biz çocuklarımıza yedirdik diyip diyim ağzına veriyorlar bi ara bırakacak gibi oldu emmeyi zorla yeniden eski haline getirdim doktora sordum ek gıda verdiysen fazla emmez dedi benim oğlana 4 aydan sonra başladılar vermeye ben görmeden veriyorlardı kızdığımda şimdide takmıyorum fazla kendi yediğim yemekten yediriyorum az bişey elimle yediriyorum bu gün mesala sabah ne yediysem hepsinden azar azar yedirdim akşamda görümde içli köfte yapmıştı onu yedirdim et tavuk hepsinden yediriyorum az az.sen baya fazla almışın kilo ama sonuçta eski kilona dönmüşün.ben yememden içmemden kesmiyorum doyana kadar yiyorum bünye eritiyor 2 çocuklada uğraşınca eriyip gidiyor.benim ilkindede çatlağım yoktu 2.dede olmadı bende lieraç kullandım ama fazla değil bazen zeytin yağı bazen nivea nın çatlak kıremi vardı onu karışık kullandım ama ne süreersen sür vucut esnekse çatlamaz yoksa istediğini sür çatlar canım.
Ver canım alışsın.tecrübeli anne arkadaşlarım bana hep ver dediler.kiloyu evet çok aldım ödemim fazla yoktu bayağı kiloydu benimki:) çok düzenli beslendim.canım ne çekerse de yedim.o yüzden bebeğim iki hafta önden gidiyordu gelişiminde.yapım gereği hep zayıftım açıkçası vereceğimi biliyordum ama vermesem de azimliyimdir irademe güvenirim yine verirdim.hamileliğin tadını çıkarayım dedim:)
Bugün tartıldık 7 kilo boyu 63 cm.ben de bugün hiç ek gıda vermedim hep emmek istedi emzirdim.ben normalde 55 kiloydum doğumda 21 kilo aldım.2 ayda 57'ye düştüm şimdi eski kilomdayım.çatlağım yok çok şükür sadece göbeğimin altında küçük damla gibi var.lierac bana çok yaradı ya da yapımdan bilmiyorum.sen de bayağı zayıfmışsın:)
canlarımmm iyi gecelerrrr
ii geceleroğlun nasi huzunbaz kisce biberonu alıyo mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
veriyoruz bakim 8 kilo 400 gr şimdi bu hafat kontrole götürecem.baayram sonuda 6 ay aşısı var.boyununa falan da baksın 4 aylıkken baktırmıştım 65 ti o zaman şimdi ne oldu bilmiyorum.bende ne çektiyse yedim benikide aynı 2 hafta önden gidiyordu 37 haftasında sezeryan oldum.isteyyince verilir kilo düzenli yedikten sonra.bide bebişler yaramaz olunca veriyon.
yok be gülüm nerdeeeee
sen nasılsın paşam nası
Selam,bu şekilde vermeni dr.mu söyledi:44: bizimki yeni başlattı geçen hafta şeftali verdim bi tek 3 kaşıkla başladım arttıra arttıra h.sonuna yarım şeftali verdim ama başka bişey vermedim gün içinde acaba bebek kilosuna göre mi böyle:44:
Meyve puresi derken cam rendeden gecirip birazcik iri delikli suzegim var ondan geciriyorum. Zaman ilerledikce suzekten gecirmicem. Yeni basladigi icin seftalinin liflerini yutamaz belki.
Birde cam rendeden geçirip veriyoruz ya bu mevye püresi mi oluyor şimdi hafif tortulu meyve suyu için cam rendeden sonra süzgeçten mi geçirmem gerek?
Birde sterilizatör denmiş hangilerinden kullanıyorsunuz mikrodalga için olanları var en uygun fiyatlı deneyen var mı?:44:
Kiscem bi görsen çocuk okadar çok terliyo kiyattığı yere battaniye serdim inanirmisin altına geçmiş demekki su ihtiyacı oluyor. suluğu çekersem ağlıyor. içmek istiyo. istemediği zaman bırakıyorum zaten.bide yoğurt verim acayip susuyo bide hemen içtiğini idrara atiyo bez şişiyor hemen.6.ay kontrolünde soracam terlemeyi ve su icmeyi suyu vermessem allah göstermesin çocuğun böbrekleri kurur.bu kadar terleme karsi şükür başka bi sorun yok.vuranin havası da çok nemli galiba insanda kaynaklanıyor
Ben biberon,kaşık gb.şeyleri kaynatıyorum,oyuncak vs.ağzına aldığı şeyleri karbonatlı su ile temizliyorum acaba sterilizatör daha mı iyi olur dedim netten de baktım çok yüksek fiyatları en uygunları mikrodalga olanlar.
Ben şeftaliyi hep öyle verdim yani rendeden geçirdim bitek yanlış mı yapmış oldum şimdi :44: armuta başlamıştım onu süzerek deneyeyim bakıyım.
katı meyve sıkacağını kullanma dedi dr.ondan kullanmıyorum.
Keçi sütünden de yoğurt yaptım tuttu benimki kıvamı normal yoğurda göre çok az sulu oldu,bu hafta 4 kez falan kendime tekrar tekrar mayalıcam tam keçiye dönüşsün diye çünkü ilk inek yoğurduyla mayaladım,haftaya vericem artık yoğurdu.
Başka hangi meyveleri veriyorsunuz?
whitewish bende meyveleri artira artira gidiyorum canim
Merhaba anneler saci dokulen var mi ya benim son bir aydir felaket dokuluyor kel kalacagim uzundu saclarim ben de kestirdim hala dokuluyor firsat bulursam sac ve cilt bakimi yaptirayim diyorum ben cok sukur hamilelik kilolarimi verdim ama uc kilo daha versem iyi olacak catlaklar kizimin bana hatirasi kaldi
Yaw bende bi anormallik varmasaallah hemen vermissin ben toplamda 15 kilo aldım 10 kilosu gitti 5 ay oldu 5 kilo yerleşti gitmiyo bayada catladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?